کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
مدارك رو امروز فرستادم تركيه ... با dhl زير نيم كيلو ٨٥ هزار تومن
اينطوري كه فهميدم هزينه اصليش ٦٥ هزار تومنه ولي اين دفتري كه پست كرد ٢٠ هزار تومن كارمزد گرفت

تشکر کنندگان: HERMES7 ، Rooz
ما بليطمون كه با پرواز تابان بود كنسل شد. به راحتي زنگ زدند گفتند كه هواپيمايي توي اون روز پروازشو كنسل كرده و بياين پروازو تغيير بديد
به همين علت ٦٠٠ تومن ديگه بايد پول بديم چون بايد زودتر بريم...
اين هم از پرواز معتبر تابان...

تشکر کنندگان:
قربان تابان که جزو مزخرف ترین هواپیمایی هاست. من به شخصه پیشنهاد میکنم برای سفر ترکیه یا از هواپیمایی های ترک استفاده کنید یا حداکثر ماهان. یکبار ما با آسمان به استانبول سفر داشتیم پشت دستمون رو داغ کردیم تا علی آباد کتول هم با آسمان و کاسپین و تابان و ... نریم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: reza.aa ، Melon2015 ، rbrb-2015 ، aghamilad ، Mahboy ، Rooz ، mbsamani ، milad.nas ، m.ghoreishi ، AliReza.Sh
هزینه ی DHL که از دفاتر پست جمهوری اسلامی فرستاده می شه 64800 تومنه. Big Grin + هفتصد تومان پول پاکت. 3 تا 5 روز کاری طول میکشه.
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
تشکر کنندگان: reza.aa ، Melon2015 ، HERMES7 ، Rooz ، mbsamani ، goliii
من یه دفعه یه پست یا حتی فایل شاید دیدم اینجا که همه ی سوالات ممکن در زمینه های شغل و هدف و کار و خانواده و اسپانسر و همه چی رو دسته بندی کرده بود. الان هر چی می گردم پیدا نمی کنم. کسی ندیده تش؟ :-"
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
تشکر کنندگان:
سلام ما مدارک رو با پست dhl فرستادیم به دست مهمت ترک رسید از سفارت ایمیلی برامون میاد ؟ هنوز که جیزی نیامد.لطفا ایمیل سفارت رو بهم بدید تا خودم ایمیل بزنم
تشکر کنندگان:
(2014-10-29 ساعت 09:35)mendoosh نوشته:  من یه دفعه یه پست یا حتی فایل شاید دیدم اینجا که همه ی سوالات ممکن در زمینه های شغل و هدف و کار و خانواده و اسپانسر و همه چی رو دسته بندی کرده بود. الان هر چی می گردم پیدا نمی کنم. کسی ندیده تش؟ :-"

من ندیدمش، ولی حتما پست خوبیه و به هممون میتونه کمک کنه
سرچ میکنم اگه پیداش کردم همینجا میذارم Wink
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: ofrfar ، mendoosh
سلام دوستان

هواپيمايي ماهان فروش ويژه بيليط هواپيما از تاريخ 19 آبان تا 19 آذر گذاشته فكر ميكنم ميتونه مفيد باشه Smile به اميد ويزاي يك ضرب برا همه
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babak12 ، rbrb-2015 ، afrand ، soruosh ، milad.nas
(2014-10-29 ساعت 14:29)sami_rg نوشته:  سلام دوستان

هواپيمايي ماهان فروش ويژه بيليط هواپيما از تاريخ 19 آبان تا 19 آذر گذاشته فكر ميكنم ميتونه مفيد باشه Smile به اميد ويزاي يك ضرب برا همه
==================
دوست عزیز شما این را از کجا متوجه شدید و حالا برای اینکه از این فروش ویژه استفاده کنیم چکار باید بکنیم ؟

(2014-10-29 ساعت 00:19)goliii نوشته:  
(2014-10-29 ساعت 00:08)aliklz نوشته:  [quote='jupiterx' pid='560723' dateline='1414524722']
[quote='jupiterx' pid='560588' dateline='1414490148']
باسلام
مدارک ماهم بسلامتی رسید به مقصد امروز . حالا الان نیازی هست که مثلا مکاتبه ای با سفارت انجام بشه یا هرکار دیگه ای ؟؟؟
باتشکر

دوستان پیشکسوت نظری . پیشنهادی ، توصیه ای ، نصیحتی؟؟؟ Cool

والا من که مکاتبه ای دیگه نکردم ولی اگه دوست داشتین میتونین به سفارت ایمیل بدین ببینین مدارک رسیده یا نه Smile
--------------

من ایمل زدم جواب دادن که رسیده
==============
ببخشید شما به کدوم ایمیل آدرس ایمیل زدید که جوابتون رو داد ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان:
(2014-10-29 ساعت 17:37)afrand نوشته:  
(2014-10-29 ساعت 14:29)sami_rg نوشته:  سلام دوستان

==================
دوست عزیز شما این را از کجا متوجه شدید و حالا برای اینکه از این فروش ویژه استفاده کنیم چکار باید بکنیم ؟

(2014-10-29 ساعت 00:19)goliii نوشته:  
(2014-10-29 ساعت 00:08)aliklz نوشته:  [quote='jupiterx' pid='560723' dateline='1414524722']
[quote='jupiterx' pid='560588' dateline='1414490148']
باسلام
مدارک ماهم بسلامتی رسید به مقصد امروز . حالا الان نیازی هست که مثلا مکاتبه ای با سفارت انجام بشه یا هرکار دیگه ای ؟؟؟
باتشکر

دوستان پیشکسوت نظری . پیشنهادی ، توصیه ای ، نصیحتی؟؟؟ Cool

والا من که مکاتبه ای دیگه نکردم ولی اگه دوست داشتین میتونین به سفارت ایمیل بدین ببینین مدارک رسیده یا نه Smile
--------------

من ایمل زدم جواب دادن که رسیده
==============
ببخشید شما به کدوم ایمیل آدرس ایمیل زدید که جوابتون رو داد ؟

ایمیل آدرس خاصی واسه که شما ایمیل بزنید . باید از سایت سفارت تویه یه فورم که الان دقیقا محلش رو یادم نیست ،پیامتون رو همراه با کیس نامبر و ایمیل آدرستون اونجا وارد میکنید و بعد سند
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: afrand ، nilgoon1982
(2014-10-29 ساعت 11:06)1352ghazal نوشته:  سلام ما مدارک رو با پست dhl فرستادیم به دست مهمت ترک رسید از سفارت ایمیلی برامون میاد ؟ هنوز که جیزی نیامد.لطفا ایمیل سفارت رو بهم بدید تا خودم ایمیل بزنم
ما ایمیل زدیم جواب دادن رسیده
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: soruosh
دوستان این ایمیل سفارت CA-Ankara@state.gov اینم متن نامه خوش باشید

Dear Mam/Sir

My name is ----------- and my case number is ------------------I sent my document and translations to your office a few days ago. I got a message from the post office that says my parcel post delivered to your office.
I'd like to be sure that my parcel post received to your office. please confirm my document and translations are ok or not ok.
I'm looking forward to getting your confirmation.

Thank you so much for your nice considerations
Sincerely
در اخر هم اسم و فامیل تون رو بنویسید
در قسمت موضوع هم باید شماره کیس نامبر رو بنوسید
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: reza.aa ، Melon2015 ، mbsamani ، HERMES7 ، general_pooya ، soruosh ، AliReza.Sh
(2014-10-29 ساعت 22:59)goliii نوشته:  دوستان این ایمیل سفارت CA-Ankara@state.gov اینم متن نامه خوش باشید

Dear Mam/Sir

My name is ----------- and my case number is ------------------I sent my document and translations to your office a few days ago. I got a message from the post office that says my parcel post delivered to your office.
I'd like to be sure that my parcel post received to your office. please confirm my document and translations are ok or not ok.
I'm looking forward to getting your confirmation.

Thank you so much for your nice considerations
Sincerely
در اخر هم اسم و فامیل تون رو بنویسید
در قسمت موضوع هم باید شماره کیس نامبر رو بنوسید
خیلی خوبه گلی جان ، من این متن رو خوشته بودم ولی متاسفانه اشکالش همین نداشتن نام و کیس نامبر بود و در آخرش همه تشکر نکرده بودم

یه پیشنهاد این رو در غالب یک فایل متنی در www.persiangig.com آپلود کن و تو امضات بزار تا همه استفاده کنن
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: goliii
(2014-10-28 ساعت 19:23)behdadK نوشته:  علت اصلی اختلاف بین آژانس و قیمتی که شما جدا جدا میخرید بلیط چارتر قیمت مناسب هواپیماست.
اگر شما بلیط چارتر با قیمت عالی پیدا کردید از سایت هایی مثل بوکینگ و یا بریم سفر و سایت های مشابه میتونین با 200-300 تومن پایین تر از قیمت سفرتون رو ببندید. البته فراموش نکنید که در این حالت لیدری نخواهید داشت و هزینه فرودگاه هتل و بالعکس به دوش خودتونه که قابل اغماضه
اما اگر بلیط سیستمی بگیرید یا چارتر مناسب پیدا نکنید درست وضعیت برعکس میشه و ضرر میکنید. البته بعضی ها هستند به دلیل شرایط نیاز به بلیط سیستمی دارند یا از هتل ها یا هواپیمایی ای که تورها میدهند رضایت ندارند و یا حتی زمان تورها قابل تغییر نیست و به دردشون نمیخوره. اینجاست که پی هزینه اضافه رو باید به تن مالید.

در کل به شخصه به خاطر 200-300 تومنی که به نفعم شد بیخیال تور نشدم. بیشتر دوست داشتم دستم در انتخاب هتل باز باشه و هتلی رو انتخاب کنم که از هموطن های ایرانیمون که برای تفریح به دبی میرن به دور باشه.

البته جناب بهداد ماها كه بچه ي كوچيك داريم يطورايي گاهي سيستمي بنفعمون ميشه، چون قبلا چارتر ميگرفتيم، بعداز بچه دار شدن بيشتر سيستمي چون به بچه ها تخفيف ٥٠درصد ميدن ولي چارتري كامل حساب ميشه، از طرفي كنسلي سيستمي كمي جريمه داره ولي چارتر ميسوزه.
تشکر کنندگان:
دوستان ما مداركمون رو داديم دارالترجمه.... ترجمه كرد دو روزه تحويل داد و از همه جا هم ارزونتر حساب كرد. خيلي هم خوش اخلاق بودند و كار راه انداز. خواستين ادرس ميدم
تشکر کنندگان: ارشان۲۰۱۵ ، rbrb-2015 ، HERMES7 ، hamed shayan ، nilgoon1982 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان