کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
از ataturk 110 blvd kavaklidere 06100 به ataturk 110 blvd kavaklidere 06540 عوض کرده دوبارم به دفتر dhcl زنگ زدم گفت ما check کردیم درسته
شماره کیس: 2015AS000027xx - رویت قبولی: MAY 1, 2014 - کنسولگری: ANKARA - تعداد افراد: 1 - ارسال فرمهای سری اول: 18may, 2014 - کارنت شدن کیس: AUG 12, 2014 - مصاحبه:Ankara19november -
آپدیت : -30dec-2jan-20feb-27march-30march-31march-3april دریافت ویزا:کلیرنس - ورود به آمریکا: - دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: rbrb-2015
(2014-10-22 ساعت 18:46)reyhane_t نوشته:  سلام
یه سوال مهم.
من مجرد هستم اما امروز تو سفرنامه یه 2014ایی که مجرد بود خوندم که ازش ترجمه صفحه دوم شناسنامه رو خواستن..چون قبلا هم از یه 2014ای شنیده بودم به دارالترجمه گقتم و گقت احتیاجی نیست. و فقط صفحه اول رو فرستادم آنکارا..حالا به نظرتون برو ترجمه صفحه دوم رو هم بگیرم و با خودم ببرم؟

ریحانه جون سلام
شما همون دوست مسافر بوستونی؟ Wink
خوشحالم که تاریخ مصاحبه ت مشخص شده، مطمئنم یه ضرب ویزا میگیری عزیزم
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: ofrfar
(2014-10-21 ساعت 21:00)Melon2015 نوشته:  همسرم امروز رفت بانك تا تمكن بگيره بهش گفتند چون حساب مشتركه تنها ٥٠ درصد موجودي را به عنوان تمكن ميده، با اينكه حق برداشت هر كدوممون ١٠٠ درصده. لطفا اينو هم در نظر بگيرين

لطفا بگید کدوم بانک؟!
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
بانک ملت تا حالا کسی نامه تمکین مالی گرفته ؟؟؟ همون لحظه میده ؟
تشکر کنندگان: SaAaMi
(2014-10-23 ساعت 14:15)aidin2015 نوشته:  من مدارکمو فرستادم از دفتر dhl ادرس سفارتو چک کرده فقط اون 06100 را به 06540 عوض کرده من رو google ham check کردم 06540 بود میشه شما هم رسیدتونو نگاه کنید به من خبر بدین

به من هم همين وگفتن، دوتا شو نوشت برام، هم ٠٦١٠٠ هم ٠٦٥٤٠
تشکر کنندگان:
محبت میکنید اگر تو این چند روز از آنکارا کسی میره تهران به من لطفا پیغام بدین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان:
(2014-10-23 ساعت 15:31)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 18:46)reyhane_t نوشته:  سلام
یه سوال مهم.
من مجرد هستم اما امروز تو سفرنامه یه 2014ایی که مجرد بود خوندم که ازش ترجمه صفحه دوم شناسنامه رو خواستن..چون قبلا هم از یه 2014ای شنیده بودم به دارالترجمه گقتم و گقت احتیاجی نیست. و فقط صفحه اول رو فرستادم آنکارا..حالا به نظرتون برو ترجمه صفحه دوم رو هم بگیرم و با خودم ببرم؟

ریحانه جون سلام
شما همون دوست مسافر بوستونی؟ Wink
خوشحالم که تاریخ مصاحبه ت مشخص شده، مطمئنم یه ضرب ویزا میگیری عزیزم

تو هم باید دوست هم اسمم باشی عزیزم
چرا دیگه کسی نظر نمیده؟داستان این سفرنامه چی بوده به نظرتون
سلام .... من دعوت به مصاحبه شدم ولی نمیدونم چطوری باید از دکتری که در انکارا هستش وقت بگیرم؟ مدارکی که باید برای سفارت ترکیه بفرستم چه چیزایی هستش؟یه سوال دیگه هم دارم میخواستم بدونم که برای گرفتن نامه ی تمکن مالی از بانک موجودی حسابم چقدر باید باشه؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-10-23 ساعت 20:50)mahboubeyeshab نوشته:  سلام .... من دعوت به مصاحبه شدم ولی نمیدونم چطوری باید از دکتری که در انکارا هستش وقت بگیرم؟ مدارکی که باید برای سفارت ترکیه بفرستم چه چیزایی هستش؟یه سوال دیگه هم دارم میخواستم بدونم که برای گرفتن نامه ی تمکن مالی از بانک موجودی حسابم چقدر باید باشه؟؟
1-برای گرفتن وقت این
پست وپست مطالعه بفرمایید
2-اولین پست در همین تاپیک مطاله بفرمایید
3-بستگی به تعداد افرادی داره که همراه شما هستن
این پست مشاهده بفرمایید کاملا توضیح داده شده
.........................
ضمنا حتما امضا تکمیل کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7
سلام بازم
من از مهاجرسرا اطلاعات خوبی گرفتم و خیلی کمکم کرده و از همه ممنونم
اما بیشترین اطلاعاتی که تو این تاپیک و حتی سفرنامه ها هست مربوط به مصاحبه و دکتر هست. با توجه به اینکه اکقرمون حداقل یه هفته میمونیم, میشه درمورد مراکز دیدنی و مراکز خرید و گردشگری هم اطلاعات بدید لطقا..مخصوصا اینکه من با پدرم میرم و دوست ندارم حوصلش سر بره
مرسی
(2014-10-23 ساعت 21:27)babak12 نوشته:  
(2014-10-23 ساعت 20:50)mahboubeyeshab نوشته:  سلام .... من دعوت به مصاحبه شدم ولی نمیدونم چطوری باید از دکتری که در انکارا هستش وقت بگیرم؟ مدارکی که باید برای سفارت ترکیه بفرستم چه چیزایی هستش؟یه سوال دیگه هم دارم میخواستم بدونم که برای گرفتن نامه ی تمکن مالی از بانک موجودی حسابم چقدر باید باشه؟؟
1-برای گرفتن وقت این
پست وپست مطالعه بفرمایید
مرسی از راهنمایتون ..... من خودم تنها هستم و همراه ندارم
تشکر کنندگان:
(2014-10-23 ساعت 22:07)mahboubeyeshab نوشته:  
(2014-10-23 ساعت 21:27)babak12 نوشته:  
1-برای گرفتن وقت این
پست وپست مطالعه بفرمایید
مرسی از راهنمایتون ..... من خودم تنها هستم و همراه ندارم
خواهش می کنم
اگر پستی که اشاره کردم مشاهده کنید جدولی داخل اون هست که ازای 1 نفر حدودا 14.588 هزار دلار نیاز است
فقط در نظر داشته باشید که باید با دلار نرخ ازاد این مبلغ محاسبه کنید و نامه تمکن بگیرید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2014-10-23 ساعت 21:34)reyhane_t نوشته:  سلام بازم
اما بیشترین اطلاعاتی که تو این تاپیک و حتی سفرنامه ها هست مربوط به مصاحبه و دکتر هست. با توجه به اینکه اکقرمون حداقل یه هفته میمونیم, میشه درمورد مراکز دیدنی و مراکز خرید و گردشگری هم اطلاعات بدید لطقا..مخصوصا اینکه من با پدرم میرم و دوست ندارم حوصلش سر بره
مرسی

سلام انکارا خیلی شهر توریستی نیست که جاهای دیدنی داشته باشد ولی مقبه ی اتاتورک قشنگه .پاساژای خوبشcepa armada , پاساژی که ikea توش هست خوبه .خیابانهای خوبش مشروطیت ،کیزیلای،ارژانتین هست که پر از رستوران و کافه است .البته اینا همه نزدیک سفارتند بقیه را انهایی که واردترند بگند .موفق باشید
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: Samia
سلام أين فرم سيّس چي هشت كه بايد رجيستر كتيم؟
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 00:13)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-23 ساعت 21:34)reyhane_t نوشته:  سلام بازم
مرسی

سلام انکارا خیلی شهر توریستی نیست که جاهای دیدنی داشته باشد ولی مقبه ی اتاتورک قشنگه .پاساژای خوبشcepa armada , پاساژی که ikea توش هست خوبه .خیابانهای خوبش مشروطیت ،کیزیلای،ارژانتین هست که پر از رستوران و کافه است .البته اینا همه نزدیک سفارتند بقیه را انهایی که واردترند بگند .موفق باشید
ممنون. بالاخره بید یه هفته خودمونو سرگرم کنیم دیگه.
پاساژی که ایکیا هست اسمش چیه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان