موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی درباره هتل دمونتی demonti توی انکارا اطلاعاتی داره؟ توی همون بلوار اتاتورک هست و به نظر خوب میاد
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال دیگم دارم
برای پست dhl به دفتر مرکزیش زفتید یا در همه دفاتر پستی شعبه داره ؟ ایا فرقی هم با هم داره یا نه؟ اگه میشه یکی منا کامل راهنمایی کنه . ایا پاکت مخصوص میدن ؟
مرسی
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-30 ساعت 14:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-30 ساعت 14:52 توسط behdadK.)
اولا تاپیک ترجمه این تاپیک نیست
دوما تبلیغ ممنوعه
سوما دوستان چرا اینقدر سختش میکنند؟! دوست دارید خودتون رو آزار بدید؟ بنده چند بار عرض کردم این راهش نیست. یه لیست بگیرید دستتون بنویسید توش شناسنامه 2 تا کارت ملی 2 تا پایان خدمت 1 عدد ..... ببرید انقلاب روبروی دانشگاه تهران. 10 تا دارالترجمه هست یکی یکی برید تو بهشون بگید این مدارک رو میخواید بدون مهر دادگستری و خارجه قیمت چقدر میشه و کی تحویل میدید. من از همین راه عمل کردم و هزینه ترجمه ام که با نرخ رسمی میشد 500 تومن با 240 تومن و تحویل 1 روزه جمع کردم.(2 شناسنامه،2 کارت ملی، سند ازدواج(2 سری)، پایان خدمت، 5 سری دیپلم دانشگاه و دبیرستان، 12 ترم ترجمه ریز نمرات) تازه من 3 تا دارالترجمه رفتم و جمعا 5 دقیقه هم وقتم رو نگرفت اگر بیشتر میگشتم شاید 200 تومن هم پیدا میکردم اما وقتش رو نداشتم. باور کنید اگر مدارک رو فقط میبردم پیش همین دالترجمه ای که الان بهش مدرک رو دادم و ازش رسید میگرفتم 350 تومن کمتر برام حساب نمیکرد. اینها هم کاسبند و وقتی میبینند که باید قیمت پایین بدهند تا مشتری بشید خوب مجبور میشن رقابت کنند.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-30 ساعت 14:51)behdadK نوشته: اولا تاپیک ترجمه این تاپیک نیست
دوما تبلیغ ممنوعه
سوما دوستان چرا اینقدر سختش میکنند؟! دوست دارید خودتون رو آزار بدید؟ بنده چند بار عرض کردم این راهش نیست. یه لیست بگیرید دستتون بنویسید توش شناسنامه 2 تا کارت ملی 2 تا پایان خدمت 1 عدد ..... ببرید انقلاب روبروی دانشگاه تهران. 10 تا دارالترجمه هست یکی یکی برید تو بهشون بگید این مدارک رو میخواید بدون مهر دادگستری و خارجه قیمت چقدر میشه و کی تحویل میدید. من از همین راه عمل کردم و هزینه ترجمه ام که با نرخ رسمی میشد 500 تومن با 240 تومن و تحویل 1 روزه جمع کردم.(2 شناسنامه،2 کارت ملی، سند ازدواج(2 سری)، پایان خدمت، 5 سری دیپلم دانشگاه و دبیرستان، 12 ترم ترجمه ریز نمرات) تازه من 3 تا دارالترجمه رفتم و جمعا 5 دقیقه هم وقتم رو نگرفت اگر بیشتر میگشتم شاید 200 تومن هم پیدا میکردم اما وقتش رو نداشتم. باور کنید اگر مدارک رو فقط میبردم پیش همین دالترجمه ای که الان بهش مدرک رو دادم و ازش رسید میگرفتم 350 تومن کمتر برام حساب نمیکرد. اینها هم کاسبند و وقتی میبینند که باید قیمت پایین بدهند تا مشتری بشید خوب مجبور میشن رقابت کنند.
سلام
عذرخواهی میکنم.2شناسنامه، 2 کارت ملی، 5دیپلم و ... یعنی چی؟
مگر از اینا 2تا ترجمه میخواد؟
کیس:***2، رویت قبولی: می، ارسال فرم 260: 18 اگوست، نامه دوم : 25 ژانویه، مصاحبه : 2 مارچ آنکارا،
تعداد نفرات : 2 نفر، وضعیت : کلیرنس، آپدیت : 2 و 4 و 6 و 10و11و 20 مارچ، 12 می (با ایمیل)، 15 جون شبانه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از اداره پست پرسیدم گفتن بخشنامه دادن که برای پست dhl مدارک به سفارت انگلیس و امریکا و کانادا باید از طریق خود دفاتر dhl ارسال بشود
شماره کیس:2015AS1XXX>کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر مصاحبه: نوامبر > وضعیت: همسر یکضرب و خودم کلیرنس
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا وقتی رفتید مصاحبه لطف کنید که سفرنامه هم بنویسید به خدا ثواب داره ممنون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-25 ساعت 17:35)Sam2014 نوشته: درود بر دوستان عزیزم
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما . انشاله ویزای یک ضرب بگیرید و بزنید تو رگ
یک نقشه ساده و مختصر از آنکارا محدوده اطراف س ف ا ر ت از یکی از دوستانم به دستم رسید برایتان می گذارم . امیدوارم مفید واقع بشود .
==============
آخ چه حیف که این نقشه باز نمیشود
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-29 ساعت 09:35)mendoosh نوشته: من یه دفعه یه پست یا حتی فایل شاید دیدم اینجا که همه ی سوالات ممکن در زمینه های شغل و هدف و کار و خانواده و اسپانسر و همه چی رو دسته بندی کرده بود. الان هر چی می گردم پیدا نمی کنم. کسی ندیده تش؟ :-"
آدرس زير رو ببينيد:
http://www.mohajersara.com/thread-7039-p...#pid497281
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دفاتر dhl تو همه ي پستها هست، من از سيدخندان فرستادم و ٤ روزه رسيد، تو سايتم ميتونين فعال كنين كه با اس ام اي يا ايميل بهترن خبر بده وقتي رسيد كه الكي هي استرس نكشين سايت چك كنين
ترجمه هم هر جا مي برين نويد نبريد كه جديدا ازين بازار لاتاري و تعاريفي كه تو پستاي قديم ازش شده خيلي سو استفاده ميكنه، قيمتاشو خيلي برده بالا و هي استرس بهتون ميده. انققققققققد به من گفت و گفت و گفت كه من همه چي رو ٢ نسخه ترجمه كردم،(نسخه دوم ٣٠٪ بود البته) هر چقدرم گفتم كپي برابر اصل بدين نداد. كار ترجمه ش خوبه، بد نيست، بي دقتي داره يه كم كه خودتون خيلي بايد حواستون باشه.
اون فايل رم كه گفتم اصن تو مهاجر سرا نبود پيداش كردم، سعي ميكنم بذارم تو امضام الان
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینهها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا