کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
چند لیر کافیه همراه ببرم برای صرفا خرج خورد و خوراک یک هفته برای یکنفر؟ کلا همه رو دلار ببریم اونجا تبدیل کنیم بهتره یا بهتره لیر هم از ایران ببریم؟
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان:
بستگی به تعداد نفراتتون و این که چی دوست داشته باشید بخوره داره ما چون یه اتاق گرفته بودیم که اشپزخانه داشت تونستیم از اونجا استفاده کنیم ما خودمون دلار بردیم اونجا تبدیل میکردیم ولی شما اگه می خواهید دلار بخرید میتونید مقداریشو لیر ببرید که نیاز به تبدیل نباشه البته نه همشو البته این نظر من هست اونجا سوسیس های خوشمزه ای داره بهتون توصیه میکنم بخورید Tongue
تشکر کنندگان: reza.h ، reza.aa ، A_A
(2014-11-08 ساعت 17:32)reza.h نوشته:  چند لیر کافیه همراه ببرم برای صرفا خرج خورد و خوراک یک هفته برای یکنفر؟ کلا همه رو دلار ببریم اونجا تبدیل کنیم بهتره یا بهتره لیر هم از ایران ببریم؟

اينجا صرافي مثل دبي و استانبول زياد نيست، به نظر من لير بيارين به صرفه تره، هم از لحاظ راحتي هم اينكه ريت تو تهران بهتره
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 17:32)reza.h نوشته:  چند لیر کافیه همراه ببرم برای صرفا خرج خورد و خوراک یک هفته برای یکنفر؟ کلا همه رو دلار ببریم اونجا تبدیل کنیم بهتره یا بهتره لیر هم از ایران ببریم؟
رضا جان من هزار لیر خریدم و دلار هم ششصد و پنجاه تا
من یه مقدار خرید کردم و با خورد و خوراکم شد ۵۵۰ که به نظر خودم مناسب خرج کردم ، تازه من حدود د۲۵۰ لیرش رو سوقاتی خریدم .
گرونترین غذایی که اونجا خوردم ۲۵ لیر شد هرچند دو سه وعده هم هفت لیر بود

اما واسه چی هزارتا لیر بردم ،خوب یک درصد احتمال دادم که یکضرب بگیرم پس باید پول چند روز اقامت و غذا رو پیشبینی میکردم .

به نظرم شما هم شرایطت با من مشابه هست ،همون هزارتا زیاده ، و تاکید میکنم بردن لیر بهتره ،اما دلار هم ۳۵۰ آزاد بخر و ۳۰۰ تا هم دولتی ،البته اگه کارت واکسنت کامله
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: reza.h ، HERMES7 ، miyu
سلام تو مصاحبه اگه بپرسن کجا میخواین زندگی کنین حتما باید همونجایی بگیم که ادرس پستیشو دادیم ما میخوایم بریم تگزاس ولی ادرسی که تو امریکا دادیم واسه یه ایالت دیگر هست میتونیم بگیم میریم تگزاس
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-11-09 ساعت 18:46)نسیم* نوشته:  سلام تو مصاحبه اگه بپرسن کجا میخواین زندگی کنین حتما باید همونجایی بگیم که ادرس پستیشو دادیم ما میخوایم بریم تگزاس ولی ادرسی که تو آمریکا دادیم واسه یه ایالت دیگر هست میتونیم بگیم میریم تگزاس

بله ، چرا نه Smile
تشکر کنندگان: reza.aa ، A_A ، نسیم*
دوستان خواهشا یکی بگه در کل هزینه سفر دو نفر به آنکارا با هزینه سفارت و آزمایشات پزشکی چقدر میشه؟حالا دقیقا هم نگفتید مهم نیست.لااقل حدودش رو بدونیم.هزینه سفر و بلیط و خورد و خوراک+هزینه سفارت+مدیکال و هزینه های احتمالی دیگه؟
تشکر کنندگان:
(2014-11-10 ساعت 02:54)ashkan af نوشته:  دوستان خواهشا یکی بگه در کل هزینه سفر دو نفر به آنکارا با هزینه سفارت و آزمایشات پزشکی چقدر میشه؟حالا دقیقا هم نگفتید مهم نیست.لااقل حدودش رو بدونیم.هزینه سفر و بلیط و خورد و خوراک+هزینه سفارت+مدیکال و هزینه های احتمالی دیگه؟

هزینه هتل و بلیط اگه با تور تشریف ببرید برای هر نفر حدود 1/200 محاسبه کنید سفارت هم که باید نفری 330 دلار بدید مدیکال هم اگه واکسن نخورید نفری 150 دلار
در کل برای یک سفر پنج روزه حدود6-7 میلیون هزینه تون میشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: HERMES7
دوستانی که ترکیه تشریف می برن اگر یک مقدار تو اینترنت و سفرنامه ها رو بخونن نیازی به تور نیست چون عملا تور هیچ کاری انجام نمیده و مخصوصا هم تاریخ برگشتمون هم مشخص نیست . در مورد زبان تو ترکیه هم اونایی که ترکی ایران رو بلدند دیگه مشکلی نداران و زبان کزدی رو هم بعضی ها می دونن البته خیلی کم و سایر زبانها هم کلمات مشترک زیاده مثل اتاق - شام - بعضی از رنگ ها و ... در کل گفتم که نگرانی از بابت گفتگو و .. نداشته باشید چون با توریستای زیادی سرو کار دارن این که یکی زبان اونارو ندونه فکر نمی کنن که یارو  از فضا اومده و بیشتر براش وقت میزارن و توضیح می دن آخه یه بار یه یارو خارجی تهران تو هتل داشت با رسپشن حرف می زد رسپشنه یه بار توضیح داد به فارسی بعد یارو نفهمید با عصبانیت گفت که اینم که نمی فهمه فکر می کرد مشکل مسافر هست دگه نمی دونست مشکل خودشه . چون باید انگلیسی می دونست حالا که نمی دونه با مهربانی و ایما و اشاره بهش توضیح بده . اگر هم با من همسفر شدین که دیگه یک مترجم در کنار شماست . البته من تا حالا انکارا نرفتم و اولین بار خواهد بود .
تشکر کنندگان: reza.aa ، R-AL ، rbrb-2015
سلام دوستان
با اجازه همگی ، این که با تور برویم یا بدون طور بسته به مکانی که الان هستید داره و تلاش شما
عموماً به سه طریق میشه رفت ، یعنی من با هر سه طریقش رفتم و هر کدوم معایب و مزایای خاص خودش رو داره (روش چهارم هم هست برای مجردها بیشتر مقرون به صرفه هست )
راحت ترین کار اینه که شما از طریق booking.com هتلهلیی که دوستان توی سفرنامه ها گفتن رو رزرو کنید و زمانی اونجا میرسید با خیالی اسوده وارد شوید و اما دوم اینکه با استفاده از تو ر، تور همیشه بد نیست همیشه هم خوب نیست ، ما زمانی که یک گروه رو میبریم و یا با شخصی یا هتلی توی یک کشو رقرار داد داریم ارزون تر از Booking.com در میاد چون قرار داد دارن ارزونتر حساب میکنن، اما همین گاهی برای اینکه پورسانت شرکت شما رو توی ایران بده گرونتر از booking.com در میا د اما راه سوم هم هست ریسکش بالاست اما گاهی با قیمت باور نکردنی میتونید پایین حساب کنید ، راننده تاکسی ها عموماً (من انکارا این کار رو نکردم اما استانبول جواب داد ) با یه تعداد بده بستون دارند و با یه پورسانتی که ار هتل میگیرن برای شما هم چک و چونه میزنند و دو سه تا هتل میگردوننتون تا یکی مورد قبول بشه ، بریا ادمها متاهل که با خان و بچه هاشون میرن اصلاً توصیه نمیکنم درد سر اولیش خیلیه ، اما من از 100 دلار به 35 دلار هم در بعضی کشورها رسوندمش
و اما راه چهارم ، هاستله ، لذتی داره که هیچ هتلی نداره به شرط اینکه ازwww.lonelyplanet.com اطلاعات یه هاستل خوب رو در بارین ، , و یا سفر نامه های توریستی رو بخونید با قیمت باور نکردنی میتونید پیدا کنید .
هوای خودتو نو داشته باشید ، به امید یه ضربی برای همه
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، atlantis770 ، behjat ، reza.aa ، R-AL
سلام
میشه لینک فرم contact information رو اینجا بزارید. من یه دونه از صفحات سال پیش دانلود کردم ولی فکر میکنم تغییر کرده باشه!
کیس نامبر: 2015AS1XXX>سفارت: انکارا> ارسال فرم ها: 28می> مصاحبه : 3دسامبر|| تعداد اعضای کیس: 1نفر
تشکر کنندگان:
(2014-11-10 ساعت 14:39)ensi1981 نوشته:  سلام
میشه لینک فرم contact information رو اینجا بزارید. من یه دونه از صفحات سال پیش دانلود کردم ولی فکر میکنم تغییر کرده باشه!
----------------------
دوست عزیز این درخواست من هم هستش
اگه کسی لینک داره لطف کنه ما هم استفاده کنیم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
امروز کارهای مدیکال را انجام دادم.اما متاسفانه بعضی از هموطنان عزیز شلوغ بازی در آوردن. دکترم ناراحت شد از دم یکی دوتا آمپول اضافی بدون سوال زد.؟
فقط بخاطر چند دلار(10تا20 ) کار اعصاب ملت داغون کردن.لباسشون جلوی ملت در آوردندو......... .?کتر ماشالا زبان عالی.فارسی صحبت میکردی انگلیسی با لهجه ? جواب میداد. انگلیسی صحبت میکردی فارسی که خودش میفهمید صحبت میکرد.آخرش نفهميدم اطلاعات درست وارد کرد یانه؟؟؟؟؟ x-ray و تست خون شد 45 دلار و با دو واکسن ویزیت خودشون 210 دلار. نفهميدم چه واکسنهایی زد اینقدر عجله داشت نشد سوال کنم.?یکی نیست به دوستان بگه بابا اگر بتونی ویزا بگیری 500 هزار دلار جلویی بعد فقط بخاطر بحث الکی و چند دلار ( از ظاهر هم وضع مالیشون خوب بود) تا 4 و 5 واکسن هم دوستان زدن حتی با داشتن کارت زرد.
تشکر کنندگان: reza.aa ، babak12 ، Alex 2014 ، آزاده_امین ، Samia ، rbrb-2015
(2014-11-10 ساعت 16:52)jsmlz نوشته:  
(2014-11-10 ساعت 14:39)ensi1981 نوشته:  سلام
----------------------
دوست عزیز این درخواست من هم هستش
اگه کسی لینک داره لطف کنه ما هم استفاده کنیم
من همچین برگه ای رو تو مدارکم نزاشتم و موقع مصاحبه ازم نخواست ،دلیلش هم ثبت کردن این اطلاعات در ثایت اینفو ویزا هست .
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 15:14)رضا2015 نوشته:  
(2014-11-08 ساعت 13:24)aidin2015 نوشته:  من مصاحبه 19 nov دارم اما ایمیلی از سفارت نیومده برام مدارکمم 27 october به mehmet turk رسید

ایمیل بزنید و کانفرم بگیرید که مدارکتون رسیده باشه.
اگر نیاز به مدرک خاصی باشد بهتون اطلاع میدن.

ميشه لطفا بگيد به چه آدرسي بايد ميل بزنيم كانفرم رسيد مدارك رو بگيريم؟
ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان