کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-11-18 ساعت 15:27)Melon2015 نوشته:  ما هم يك ضرب گرفتيم
مبارک تون باشه یه رتبه از طرف من
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: Melon2015 ، sunn789
دوستان کسی اطلاع داره که ceac سایت به چه دردی میخوره من بااینکه ویزامو گرفتم همچنان اینولید کیس میده جریان چیه؟
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان:
(2014-11-18 ساعت 16:00)goliii نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که ceac سایت به چه دردی میخوره من بااینکه ویزامو گرفتم همچنان اینولید کیس میده جریان چیه؟

هنوز پرونده های 2015 رو داخل دیتابیس تعریف نکردن بعد از اون میتونید اپدیت های پرونده همسرتون رو چک بفرمایید.
تشکر کنندگان: ofrfar ، goliii
(2014-11-18 ساعت 15:29)Melon2015 نوشته:  
(2014-11-17 ساعت 19:40)Samia نوشته:  سلام
ملون جان فكر كنم امروز تست بچه رو نشون دادي؟ دستش خوب شده؟ ايشالا مشكلي نبود كه؟

امروز سه شنبه است و ما مصاحبه داشتيم... ديروز دستش رو نشون دادم كه خداروشكر مساله اي نداشت

هم بخاطر بچه هم ويزاتون خوشحالم. شاد و موفق باشين
تشکر کنندگان: Melon2015
[quote='yalii' pid='563927' dateline='1416234632']
من امروز مصاحبه داشتم و ویزا یک ضرب گرفتم
==============
به به مبارکه لطفا سفرنامه بذارید
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان: ofrfar ، goliii ، yalii ، نسیم*
[quote='Melon2015' pid='564055' dateline='1416308251']
ما هم يك ضرب گرفتيم
=========
خدا را شکر که دست خالی بر نمیگردید . بهتون تبریک میگم . موفق باشید

[quote='general_pooya' pid='563909' dateline='1416222448']
سلام خدمت دوستان. امروز مصاحبه من بود، 21 ساله دانشجو سربازی هم نرفتم و متاسفانه کلیرنس. به من گفته شد 4 هفته طول میکشه. امروز همه کلیرنس خوردن چه آقا چه خانم.
=========
امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید . نمیدونید علت کلیرانس شما چی بود ؟
تشکر کنندگان:
[quote='general_pooya' pid='563909' dateline='1416222448']
سلام خدمت دوستان. امروز مصاحبه من بود، 21 ساله دانشجو سربازی هم نرفتم و متاسفانه کلیرنس. به من گفته شد 4 هفته طول میکشه. امروز همه کلیرنس خوردن چه آقا چه خانم.
=========
امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید . نمیدونید علت کلیرانس شما چی بود ؟
تشکر کنندگان: reza.aa ، yalii ، نسیم*
سلام
کسی از دوستان می دونه که شماره های مربوط به کلیرنس سفارت به چه صورته؟ تمام شماره هایی که تو سایت وجود داره با ANK شروع میشه و به طور مثال اینطوره:
ANK2008700005
در حالی که کیس نامبر بنده 2015ASXXXX هست.
کسی اگر اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه بنده رو.
با تشکر
شماره کیس:2015AS25XX ~تاریخ رویت قبولی:1 may~کنسولگری~آنکارا ~ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر ~ ارسال فرمهای سری اول: 9 June ~ دریافت نامه دوم : 19 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-11-18 ساعت 19:32)general_pooya نوشته:  سلام
کسی از دوستان می دونه که شماره های مربوط به کلیرنس سفارت به چه صورته؟ تمام شماره هایی که تو سایت وجود داره با ANK شروع میشه و به طور مثال اینطوره:
ANK2008700005
با تشکر

پویا جان هنوز کیسهای لاتاری امسال وارد نشده اند که شما دنبال فرمت کیس نامبر خودتان میگردید. باید منتظر بمانیم تا انشاء الله وارد این لیست بشویم و برای گرفتن ویزا اقدام کنیم. الان کار انتظاره.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: general_pooya
(2014-11-18 ساعت 19:40)Radwin نوشته:  
ANK2008700005
با تشکر

پویا جان هنوز کیسهای لاتاری امسال وارد نشده اند که شما دنبال فرمت کیس نامبر خودتان میگردید. باید منتظر بمانیم تا انشاء الله وارد این لیست بشویم و برای گرفتن ویزا اقدام کنیم. الان کار انتظاره.

ممنون از پاسختون. من یه مشکلی دارم اونم این که دانشجو هستم و ممکنه دیگه مهر خروج بهم ندن ، از طرفی سفارت به من گفت که 4 هفته لازمه که کلیرنسم تمام بشه. به نظر شما و دوستان دیگه که اطلاعات دارن میشه رو حرفشون حساب کرد و بمونم تا ویزا آماده بشه؟
شماره کیس:2015AS25XX ~تاریخ رویت قبولی:1 may~کنسولگری~آنکارا ~ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر ~ ارسال فرمهای سری اول: 9 June ~ دریافت نامه دوم : 19 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-11-18 ساعت 19:52)general_pooya نوشته:  
(2014-11-18 ساعت 19:40)Radwin نوشته:  
ANK2008700005
با تشکر

ممنون از پاسختون. من یه مشکلی دارم اونم این که دانشجو هستم و ممکنه دیگه مهر خروج بهم ندن ، از طرفی سفارت به من گفت که 4 هفته لازمه که کلیرنسم تمام بشه. به نظر شما و دوستان دیگه که اطلاعات دارن میشه رو حرفشون حساب کرد و بمونم تا ویزا آماده بشه؟

پیغام خصوصی براتون گذاشتم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان:
سلام ما 17 مصاحبه داشتیم یک ضرب گرفتیم کیسمون 2نفره برنده خودم بودم همسرمم سربازی نرفته بود
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
تشکر کنندگان: ashkansoso65 ، babak12 ، HERMES7 ، Shahram914 ، aghamilad ، reza.aa ، Melon2015 ، behjat ، rbrb-2015 ، ارشان۲۰۱۵ ، R-AL ، afrand
(2014-11-17 ساعت 19:34)reza-alavi نوشته:  
(2014-11-16 ساعت 23:13)moshkelgosha نوشته:  دوستان عزیزی که اطلاع کامل دارن لطفا جواب بدن خیلی عجله دارم:
آیا دختر مجرد بالای 18سال که پاسپورتم داره باید برا خروج از کشور اذن و یا اجازه پدرشو داشته باشه؟
آخه من برا مصاحبه با پارتنرم میخام برم انکارا که تنها نباشم میترسم هتل و بلیط رو اوکی کنم و تو فرودگاه نذارن بیاد.
لطفا منو زود راهنمایی کنید خیلی عجله دارم

سلام دوست عزيز
واضحه كه شما از نظر ورود و خروج از فرودگاه آنكارا و همچنين ورود به هتل با همراه يا بدون همراه هيچ مشكلي نخواهيد داشت. اما مشكلي كه ميتونه وجود داشته باشه محل خروج از فرودگاه داخل كشور هست كه اونجا به احتمال زياد از شما اجازه محضري پدر رو ميخوان. البته تا قبل از اين كه اينجوري بوده. ولي الان هم همين قانون باشه يا قانون جديدي داشته باشه، بنده اطلاع دقيقي ندارم، ولي بهترين مرجعي كه ميتونه به شما پاسخ درست بده اداره گذرنامه ست. پيشنهاد ميكنم از اونجا مشورت بگيريد و روزه شك دار نگيريد.
پيروز باشيد

سلام
هيچ مشكلي براي خانوم مجرد پيش نمياد نه اجازه مي خوان نه چيز ديگه ايي

تشکر کنندگان: rbrb-2015
یه خواهش دارم از همه دوستانی که مصاحبه کردن و خواهند کرد ،چه کسانی که ویزا گرفتن و چه کسانی که کلیرنس خوردن ، حتما در منتظرسرا ثبت نام کنید .
آمار هایی که منتظر سرا میده واقعا کاربردیه و کمک میکنه که دید کلی از ویزا های صادره و افراد کلیرنس خورده بده ،

خیلی از ماها میایم و از اطلاعات مهاجرسرا که هم نتیجه زحمت مدیرها و هم خود کاربرهای سایت هست استفاده میکنیم ،
قبول دارم خیلیا نمیرسن که سفرنامه بنویسن و مثل دوستان خوبی که همه خوب میشناسیمشون فعال باشن ،
نمونش خانواده ای که من روز مصاحبه دیدم و میگفتن ما تمام راه رو با کمک مهاجرسرا اومدیم ، اما دریغ از یک فیدبک از طرفشون ،
اما ثبت نام تو منتظر سرا حداقل کاری هست که میتونید انجام بدید ، یه نمونش واسه کسانیه که کیس نامیر های بالا دارن حداقل اگه تعداد ویزاها صادره مشخص باشه بهتر میتونن تصمیم بگیرن واسه آخر کار آماده باشن ، من خوب در جریان ۲۰۱۴ بودم باور کنید واسه من یک اکتبر تلخ ترین روزم بود با اینکه باید از شروع مصاحبه ها خوشحال می بودم.

امید وارم یک اکتبر سال آینده به هیچکس تلخ نشه ، اما جاییش که از دست ما بر میاد میتونیم این تلخی رو کمتر کنیم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: saboteur ، usf ، babak12 ، Melon2015 ، behjat ، rbrb-2015 ، R-AL ، Aghaman ، goliii ، AliReza.Sh
سلام دوستان من دسامبر مصاحبه دارم و مدارکم رو ارسال کردم اما هنوز هیچ ایمیلی از سفارت دریافت نکردم که مدارکم رسیده یا نه ؟ باید چیکار کنم
کیس نامبر :**18 / تعداد افراد :فقط خودم / تاریخ رویت قبولی : 1 may / تاریخ ارسال فرم : 7 jun / تاریخ دریافت نامه دوم : 23 oct / تاریخ مصاحبه : 1 dec / محل مصاحبه : آنکارا / کلیرنس بدلیل نقصی مدارک / تاریخ کلیر : بعد از کامل کردن مدارک / تاریخ تحویل پاسپورت و برگه صورتی : 2 feb / تاریخ دریافت ویزا : 10 feb Tongue / ورود به آمریکا : 05 MARCH
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان