موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان. امروز مصاحبه من بود، 21 ساله دانشجو سربازی هم نرفتم و متاسفانه کلیرنس. به من گفته شد 4 هفته طول میکشه. امروز همه کلیرنس خوردن چه آقا چه خانم.
شماره کیس:2015AS25XX ~تاریخ رویت قبولی:1 may~کنسولگری~آنکارا ~ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر ~ ارسال فرمهای سری اول: 9 June ~ دریافت نامه دوم : 19 سپتامبر
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
داستان چیه چرا این چند وقته همه کلیرنس خوردند کمکم دارم نگران میشم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز مصاحبه داشتم و ویزا یک ضرب گرفتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پروسه خوردن خیلی سادست. شما اگر پس خدمت رفته باشید قطعا کلیرنس میخورید دختر یا زن باشید نود و پنج درصد یکضرب میگیرید حالا چرا فکر نکنم خودشونم بدونن
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-17 ساعت 19:00)yalii نوشته: من امروز مصاحبه داشتم و ویزا یک ضرب گرفتم
سلام دوست عزيز
بهتون تبريك ميگم. ضمنا خواهش ميكنم امضاتون رو كامل كنيد و اگر ممكنه مشخصات كيس تون رو بنويسيد تا دوستان بتونند جهت ارزيابي كيس خودشون مورد استفاده قرار بدن.
سپاس
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-16 ساعت 23:13)moshkelgosha نوشته: دوستان عزیزی که اطلاع کامل دارن لطفا جواب بدن خیلی عجله دارم:
آیا دختر مجرد بالای 18سال که پاسپورتم داره باید برا خروج از کشور اذن و یا اجازه پدرشو داشته باشه؟
آخه من برا مصاحبه با پارتنرم میخام برم انکارا که تنها نباشم میترسم هتل و بلیط رو اوکی کنم و تو فرودگاه نذارن بیاد.
لطفا منو زود راهنمایی کنید خیلی عجله دارم
سلام دوست عزيز
واضحه كه شما از نظر ورود و خروج از فرودگاه آنكارا و همچنين ورود به هتل با همراه يا بدون همراه هيچ مشكلي نخواهيد داشت. اما مشكلي كه ميتونه وجود داشته باشه محل خروج از فرودگاه داخل كشور هست كه اونجا به احتمال زياد از شما اجازه محضري پدر رو ميخوان. البته تا قبل از اين كه اينجوري بوده. ولي الان هم همين قانون باشه يا قانون جديدي داشته باشه، بنده اطلاع دقيقي ندارم، ولي بهترين مرجعي كه ميتونه به شما پاسخ درست بده اداره گذرنامه ست. پيشنهاد ميكنم از اونجا مشورت بگيريد و روزه شك دار نگيريد.
پيروز باشيد
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ملون جان فكر كنم امروز تست بچه رو نشون دادي؟ دستش خوب شده؟ ايشالا مشكلي نبود كه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-17 ساعت 15:37)general_pooya نوشته: سلام خدمت دوستان. امروز مصاحبه من بود، 21 ساله دانشجو سربازی هم نرفتم و متاسفانه کلیرنس. به من گفته شد 4 هفته طول میکشه. امروز همه کلیرنس خوردن چه آقا چه خانم.
سلام دوست عزيز
اميدوارم به زودي كلير بشيد ?
اگر ممكنه سفرنامه تون رو بنويسيد و يا حداقل مشخصات بيشتري از كيس تون بنويسيد، از دانشگاه و رشته تحصيليتون.
سپاس
به اميد هرچه زودتر كلير شدن همه دوستان
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ۱۷ نوامبر مصاحبه داشتم و کلیرنس خوردم که البته کاملا مطابق انتظار بود. چون امروز که من شاهدش بودم تمام آقایانی که خدمت سربازی رفته بودند کلیرنس خوردند بدون استثنا. تنها یک آقا یکضرب گرفت که اونهم بخاطر معاف شدن بود. خانمها هم که خدا بخواد اینجا هم حقشون خورده شد و تا اونجا که من دقت کردن همشون یکضرب گرفتن. واقعا قانونهای مترقی ویزای لاتاری کار درسته. نتیجه اخلاقی اینه که برای اینکه راحت ویزای لاتاری بگیرید زن باشید یا اگر دیدید امکانش نیست حداقل فرار از خدمت کنین، معاف بشید یا هرجوری میشه در برید. چون گویا در نظام مقدس ایالات متحده اینکه کسی مثلا بیست سال پیش اونم چاره ای نداشته اونم با حقوق بیست هزار تومن ماهانه اونم توی خطرناکترین جاهای ایران کار خیلی ناجوری مخسوب میشع. من خداییش اگه استدلال پشت این کلیرنس را بفهمم با خیال راحت چشم روی هم میگذارم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
راستی اینو فراموش کردم خدمتتان بگم دوستانی که مثل من کلیرنس خوردن زیاد به اون چهارماهی که آفیسر میگه فکر نکنین چون من از آفیسر که بسیار مبتدی بود پرسیدم که خانم گرو در VOA گفتن که مدت کلیرنس امسال خیلی کوتاهتره. آفیسر هم که معلوم بود غافلگیر شده و با بیحوصلگی گفت من از این جریان خبر ندارم. همین برخوردش نشون میده که خود این بندگان خدا هم از روند بی اطلاعند و چیزی که از ظاهر امر برمیاد مراحل کلیرنس اونهاییکه کلیرنس خورده اند از مدتها قبل شروع شده. البته اینها که گفتم استنتاج شخصی من از جریانها و برخوردهای روز مصاحبه ام بود و قطعا اصلا قطعیت ندارن
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل