کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-11-15 ساعت 16:57)Samia نوشته:  خدا از دكتر اونگان نگذره. چهار تا واكسن زد به بچم. خيلي نامرده ولي چون نميشه كاريش كرد بهتره ادم استرس بخودش وارد نكنه.
خرج مديكالمونم ٨٥٠دلار شد.

چرا اخه مگه واکسناتونو کامل نزده بودین ؟
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان:
چرا ارشان جان. حالا جدا از كامل بودن كارت. مادر شوهر من خودش مسووله تو اداره بهداشت وفوق العاده حساس. حتي به واكساناي ما. اون كه نوه و بچه هس بماند. حساسيت همه ي ما به واكسناي بچه هامون دوباره به كنار. به من و همسرم فقط ابله مرغون ولي براي بچه بدون توضيح چهار تا. بسيار بسيار هم احترام گذاشت و خوش صحبت و مودب بود.
بعد از واكسناش من انقدر بهم ريختم كه حتي نپرسيدم چي بود!!!!!چون خيلي مهمه دوشنبه ميپرسم ازش
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، ارشان۲۰۱۵
[quote='Samia' pid='563624' dateline='1416060599']
چرا ارشان جان. حالا جدا از كامل بودن كارت. مادر شوهر من خودش مسووله تو اداره بهداشت وفوق العاده حساس. حتي به واكساناي ما. اون كه نوه و بچه هس بماند. حساسيت همه ي ما به واكسناي بچه هامون دوباره به كنار. به من و همسرم فقط ابله مرغون ولي براي بچه بدون توضيح چهار تا. بسيار بسيار هم احترام گذاشت و خوش صحبت و مودب بود.
بعد از واكسناش من انقدر بهم ريختم كه حتي نپرسيدم چي بود!!!!!چون خيلي مهمه دوشنبه ميپرسم ازش
=======================
وای پس ما هم باید منتظر باشیم .بچه شما چند سالش است ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان:
(2014-11-15 ساعت 18:43)afrand نوشته:  [quote='Samia' pid='563624' dateline='1416060599']
=======================
وای پس ما هم باید منتظر باشیم .بچه شما چند سالش است ؟
ای اقا 850 دلار دادی یک ضرب گرفتی یعنی 491500 دلار جلویی
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: Samia
آب مقطر معروف رو به منم زد امروز صبح Smile)
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان:
(2014-11-15 ساعت 16:57)Samia نوشته:  خدا از دكتر اونگان نگذره. چهار تا واكسن زد به بچم. خيلي نامرده ولي چون نميشه كاريش كرد بهتره ادم استرس بخودش وارد نكنه.

سلام دوست عزیز
امیدوارم هر چه زودتر خبرای خوشی برامون داشته باشید ، میشه لطف کنید بفرمایید دقیقا کی دکتر اونگان به بچه تون واکسن زدند ؟ و جواب مدیکالتون چه روزی آماده میشه ؟ چون بین 48 و 72 ساعت مردد هستم.برای برنامه ریزی سفر می پرسم چون ما هم بچه داریم . با سپاس فراوان
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: Samia
(2014-11-15 ساعت 21:29)Alex 2014 نوشته:  

سلام دوست عزیز
امیدوارم هر چه زودتر خبرای خوشی برامون داشته باشید ، میشه لطف کنید بفرمایید دقیقا کی دکتر اونگان به بچه تون واکسن زدند ؟ و جواب مدیکالتون چه روزی آماده میشه ؟ چون بین 48 و 72 ساعت مردد هستم.برای برنامه ریزی سفر می پرسم چون ما هم بچه داریم . با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز شما باید ۷۲ساعت قبل tbتست را انجام بدید فقط حواستون باشه ۱شنبه ها مطب تعطیله و ۵شنبه ها هم دکتر tbتست را انجام نمیذهد.موفق باشید
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: Samia ، Alex 2014
(2014-11-15 ساعت 18:28)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  [quote='Samia' pid='563607' dateline='1416054427']
خدا از دكتر اونگان نگذره. چهار تا واكسن زد به بچم. خيلي نامرده ولي چون نميشه كاريش كرد بهتره ادم استرس بخودش وارد نكنه.

==================
ارشان جان شما برای تایید دریافت مدارکتون توسط سفارت ایمیل زدید ؟ اصولا لازمه که اینکار رو بکنیم ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان:
(2014-11-16 ساعت 00:51)afrand نوشته:  
(2014-11-15 ساعت 18:28)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  [quote='Samia' pid='563607' dateline='1416054427']
خدا از دكتر اونگان نگذره. چهار تا واكسن زد به بچم. خيلي نامرده ولي چون نميشه كاريش كرد بهتره ادم استرس بخودش وارد نكنه.

==================
ارشان جان شما برای تایید دریافت مدارکتون توسط سفارت ایمیل زدید ؟ اصولا لازمه که اینکار رو بکنیم ؟

سلام بله ما ایمیل زدیم ولی جوابی ندادند ولی خودشون چند روز مانده به مصاحبه ایمیل زدن و تاریخ مصاحبه را یاداوری کردند و مدارکی که باید با خودمان میبردیم را یاداوری کردند
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، afrand
(2014-11-15 ساعت 21:29)Alex 2014 نوشته:  

سلام دوست عزیز

سلام
خب ارشان عزيز جوابتون رو داده. من تازه انلاين شدم. ولي ما جمعه مديكال داشتيم و دوشنبه اماده ميشه. چون دخترم سه ساله بود و تست سل داشت. ما يك كمي زودتر گرفتيم زمان مديكال رو كه بعدش يك كمي بگرديم. Smile
تشکر کنندگان: Alex 2014
سلام
يه چيزي كه ميخواستم بگم اينكه ما دقيقه ٩٠هتلمون رو عوض كرديم. هتل خيلي خوبي رو اينجا اقايي كه با اژانسي كار ميكرد ارزونتر از بوكينگ گرفت برامون. اكه كسي خواست تو خصوصي بهش ميگم. تور رو هم اصلا پيشنهاد نميكنم چون با اينكه زبان انگليسي اكثرشون خيلييييي ضعيفه ولي ادم خودش ميتونه كارشو پيش ببره. بنظرم بليط بگيرين. هتلم حتي اينجا مثل ما بياييد بگيرين چون خلوتن ونياز به رزرو نيس از نظر من البته.
غذابنظر من ارزون و متنوع هست و چون خيلي كافه و رستوران دارن بمشكل برنميخوريد.
ما اب و ميوه رو ار خارج از هتل ميخريم كه خيلي هم ارزونه.
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، behjat
يه چيز ديگه هم كه ميخوام بگم خدا از اونگان نگذره، ؛) خيلي هم زن و شوهر زشتي هستن ?Big Grin
-از فرودگاه حتما با اتوبوس ببايين و فاصله زماني هم زياده
-استفاده از مترو هم راحت و ارزون و بي دردسره
-اونگان واقعا مودب رفتار ميكنه وپرسنلش عااالي. با بچه ها هم فوق العاده خوب و مهربون و هي شكر شكر ميگفتن به بچه. ولي اين دليل نميشه من از اونگان متنفر نباشم ؛)
-هتل ما راضي كننده هس و شايد نياز باشه يسري چيزا رو ياداوري كني ولي كاركنان بسيار مودب و كمك كننده و هتل تميزي هم هس كه برام خيلي مهم بود.
-من اونگان را بخدا سپردم. همانا كه او از بدجنسان است
-اگه تركي اذري بلد باشين خيلييييي تو صحبت باهاشون جلوييد. من بلد نيستم البته. مث فارسها و تاجيك يا افغانها كه بالاخره حرف همو ميفهمن
تشکر کنندگان: rbrb-2015
از دوستان انكارارفته و برگشته كسي يه ادرس دقيقي از اوت لت هاي اينجا داره؟! من كه تو دبي لباسهاي عالي ميگرفتم ازشون. اگه كسي ميدونه ممنون ميشم بگه Smile
تشکر کنندگان:
ما هم با ساميا عزيز مديكال داشتيم و به دختر دو ساله من هم سه تا واكسن زدند كه تست tb هم بود و شد چهار تا سوزن و بچه نميدونست كدوم طرفو نگاه كنه چپ و راست واكسن خورد هزينه مديكال ما هم شد ٨٤٤ دلار... آبله مرغان براي سه تامون زد براي همسرم كزاز زد كه ٨ سال پيش زده بود
من فكر ميكنم كهمشكل از پاستور ايران بود كه درست ما رو راهنمايي نكردند من خودم بايد كارت واكسن را با ليست واكسن هاي دكتر چك ميكردم تا حداقل دخترم انقدر الكي سوراخ سوراخ نشه

تشکر کنندگان: Samia ، afrand ، rbrb-2015
مادر هاي عزيز حتما كارت واكسنو با ليست واكسن ها مطابقت بديد و اگه پاستور وارد نكرد پافشاري كنيد چون من دقيقا ديدم كه دكتر از روي كارت واكسن توي كامپوترش واكسن هايي كه زده بوديم تيك ميزد و سبز ميشد و واكسن هايي كه نزده بوديم قرمز . به همسرم پاستور گفت كه نميخواد كزاز بزني... ولي شما به اين حرف ها كاري نداشته باشيد خودتون همه چيزو چك كنيد اونها اطلاعاتشون كامل نيست ..
و تاريخ تولد بچه هاتون رو هم ازتون ميخوان .يك خانمي بود كه بچه هاي بزرگ داشت و تاريخ تولدشونو به ميلادي بلد نبود . و بدونيد تا الكي معطل نشيد ... به نظر من كه همه چيز درست بود و من فقط از اين تست پوستي اصلا خوشم نيومد چون جاش روي دست دخترم به اندازه يك سكه قرمزه و ديدنش دردناك

تشکر کنندگان: Samia ، afrand ، rbrb-2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان