موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
چرا ارشان جان. حالا جدا از كامل بودن كارت. مادر شوهر من خودش مسووله تو اداره بهداشت وفوق العاده حساس. حتي به واكساناي ما. اون كه نوه و بچه هس بماند. حساسيت همه ي ما به واكسناي بچه هامون دوباره به كنار. به من و همسرم فقط ابله مرغون ولي براي بچه بدون توضيح چهار تا. بسيار بسيار هم احترام گذاشت و خوش صحبت و مودب بود.
بعد از واكسناش من انقدر بهم ريختم كه حتي نپرسيدم چي بود!!!!!چون خيلي مهمه دوشنبه ميپرسم ازش
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Samia' pid='563624' dateline='1416060599']
چرا ارشان جان. حالا جدا از كامل بودن كارت. مادر شوهر من خودش مسووله تو اداره بهداشت وفوق العاده حساس. حتي به واكساناي ما. اون كه نوه و بچه هس بماند. حساسيت همه ي ما به واكسناي بچه هامون دوباره به كنار. به من و همسرم فقط ابله مرغون ولي براي بچه بدون توضيح چهار تا. بسيار بسيار هم احترام گذاشت و خوش صحبت و مودب بود.
بعد از واكسناش من انقدر بهم ريختم كه حتي نپرسيدم چي بود!!!!!چون خيلي مهمه دوشنبه ميپرسم ازش
=======================
وای پس ما هم باید منتظر باشیم .بچه شما چند سالش است ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-15 ساعت 18:43)afrand نوشته: [quote='Samia' pid='563624' dateline='1416060599']
=======================
وای پس ما هم باید منتظر باشیم .بچه شما چند سالش است ؟
ای اقا 850 دلار دادی یک ضرب گرفتی یعنی 491500 دلار جلویی
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-15 ساعت 18:28)ارشان۲۰۱۵ نوشته: [quote='Samia' pid='563607' dateline='1416054427']
خدا از دكتر اونگان نگذره. چهار تا واكسن زد به بچم. خيلي نامرده ولي چون نميشه كاريش كرد بهتره ادم استرس بخودش وارد نكنه.
خرج مديكالمونم ٨٥٠دلار شد.
چرا اخه مگه واکسناتونو کامل نزده بودین ؟
==================
ارشان جان شما برای تایید دریافت مدارکتون توسط سفارت ایمیل زدید ؟ اصولا لازمه که اینکار رو بکنیم ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
يه چيزي كه ميخواستم بگم اينكه ما دقيقه ٩٠هتلمون رو عوض كرديم. هتل خيلي خوبي رو اينجا اقايي كه با اژانسي كار ميكرد ارزونتر از بوكينگ گرفت برامون. اكه كسي خواست تو خصوصي بهش ميگم. تور رو هم اصلا پيشنهاد نميكنم چون با اينكه زبان انگليسي اكثرشون خيلييييي ضعيفه ولي ادم خودش ميتونه كارشو پيش ببره. بنظرم بليط بگيرين. هتلم حتي اينجا مثل ما بياييد بگيرين چون خلوتن ونياز به رزرو نيس از نظر من البته.
غذابنظر من ارزون و متنوع هست و چون خيلي كافه و رستوران دارن بمشكل برنميخوريد.
ما اب و ميوه رو ار خارج از هتل ميخريم كه خيلي هم ارزونه.
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
ما هم با ساميا عزيز مديكال داشتيم و به دختر دو ساله من هم سه تا واكسن زدند كه تست tb هم بود و شد چهار تا سوزن و بچه نميدونست كدوم طرفو نگاه كنه چپ و راست واكسن خورد هزينه مديكال ما هم شد ٨٤٤ دلار... آبله مرغان براي سه تامون زد براي همسرم كزاز زد كه ٨ سال پيش زده بود
من فكر ميكنم كهمشكل از پاستور ايران بود كه درست ما رو راهنمايي نكردند من خودم بايد كارت واكسن را با ليست واكسن هاي دكتر چك ميكردم تا حداقل دخترم انقدر الكي سوراخ سوراخ نشه
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
2014-11-16 ساعت 08:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-16 ساعت 08:53 توسط Melon2015.)
مادر هاي عزيز حتما كارت واكسنو با ليست واكسن ها مطابقت بديد و اگه پاستور وارد نكرد پافشاري كنيد چون من دقيقا ديدم كه دكتر از روي كارت واكسن توي كامپوترش واكسن هايي كه زده بوديم تيك ميزد و سبز ميشد و واكسن هايي كه نزده بوديم قرمز . به همسرم پاستور گفت كه نميخواد كزاز بزني... ولي شما به اين حرف ها كاري نداشته باشيد خودتون همه چيزو چك كنيد اونها اطلاعاتشون كامل نيست ..
و تاريخ تولد بچه هاتون رو هم ازتون ميخوان .يك خانمي بود كه بچه هاي بزرگ داشت و تاريخ تولدشونو به ميلادي بلد نبود . و بدونيد تا الكي معطل نشيد ... به نظر من كه همه چيز درست بود و من فقط از اين تست پوستي اصلا خوشم نيومد چون جاش روي دست دخترم به اندازه يك سكه قرمزه و ديدنش دردناك