کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
پاسپورت بنده در زمان مصاحبه فقط حدود هفت و نيم ماه اعتبار داره، با اينكه حداقل زمان اعتبار رو پوشش ميده ولي باز خواستم دوستان نظر بدن اين زمان اعتبار مشكلي ايجاد نميكنه؟ در صورت ويزاي يك ضرب ميتونم بعدش پاسپورت رو تعويض كنم و با پاسپورت جديد و ويزاي موجود در پاسپورت قبل اولين سفرم رو برم؟
ممنون از راهنمايي دوستان
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان:
دوست عزیز شما قبل از مصاحبه هم مشکلی از بابت تعویض نداری چون پاسپورت 5 الی 7 روز کاری بدستت میرسه ولی اگه نمیخوای ریسک کنی و با همون بری مصاحبه بازم مشکلی نداری و همونطور که خودت گفتی ویزا در پاس قدیمی باشه و پاس جدید بگیر. فقط موقع تمدید پاس مواظب ویزا باش که اشتباهآ پانچ نشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Mahboy ، R-AL
(2014-12-19 ساعت 23:07)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-19 ساعت 22:59)pardis2014 نوشته:  من به سفارت آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه و کامله؟ جواب ندادند چند روزه. باید چی کار کنم؟
از سایت dhl چک کنید اگر رسیده قطعا رسیده بعدش ایمیل بزنید و بپرسید
خیلی نگرانید تماس بگیرید

پست که میدونم رسیده، سفارت جواب نمیده .
تشکر کنندگان:
(2014-12-21 ساعت 20:09)pardis2014 نوشته:  
(2014-12-19 ساعت 22:59)pardis2014 نوشته:  من به سفارت آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه و کامله؟ جواب ندادند چند روزه. باید چی کار کنم؟
خیلی نگرانید تماس بگیرید

خودتون رو نگران نکنید و آروم باشین. اگه پست DHLزده که رسیده حتما رسیده و جای نگرانی نیست
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Mahboy
(2014-12-21 ساعت 13:14)bogey نوشته:  سلام

از دوستان 2015 کسانی که به آنکارا تشریف بردن خصوصا از شیراز ایا کسی آدرس یا شماره هتل یا هاستل ارزون یا مسافرخونه سراغ نداره یا آژانسی که این کار رو انجام بده . اخه من نمیخام زیاد بابت هتل هزینه کنم . سایت های ایرانی هم که این کار رو انجام میدن معمولا از دو ستاره به بالا را پیشنهاد میدن که خیلی در میاد .

اگر کسی چیزی سراغ داره بگه یا پیام خصوصی بده

سلام دوست عزیز ، برای ما که 4 نفر بودیم هتل اپارتمان گرفتیم شد شبی 60 دلار خیلی بهتر از هتل فقط صبحانه نداره . که برای شما احنمالا کمتر خواهد شد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: bogey ، Mahboy ، HERMES7 ، fa15
(2014-12-21 ساعت 20:09)pardis2014 نوشته:  
خیلی نگرانید تماس بگیرید

من هم اي-ميل زدم به سفارت ولي جوابيه اي از طرف سفارت نيومد تا بعد كه اي-ميل تاييد مصاحبه رو زد و مداركي كه بايد همراه ببرم و ... رو اعلام كرد؛ فكر ميكنم اين ايميل در واقع تاييد اين موضوع هم هست كه مدارك رو دريافت و بررسي كرده اند؛ شما اي-ميل تاييد مصاحبه تون رو دريافت نكرديد؟!
ضمنا ميتونيد رسيد پستي را از سايت DHL داونلود كرده و براي احتياط همراه داشته باشيد Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان:
مدیران عزیز.چرا سایت(تاریخ مصاحبه سفارت تو انکارا http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html ) قبلا یوزر و پسورد نمیخواست ولی الان چرا ؟ بجای یوزر وپسورد چی بنویسیم؟
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان:
(2014-12-22 ساعت 15:10)shahin2737 نوشته:  مدیران عزیز.چرا سایت(تاریخ مصاحبه سفارت تو انکارا http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html ) قبلا یوزر و پسورد نمیخواست ولی الان چرا ؟ بجای یوزر وپسورد چی بنویسیم؟
عرض شد سایت در حال بروز رسانی هستش و درست خواهد شد.
تشکر کنندگان: shahin2737
سلام دوستان مهاجرسرا
من ۱۰ فوریه آنکارا مصاحبه دارم و ۳ فوریه یعنی ۱۴ بهمن میرم آنکارا، همسفر مجرد اگه کسی هست پیام بدین حداقل تنها نباشیم و استرسمون کم بشه.
تشکر کنندگان:
(2014-12-22 ساعت 01:06)sunn789 نوشته:  

از دوستان 2015 کسانی که به آنکارا تشریف بردن خصوصا از شیراز ایا کسی آدرس یا شماره هتل یا هاستل ارزون یا مسافرخونه سراغ نداره یا آژانسی که این کار رو انجام بده . اخه من نمیخام زیاد بابت هتل هزینه کنم . سایت های ایرانی هم که این کار رو انجام میدن معمولا از دو ستاره به بالا را پیشنهاد میدن که خیلی در میاد .

سلام دوست عزیز ، برای ما که 4 نفر بودیم هتل اپارتمان گرفتیم شد شبی 60 دلار خیلی بهتر از هتل فقط صبحانه نداره . که برای شما احنمالا کمتر خواهد شد

اگر از شرایطش راضی بودی اسم وآدرسشو وهمینطور تلفن شو بگو ویا پیام خصوصی کن ، تشکر فراوان
Wink
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان: farrokh1675
(2014-12-24 ساعت 15:36)powermohsen نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 01:06)sunn789 نوشته:  

اگر از شرایطش راضی بودی اسم وآدرسشو وهمینطور تلفن شو بگو ویا پیام خصوصی کن ، تشکر فراوان
Wink

سلام دوست عزیزلطفا اسم و آدرس و شرایط اونجا رو تو پیام خصوصی برام بنویس ممنو ن میشم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان:
با سلام من ایمیل تایید که بعضی دوستان دریافت کردن رو دریافت نکردم و2 هفته دیگه مصاحبه دارم . ایا نیاز هست ایمیل بزنم یازنگ بزنم؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-12-27 ساعت 09:48)fatan57 نوشته:  با سلام من ایمیل تایید که بعضی دوستان دریافت کردن رو دریافت نکردم و2 هفته دیگه مصاحبه دارم . ایا نیاز هست ایمیل بزنم یازنگ بزنم؟
اگر مدارک شما به دستشان رسیده پرینت فرم dhl رو همراهتون ببرید.
میتونید ایمیل بزنید و بپرسید مدارک رسیده و ایا مدرک دیگه ای لازم دارن یا خیر
تشکر کنندگان: fatan57 ، Mahboy
سلام
پستها رو می خوندم یه جایی برای پست مدارک دیدم بعضی‌ دوستان گفتن پر کردن contact information sheet هم نیاز است لطفا اگر لینکش رو دارید برای من بزارید ممنونم
تشکر کنندگان:
(2014-12-27 ساعت 18:07)sun2000 نوشته:  سلام
پستها رو می خوندم یه جایی برای پست مدارک دیدم بعضی‌ دوستان گفتن پر کردن contact information sheet هم نیاز است لطفا اگر لینکش رو دارید برای من بزارید ممنونم
دوست عزیز اولین پست در همین تاپیک مشاهده بفرمایید
پیوست می باشد
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، sun2000 ، R-AL

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان