کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
ببین دوست من توی فرمی که ویزا تون صادر میشه میگه تا 6 روز کاری اما از ما دو روز کاری اومد بستگی داره به اینکه کی مصاحبه داری ایا به شنبه میخوری و اگر به شنبه میخوری ایا همون پستی که شنبه ها باز هست رو انتخاب کردی ؟ ما چهار شنبه مصاحبه داتشیم و جمعه ویزا پست بود ، فقط، فقط یک شنبه ها پرواز سخت تر از دیگر روزهاست ، هزینه تغییر بلط معمولا ً 25 دلاره اما بهتون میکن باید روی سیستم نگاه کنن.
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: vahid1432
(2015-01-25 ساعت 17:06)sunn789 نوشته:  ببین دوست من توی فرمی که ویزا تون صادر میشه میگه تا 6 روز کاری اما از ما دو روز کاری اومد بستگی داره به اینکه کی مصاحبه داری ایا به شنبه میخوری و اگر به شنبه میخوری ایا همون پستی که شنبه ها باز هست رو انتخاب کردی ؟ ما چهار شنبه مصاحبه داتشیم و جمعه ویزا پست بود ، فقط، فقط یک شنبه ها پرواز سخت تر از دیگر روزهاست ، هزینه تغییر بلط معمولا ً 25 دلاره اما بهتون میکن باید روی سیستم نگاه کنن.

مرسی بابت پاسختون
خب پس بهتره روز بعد از مصاحبه بلیط برگشت بگیرم اگه یه ضرب دادن بلیطم رو عوض کنم.

------------
فقط یه سوال
ترکیه فقط یک شنبه ها تعطیل هست؟ واسه وقت دکتر نمیدونم کی بگیرم. می خوام بدونم که اگه شنبه ها هم تعطیل هست که تایمم رو درست کنم.
مرسی
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان:
شنبه ها شون مثل پنچ شنبه ما نیم وقت تا ظهره شما پنج شنبه وقت دکت بگیرید که جمعه جوابتون اماده باشه . استرس شنبه رو نداشته باشید.
(2015-01-25 ساعت 17:12)vahid1432 نوشته:  
(2015-01-25 ساعت 17:06)sunn789 نوشته:  ببین دوست من توی فرمی که ویزا تون صادر میشه میگه تا 6 روز کاری اما از ما دو روز کاری اومد بستگی داره به اینکه کی مصاحبه داری ایا به شنبه میخوری و اگر به شنبه میخوری ایا همون پستی که شنبه ها باز هست رو انتخاب کردی ؟ ما چهار شنبه مصاحبه داتشیم و جمعه ویزا پست بود ، فقط، فقط یک شنبه ها پرواز سخت تر از دیگر روزهاست ، هزینه تغییر بلط معمولا ً 25 دلاره اما بهتون میکن باید روی سیستم نگاه کنن.

مرسی بابت پاسختون
خب پس بهتره روز بعد از مصاحبه بلیط برگشت بگیرم اگه یه ضرب دادن بلیطم رو عوض کنم.

------------
فقط یه سوال
ترکیه فقط یک شنبه ها تعطیل هست؟ واسه وقت دکتر نمیدونم کی بگیرم. می خوام بدونم که اگه شنبه ها هم تعطیل هست که تایمم رو درست کنم.
مرسی
با سلام دوست عزیز بهتره از صفحه اول پاسپورتت یک کپی رنگی بگیری (بهتره کپی برابر اصل بگیری فکر کنم ارپلیس+۱۰)چون وقتی یکضرب گرفتی پاسپورتت تو سفارت میمونه وبرا تعویض بلیط ویا تمدیدویا تعویض هتل ممکنه بهش نیاز پیدا کنی .شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
سلام
ببخشید من یه کم نگرانم ، تقریبا یه هفته مونده به وقت سفارتم، الان هم دو روزه که بهشون ایمیل زدم ببینم مدارک به دستشون رسیده یا نه ؟ اما هیچ جوابی ندادن ، توی delivery DHL تقریبا 10 روز پیش گفته بود که مدارکم به دست mehmet turk رسیده اما دیگه از بعدش هیچ خبری ندارم . به نظرتون چی کار کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-26 ساعت 20:03)somayeh1363 نوشته:  سلام
ببخشید من یه کم نگرانم ، تقریبا یه هفته مونده به وقت سفارتم، الان هم دو روزه که بهشون ایمیل زدم ببینم مدارک به دستشون رسیده یا نه ؟ اما هیچ جوابی ندادن ، توی delivery DHL تقریبا 10 روز پیش گفته بود که مدارکم به دست mehmet turk رسیده اما دیگه از بعدش هیچ خبری ندارم . به نظرتون چی کار کنم ؟

اوکیه رسیده بهشون
شما میتونی یه نسخه از مدارکی که فرستادی هم با خودت ببری .
اونجا رسید dhl رو نشون بده اگر گفتن نرسیده ! بعد نسخه مدارک که همرات بردی رو تحویل بده.
نگران نباش
تشکر کنندگان: somayeh1363
(2015-01-26 ساعت 20:07)رضا2015 نوشته:  [quote='somayeh1363' pid='575672' dateline='1422286431']
سلام

اوکیه رسیده بهشون
اونجا رسید dhl رو نشون بده اگر گفتن نرسیده ! بعد نسخه مدارک که همرات بردی رو تحویل بده.
نگران نباش
[/quote
من فقط اصل مدارکم رو دارم ، نسخه دوم از ترجمه مدارکم رو ندارم ، کافیه به نظرتون ؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-26 ساعت 21:04)somayeh1363 نوشته:  
(2015-01-26 ساعت 20:07)رضا2015 نوشته:  [quote='somayeh1363' pid='575672' dateline='1422286431']
سلام

اوکیه رسیده بهشون
نگران نباش
[/quote
من فقط اصل مدارکم رو دارم ، نسخه دوم از ترجمه مدارکم رو ندارم ، کافیه به نظرتون ؟ م
نه دیگه بانو بنده خدا افیسر از کجا بخونه مدرکتو! شما باید روز ترجمه دو نسخه میگرفتی یا یه کپی از مدارکتون رو نگه میداشتی .
بنظر من یه سر برو همون دارالترجمه احتمالا فایل ها شو دارن برات پرینت میگیرن
ولی احتمالا هزینه 50 درصد بگیرن ازتون.
بخاطر رفع نگرانی می تونید این راه رو برید . ولی مطمئن باشید مدارک رسیده .
تشکر کنندگان: rbrb-2015
(2015-01-26 ساعت 21:23)رضا2015 نوشته:  
سلام

اوکیه رسیده بهشون
نگران نباش
[/quote
من فقط اصل مدارکم رو دارم ، نسخه دوم از ترجمه مدارکم رو ندارم ، کافیه به نظرتون ؟ م
نه دیگه بانو بنده خدا افیسر از کجا بخونه مدرکتو! شما باید روز ترجمه دو نسخه میگرفتی یا یه کپی از مدارکتون رو نگه میداشتی .
میشه رسیدم انکارا برم مرکز DHL از اونجا پیگیری کنم ؟
تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-01-26 ساعت 21:32)somayeh1363 نوشته:  
سلام

اوکیه رسیده بهشون
نگران نباش
[/quote
با سلام دوست عزیز مدارک من هم که رسید آنکارا توی سایت dhlکه پیگیری میکردم نوشته بود تحویل mehmet turk داده شد چند روز بعد ایمیل زدم سفارت که مدارکم رسیده یا نه ؟ گفتن یک ایمیل براتون فرستادیم بخونید ایمیل تو اسپم بود من ندیده بودم .مطمین باش مدارکت رسیده اگر نگرانی یک ایمیل بزن به سفارت .در ضمن برا اطمینان یک نسخه از ترجمه هات رو با خودت ببر ی بهتره هر چند به احتمال زیاد نیازی به اونا پیدا نمیکنی .به دارالترجمه خودتون برید یک نسخه براتون اسکن میکنه ده درصد قیمت قبلی .مواظب باشید بیشتر ازتون نگیره فقط ده درصد .در ضمن توی سایت ceacاگر نگاه کنید یک آپدیت بعد از رسیدن مدارکتون زدن که مشخص میکنه مدارکتون رسیده سفر شادی رو براتون ارزو میکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: somayeh1363 ، rbrb-2015
(2015-01-26 ساعت 21:58)farrokh1675 نوشته:  
(2015-01-26 ساعت 21:32)somayeh1363 نوشته:  
سلام

اوکیه رسیده بهشون
نگران نباش
[/quote
با سلام دوست عزیز مدارک من هم که رسید آنکارا توی سایت dhlکه پیگیری میکردم نوشته بود تحویل mehmet turk داده شد چند روز بعد ایمیل زدم سفارت که مدارکم رسیده یا نه ؟ گفتن یک ایمیل براتون فرستادیم بخونید ایمیل تو اسپم بود من ندیده بودم .مطمین باش مدارکت رسیده اگر نگرانی یک ایمیل بزن به سفارت .در ضمن برا اطمینان یک نسخه از ترجمه هات رو با خودت ببر ی بهتره هر چند به احتمال زیاد نیازی به اونا پیدا نمیکنی .به دارالترجمه خودتون برید یک نسخه براتون اسکن میکنه ده درصد قیمت قبلی .مواظب باشید بیشتر ازتون نگیره فقط ده درصد .در ضمن توی سایت ceacاگر نگاه کنید یک آپدیت بعد از رسیدن مدارکتون زدن که مشخص میکنه مدارکتون رسیده سفر شادی رو براتون ارزو میکنم
ایمیل سفارت اینه دیگه : CA-Ankara@state.gov
تشکر کنندگان: HERMES7 ، farrokh1675
(2015-01-26 ساعت 22:19)somayeh1363 نوشته:  
(2015-01-26 ساعت 21:58)farrokh1675 نوشته:  [quote='somayeh1363' pid='575691' dateline='1422291751']
[quote='رضا2015' pid='575687' dateline='1422291187']
[quote='somayeh1363' pid='575682' dateline='1422290072']

اوکیه رسیده بهشون
نگران نباش
[/quote

دوست عزیز اصلا نگران نباش . یک ایمیل بفرست و بپرس مدارکت رسیده یا نه. اگر برات قبلا هم جواب نداده باشند، جواب میدن. من دو سه تا ایمیل فرستادم تا جواب دادند. ولی حتی اگر جواب هم ندهند مهمت ترک که نوشتند یعنی مدارکت رسده. پرینت DHL گویای همه چیز هست. به خودت استرس بیخود وارد نکن . من هم همین نگرانی را داشتم ولی دیدم بیخودی به خودم استرس وارد کرده بودم. هنوز زمان نگرانیهای واقعی تر نرسیده. مصاحبه که قطعا بدون مشکل انجام خواهد شد. انشاء الله میروید و یکضرب هم میگیرید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، farrokh1675 ، somayeh1363
سلام
یه سوال دارم که خیلی برام مهم است
اگر یکی از اعضای کیس نخواد بیاد سفارت باید چیکار کنیم آیا باید به سفارت خبر بدم یا اینکه اصلا کاری نکیم. ایا باید وقت دکتر بگیرم واسش یا اینکه نباید بگیرم
بخدا موندم چه کنم. از دست این بچه های............
خواهش میکنم دوستان اگه تجربه ای مشابه دارین یا اینکه میدونید باید چیکار کرد من و راهنمایی کنید.
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 12:52)satan نوشته:  سلام
اگر یکی از اعضای کیس نخواد بیاد سفارت باید چیکار کنیم آیا باید به سفارت خبر بدم یا اینکه اصلا کاری نکیم. ایا باید وقت دکتر بگیرم واسش یا اینکه نباید بگیرم
خواهش میکنم دوستان اگه تجربه ای مشابه دارین یا اینکه میدونید باید چیکار کرد من و راهنمایی کنید.

به نظرم هم به KCC و هم به سفارت ایمیل بزنید و اطلاع بدید ضرر نداره، وقت دکتر هم نمیخواد بگیرید مگر اینکه احتمال بدید نظر ایشون عوض بشه.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 13:40)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 12:52)satan نوشته:  سلام

به نظرم هم به KCC و هم به سفارت ایمیل بزنید و اطلاع بدید ضرر نداره، وقت دکتر هم نمیخواد بگیرید مگر اینکه احتمال بدید نظر ایشون عوض بشه.
با سلام دوست عزیز البته نمیخوام تو زندگی خصوصیتون دخالتی داشته باشم ولی مگه میشه شما بعد از گرفتن ویزا برید آمریکا و یکی از بچه ها بمونه ایران .اونوقت بعدش چی میشه اگر این بچه شما (که فکر کنم تا اندازه ای هم بزرگ است که میتونه خودش تصمیم بگیره که نمیخوادبا شما بیاد ) پشیمون شد چکار میخواید بکنید ؟به نظر من هنوز وقت دارید باهاش صحبت کنید حتی میتونید از کسی که براش مهم است و به عقایدش احترام میذاره کمک بگیرید. خانواده ای رو میشناسم که همشون آمریکا بودن به جز یکی از پسرها که به خاطر دانشجو بودن نتونسته بود باهاشون بره ومونده بود ایران بعداز سه چهار ماه مادر نتونسته بود طاقت دوری پسرش رو تحمل کنه برگشته بود ایران .پدر نیز بدنبال مادر برگشت ایران .و بعد از این همه برنامه ریزی وهزینه های زیاد و صرف وقت برگشتن به نقطه اول .به نظر من میشه نشست و درست و حسابی و بدون احساسات برنامه ریزی کنید شاد باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان