کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
چقدر این فایل بدرد بخور است. واقعا هرچی که لازم بدونیم توش هست. به کسانی که سفارتشون انکارا است توصیه میکنم حتما بخوننش.
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: mendoosh
(2014-10-30 ساعت 22:59)peymanr نوشته:  
(2014-10-30 ساعت 14:51)behdadK نوشته:  اولا تاپیک ترجمه این تاپیک نیست
دوما تبلیغ ممنوعه
سوما دوستان چرا اینقدر سختش میکنند؟! دوست دارید خودتون رو آزار بدید؟ بنده چند بار عرض کردم این راهش نیست. یه لیست بگیرید دستتون بنویسید توش شناسنامه 2 تا کارت ملی 2 تا پایان خدمت 1 عدد ..... ببرید انقلاب روبروی دانشگاه تهران. 10 تا دارالترجمه هست یکی یکی برید تو بهشون بگید این مدارک رو میخواید بدون مهر دادگستری و خارجه قیمت چقدر میشه و کی تحویل میدید. من از همین راه عمل کردم و هزینه ترجمه ام که با نرخ رسمی میشد 500 تومن با 240 تومن و تحویل 1 روزه جمع کردم.(2 شناسنامه،2 کارت ملی، سند ازدواج(2 سری)، پایان خدمت، 5 سری دیپلم دانشگاه و دبیرستان، 12 ترم ترجمه ریز نمرات) تازه من 3 تا دارالترجمه رفتم و جمعا 5 دقیقه هم وقتم رو نگرفت اگر بیشتر میگشتم شاید 200 تومن هم پیدا میکردم اما وقتش رو نداشتم. باور کنید اگر مدارک رو فقط میبردم پیش همین دالترجمه ای که الان بهش مدرک رو دادم و ازش رسید میگرفتم 350 تومن کمتر برام حساب نمیکرد. اینها هم کاسبند و وقتی میبینند که باید قیمت پایین بدهند تا مشتری بشید خوب مجبور میشن رقابت کنند.
سلام آقا بهداد 12 ترم ریز نمرات باید ترجمه کنیم یا فقط نیمسال آخر دیپلم کفایت میکنه

قربان من نگفتم که 12 ترم ترجمه برای دیپلم هست که البته پرواضح هم هست که من دیپلم 3 ساله رو در 6 سال سپری نکردمWink
ریز نمرات برای دو مقطع آخر تحصیلی من کارشناسی و کارشناسی ارشد هست که فقط کارشناسی ارشدش لازم بود کارشناسی رو به قصد دیگری جز لاتاری دادم برای ترجمهWink
شما هم ریز نمرات آخرین مقطع رو همراه داشته باشید. البته اگر مدرک مقطع آخرتون مشکلی نداره و مثلا اگر مدرک نگرفتید یا قابلیت ترجمه نداشته ریز نمرات مقطع قبلی رو هم همراه داشته باشید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ریحانا
(2014-10-30 ساعت 00:42)reza.aa نوشته:  
(2014-10-29 ساعت 22:59)goliii نوشته:  دوستان این ایمیل سفارت CA-Ankara@state.gov اینم متن نامه خوش باشید

Dear Mam/Sir

My name is ----------- and my case number is ------------------I sent my document and translations to your office a few days ago. I got a message from the post office that says my parcel post delivered to your office.
I'd like to be sure that my parcel post received to your office. please confirm my document and translations are ok or not ok.
I'm looking forward to getting your confirmation.

Thank you so much for your nice considerations
Sincerely
در اخر هم اسم و فامیل تون رو بنویسید
در قسمت موضوع هم باید شماره کیس نامبر رو بنوسید
خیلی خوبه گلی جان ، من این متن رو خوشته بودم ولی متاسفانه اشکالش همین نداشتن نام و کیس نامبر بود و در آخرش همه تشکر نکرده بودم

یه پیشنهاد این رو در غالب یک فایل متنی در www.persiangig.com آپلود کن و تو امضات بزار تا همه استفاده کنن

خیلی ممنون از پیشنهادتون انجام شد
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، fa15
سه تا يا دو تا عكس ؟!!!!!!!!!! اي بابا
؛)
تشکر کنندگان:
دوستان من سایت سیس ثبت نام کردم ولی بعضی جاها راجع به UPS نوشته شده که دوستان میگن با UPS پاسپورتها در هتل تحویلمان میشود . قضیه چیه ؟ پس سیس چی بود که ثبت نام کردیم ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان:
(2014-11-01 ساعت 17:48)afrand نوشته:  دوستان من سایت سیس ثبت نام کردم ولی بعضی جاها راجع به UPS نوشته شده که دوستان میگن با UPS پاسپورتها در هتل تحویلمان میشود . قضیه چیه ؟ پس سیس چی بود که ثبت نام کردیم ؟

در سال های گذشته این طور بوده ولی الان شما باید از طریق سایت usvisa-info اقدام کنید.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: afrand
(2014-10-31 ساعت 07:42)mendoosh نوشته:  دفاتر dhl تو همه ي پستها هست، من از سيدخندان فرستادم و ٤ روزه رسيد، تو سايتم ميتونين فعال كنين كه با اس ام اي يا ايميل بهترن خبر بده وقتي رسيد كه الكي هي استرس نكشين سايت چك كنين

ترجمه هم هر جا مي برين نويد نبريد كه جديدا ازين بازار لاتاري و تعاريفي كه تو پستاي قديم ازش شده خيلي سو استفاده ميكنه، قيمتاشو خيلي برده بالا و هي استرس بهتون ميده. انققققققققد به من گفت و گفت و گفت كه من همه چي رو ٢ نسخه ترجمه كردم،(نسخه دوم ٣٠٪ بود البته) هر چقدرم گفتم كپي برابر اصل بدين نداد. كار ترجمه ش خوبه، بد نيست، بي دقتي داره يه كم كه خودتون خيلي بايد حواستون باشه.

اون فايل رم كه گفتم اصن تو مهاجر سرا نبود پيداش كردم، سعي ميكنم بذارم تو امضام الان
فایلی که گذاشتید خوندم و خوب بود بغییر از جایی که برگه آبی رو از صورتی تفکیک کرد ، چون تا جایی که میدونم تفاوتی بینشون وجود نداره .
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان:
(2014-10-31 ساعت 20:58)behdadK نوشته:  
(2014-10-30 ساعت 22:59)peymanr نوشته:  
(2014-10-30 ساعت 14:51)behdadK نوشته:  اولا تاپیک ترجمه این تاپیک نیست
دوما تبلیغ ممنوعه
سوما دوستان چرا اینقدر سختش میکنند؟! دوست دارید خودتون رو آزار بدید؟ بنده چند بار عرض کردم این راهش نیست. یه لیست بگیرید دستتون بنویسید توش شناسنامه 2 تا کارت ملی 2 تا پایان خدمت 1 عدد ..... ببرید انقلاب روبروی دانشگاه تهران. 10 تا دارالترجمه هست یکی یکی برید تو بهشون بگید این مدارک رو میخواید بدون مهر دادگستری و خارجه قیمت چقدر میشه و کی تحویل میدید. من از همین راه عمل کردم و هزینه ترجمه ام که با نرخ رسمی میشد 500 تومن با 240 تومن و تحویل 1 روزه جمع کردم.(2 شناسنامه،2 کارت ملی، سند ازدواج(2 سری)، پایان خدمت، 5 سری دیپلم دانشگاه و دبیرستان، 12 ترم ترجمه ریز نمرات) تازه من 3 تا دارالترجمه رفتم و جمعا 5 دقیقه هم وقتم رو نگرفت اگر بیشتر میگشتم شاید 200 تومن هم پیدا میکردم اما وقتش رو نداشتم. باور کنید اگر مدارک رو فقط میبردم پیش همین دالترجمه ای که الان بهش مدرک رو دادم و ازش رسید میگرفتم 350 تومن کمتر برام حساب نمیکرد. اینها هم کاسبند و وقتی میبینند که باید قیمت پایین بدهند تا مشتری بشید خوب مجبور میشن رقابت کنند.
سلام آقا بهداد 12 ترم ریز نمرات باید ترجمه کنیم یا فقط نیمسال آخر دیپلم کفایت میکنه

قربان من نگفتم که 12 ترم ترجمه برای دیپلم هست که البته پرواضح هم هست که من دیپلم 3 ساله رو در 6 سال سپری نکردمWink
ریز نمرات برای دو مقطع آخر تحصیلی من کارشناسی و کارشناسی ارشد هست که فقط کارشناسی ارشدش لازم بود کارشناسی رو به قصد دیگری جز لاتاری دادم برای ترجمهWink
شما هم ریز نمرات آخرین مقطع رو همراه داشته باشید. البته اگر مدرک مقطع آخرتون مشکلی نداره و مثلا اگر مدرک نگرفتید یا قابلیت ترجمه نداشته ریز نمرات مقطع قبلی رو هم همراه داشته باشید.
Big Grin بله متوجه شدم که 12 ترم برای دیپلم نیستWinkپس من که آخرین مدرکم که اخذ کردم پیش دانشگاهی هست فقط ریزنمرات پیش دانشگاهی رو ببرم کفایت میکنهCool
تشکر کنندگان:
پیش و دیپلم ، هر دو رو ببرید. هر ترم ترجمه اگر طرف با انصاف باشه هر ترم 5 تومن نهایت 6 تومن.
8 ترمش میشه 40 تومن.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: HERMES7 ، AliReza.Sh
(2014-11-02 ساعت 09:01)behdadK نوشته:  پیش و دیپلم ، هر دو رو ببرید. هر ترم ترجمه اگر طرف با انصاف باشه هر ترم 5 تومن نهایت 6 تومن.
8 ترمش میشه 40 تومن.
شرمنده می دونم سوال در تایپیک درستش نیست ولی من فقط ریز نمرات ترم فارغ التحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم چون مدرکمو شهرستان گرفتم خیلی سخته رفتن حتما تمام ترم ها رو لازم دارهSad
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، قبل از مصاحبه آنكارا حتما ايميل فرستاده ميشه كه مدارك رسيده؟ دوستاني كه مصاحبه انجام دادن چند روز قبل نامه سفارت دريافت كردن؟
تشکر کنندگان:
(2014-11-02 ساعت 19:28)Hagh81 نوشته:  سلام دوستان، قبل از مصاحبه آنكارا حتما ايميل فرستاده ميشه كه مدارك رسيده؟ دوستاني كه مصاحبه انجام دادن چند روز قبل نامه سفارت دريافت كردن؟

دوست عزیز همین چند سطر بالاتر من نامه به سفارت رو واسه رسیدن نامه گذاشتم لطفا همه صفحه ها رو با دقت بخونید چون در اخر هرچیزی که جابندازید خودتون ضرر میکنید در ضمن میتونید در امضا من متن رو دانلود کنید موفق باشید
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: h-amin ، babak12
سلام دوستان

من يه سئوالي برام پيش اومده هرچه هم تاپيكهاي مختلف رو زيرو رو كردم جوابم رو نگرفتم ايا براي تمكن مالي بايستي برا تك تك افراد كيس پرينت مانده حساب گرفت و برا سفارن آنكارا ارسال كرد يا فقط يك نسخه برا برنده اصلي كافيست ؟
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
تشکر کنندگان:
من هم مثل شما خيلي گشتم چون چيزي پيدا نكردم طبق توصيه يكي از دوستان كه مصاحبه رفته كلا دو نسخه گرفتم و يك نسخه اصل رو فرستادم و يك نسخشم پيش خودمه و براي افراد ديگه كيس هم كپي گذاشتم

تشکر کنندگان: babak12 ، goliii ، sami_rg
(2014-11-05 ساعت 14:41)sami_rg نوشته:  سلام دوستان

من يه سئوالي برام پيش اومده هرچه هم تاپيكهاي مختلف رو زيرو رو كردم جوابم رو نگرفتم ايا براي تمكن مالي بايستي برا تك تك افراد كيس پرينت مانده حساب گرفت و برا سفارن آنكارا ارسال كرد يا فقط يك نسخه برا برنده اصلي كافيست ؟

سلام یک برگه تمکن مالی میگیرید ولی به تعداد افراد کیس ازش کپی میگیرید و می فرستید
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: babak12 ، آزاده_امین ، sami_rg ، ashkansoso65 ، rbrb-2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان