کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-10-22 ساعت 15:47)behdadK نوشته:  حساب امروز رو میده یا واسه آخر وقت دیروز رو؟

پارسيان و پاسارگاد هر دو مانده ديروز و ميدن، دي اگه صحبت كني همون روزهم ميشه گرفت
تشکر کنندگان: HERMES7
پاسارگاد که گفت رقم امروز رو میده!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: HERMES7 ، A_A
سلام
یه سوال مهم.
من مجرد هستم اما امروز تو سفرنامه یه 2014ایی که مجرد بود خوندم که ازش ترجمه صفحه دوم شناسنامه رو خواستن..چون قبلا هم از یه 2014ای شنیده بودم به دارالترجمه گقتم و گقت احتیاجی نیست. و فقط صفحه اول رو فرستادم آنکارا..حالا به نظرتون برو ترجمه صفحه دوم رو هم بگیرم و با خودم ببرم؟
تشکر کنندگان: rbrb-2015
(2014-10-22 ساعت 18:46)reyhane_t نوشته:  سلام
یه سوال مهم.
من مجرد هستم اما امروز تو سفرنامه یه 2014ایی که مجرد بود خوندم که ازش ترجمه صفحه دوم شناسنامه رو خواستن..چون قبلا هم از یه 2014ای شنیده بودم به دارالترجمه گقتم و گقت احتیاجی نیست. و فقط صفحه اول رو فرستادم آنکارا..حالا به نظرتون برو ترجمه صفحه دوم رو هم بگیرم و با خودم ببرم؟
سلام دوست عزیز
نه اصلا نیاز نیست
شما وقتی به دالترجمه هم بگید
به شما پاسخ میده چه متنی ترجمه کنم
پس زیاد حساسیت نداشته باشید
پایین صفحه ترجمه هم قید می کنن که شما تا به حال ازدواجی نداشتین
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: A_A
(2014-10-22 ساعت 17:58)behdadK نوشته:  پاسارگاد که گفت رقم امروز رو میده!

والا من يه ماه پيش گرفتم گفت ورودي امروز و وارد نميكنم، و مانده ديروز و داد، ولي دي همون روز و داد.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان بالاخره مدارک ما رسید سفارت به نظرتون باید منتظر ایمیل از سفارت باشم یا نه؟ اگر ندادن چیکار باید بکنم؟ تماسی ؟ایمیلی ؟
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 22:03)goliii نوشته:  سلام دوستان بالاخره مدارک ما رسید سفارت به نظرتون باید منتظر ایمیل از سفارت باشم یا نه؟ اگر ندادن چیکار باید بکنم؟ تماسی ؟ایمیلی ؟

بله ایمیل بدین و کانفرم بگیرید
تشکر کنندگان: babak12 ، goliii ، A_A
(2014-10-22 ساعت 19:08)babak12 نوشته:  
یه سوال مهم.
سلام دوست عزیز
نه اصلا نیاز نیست

بله فقط کپی صفحه دوم رو فرستادید دیگه؟
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 22:06)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 22:03)goliii نوشته:  سلام دوستان بالاخره مدارک ما رسید سفارت به نظرتون باید منتظر ایمیل از سفارت باشم یا نه؟ اگر ندادن چیکار باید بکنم؟ تماسی ؟ایمیلی ؟

منتظر باشم یا اینکه ایمیل بزنم
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 22:27)goliii نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 22:06)رضا2015 نوشته:  

منتظر باشم یا اینکه ایمیل بزنم

مدارکم با پست DHL بدست مهمت ترک رسیده و ایمیلی که دوستان گذاشته بودند ایمیل کردم ولی جواب داده اند Unclasified . لطف کنید متن ایمیل و آدرس ایمیل را بگذارید تا دوباره بفرستم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 22:16)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 19:08)babak12 نوشته:  
یه سوال مهم.
سلام دوست عزیز
نه اصلا نیاز نیست

بله فقط کپی صفحه دوم رو فرستادید دیگه؟
ممنون.
بله کپیشو فرستادم
اما متنی که از سفرنتمه تو مهاحرسرا خوندم این بود:
مرحله 4: مصاحبه من بخاطر وضعیت شغلیم تقریبا 99 درصد میدونستم که کلیرنس می خورم و به این اعتقاد داشتم مصاحبه کاملا فرمالیتست و همه چی از قبل مشخص میشه.
خیلی آروم بودم با دوستای ایرانی شوخی می کردم و میخندیدم که چند تاشون که خیلی استرس داشتن ناراحت شده بودن ومی گفتن اینقد شوخی نکن و نخند، بعضیاشون بلند شدن رفتن از کنارم
330 دلار رو دادم و منتظرمصاحبه نشستم، با اینکه امیدی به یه ضرب نداشتم اصلا ولی یه کم رویا تو سرم می پروروندم که این باعث یه کم استرس و هیجان شده بود، هیجان روز کارنامه....
شمارم و خوندن رفتم پای باجه بعد از سلام و علیک با یه خانوم آمریکایی که فارسی و بهتر از من حرف می زد چشمم خورد به یه برگه ی صورتی روی پروندم...زیر لب گفتم: لعنتی....
دیگه خیالم راحت راحت شده بود که کلیرنس خوردم.. خانومه داشت ازم راجع به کارم میپرسید منم خیلی بی انگیزه، آروم و سرسری جوابشو میدادم. همه چیزو راجع به تحصیلات و کارم تو یکی دو دقیقه گفتم..راسته راست.
بعد داشت ترجمه هام و میدیدو یه چیزی و تو سیستمش میدیدو تایپ میکرد.بهم گفت ترجمه ی صفحه ی دوم شناسنامت و نداری منم گفتم نه هر چیزی که داشتم واستون فرستادم ( دقیقا همین جمله و با یه لحن خیلی بی حوصله)
بعد گفتم توی صفحه ی دوم من که چیزی نداشت واسه ترجمه، گفت میدونم ولی ما لازم داریم.بعد شناسنامه، پاسپورت، فوق لیسانس و ترجمه ی شناسناممو داد بهم، بعد یه برگه ی صورتی برداشت یه علامت زد وداد بهم و گفت : ترجمه ی صفحه ی دوم شناسنامت واسم بیار،
گفتم: 2-3 ماه دیگه یعنی بیارم؟
گفت: تا امروز ساعت 12 میتونی بیاری، اگه نرسیدی فردا ساعت 10:30 بیار
واسه تمکن مالی دوستان ،عرض کنم که بانک ملی موجودی روز گذشته رو میده و برای بقه بانکها هم کاری نداره هرچقدر تو حسابتون هست همون رو صبح یه مبلغی ازش برداشت کنید و بعدش درخواست تمکن مالی رو بدید ، حالا ببینید کدوم مبلغ رو میزنه یدون پنجاه که معنیش اینه که موجودی الان رو گفته داه و اگر مبلغ روز قبل رو زد که یازم مشخصه.
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان:
بانک پاسارگاد موجودی همون لحظه رو میده، من یکساعت قبلش پول رو ریختم و یکساعت بعدشم برداشت کردم
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
پارسيان هم لحظه اي ميده موجودي رو
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
من مدارکمو فرستادم از دفتر dhl ادرس سفارتو چک کرده فقط اون 06100 را به 06540 عوض کرده من رو google ham check کردم 06540 بود میشه شما هم رسیدتونو نگاه کنید به من خبر بدین
شماره کیس: 2015AS000027xx - رویت قبولی: MAY 1, 2014 - کنسولگری: ANKARA - تعداد افراد: 1 - ارسال فرمهای سری اول: 18may, 2014 - کارنت شدن کیس: AUG 12, 2014 - مصاحبه:Ankara19november -
آپدیت : -30dec-2jan-20feb-27march-30march-31march-3april دریافت ویزا:کلیرنس - ورود به آمریکا: - دریافت گرین کارت:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان