موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-19 ساعت 11:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-19 ساعت 11:21 توسط نسیم*.)
سلام دوستان ما 17 یکضرب گرفتیم ولی وقتی وارد سایتی که تو برگه که سفارت بهم داد میشم وارد نمیشه میشه راهنمایی کنین
باید فرمیو تو این سایت پر کنیم
اید کدی که باید واسه پست ببریمو از کجا باید بگیریم
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز مصاحبمون بود. من و فرزندم يكضرب گرفتيم. ولي همسرم fbi checkخورد. يه سوال از دوستاي باتجربه و مديران دارم. بنظرتون ما وايسين پنج روز ديگه پاسپورتها رو بگيريم بياييم يا برگرديم منتظر كلير شدن همسرم بشيم كه اگه جور شد سه تا پاسها رو با هم بگيريم ويا اگه نشد بياييم پاس من و بچم رو بگيريم؟!
گفتن چهار ماه صبر كنه برا جواب؟ و ايا اينكه ما درخواست صدورش رو كرديم و اومديم بيرون، الان ميتونيم بگيم نه و بر گرديم پاسمون رو بگيريم؟ اگه در اين مورد كسي تجربه داره جواب بده.
ممنون
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، اول اینکه خوشحالیم یک ضرب گرفتین، و برای همسرتون هم امیدواریم زودتر صادر شه، اما توی این مدت با مسایی که مشورن میکردم توصیه میکنن اول اینکه اصلا معتل نکنید و حتما صبر کنید تا ویزاتون رو بگیر ید و برای بعدا نگذارید،و در مورد اینکه برگردین داخل اصلا توصیه نمیکنن،که حداقل شما ویزا دارید
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-19 ساعت 15:43)Samia نوشته: سلام دوستان
امروز مصاحبمون بود. من و فرزندم يكضرب گرفتيم. ولي همسرم fbi checkخورد. يه سوال از دوستاي باتجربه و مديران دارم. بنظرتون ما وايسين پنج روز ديگه پاسپورتها رو بگيريم بياييم يا برگرديم منتظر كلير شدن همسرم بشيم كه اگه جور شد سه تا پاسها رو با هم بگيريم ويا اگه نشد بياييم پاس من و بچم رو بگيريم؟!
گفتن چهار ماه صبر كنه برا جواب؟ و ايا اينكه ما درخواست صدورش رو كرديم و اومديم بيرون، الان ميتونيم بگيم نه و بر گرديم پاسمون رو بگيريم؟ اگه در اين مورد كسي تجربه داره جواب بده.
ممنون
تبریک میگم دوست عزیز!میشه شرایط خودتون و همسرتون بگید?ممنون
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-19 ساعت 15:43)Samia نوشته: سلام دوستان
ممنون
با سلام وتبریک صمیمانه میتونید از تجربه من استفاده کنید در سال ۲۰۱۲ من به اتفاق خانمم و پسر ۱۰ ساله ام رفتیم دبی برای مصاحبه (ویزای توریستی ) خانمم و پسرم بدون کلیر ولی برای من کلیر در خواست شد آفیسر گفت میتونید پاسپورت های اونها را بگذارید سه روز دیگه ویزاشون آماده میشه ولی شما باید صبر کنید تا اف بی آی چک شوید من گفتم نه منتظر میمانیم تا هر سه با هم ویزا بگیریم آمدیم ایران حدود نزدیک به ۷۰ روز بعد روی سایتی که برایم روی برگه زرد نوشته بودند و باید شماره ای را چک میکردم نوشته بود هر چه سریعتر بیایید سفارت چون داره وقت ویزایتان تمام میشود من هم با عجله رفتم دبی پاسپورتها را دادم پست سفارت وآمدم هتل عصر همان روز پاسپورت من آمد بدون ویزا با یک برگ صورتی که نوشته بود که منتظر بمانیدو به همان سایت مراجعه کنید هنوز درخواست ویزای شما مراحل اداری را دارد طی میکند و دو روز بعد پاسپورت های خانمم و پسرم همراه با ویزا آمد هتل آمدم ایران سه روز بعد که به سایت مراجعه کردم دیدم ویزای من آماده شد ه است (این هم از ضررهای نداشتن سفارت آمریکا در ایران ) خلاصه اینکه چون شما کلیرنس نداشته اید تا حدود سه ماه وقت دارید به سفارت مراجعه کنید و ویزای خودتان را بگیرید بعد از گرفتن ویزا هم حدود سه ماه وقت دارید وارد خاک آمریکا شوید (البته در ویزایتان مدت وارد شدن به آمریکا را مینویسد ) اکنون شما شش ماه وقت دارید تا ویزای همسرتان آماده شود بهتر است در این مدت با یک وکیل مهاجرت تماس بگیرید با امید به روز ها ی زیبا و بدون استرس
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
پارسال در چنین روزی تو آنکارا مصاحبه شدم چقدر یک سال زود گذشت
چقدر اضطراب داشتیم.......و در پایان برگه صورتی نصیبمون شد ولی هیچوقت فکر نمیکردم 201 روز کلیرنس طول بکشه
ولی خوشحالم با تمام استرس هایی که به ما وارد شد پایان خوشی داشتیم
برای همه 2015 ها پایانی خوش آرزومندم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی از شما مدارکش را با پست dhl که در دفاتر پستی شعبه داره فرستاده یا همگی مدارکتئن را از شعبه مرکزی فرستادید؟
ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک راهنمایی میخوام به نظر شما بهترین روش که من بتونم از هتلم که نزدبک کیزلایه برم فرودگاه چیه؟
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
من دوره دوم واکسنهای mmr و td افتاده 6 روز قبل مصاحبه
و اینکه تو ایمیل دکتر اونگان نوشته که تا یک ماه قبل از رفتن به مطب نباید هیچ واکسنی زده بشه
کسی میدونه من باید چیکار کنم ؟؟؟
کیس نامبر :**18 / تعداد افراد :فقط خودم / تاریخ رویت قبولی : 1 may / تاریخ ارسال فرم : 7 jun / تاریخ دریافت نامه دوم : 23 oct / تاریخ مصاحبه : 1 dec / محل مصاحبه : آنکارا / کلیرنس بدلیل نقصی مدارک / تاریخ کلیر : بعد از کامل کردن مدارک / تاریخ تحویل پاسپورت و برگه صورتی : 2 feb / تاریخ دریافت ویزا : 10 feb / ورود به آمریکا : 05 MARCH
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-20 ساعت 15:13)nazanin_nmk نوشته: سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
من دوره دوم واکسنهای mmr و td افتاده 6 روز قبل مصاحبه
و اینکه تو ایمیل دکتر اونگان نوشته که تا یک ماه قبل از رفتن به مطب نباید هیچ واکسنی زده بشه
کسی میدونه من باید چیکار کنم ؟؟؟
واکسن MMR چون واکسن ویروسی زندست در جواب آزمایشها اختلال ایجاد میکنه باید زودتر میزدید. ولی حالا اونگان چه برخوردی میکنه نمیدونم. شاید شانس بیارین مشکل براتون ایجاد نکنه
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل