کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بچه ها کسی میدونه دیپلم رو هم لازمه همراهمون داشته باشیم؟ من کارشناسی هستم اما دیپلمم رو از دانشگاه نگرفتم.... لازمه باشه؟
تشکر کنندگان:
(2014-12-31 ساعت 16:51)ai.sa88 نوشته:  بچه ها کسی میدونه دیپلم رو هم لازمه همراهمون داشته باشیم؟ من کارشناسی هستم اما دیپلمم رو از دانشگاه نگرفتم.... لازمه باشه؟
ظاهرا سفارت اخرین مدرک رو میخواد ولی بهتره که همراهتون باشه
تشکر کنندگان: ai.sa88
(2014-12-31 ساعت 16:51)ai.sa88 نوشته:  بچه ها کسی میدونه دیپلم رو هم لازمه همراهمون داشته باشیم؟ من کارشناسی هستم اما دیپلمم رو از دانشگاه نگرفتم.... لازمه باشه؟
سلام دوست عزيز
توي مداركي كه خود سفارت اعلام كرده، فقط "آخرين مدرك تحصيلي" خواسته شده. يعني اگر شما مدرك كارشناسي رو داريد، همين مدرك و ترجمش كفايت ميكنه. اما اگر دانشجوي كارشناسي هستيد آخرين مدرك شما ميشه مدرك پيش دانشگاهيتون (ديپلم دوازده ساله). البته گفته ميشه سالهاي گذشته بودن كساني كه با داشتن مدرك كارشناسي، روز مصاحبه مدرك ديپلم رو هم ازشون خواسته بودن. بنابراين احتياط بر اينه كه شما روز مصاحبه اصل و ترجمه مدرك ديپلم دوازده ساله (پيش دانشگاهي) رو هم با خودتون ببريد.
در ضمن، لطفا قبل از ارائه سوال، مطالب تاپيكهاي مربوطه رو به طور كامل بخونيد، حتما جواب سوالتون رو پيدا ميكنيد.
پيروز باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: ai.sa88 ، Mahboy
(2014-12-31 ساعت 17:07)رضا2015 نوشته:  
ظاهرا سفارت اخرین مدرک رو میخواد ولی بهتره که همراهتون باشه

ای بابا... باید دوباره برم دانشگاه /:
مرسی از راهنماییت (:
تشکر کنندگان: HERMES7
(2014-12-31 ساعت 17:29)reza-alavi نوشته:  
سلام دوست عزيز
توي مداركي كه خود سفارت اعلام كرده، فقط "آخرين مدرك تحصيلي" خواسته شده. يعني اگر شما مدرك كارشناسي رو داريد، همين مدرك و ترجمش كفايت ميكنه. اما اگر دانشجوي كارشناسي هستيد آخرين مدرك شما ميشه مدرك پيش دانشگاهيتون (ديپلم دوازده ساله). البته گفته ميشه سالهاي گذشته بودن كساني كه با داشتن مدرك كارشناسي، روز مصاحبه مدرك ديپلم رو هم ازشون خواسته بودن. بنابراين احتياط بر اينه كه شما روز مصاحبه اصل و ترجمه مدرك ديپلم دوازده ساله (پيش دانشگاهي) رو هم با خودتون ببريد.
در ضمن، لطفا قبل از ارائه سوال، مطالب تاپيكهاي مربوطه رو به طور كامل بخونيد، حتما جواب سوالتون رو پيدا ميكنيد.
پيروز باشيد

اتفاقا برعکس، از من فقط اصل دیپلم رو خواستن و اصل کارشناسی رو نخواستن.

**ضمنا از دوستان خواهش میکنم اگر جواب سوالی رو نمیدونن جواب اشتباه ندن که کسی به زحمت نیافته
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان: HERMES7 ، puryapurya ، ai.sa88
دوستان عزیزی که آنکارا تشریف میبرید ،
عاقا حتما سوسیس های آنکارا رو امتحان کنید ، به نظرم این خیلی مهمه

اما واسه برنامه سفر ؛ خیلی خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم ، اما به دلیل ، دلیلش رو بیخیال طولانیه.نمیتونم پیج رو بخونم و جواب بدم .همونطور که میدونید از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم نخ سوزن تو این روزای کلیرنس

مجردایی که میخوان کم پول خرج کنن ، خانواده هایی که میخوان از این سفر لذتش رو ببرن ، آقا پسرایی که آبمیوه کپک زده دوست دارن بیان این ور بازار ،

نبووووووووووود ۷۱ روز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راسی آنکارا رفتین سینما هم خوبه فیلمای خوبی نداره ولی سینماهاش معرکست ،
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: babak12 ، puryapurya ، hilda60 ، R-AL ، miyu ، farrokh1675 ، shahin2737 ، ostokhan ، goliii ، m.ghoreishi
(2014-12-31 ساعت 18:34)reza.h نوشته:  
سلام دوست عزيز
پيروز باشيد

**ضمنا از دوستان خواهش میکنم اگر جواب سوالی رو نمیدونن جواب اشتباه ندن که کسی به زحمت نیافته

دوست عزيز، شايد كيس شما (از نظر سفارت) شرايط خاصي داشته كه از شما "فقط" اصل ديپلم رو خواستن (مثل مواردي كه در سالهاي گذشته هم ديده شده و در پست قبلي بنده هم اشاره شد)، وگرنه موردي كه عرض شد يكي از بندهاي صريح دستورالعمل سفارت براي مصاحبست. و البته سفرنامه اكثريت دوستان نيز مويد اين موضوع هست. همونطور كه همه دوستان واقفند شرايط هر كيس با ساير كيسها تفاوتهاي زيادي داره و نميشه يك كيس خاص رو به همه تعميم داد، بهتره مبنا و معيار، دستورالعمل سفارت باشه نه تجربيات يك كيس خاص! والبته همونطور كه در پست قبل هم ذكر شد از اين تجربيات ميشه براي خواسته هاي احتمالي سفارت استفاده كرد.
موفق باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: Mahboy ، ostokhan
(2014-12-29 ساعت 16:43)sunn789 نوشته:  من امروز مدارک رو با TNT پست کردم انکارا شد 87 تومن
با سلام امروز رفتم پست منطقه ۱۴بین فلکه اول و دوم صادقیه نمایندگی dhlرو داره هزینه فرستادن مدارک به آنکارا شد ۶۴۸۰۰(۶۵۰۰۰)تومان همون موقع نماینده dhl با لباس رسمی اومد و نامه ها رو از پست تحویل گرفت و برد ازش سوال کردم چه روزهایی میا ی اینجا گفت هر روز ساعت حدود ۱۲ظهر ..هر کی میخواد مدارکش همون روز بره شرکت پست dhl بهتره صبح قبل از ظهر مدارکشو تحویل بده یک فرم رسید به ما داد و گفت از فردا شب میتونی از طریق سایت مسیر نامه تون رو دنبال کنید ویک بار کد روی رسید بود.. سعی کنید اگه مدارکتون آماده است حدود یک ماه قبلش اونو پست کنید تا استرس دیر رسیدن رو نداشته باشید همیشه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: R-AL ، Mahboy ، ostokhan ، goliii ، AliReza.Sh
(2014-12-31 ساعت 23:14)reza-alavi نوشته:  
سلام دوست عزيز
پيروز باشيد

دوست عزيز، شايد كيس شما (از نظر سفارت) شرايط خاصي داشته كه از شما "فقط" اصل ديپلم رو خواستن (مثل مواردي كه در سالهاي گذشته هم ديده شده و در پست قبلي بنده هم اشاره شد)، وگرنه موردي كه عرض شد يكي از بندهاي صريح دستورالعمل سفارت براي مصاحبست. و البته سفرنامه اكثريت دوستان نيز مويد اين موضوع هست. همونطور كه همه دوستان واقفند شرايط هر كيس با ساير كيسها تفاوتهاي زيادي داره و نميشه يك كيس خاص رو به همه تعميم داد، بهتره مبنا و معيار، دستورالعمل سفارت باشه نه تجربيات يك كيس خاص! والبته همونطور كه در پست قبل هم ذكر شد از اين تجربيات ميشه براي خواسته هاي احتمالي سفارت استفاده كرد.
موفق باشيد
احتمالا در نامه این دوست عزیزمون نوشته Original Diploma که حتما حتما منظور اصل دیپلم نیست و منظور اصل آخرین مدرک تحصیلی است و برای همه کسانی که مدرک تحصیلی فرستادن این موضوع خواسته میشه ولی همانطور که بقیه دوستان هم راهنمایی کردن شرط احتیاط اینه که اصل تمام مدارک تحصیلی همراه باشه ولی تا درخواست نشده ارائه نشه Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: ostokhan ، R-AL ، goliii
سلام
توی تاپیک میخوندم که به راحتی میشه بعد از خروج از فرودگاه اتوبوسها رو به سمت هتلهایی که نزدیک سفارت هست رو پیدا کرد ؟
، خواستم بدونم هزینه اتوبوس چه قدر بود؟
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان:
سلام
چیزی که تو سایت booking.com رزرو میکنیم چه چور میشه هزینه شو داد ؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان:
توی Booking معمولا مینویسه که میتونید رزرو کنید و وقتی که رفتین هتل پرداخت کنید
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان:
(2015-01-01 ساعت 12:28)Mahboy نوشته:  
(2014-12-31 ساعت 23:14)reza-alavi نوشته:  
سلام دوست عزيز
پيروز باشيد

موفق باشيد
احتمالا در نامه این دوست عزیزمون نوشته Original Diploma که حتما حتما منظور اصل دیپلم نیست و منظور اصل آخرین مدرک تحصیلی است و برای همه کسانی که مدرک تحصیلی فرستادن این موضوع خواسته میشه ولی همانطور که بقیه دوستان هم راهنمایی کردن شرط احتیاط اینه که اصل تمام مدارک تحصیلی همراه باشه ولی تا درخواست نشده ارائه نشه Wink

خلاصه من رفتم مصاحبه و آخرین مدرکی که دارم هم لیسانس هست ولی اونجا از من اصل دیپلم رو گرفتن فقط با اینکه اصل کارشناسی هم همراهم بود. در مورد دوستانم هم که رفتن و ارشد داشتن همینطور بوده. این چیزی بود که من تجربش رو داشتم و گفتم خواه پند گیر خواه ملال!
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان: Mahboy ، R-AL ، goliii
باور کردنی نبود برام، هزینه پزشکی 1140 دلار با وجود تکمیل بودن واکسنها در ایران! آخر نامردی بودSadSadSadSadSadSadSad
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: nilgoon1982 ، kimfar ، goliii
(2015-01-02 ساعت 19:37)Mahboy نوشته:  باور کردنی نبود برام، هزینه پزشکی 1140 دلار با وجود تکمیل بودن واکسنها در ایران! آخر نامردی بودSadSadSadSadSadSadSad
واسه چند نفر؟
شماره کیس:21**
تاریخ رویت قبولی:1 may
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:5 june
کارنت شدن کیس: 12 Aug
مصاحبه:14 january
دریافت کلیرنس:یکضرب
دریافت ویزا:17 ژانویه
ورود به آمریکا:3 آپریل 2015
دریافت گرین کارت:?