کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-10-24 ساعت 00:32)mahboubeyeshab نوشته:  سلام أين فرم سيّس چي هشت كه بايد رجيستر كتيم؟
CSC یا دفتر پستی که بعد از گرفتن ویزا یکضرب باید پاسپورت ویزا خورده از او دفتر پستی مورد نظر دریافت کنید
که حتما باید بعداز دریافت نامه دوم ثبت نام کنید
از اینجا
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، rbrb-2015
(2014-10-23 ساعت 15:56)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-10-21 ساعت 21:00)Melon2015 نوشته:  همسرم امروز رفت بانك تا تمكن بگيره بهش گفتند چون حساب مشتركه تنها ٥٠ درصد موجودي را به عنوان تمكن ميده، با اينكه حق برداشت هر كدوممون ١٠٠ درصده. لطفا اينو هم در نظر بگيرين

لطفا بگید کدوم بانک؟!

بانك پارسيان شعبه دروس
البته امروز من از اقتصاد گرفتم و اصلا اينطوري نبود، و فقط نوشته كه حساب دو مشتركه

تشکر کنندگان: rbrb-2015
همسرم فرد برنده است. مداركشو طبق اطلاعت سفارت و راهنمايي هاي دوستان كامل كردم كه بفرستم..
و مدارك خودم و فرزندم به عنوان همراه فقط صفحه اول پاسپورت ،ترجمه شناسنامه، كارت ملي و تاييد ثبت نام cscهستش
چيز ديگه اي هم هست؟ سفارت نوشته كه تمكن مالي براي هريك از اعضا ولي من زياد تو حسابم پول نيست حدودا سه تومن...
چه كنم بايد براي خودم هم موجودي حساب بگيرم يا يكي كه براي همسرم فرستادم كافيه
و اينكه هر دوتا گواهي ازدواجو بايد الان بفرستم يا يكيشو؟

تشکر کنندگان: ارشان۲۰۱۵ ، rbrb-2015
(2014-10-24 ساعت 01:01)reyhane_t نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 00:13)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-23 ساعت 21:34)reyhane_t نوشته:  سلام بازم
من از مهاجرسرا اطلاعات خوبی گرفتم و خیلی کمکم کرده و از همه ممنونم
اما بیشترین اطلاعاتی که تو این تاپیک و حتی سفرنامه ها هست مربوط به مصاحبه و دکتر هست. با توجه به اینکه اکقرمون حداقل یه هفته میمونیم, میشه درمورد مراکز دیدنی و مراکز خرید و گردشگری هم اطلاعات بدید لطقا..مخصوصا اینکه من با پدرم میرم و دوست ندارم حوصلش سر بره
مرسی

سلام انکارا خیلی شهر توریستی نیست که جاهای دیدنی داشته باشد ولی مقبه ی اتاتورک قشنگه .پاساژای خوبشcepa armada , پاساژی که ikea توش هست خوبه .خیابانهای خوبش مشروطیت ،کیزیلای،ارژانتین هست که پر از رستوران و کافه است .البته اینا همه نزدیک سفارتند بقیه را انهایی که واردترند بگند .موفق باشید
ممنون. بالاخره بید یه هفته خودمونو سرگرم کنیم دیگه.
پاساژی که ایکیا هست اسمش چیه
اسمشو یادم نیست ولی با اتوبوس خط۳۴۰ در خیابان کیزیلای رو به روی هتل پرنس برید واخر خط پیاده بشید
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 01:33)Melon2015 نوشته:  همسرم فرد برنده است. مداركشو طبق اطلاعت سفارت و راهنمايي هاي دوستان كامل كردم كه بفرستم..
و مدارك خودم و فرزندم به عنوان همراه فقط صفحه اول پاسپورت ،ترجمه شناسنامه، كارت ملي هستش
چيز ديگه اي هم هست؟ سفارت نوشته كه تمكن مالي براي هريك از اعضا ولي من زياد تو حسابم پول نيست حدودا سه تومن...

سلام سند ازدواج را باید ۲نسخه بفرستید تمکن مالی هم به تعداد نفرات ولی همون تمکن مالی که همسرتان گرفته را کپی بگیرید و بفرستید اخرین مدرک تحصیلی خودتون را هم بفرستید
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: Melon2015
(2014-10-24 ساعت 02:20)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 01:33)Melon2015 نوشته:  همسرم فرد برنده است. مداركشو طبق اطلاعت سفارت و راهنمايي هاي دوستان كامل كردم كه بفرستم..
و مدارك خودم و فرزندم به عنوان همراه فقط صفحه اول پاسپورت ،ترجمه شناسنامه، كارت ملي هستش

سلام سند ازدواج را باید ۲نسخه بفرستید تمکن مالی هم به تعداد نفرات ولی همون تمکن مالی که همسرتان گرفته را کپی بگیرید و بفرستید اخرین مدرک تحصیلی خودتون را هم بفرستید

تا اونجايي كه يادمه دوستان گفتند كه فقط فرد برنده بايد مدارك تحصيلي ارائه بده
از شما و همسرتون ، از هر دوتون مدرك تحصيلي گرفتند؟

تشکر کنندگان: rbrb-2015
(2014-10-23 ساعت 19:03)reyhane_t نوشته:  
(2014-10-23 ساعت 15:31)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 18:46)reyhane_t نوشته:  سلام
یه سوال مهم.
من مجرد هستم اما امروز تو سفرنامه یه 2014ایی که مجرد بود خوندم که ازش ترجمه صفحه دوم شناسنامه رو خواستن..چون قبلا هم از یه 2014ای شنیده بودم به دارالترجمه گقتم و گقت احتیاجی نیست. و فقط صفحه اول رو فرستادم آنکارا..حالا به نظرتون برو ترجمه صفحه دوم رو هم بگیرم و با خودم ببرم؟

ریحانه جون سلام
شما همون دوست مسافر بوستونی؟ Wink
خوشحالم که تاریخ مصاحبه ت مشخص شده، مطمئنم یه ضرب ویزا میگیری عزیزم

تو هم باید دوست هم اسمم باشی عزیزم
چرا دیگه کسی نظر نمیده؟داستان این سفرنامه چی بوده به نظرتون
خدمت دوستانی که واسه ترجمه سوال دارن باید بگم
ترجمه شناسنامه من اون قسمتی که کپی شناسنامه بهش الصاق شده کپی ار تمام شناسنامه هست و واسه من همون قیمت حساب کرد شما وقتی میگید ترجمه شناسنامه منظور کامل هستش و به صفحه اول یا دوم

این صفحه اول و دوم هم فقط ترفند مترجم ها واسه گرفتن پول اضافی هستش
جایی که من ترجمه کردم حتی اون برگه مدرک م رو با ریز نمرات با هم ترجمه کرد و فقط پول ترجمه مدرک تحصیلی رو ازم گرفت
پس دقت کنید
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 09:48)reza.aa نوشته:  
یه سوال مهم.
من مجرد هستم اما امروز تو سفرنامه یه 2014ایی که مجرد بود خوندم که ازش ترجمه صفحه دوم شناسنامه رو خواستن..چون قبلا هم از یه 2014ای شنیده بودم به دارالترجمه گقتم و گقت احتیاجی نیست. و فقط صفحه اول رو فرستادم آنکارا..حالا به نظرتون برو ترجمه صفحه دوم رو هم بگیرم و با خودم ببرم؟

ریحانه جون سلام

ترجمه شناسنامه من اون قسمتی که کپی شناسنامه بهش الصاق شده کپی ار تمام شناسنامه هست و واسه من همون قیمت حساب کرد شما وقتی میگید ترجمه شناسنامه منظور کامل هستش و به صفحه اول یا دوم

جایی که من ترجمه کردم حتی اون برگه مدرک م رو با ریز نمرات با هم ترجمه کرد و فقط پول ترجمه مدرک تحصیلی رو ازم گرفت
پس دقت کنید

من متوجه نشدم..تو ترجمه من کپی صفخات الصاق شده ولی ترجمه فقط صفحه اول هستش.همین کافیه؟یا باید صفحه دوم الصاق شده هم ترجمه میشد؟
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، reza.aa
(2014-10-24 ساعت 10:37)reyhane_t نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 09:48)reza.aa نوشته:  
یه سوال مهم.

ریحانه جون سلام

پس دقت کنید

من متوجه نشدم..تو ترجمه من کپی صفخات الصاق شده ولی ترجمه فقط صفحه اول هستش.همین کافیه؟یا باید صفحه دوم الصاق شده هم ترجمه میشد؟

ترجمه درسته ، اگه دقت کنید یه نوتیک اون خط آخر نوشته شده که ازدواج نکرده و بچه ای ندارد

البته اگه مثل ما مجرد باشید ،خخخ
لامذهب این آنکارا خوراک متاهلاست یه زوج ایرانی رو تو کیزیلای دیدم از هم جدا نمیشدند ،انگار این دوقولوهای که بهم چسبیده یه دنیا میان
اگه مثل من اولین تجربه مسافرت خارج از کشورتون باشه واقعا ازش لذت میبرید
من که روز آخر واقعا دلم نمیخ،است برگردم ،تازه من تنها بودم
به نظرم هرجور شده خواهر برادر یا یه نفر که میدونید باش خوش میگذره رو با خودتون ببرید

راسی من کلا پونصد سی لیر + پنجاه لیر خرجم شد و پونصد و شصت دلار هم هزینه سفارت و پزشکیم شد
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: babak12 ، Alex 2014 ، HERMES7
سلام به همه دوستان عزیز.
من مصاحبم 16دسامبره و دنبال یه همسفر برا آنکارا میگردم.لطفا هرکی پایست پیام خصوصی بده باهم هماهنگ کنیم
تشکر کنندگان:
سلام وقتتون بخير من مصاحبه م ١٥ دسامبر هست

تشکر کنندگان: Habib120 ، Sam2014 ، moshkelgosha
سلام اقای رضا هتل دنیز آتلانتا شبی چقدر بوده و ایا استخر و سالن بدنسازی و یا سالن ورزشی دارد
تشکر کنندگان:
سلام مدارکی باید یرای انکارا بفرستم اینها هستند ؟؟ نامه ی اشتغال به تحصیل هم میخواد؟ فرمی که باید از سایت دانلود کنم چی هستش؟
نامه تمکن مالی
ترجمه عقدنامه
ترجمه کارت پایان خدمت
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
ترجمه شناسنامه
کپی نامه اول. و دوم
نامه ثبت نام در سایت سیس
دوقطعه عکس 5 در 5
و یک فرم که از سایت سفارت دانلود کنید
تشکر کنندگان:
(2014-10-25 ساعت 14:09)mahboubeyeshab نوشته:  سلام مدارکی باید یرای انکارا بفرستم اینها هستند ؟؟ نامه ی اشتغال به تحصیل هم میخواد؟ فرمی که باید از سایت دانلود کنم چی هستش؟
نامه تمکن مالی
ترجمه عقدنامه
ترجمه کارت پایان خدمت
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
ترجمه شناسنامه
کپی نامه اول. و دوم
نامه ثبت نام در سایت سیس
دوقطعه عکس 5 در 5
و یک فرم که از سایت سفارت دانلود کنید
بله دوست عزيز ولي اگه ميخواين كامل تر با جزيئات ببنيد
اولين پست اين تاپيك مطالعه بفرماييد مدارك لازم و فرم اطلاعات تماس موجود مي باشد
اگر در حال حاضر دانشجو هستيد و در فرم هم اعلام كردين بله
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان عزیزم

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما . انشاله ویزای یک ضرب بگیرید و بزنید تو رگ Big Grin
یک نقشه ساده و مختصر از آنکارا محدوده اطراف س ف ا ر ت از یکی از دوستانم به دستم رسید برایتان می گذارم . امیدوارم مفید واقع بشود .

[عکس: 75033589817973017195.jpg]
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، HERMES7 ، Ehsan171 ، behjat ، miyu ، sami.parsi ، rezasadeghi ، afrand

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان