کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-01-27 ساعت 12:52)satan نوشته:  سلام
یه سوال دارم که خیلی برام مهم است
اگر یکی از اعضای کیس نخواد بیاد سفارت باید چیکار کنیم آیا باید به سفارت خبر بدم یا اینکه اصلا کاری نکیم. ایا باید وقت دکتر بگیرم واسش یا اینکه نباید بگیرم
بخدا موندم چه کنم. از دست این بچه های............
خواهش میکنم دوستان اگه تجربه ای مشابه دارین یا اینکه میدونید باید چیکار کرد من و راهنمایی کنید.

دوست عزیز اصلا فکر اطلاع ندادن را که نکنید چون اگر کیس از نظر نفراتی که در فرم DS260 کامل نباشه معادل ریجکته. در مورد اینکه بهترین کار چیه اینه که نفری که نمیخواد بیاد برای گردش هم شده بیاد و بعدش که به سلامتی ویزا گرفتید تصمیم بگیرد ولی اگر به هیچ عنوان نمیاد باید فرم DS260 قسمت مربوط به ایشان به اینکه همراه شما نمی آیند تبدیل شود که من نمیدونم توی این فاصله که تا مصاحبه دارید امکانش هست یا نه. ولی اگر این ممکن نبود باید مصاحبتون را عقب بیندازید و فرم را تغییر بدهید. ولی برای محکمکاری و اطلاعات دقیقتر به KCC نامه بزنید. ولی راهش نگرفتن وقت پزشک و نگفتن نیست چون نتیجش معلومه و به هیچوجه هم قبول نمیکنند
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: farrokh1675
بچه ها کسی فردا یا پس فردا انکارا میره؟ من یه زحمت دارم براش پیغام بزارین برام
ممنون
تشکر کنندگان:
با سلام
من اومدم آنکارا چند روز دیگه مصاحبه دارم اما هیچ ایمیلی از سفارت دریافت نکردم. تاییده dhl گفته رسیده دست Mehmet turk. در ضمن هیچ آپدیتی تو سایت ceac برام نیومده هنوز کیس نامبرو نمی شناسه؟ نمی دونم چه کاری انجام بدم؟ نگران شدم
تشکر کنندگان:
تقریبا یک هفته مونده به مصاحبه، ایمیلتون میاد.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 01:24)moj237 نوشته:  با سلام
من اومدم آنکارا چند روز دیگه مصاحبه دارم اما هیچ ایمیلی از سفارت دریافت نکردم. تاییده dhl گفته رسیده دست Mehmet turk. در ضمن هیچ آپدیتی تو سایت ceac برام نیومده هنوز کیس نامبرو نمی شناسه؟ نمی دونم چه کاری انجام بدم؟ نگران شدم

اصلا به هیچ عنوان نگران نباش برادر من. مهم نامه دومت بود که اومده ایمیلم بخاطر شلوغی سفارت با تاخییر میرسه دستت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: HERMES7
دوستانی که مصاحبه رفتند رزومه کاری از شما درخواست نکردند؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 12:04)paradisee نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتند رزومه کاری از شما درخواست نکردند؟
حتما رزومه و مدارک و سوابق کار همراهتون باشه. شاید همونجا افسر از شما بخاد. 50-50 هست. ازمن کامل خواست منم که محکم کاری کرده بودم و بعنوان مدارک اضافه با خودم برده بودم، شانس آوردم.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، rbrb-2015
سلام دوستان
برای مطمئن شدن از اینکه مدارک رسیده به سفارت یا نه باید به آدرس زیر ایمیل بفرستم؟
CA-Ankara@state.gov
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 13:25)ghorbani_saeid نوشته:  سلام دوستان
برای مطمئن شدن از اینکه مدارک رسیده به سفارت یا نه باید به آدرس زیر ایمیل بفرستم؟
CA-Ankara@state.gov
ممنون

سلام

E-Mail: webmasterankara@state.gov
CA-Ankara@state.gov
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ghorbani_saeid
(2015-01-26 ساعت 20:03)somayeh1363 نوشته:  سلام
ببخشید من یه کم نگرانم ، تقریبا یه هفته مونده به وقت سفارتم، الان هم دو روزه که بهشون ایمیل زدم ببینم مدارک به دستشون رسیده یا نه ؟ اما هیچ جوابی ندادن ، توی delivery DHL تقریبا 10 روز پیش گفته بود که مدارکم به دست mehmet turk رسیده اما دیگه از بعدش هیچ خبری ندارم . به نظرتون چی کار کنم ؟

برای ما هم همینطور کمتر از یک هفته دیگه مصاحبه است ولی ایمیلی از سفارت نیومده

البته من سایت سفارت انکارا رو نگاه میکردم جایی که توضیح بده بعد از ارسال مدارک ایمیل از سفارت دریافت میشه ندیدم
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
هفته بعد کسی انکارا میره؟ ممنون میشم پیام بده
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 20:16)sun2000 نوشته:  
ببخشید من یه کم نگرانم ، تقریبا یه هفته مونده به وقت سفارتم، الان هم دو روزه که بهشون ایمیل زدم ببینم مدارک به دستشون رسیده یا نه ؟ اما هیچ جوابی ندادن ، توی delivery DHL تقریبا 10 روز پیش گفته بود که مدارکم به دست mehmet turk رسیده اما دیگه از بعدش هیچ خبری ندارم . به نظرتون چی کار کنم ؟

البته من سایت سفارت انکارا رو نگاه میکردم جایی که توضیح بده بعد از ارسال مدارک ایمیل از سفارت دریافت میشه ندیدم

http://www.mohajersara.com/thread-7073-p...#pid576008
تشکر کنندگان:
سلام ، خسته نباشید
بالاخره ایمیل تایید مدارکم رسید ، توی لیست اصل مدارکی که خاسته شده با خودم به سفارت ببرم این گزینه بود که معنیش رو نفهمیدم
list of publications and a full resume
یعنی رزومه کاری ؟
تشکر کنندگان: HERMES7
(2015-01-28 ساعت 20:16)sun2000 نوشته:  

دوستان عزیز نگرانی شما بی مورده .اگه پستهای قبلی رو مطالعه کنید متوجه خواهید شد که اصلا جای نگرانی نیست و فقط مشغله کاری سفارت باعث شده تاییدیه براتون نفرستن
تشکر کنندگان:
(2015-01-28 ساعت 21:48)somayeh1363 نوشته:  سلام ، خسته نباشید
بالاخره ایمیل تایید مدارکم رسید ، توی لیست اصل مدارکی که خاسته شده با خودم به سفارت ببرم این گزینه بود که معنیش رو نفهمیدم
list of publications and a full resume
یعنی رزومه کاری ؟

بله دقیقآ رزومه کامل خواستن ازتون.موفق باشید
تشکر کنندگان: somayeh1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان