کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-11-15 ساعت 21:29)Alex 2014 نوشته:  
(2014-11-15 ساعت 16:57)Samia نوشته:  خدا از دكتر اونگان نگذره. چهار تا واكسن زد به بچم. خيلي نامرده ولي چون نميشه كاريش كرد بهتره ادم استرس بخودش وارد نكنه.
خرج مديكالمونم ٨٥٠دلار شد.

سلام دوست عزیز
امیدوارم هر چه زودتر خبرای خوشی برامون داشته باشید ، میشه لطف کنید بفرمایید دقیقا کی دکتر اونگان به بچه تون واکسن زدند ؟ و جواب مدیکالتون چه روزی آماده میشه ؟ چون بین 48 و 72 ساعت مردد هستم.برای برنامه ریزی سفر می پرسم چون ما هم بچه داریم . با سپاس فراوان

براي بچه ها ٤ روز كاري زمان ميبره . ما تاريخ مديكالمون جمعه بود و دوشنبه جوابش حاضره كه به مصاحبه ما كه سه شنبه است ميرسه

تشکر کنندگان: rbrb-2015
دكتر گفت در آخر ليست واكسن هايي كه بهمون زده مينويسه و توي برگه بهمون ميده كه جمعه موقع دادن پول كه نداد فكر ميكنم دوشنبه موقع دادن جواب بده و بهتون ميگم كه اگه بچه كوچك دارين چك كنيد كه پاستور مهرشو بزنه... آبله مرغان كه براي همه حتميه همسرم توي كارت واكسنش آبله مرغان مهر خورده بود ولي دوباره براش زد. هنوز هم نفهميدم چند دلاره

تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، soruosh
(2014-11-16 ساعت 06:59)Samia نوشته:  از دوستان انكارارفته و برگشته كسي يه ادرس دقيقي از اوت لت هاي اينجا داره؟! من كه تو دبي لباسهاي عالي ميگرفتم ازشون. اگه كسي ميدونه ممنون ميشم بگه Smile

samiaجان یک پاساژی هست که ikea توش هست که out letهای زیادی داره مثل adidas nike mango lc w پاساژ خوبی با اتوبوس رو به روی هتل پرنس تو میدان کیزیلای میتونید برید و اخر خط پیاده بشید خوش بگذره
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: Samia ، afrand ، rbrb-2015
(2014-11-16 ساعت 08:45)Melon2015 نوشته:  مادر هاي عزيز حتما كارت واكسنو با ليست واكسن ها مطابقت بديد و اگه پاستور وارد نكرد پافشاري كنيد چون من دقيقا ديدم كه دكتر از روي كارت واكسن توي كامپوترش واكسن هايي كه زده بوديم تيك ميزد و سبز ميشد و واكسن هايي كه نزده بوديم قرمز . به همسرم پاستور گفت كه نميخواد كزاز بزني... ولي شما به اين حرف ها كاري نداشته باشيد خودتون همه چيزو چك كنيد اونها اطلاعاتشون كامل نيست ..
و تاريخ تولد بچه هاتون رو هم ازتون ميخوان .يك خانمي بود كه بچه هاي بزرگ داشت و تاريخ تولدشونو به ميلادي بلد نبود . و بدونيد تا الكي معطل نشيد ... به نظر من كه همه چيز درست بود و من فقط از اين تست پوستي اصلا خوشم نيومد چون جاش روي دست دخترم به اندازه يك سكه قرمزه و ديدنش دردناك

سلام ملون جان
ما روزي كه براي واكسن اومديم هيچ كيس بچه دار ديگه نبود فكر ميكنم. ولي در هر صورت اتفاقا انقدر ما اصرار كرديم و تقريبا با زور و ناراحتي دكتر بخشنده رو راضي كرديم تمامي و تمامي واكسنها رو وارد كنه. با توجه به اينكه دوست عزيزي مثل شما قبلا راهنمايي كرده بود و تاكيد كرده بودن. حالا دوشنبه همسرم از منشي ها سوال ميكنه.
اهان يادم اومد يه دختر خيلي نازو بانمك كه ما اومده بوديم شما داشتين ميرفتين.
ايشالا موفق باشين و خوش بگذره بهتون Smile
تشکر کنندگان: Melon2015
مامانای گلی که اینجا هستند لطفا بگید :
1- تست سل روی دست بچه به چه شکلی انجام میشه ؟
2- در این مدت سه روز چه تغییراتی میکنه ؟
3- میشه در این 72 ساعت حمام یا استخر رفت ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان:
راستی یک سوال دیگه : ماساعت 11/5 وقت دکتر گرفتیم بعد از عکس و آزمایش خودمان همون لحظه واکسنها رو میزنه یا که میگه برید و بعدا بیایید ؟
تشکر کنندگان:
(2014-11-16 ساعت 09:00)Melon2015 نوشته:  دكتر گفت در آخر ليست واكسن هايي كه بهمون زده مينويسه و توي برگه بهمون ميده كه جمعه موقع دادن پول كه نداد فكر ميكنم دوشنبه موقع دادن جواب بده و بهتون ميگم كه اگه بچه كوچك دارين چك كنيد كه پاستور مهرشو بزنه... آبله مرغان كه براي همه حتميه همسرم توي كارت واكسنش آبله مرغان مهر خورده بود ولي دوباره براش زد. هنوز هم نفهميدم چند دلاره

(2014-11-16 ساعت 09:00)Melon2015 نوشته:  دكتر گفت در آخر ليست واكسن هايي كه بهمون زده مينويسه و توي برگه بهمون ميده كه جمعه موقع دادن پول كه نداد فكر ميكنم دوشنبه موقع دادن جواب بده و بهتون ميگم كه اگه بچه كوچك دارين چك كنيد كه پاستور مهرشو بزنه... آبله مرغان كه براي همه حتميه همسرم توي كارت واكسنش آبله مرغان مهر خورده بود ولي دوباره براش زد. هنوز هم نفهميدم چند دلاره

من باورم نميشد حساب كتاب دقيقي نداشته باشه ولي فكر ميكنم زياد مشخص نبود كه چي رو چند دلار حساب ميكنن. شايد قيمت واكسنها خيلي متفاوته. در صورتيكه خيلي خوب پاسخگو هستن ولي خيلي سخت متوجه ميشن انگليسي رو. باز خوبه كه همسرم ميتونه به تركي يه ارتباطكــــي باهاشون برقرار كنه.
در ضمن ملون جان خواهرم گفته بود كه نذارم دخترم بهيچ وجه ور بره با جاي تست چون اگه متورم يا خيلي قرمز باشه و اندازه تورم از حد خاصي بزرگتر باشه، اون شخص رو حاوي باسيل فرض ميكنن و تستاي ديگه ميگيرن عزيزم.
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، Melon2015
(2014-11-16 ساعت 10:45)afrand نوشته:  مامانای گلی که اینجا هستند لطفا بگید :
اگه باباهای گل رو هم قبول داشته باشین باید بگم که
تزریق چند قطره زیر پوستی روی ساعد دست انجام میشه و کمی برامدگی ایجاد میکنه و نه ورم- کمی قرمز میشه و بعد خوب میشه- در معاینه مجدد اندازه طول و عرض اون نقطه و برامدگی معیار تشخیص دکتره !
نه فشار بدین و نه بچه باهاش ور بره - حمام میشه رفت ولی روی اون نقطه دست ، لیف و صابون نمالید
(2014-11-16 ساعت 10:47)afrand نوشته:  راستی یک سوال دیگه : ماساعت 11/5 وقت دکتر گرفتیم بعد از عکس و آزمایش خودمان همون لحظه واکسنها رو میزنه یا که میگه برید و بعدا بیایید ؟
واکسنهارو همون لحظه میزنه حتما کارتهای واکسیناسیونی که از ایران میارین تحویل منشی دکتر بدید، اگر نگرفت خودتون به برگه ها الصاق کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، afrand ، laleht ، ho_tasha
(2014-11-16 ساعت 10:29)Samia نوشته:  
(2014-11-16 ساعت 08:45)Melon2015 نوشته:  مادر هاي عزيز حتما كارت واكسنو با ليست واكسن ها مطابقت بديد و اگه پاستور وارد نكرد پافشاري كنيد چون من دقيقا ديدم كه دكتر از روي كارت واكسن توي كامپوترش واكسن هايي كه زده بوديم تيك ميزد و سبز ميشد و واكسن هايي كه نزده بوديم قرمز . به همسرم پاستور گفت كه نميخواد كزاز بزني... ولي شما به اين حرف ها كاري نداشته باشيد خودتون همه چيزو چك كنيد اونها اطلاعاتشون كامل نيست ..
و تاريخ تولد بچه هاتون رو هم ازتون ميخوان .يك خانمي بود كه بچه هاي بزرگ داشت و تاريخ تولدشونو به ميلادي بلد نبود . و بدونيد تا الكي معطل نشيد ... به نظر من كه همه چيز درست بود و من فقط از اين تست پوستي اصلا خوشم نيومد چون جاش روي دست دخترم به اندازه يك سكه قرمزه و ديدنش دردناك

سلام ملون جان
ما روزي كه براي واكسن اومديم هيچ كيس بچه دار ديگه نبود فكر ميكنم. ولي در هر صورت اتفاقا انقدر ما اصرار كرديم و تقريبا با زور و ناراحتي دكتر بخشنده رو راضي كرديم تمامي و تمامي واكسنها رو وارد كنه. با توجه به اينكه دوست عزيزي مثل شما قبلا راهنمايي كرده بود و تاكيد كرده بودن. حالا دوشنبه همسرم از منشي ها سوال ميكنه.
اهان يادم اومد يه دختر خيلي نازو بانمك كه ما اومده بوديم شما داشتين ميرفتين.
ايشالا موفق باشين و خوش بگذره بهتون Smile

شرمنده پس حداقل سه تا خانواده با بچه بوديم كه اون روز معاينه انجام داديم ...

تشکر کنندگان:
(2014-11-16 ساعت 11:52)amjad نوشته:  [quote='afrand' pid='563696' dateline='1416118500']
مامانای گلی که اینجا هستند لطفا بگید :
اگه باباهای گل رو هم قبول داشته باشین باید بگم که
تزریق چند قطره زیر پوستی روی ساعد دست انجام میشه و کمی برامدگی ایجاد میکنه و نه ورم- کمی قرمز میشه و بعد خوب میشه- در معاینه مجدد اندازه طول و عرض اون نقطه و برامدگی معیار تشخیص دکتره !
نه فشار بدین و نه بچه باهاش ور بره - حمام میشه رفت ولی روی اون نقطه دست ، لیف و صابون نمالید
(2014-11-16 ساعت 10:47)afrand نوشته:  راستی یک سوال دیگه : ماساعت 11/5 وقت دکتر گرفتیم بعد از عکس و آزمایش خودمان همون لحظه واکسنها رو میزنه یا که میگه برید و بعدا بیایید ؟
واکسنهارو همون لحظه میزنه حتما کارتهای واکسیناسیونی که از ایران میارین تحویل منشی دکتر بدید، اگر نگرفت خودتون به برگه ها الصاق کنید
=========
مرسی بابای گل زنده باشی
تشکر کنندگان: amjad ، babak12
دوستان عزیزی که اطلاع کامل دارن لطفا جواب بدن خیلی عجله دارم:
آیا دختر مجرد بالای 18سال که پاسپورتم داره باید برا خروج از کشور اذن و یا اجازه پدرشو داشته باشه؟
آخه من برا مصاحبه با پارتنرم میخام برم انکارا که تنها نباشم میترسم هتل و بلیط رو اوکی کنم و تو فرودگاه نذارن بیاد.
لطفا منو زود راهنمایی کنید خیلی عجله دارم
تشکر کنندگان:
(2014-11-16 ساعت 23:13)moshkelgosha نوشته:  دوستان عزیزی که اطلاع کامل دارن لطفا جواب بدن خیلی عجله دارم:
آیا دختر مجرد بالای 18سال که پاسپورتم داره باید برا خروج از کشور اذن و یا اجازه پدرشو داشته باشه؟
آخه من برا مصاحبه با پارتنرم میخام برم انکارا که تنها نباشم میترسم هتل و بلیط رو اوکی کنم و تو فرودگاه نذارن بیاد.

هیچ مشکلی پیش نمیاد، با خیالی آسوده از سفرتون لذت ببرید.
قضیه دختران مجرد مربوط میشه به ویزا امارات و آنکارا هیچ مشکلی نداره ضمن اینکه در فرودگاه سوال نمیشه شما با چه کسی و چه نسبتی سفر میکنید؟!
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
(2014-11-17 ساعت 00:21)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-11-16 ساعت 23:13)moshkelgosha نوشته:  دوستان عزیزی که اطلاع کامل دارن لطفا جواب بدن خیلی عجله دارم:

قضیه دختران مجرد مربوط میشه به ویزا امارات و آنکارا هیچ مشکلی نداره ضمن اینکه در فرودگاه سوال نمیشه شما با چه کسی و چه نسبتی سفر میکنید؟!

پس اون طرحیو که میگفتن مجلس تصویب کرده و خروج خانمای مجرد کمتر از 40سال نیاز به اذن پدر داره چی میشه؟؟یعنی بابت این قضیه مطمعن باشم و با خیال راحت برم بلیط بگیرم؟؟
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2014-11-17 ساعت 00:21)rbrb-2015 نوشته:  

برای سفر به ترکیه از طرف دولت ترکیه هیچ محدودیتی برای خانم های مجرد نیست حتی اگر پسری همراهتان باشد از نظر هتل هم هیچ محدودیتی برای همراه شما وجود ندارد من چندین سفر به ترکیه (استانبول-آنکارا) داشته ام سال ۲۰۱۰برای ویزای توریستی اقدام کردم که از آنکارا ویزای آمریکا را گرفتم ۴ماه آمریکا بودم سال بعد یعنی ۲۰۱۱ باز از سفارت در آنکارا ویزا گرفتم حدود ۳ماه آمریکا ماندم سال ۲۰۱۲ از سفارت در دوبی ویزا گر فتم حدود ۵ماه آمریکا ماندم در هر سه بار کلیر خوردم ولی بعد از حدود دو ماه ویزایم آماده می شد این اطلاعات را برای این نوشتم که اگر پرسشی در این رابطه باشد شاید بتوانم کمک کنم انتظار برای کلیر شدن (یعنی پاک بودن از نظر دولت آمریکا)سخت است ولی بعد از آماده شدن ویزا همه ناراحتی ها فراموش میشود فقط این مدت به خودتان بیهوده استرس وارد می کنید سعی کنید از وقت هایتان لذت ببرید در ضمن پسرم در لاتاری ۲۰۱۵برنده شده است ومانند شما در انتظار مصاحبه است برای همه شما آرزوی روزهای خوبی را دارم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، ashkansoso65 ، behjat
از این طرح خبر ندارم، بهتر سرچ کنید ببینید تصویب شده یا نه؟!
ولی اگه در انجمن خصوصی سفرنامه دوستان مجردی که اکتبر همین امسال به آنکارا تشریف بردن رو بخونید، از صحت گفته من مطمئن میشید Smile
http://www.mohajersara.com/thread-7100.html
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان