موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
2014-11-16 ساعت 09:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-16 ساعت 09:38 توسط Melon2015.)
دكتر گفت در آخر ليست واكسن هايي كه بهمون زده مينويسه و توي برگه بهمون ميده كه جمعه موقع دادن پول كه نداد فكر ميكنم دوشنبه موقع دادن جواب بده و بهتون ميگم كه اگه بچه كوچك دارين چك كنيد كه پاستور مهرشو بزنه... آبله مرغان كه براي همه حتميه همسرم توي كارت واكسنش آبله مرغان مهر خورده بود ولي دوباره براش زد. هنوز هم نفهميدم چند دلاره
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
مامانای گلی که اینجا هستند لطفا بگید :
1- تست سل روی دست بچه به چه شکلی انجام میشه ؟
2- در این مدت سه روز چه تغییراتی میکنه ؟
3- میشه در این 72 ساعت حمام یا استخر رفت ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
راستی یک سوال دیگه : ماساعت 11/5 وقت دکتر گرفتیم بعد از عکس و آزمایش خودمان همون لحظه واکسنها رو میزنه یا که میگه برید و بعدا بیایید ؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-16 ساعت 10:45)afrand نوشته: مامانای گلی که اینجا هستند لطفا بگید :
اگه باباهای گل رو هم قبول داشته باشین باید بگم که
تزریق چند قطره زیر پوستی روی ساعد دست انجام میشه و کمی برامدگی ایجاد میکنه و نه ورم- کمی قرمز میشه و بعد خوب میشه- در معاینه مجدد اندازه طول و عرض اون نقطه و برامدگی معیار تشخیص دکتره !
نه فشار بدین و نه بچه باهاش ور بره - حمام میشه رفت ولی روی اون نقطه دست ، لیف و صابون نمالید
(2014-11-16 ساعت 10:47)afrand نوشته: راستی یک سوال دیگه : ماساعت 11/5 وقت دکتر گرفتیم بعد از عکس و آزمایش خودمان همون لحظه واکسنها رو میزنه یا که میگه برید و بعدا بیایید ؟
واکسنهارو همون لحظه میزنه حتما کارتهای واکسیناسیونی که از ایران میارین تحویل منشی دکتر بدید، اگر نگرفت خودتون به برگه ها الصاق کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-16 ساعت 11:52)amjad نوشته: [quote='afrand' pid='563696' dateline='1416118500']
مامانای گلی که اینجا هستند لطفا بگید :
اگه باباهای گل رو هم قبول داشته باشین باید بگم که
تزریق چند قطره زیر پوستی روی ساعد دست انجام میشه و کمی برامدگی ایجاد میکنه و نه ورم- کمی قرمز میشه و بعد خوب میشه- در معاینه مجدد اندازه طول و عرض اون نقطه و برامدگی معیار تشخیص دکتره !
نه فشار بدین و نه بچه باهاش ور بره - حمام میشه رفت ولی روی اون نقطه دست ، لیف و صابون نمالید
(2014-11-16 ساعت 10:47)afrand نوشته: راستی یک سوال دیگه : ماساعت 11/5 وقت دکتر گرفتیم بعد از عکس و آزمایش خودمان همون لحظه واکسنها رو میزنه یا که میگه برید و بعدا بیایید ؟
واکسنهارو همون لحظه میزنه حتما کارتهای واکسیناسیونی که از ایران میارین تحویل منشی دکتر بدید، اگر نگرفت خودتون به برگه ها الصاق کنید
=========
مرسی بابای گل زنده باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که اطلاع کامل دارن لطفا جواب بدن خیلی عجله دارم:
آیا دختر مجرد بالای 18سال که پاسپورتم داره باید برا خروج از کشور اذن و یا اجازه پدرشو داشته باشه؟
آخه من برا مصاحبه با پارتنرم میخام برم انکارا که تنها نباشم میترسم هتل و بلیط رو اوکی کنم و تو فرودگاه نذارن بیاد.
لطفا منو زود راهنمایی کنید خیلی عجله دارم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-17 ساعت 00:21)rbrb-2015 نوشته: (2014-11-16 ساعت 23:13)moshkelgosha نوشته: دوستان عزیزی که اطلاع کامل دارن لطفا جواب بدن خیلی عجله دارم:
آیا دختر مجرد بالای 18سال که پاسپورتم داره باید برا خروج از کشور اذن و یا اجازه پدرشو داشته باشه؟
آخه من برا مصاحبه با پارتنرم میخام برم انکارا که تنها نباشم میترسم هتل و بلیط رو اوکی کنم و تو فرودگاه نذارن بیاد.
لطفا منو زود راهنمایی کنید خیلی عجله دارم
هیچ مشکلی پیش نمیاد، با خیالی آسوده از سفرتون لذت ببرید.
قضیه دختران مجرد مربوط میشه به ویزا امارات و آنکارا هیچ مشکلی نداره ضمن اینکه در فرودگاه سوال نمیشه شما با چه کسی و چه نسبتی سفر میکنید؟!
برای سفر به ترکیه از طرف دولت ترکیه هیچ محدودیتی برای خانم های مجرد نیست حتی اگر پسری همراهتان باشد از نظر هتل هم هیچ محدودیتی برای همراه شما وجود ندارد من چندین سفر به ترکیه (استانبول-آنکارا) داشته ام سال ۲۰۱۰برای ویزای توریستی اقدام کردم که از آنکارا ویزای آمریکا را گرفتم ۴ماه آمریکا بودم سال بعد یعنی ۲۰۱۱ باز از سفارت در آنکارا ویزا گرفتم حدود ۳ماه آمریکا ماندم سال ۲۰۱۲ از سفارت در دوبی ویزا گر فتم حدود ۵ماه آمریکا ماندم در هر سه بار کلیر خوردم ولی بعد از حدود دو ماه ویزایم آماده می شد این اطلاعات را برای این نوشتم که اگر پرسشی در این رابطه باشد شاید بتوانم کمک کنم انتظار برای کلیر شدن (یعنی پاک بودن از نظر دولت آمریکا)سخت است ولی بعد از آماده شدن ویزا همه ناراحتی ها فراموش میشود فقط این مدت به خودتان بیهوده استرس وارد می کنید سعی کنید از وقت هایتان لذت ببرید در ضمن پسرم در لاتاری ۲۰۱۵برنده شده است ومانند شما در انتظار مصاحبه است برای همه شما آرزوی روزهای خوبی را دارم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه