کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-11-01 ساعت 02:07)Samia نوشته:  سه تا يا دو تا عكس ؟!!!!!!!!!! اي بابا
؛)

samiaجان ۲ عدد عکس می فرستید ۲عدد عکس همراه خودتون می برید
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: babak12 ، Samia ، آزاده_امین ، sami_rg ، ashkansoso65 ، rbrb-2015
(2014-11-02 ساعت 19:28)Hagh81 نوشته:  سلام دوستان، قبل از مصاحبه آنكارا حتما ايميل فرستاده ميشه كه مدارك رسيده؟ دوستاني كه مصاحبه انجام دادن چند روز قبل نامه سفارت دريافت كردن؟

سلام ۴روز قبل از مصاحبه یک ایمیل از سفارت می اید که رسیدن مدارک را اطلاع میدهد و تاریخ مصاحبه را یاداوری میکنند و مدارکی که همراهتون باید ببرید را یاداوری میکند
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: vahidbaq ، آزاده_امین ، sami_rg ، Hagh81 ، rbrb-2015 ، goliii ، ashkansoso65
(2014-11-05 ساعت 15:20)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-11-02 ساعت 19:28)Hagh81 نوشته:  سلام دوستان، قبل از مصاحبه آنكارا حتما ايميل فرستاده ميشه كه مدارك رسيده؟ دوستاني كه مصاحبه انجام دادن چند روز قبل نامه سفارت دريافت كردن؟

سلام ۴روز قبل از مصاحبه یک ایمیل از سفارت می اید که رسیدن مدارک را اطلاع میدهد و تاریخ مصاحبه را یاداوری میکنند و مدارکی که همراهتون باید ببرید را یاداوری میکند

اینکه ایمیل بده سفارت که مدارک رسیده بگیر نگیر داره
برای من که اصلا ایمیل نداد ولی رسیده بود Smile
کیس نامبر :2XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / مصاحبه: 21 Oct/ویزا :21 Oct Wink
تشکر کنندگان: goliii ، ashkansoso65
(2014-11-05 ساعت 19:01)aliklz نوشته:  

شما وقت مصاحبتون کیه ؟ چون ۴روز مانده به مصاحبه برای ما ایمیل اومد
تشکر کنندگان:
(2014-11-05 ساعت 20:57)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  

براي ما همون ١٥روز قبل از مصاحبه كه رسيده بود، ايميل هم اومد. حالا شما ميتونين بازم خودتون ايميل بزنيد و كانفيرم بگيريد
تشکر کنندگان: ashkansoso65 ، Hagh81
سلام بچه ها کسی از این سایت expedia.com خریدی کرده؟ مثلا رزرو بلیط یا هتل
چون نسبت به booking .com قیمتهاش بهتره
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان:

من دادم مصاحبه تموم شده Wink
کیس نامبر :2XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / مصاحبه: 21 Oct/ویزا :21 Oct Wink
تشکر کنندگان: ashkansoso65
(2014-11-05 ساعت 23:19)aliklz نوشته:  

نامه من طبق سایت دی اچ ال ۲۸ اکتبر رسیده و مهمت ترک هم تحویل گرفته ولی ۴ -۵ روز پیش که ایمیل زدم امروز جواب دادن که متاسفانه دریافت نکردیم هنوز! ۱۰ روز دیگه هم مصاحبم هست. چه کنم؟!؟
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان:
(2014-11-05 ساعت 23:51)reza.h نوشته:  
(2014-11-05 ساعت 23:19)aliklz نوشته:  
(2014-11-05 ساعت 15:20)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  سلام ۴روز قبل از مصاحبه یک ایمیل از سفارت می اید که رسیدن مدارک را اطلاع میدهد و تاریخ مصاحبه را یاداوری میکنند و مدارکی که همراهتون باید ببرید را یاداوری میکند

نامه من طبق سایت دی اچ ال ۲۸ اکتبر رسیده و مهمت ترک هم تحویل گرفته ولی ۴ -۵ روز پیش که ایمیل زدم امروز جواب دادن که متاسفانه دریافت نکردیم هنوز! ۱۰ روز دیگه هم مصاحبم هست. چه کنم؟!؟

دوست عزیز ما هفته دیگه مصاحبه داریم امروز واسم ایمیل داده سفارت جهت یاداوری تاریخ مصاحبه ومدارک .3-4 روز بعد از اینکه مدارکم رسید به سفارت خودم ایمیل زدم جوابم امد که رسیده متن نامه داخل امضا من هست این متن رو بفرستید انشااله که جواب میاد که رسیده موفق باشید
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: HERMES7 ، fa15
باسلام
دوستان عزیز میشه لطف کنین و یه تعداد از بازارها رو هم ادرس بدن؟؟ هم بازارهایی که لوکس باشه و هم بازارهایی که قیمتهاش مناسب باشه
راستی رستوران خوب که غذا و قیمت مناسب هم داشته باشه ادرس بدین.
خلاصه هرچی که فک میکنین تو یک هفته ای که باید باشیم انکارا میشه وقت گذروند . جاهای تفریحی هم اگه اطلاعات دارید ادرس بدید
باتشکر
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان:
(2014-11-06 ساعت 00:34)jupiterx نوشته:  باسلام
دوستان عزیز میشه لطف کنین و یه تعداد از بازارها رو هم ادرس بدن؟؟ هم بازارهایی که لوکس باشه و هم بازارهایی که قیمتهاش مناسب باشه
راستی رستوران خوب که غذا و قیمت مناسب هم داشته باشه ادرس بدین.
خلاصه هرچی که فک میکنین تو یک هفته ای که باید باشیم انکارا میشه وقت گذروند . جاهای تفریحی هم اگه اطلاعات دارید ادرس بدید
باتشکر

سفرنامه های انکارا را مطالعه کنید من ودوستان نام مراکز خرید و خیابان های خوبش را نوشتیم .خوش بگذره
تشکر کنندگان: HERMES7 ، jupiterx ، gogolian ، rbrb-2015
سلام دوستان برای ماهم ایمیل امد در ایمیل ما این متنو نوشتهBefore coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348
منظور از ثبت نام تو این سایت چیه همون ادرس پستی که قبلا ثبت نام کردیم یا دوباره باید ثبت نام کنیم
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-11-07 ساعت 13:18)نسیم* نوشته:  سلام دوستان برای ماهم ایمیل امد در ایمیل ما این متنو نوشتهBefore coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348
منظور از ثبت نام تو این سایت چیه همون ادرس پستی که قبلا ثبت نام کردیم یا دوباره باید ثبت نام کنیم

منظور اینه که تو سایت ثبت نام کنید و برگه دفتر پستی همراهتون باشه .
شما ثبت نام کردین نیازی به ثبت مجدد ندارید.
تشکر کنندگان: نسیم*
دوستان آیا نیاز به عکس 3*4 برای دکتر اونگان هست یا که اونجا عکس گرفته میشه ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان:
(2014-11-07 ساعت 15:07)afrand نوشته:  دوستان آیا نیاز به عکس 3*4 برای دکتر اونگان هست یا که اونجا عکس گرفته میشه ؟

نه نیست
همونجا با وبکم میگیره
سفرنامه های دوستان رو بخونین همه اینا توش هست
تشکر کنندگان: afrand

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان