کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
نامه من هم از سفارت رسید و علاوه بر درخواست اصل مدارک یه مورد هم تحت عنوان Detailed CV ازم خواستن که همراهم باشه. کسی در این مورد چیزی میدونه؟ فرمت خاصی داره یا ... ؟
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان:
(2014-11-07 ساعت 19:44)reza.h نوشته:  نامه من هم از سفارت رسید و علاوه بر درخواست اصل مدارک یه مورد هم تحت عنوان Detailed CV ازم خواستن که همراهم باشه. کسی در این مورد چیزی میدونه؟ فرمت خاصی داره یا ... ؟

فرمت خاصی نداره CV خودتون رو بدید. سال های تحصیل ، کار ، محل هایی که کار کردید ، تخصص هاو...... .
یه لیست هم از سفر های خارج جداگانه داشته باشید احتمالا شاید بخوان.
تشکر کنندگان:
(2014-11-07 ساعت 20:16)رضا2015 نوشته:  
(2014-11-07 ساعت 19:44)reza.h نوشته:  نامه من هم از سفارت رسید و علاوه بر درخواست اصل مدارک یه مورد هم تحت عنوان Detailed CV ازم خواستن که همراهم باشه. کسی در این مورد چیزی میدونه؟ فرمت خاصی داره یا ... ؟

فرمت خاصی نداره CV خودتون رو بدید. سال های تحصیل ، کار ، محل هایی که کار کردید ، تخصص هاو...... .
یه لیست هم از سفر های خارج جداگانه داشته باشید احتمالا شاید بخوان.

تو CV موردهای زیر رو حتما رعایت کنید
1- عکس نگذارید
2- تاریخ تولد و سن رو نگذارید
3- حداکثر 2 صفحه باشه.

البته فرمتهای کشورهای مختلف با هم تا حدودی فرق داره اما موارد بالا رو حتما رعایت کنید چون یکجورایی CV رو بی معنی و متاسفانه مضحک میکنه
تشکر کنندگان:
با سلام
برای من ایمیل reminder وقت مصاحبه اومده و اصل کارت پایان خدمت رو خواسته در حالی که من دانشجو هستم و سربازی نرفتم. اما ترجمه نامه دانشگاه به نظام وظیفه برای خروج از کشور و همچنین رسید واریز 15 میلیون به حساب نظام وظیفه رو واسشون فرستادم و به دستشون هم رسیده. آیا لازم چیز دیگه ای ببرم؟
شماره کیس:2015AS25XX ~تاریخ رویت قبولی:1 may~کنسولگری~آنکارا ~ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر ~ ارسال فرمهای سری اول: 9 June ~ دریافت نامه دوم : 19 سپتامبر
تشکر کنندگان:
سلام آقای رضا 2015 لطفا جواب منو بدید در جواب ایمیل من که نوشته بود مدارک رسیده ضمن این که اصل مدارک رو میخواست یک متن هم نوشته بود که روش رو زرد کرده بودند ( های لایت ) با این متن
A copy of all financial documents for all family members is required.
کیس ما 4 نفره است با 2 کودک باید 4 تا پرینت بانکی می گرفتیم .؟
ضمنا جزئ مدارک اولیه این متن هم به چشم میخوره یعنی چی ایا برای همه میاد مگه شناسنامه ها ترجمه میشه اینو نداره؟
provide father and mother's name /maiden name
لطفا زود جواب بدید
تشکر کنندگان:
(2014-11-07 ساعت 22:14)general_pooya نوشته:  با سلام
برای من ایمیل reminder وقت مصاحبه اومده و اصل کارت پایان خدمت رو خواسته در حالی که من دانشجو هستم و سربازی نرفتم. اما ترجمه نامه دانشگاه به نظام وظیفه برای خروج از کشور و همچنین رسید واریز 15 میلیون به حساب نظام وظیفه رو واسشون فرستادم و به دستشون هم رسیده. آیا لازم چیز دیگه ای ببرم؟

اصل مدارک رو روز مصاحبه همراهتون ببرید و نشون بدید.
ظاهرا متوجه موضوع نشدند.
تشکر کنندگان: general_pooya
سلام جواب منو نمیدین میخوام ببینم اگر مشکل مدارک دارم زود تر انجام بدم
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 09:45)1352ghazal نوشته:  سلام آقای رضا 2015 لطفا جواب منو بدید در جواب ایمیل من که نوشته بود مدارک رسیده ضمن این که اصل مدارک رو میخواست یک متن هم نوشته بود که روش رو زرد کرده بودند ( های لایت ) با این متن
A copy of all financial documents for all family members is required.
کیس ما 4 نفره است با 2 کودک باید 4 تا پرینت بانکی می گرفتیم .؟
ضمنا جزئ مدارک اولیه این متن هم به چشم میخوره یعنی چی ایا برای همه میاد مگه شناسنامه ها ترجمه میشه اینو نداره؟
provide father and mother's name /maiden name
لطفا زود جواب بدید

چشم.ببنید شما باید مدرک مالی رو به تعداد افراد کیس میدادین .
اگر یک حساب باشه چهار تا کپی ازش با ترجمه که سقف فقر رو برای چهار نفر رعایت کرده باشه.
اصل ترجمه چهار تا کپی رو روز مصاحبه داشته باشید.
نه یک پرینت بانکی کفایت میکنه به اسم قبول شده ترجیحا یا شوهر .
باید نامه رو کاملا بخونم .
نمیدونم این متن دوم منظورش نامه بانک هست یا شناسنامه .
نامه رو خواستید برام پیغام خصوصی کنید.

موفق باشید.
تشکر کنندگان:
سلام متن رو براتون گذاشتم .تمکن مالی از بانک انگلیسی هست همنونو باید فتو بزنم دیگه
تشکر کنندگان: HERMES7
سلام اقا جواب بدید لطفا
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 11:02)1352ghazal نوشته:  سلام اقا جواب بدید لطفا

غزل جان ارسال پیام خصوصیتون غیر فعال هست !

خوب شرایط مالی که مشخص هستش همون تمکن مالی چیزی میخوان که پوشش چهار نفر رو بده .
اخری رو درک نمیکنم !!! منظورشون کدوم اسم و فامیل پدری هست!!

میتونید ایمیل بزنید و ازشون بپرسید دقیقا منظورشون چیه از اسامی .

موفق باشید.
تشکر کنندگان:
وای اگر ایمیل بزنم کی جواب میدن من 2 شنبه دارم میرم. اخه هرچی فکر میکنم تو ترجمه شناسنامه ها همه چیز ترجمه شده است
تشکر کنندگان:
من مصاحبه 19 nov دارم اما ایمیلی از سفارت نیومده برام مدارکمم 27 october به mehmet turk رسید
شماره کیس: 2015AS000027xx - رویت قبولی: MAY 1, 2014 - کنسولگری: ANKARA - تعداد افراد: 1 - ارسال فرمهای سری اول: 18may, 2014 - کارنت شدن کیس: AUG 12, 2014 - مصاحبه:Ankara19november -
آپدیت : -30dec-2jan-20feb-27march-30march-31march-3april دریافت ویزا:کلیرنس - ورود به آمریکا: - دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 11:22)1352ghazal نوشته:  وای اگر ایمیل بزنم کی جواب میدن من 2 شنبه دارم میرم. اخه هرچی فکر میکنم تو ترجمه شناسنامه ها همه چیز ترجمه شده است

زنگ بزنید سفارت و بپرسید.
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 13:24)aidin2015 نوشته:  من مصاحبه 19 nov دارم اما ایمیلی از سفارت نیومده برام مدارکمم 27 october به mehmet turk رسید

ایمیل بزنید و کانفرم بگیرید که مدارکتون رسیده باشه.
اگر نیاز به مدرک خاصی باشد بهتون اطلاع میدن.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان