موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این فرم اطلاعاتی رو باید تایپ کرد یا دستی نوشت؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
2قطعه عکسی که برای سفارت می فرستیم اگر بدون حجاب باشه بعدها اگر ویزا صادر شد عکس متقاصی روی ویزا چاپ میشه؟ اگرچاپ کنن اون وقت برای خروج از ایران دچار مشکل میشه ؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-05 ساعت 19:15)moj237 نوشته: با سلام
2قطعه عکسی که برای سفارت می فرستیم اگر بدون حجاب باشه بعدها اگر ویزا صادر شد عکس متقاصی روی ویزا چاپ میشه؟ اگرچاپ کنن اون وقت برای خروج از ایران دچار مشکل میشه ؟
سلام
اصلا نگران این موضوع نباشید چون مهم نیست و ایرادی نمیگیرن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-05 ساعت 19:15)moj237 نوشته: با سلام
با سلام .خیر دوست عزیز مشکلی اصلا نیست .ویزای ورود به آمریکای شما درون پاسپورتتان زده میشود .موقع خروج از ایران مامور ترانزیت صفحه اول پاسپورتتان را که با عکس با حجاب است بررسی میکند وکاری به ویزای شما نداردکاملا مطمین باشید همیشه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-05 ساعت 11:54)رضا2015 نوشته: (2015-01-05 ساعت 11:48)مهسامین نوشته: سلام من روز مصاحبم 4 فوریه است ما3 نفر هستیم که یه دختر 8 ساله من بلیتمو برای روز 30 ژانویه گرفتم برای آنکارا سوال من اینه مدارمو باید 15 روز قبل از مصاحبه و در طی دو مرحله بفرستم من بااین شرکت قرار داد دارم وبرای پست dhl باید در دو مرحله 300000تومان بدم و چرا همه را ییکجا نباید بفرستم و اون فرمی که باید پر کنم چیه راهنماییم کنید لطفا
شما باید اصل ترجمه ها بعلاوه اصل نامه بانک رو 15 روز قبل از مصاحبه بهشون برسونید.
چرا دو مرحله؟ از دفاتر پست dhl اقدام کنید و رقمش حدود حداکثر 80 هزار تومان هست.
موفق باشید
با سلام دوست عزیز چرا از پست هایی که نمایندگیdhlرو دارن اقدام نمی کنی من روز چهارشنبه۳۱دسامبراز طریق پست منطقه ۱۴بین فلکه اول و دوم صادقیه مدارک رو فرستادم ۶۴۸۰۰تومان (قبل از ظهر) همون موقع نمایندهdhlاومد اونا رو از پست تحویل گرفت با ردیابی کد رهگیری که به من دادند مسیر رو پیگیری کردم امروز ساعت ۱۱صبح مدارک رسیدن سفارت وmehmet turk اونارو تحویل گرفت همیشه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
من برای پست از TNT استان استفاده کردم ، راستش چون قبلاً باهاشون یه بسته پست کرده بودم دوباره رفتم خیلی کمک کردند فقط قرار به جای چهار روز کاری 5 روز کاری طول کشید البته شنبه یک شنبه هم اضافه شد و شد 7 روز غیر کاری برای اینکه باید امروز 15 روز کامل میشد صبح بتهاشون تماس گرفتم که "اقا داره دیر میشه بسته من هنوز با توجه به رد یابی سایت هنوز نرسیده " که بندگان خدا گفتند ما پیگیری میکنیم و یه درخواشت میفرستیم ، از صبح سه باز تماس گرفتند و در انتها ساعت 2 امروز تماس گرفتند که بسته به دست سفارت رسیده ، البته صبح یکبار هم تماس گرفتند که اقا بسته الان از پست به سمت سفارت حرکت کرده ،راستی راستی خوب پیگیری گردند.
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-05 ساعت 21:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-05 ساعت 21:42 توسط satan.)
(2015-01-05 ساعت 20:11)sunn789 نوشته: من برای پست از TNT استان استفاده کردم ، راستش چون قبلاً باهاشون یه بسته پست کرده بودم دوباره رفتم خیلی کمک کردند فقط قرار به جای چهار روز کاری 5 روز کاری طول کشید البته شنبه یک شنبه هم اضافه شد و شد 7 روز غیر کاری برای اینکه باید امروز 15 روز کامل میشد صبح بتهاشون تماس گرفتم که "اقا داره دیر میشه بسته من هنوز با توجه به رد یابی سایت هنوز نرسیده " که بندگان خدا گفتند ما پیگیری میکنیم و یه درخواشت میفرستیم ، از صبح سه باز تماس گرفتند و در انتها ساعت 2 امروز تماس گرفتند که بسته به دست سفارت رسیده ، البته صبح یکبار هم تماس گرفتند که اقا بسته الان از پست به سمت سفارت حرکت کرده ،راستی راستی خوب پیگیری گردند.
سلام
هزینه اش چقدر شد؟
میشه امضاتون رو کامل کنید چون کیس شما خیلی شبیه مال ما است.
به امید گرفتن ویزای یکضرب برای کل خانواده و نوشتن سفر نامه کامل برای استفاده ما
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-05 ساعت 21:40)sunn789 نوشته: (2015-01-05 ساعت 21:37)satan نوشته: (2015-01-05 ساعت 20:11)sunn789 نوشته: من برای پست از TNT استان استفاده کردم ، راستش چون قبلاً باهاشون یه بسته پست کرده بودم دوباره رفتم خیلی کمک کردند فقط قرار به جای چهار روز کاری 5 روز کاری طول کشید البته شنبه یک شنبه هم اضافه شد و شد 7 روز غیر کاری برای اینکه باید امروز 15 روز کامل میشد صبح بتهاشون تماس گرفتم که "اقا داره دیر میشه بسته من هنوز با توجه به رد یابی سایت هنوز نرسیده " که بندگان خدا گفتند ما پیگیری میکنیم و یه درخواشت میفرستیم ، از صبح سه باز تماس گرفتند و در انتها ساعت 2 امروز تماس گرفتند که بسته به دست سفارت رسیده ، البته صبح یکبار هم تماس گرفتند که اقا بسته الان از پست به سمت سفارت حرکت کرده ،راستی راستی خوب پیگیری گردند.
سلام
هزینه اش چقدر شد؟
86700 تومان ، البته پرونده 4 نفر بود ، که فکر کنم مهم نبود ، اما ساعت 1 بعد الظهر رسیدم پست اینو گفتم که روز اول کاری رو به این حاطر از دست دادم
مطلب بعدی اینکه مثل اینکه این پستها یک "هاب" دارند، اصطلاحی که استفاده میکردند ، یعنی بسته های پستی در اون مکان تقسیم خواهند شد و تمامی بسته ها باید اونجا باشه ، میگفتند هاب TNT هلند ه و هاب DHL المان ، البتهاین صحبت دفتر پستی بود
باسلام درسته چون من با dhlفرستادم اول رفت امارات بعد رفت آلمان و از اونجا رفت استانبول و در آخر رسید آنکارا ۳۱دسامبر تحویل پست ایران ---۵ژانویه تحویل سفارت آنکارا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارکم رو چند روز پیش به سفارت ارسال کردم. امروز ایمیل تایید مدارک و یادآوری زمان مصاحبه و همچنین مدارک لازم برای روز مصاحبه برام ارسال شد. توی این ایمیل یک سری مدارک لیست شده که همگی دور از انتظار نیستند. مدارک لیست شده به ترتیب زیر هستند:
1. پاسپورت
2. دو قطعه عکس
3. گزارش پزشکی
4. اصل دیپلم
5. اصل شناسنامه
6. اصل سند ازدواج
7. اصل کارت سربازی
8. مبلغ 330 دلار به ازای هر نفر
چیزی که برام دور از انتظار هست مورد دومه (دو قطعه عکس). آخه من به ازای هر یک از نفرات کیس تعداد دو قطعه عکس توی مدارک گذاشته و ارسال کردم. سوالی که دارم اینه:
اولا آیا طبیعیه که با وجود ارسال عکس باز هم نیاز باشه موقع مصاحبه با خودمون عکس ببریم؟ یا اینکه عکسهای ما مورد خاصی داشته که باز هم عکس خواستن؟ یا شایدم از ابتدا اصلا نباید عکسی رو ارسال میکردم و فقط باید روز مصاحبه عکسها رو تحویل میدادم؟
ثانیا آیا توی ایمیلی که به همه دوستان میاد همگی همین مدارک رو با همین ترتیب میخوان یا اینکه مدارک درخواستی هر کیس متفاوته؟
ممنون از راهنمایی دوستان
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
117
0 تشکر در 0 ارسال
سفرنامه ترکیه 2015 نداریم یا من پیدا نمیکنم یل تاپیکش یه چیز دیگس ؟
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان