کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
اگر ممکنه آدرس سایت سیس رو می خوام؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-24 ساعت 14:46)REZA11336 نوشته:  سلام دوستان
اگر ممکنه آدرس سایت سیس رو می خوام؟
ceac.state.gov
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
تشکر کنندگان:
(2015-01-24 ساعت 13:29)jupiterx نوشته:  معمولا همون حول حوش یه ماه جلوتر تایمهاش باز میشه و میتونی رزرو کنی دقیقا نیاز نیس هم سر 30 روز مونده وقت بگیری برو سر بزن و ببین اگه الان میشه رزرو کن وگرنه همون تقریبا یک ماه مونده میتونی وقتو بگیری . البته حواست به تاریخ های تعطیلی ترکیه و سفارت هم باشه که به مشکل نخوری و بر اساس برنامه ریزیت وقت رو رزرو کن . موقع درخواستتم اگه اطلاعات شماره پرواز و اینا رو هم نخاستی میتونی پر نکنی مشکلی نداره پس لازم نیست حتما اول بلیط بگیری بعد وقت رزرو کنی

درمورد عکس هم دقیقا همون اندازه که اقایون موقع عکس گوشهاشون مشخص هستش در مورد خانومها هم باید به همون صورت باشه حالا چه بصورت بدون حجاب یا با حجاب فرقی نداره ولی گوشهارو ایراد میگیرن پس توجه داشته باشید
موفق باشید

مرسی دوست عزیز
من رفتم چک کردم و دقیقا تا یک ماه بعد سایتش باز هست و میتونی رزرو کنی و فکر می کنم روزایی رو که تعطیل باشه مثل یکشنبه و... رو نمیتونی انتخاب کنی. پس هر روز رو که رزرو کردی همون میشه.
در مورد اطلاعات پرواز می خواستم سوال کنم که جوابمو دادید و گفتید مهم نیستSmile
عکس رو که باید ۵ در ۵ باشه دیگه؟ و اینکه بدون روتوش باشه یا با روتوش یا فرقی نمی کنه؟

یه مشکل:
من مدرک دیپلمم رو ندارم. یعنی مدرسه گمش کرده. ولی پیش دانشگاهی و لیسانس و فوق لیسانس رو دارم. بخوام برم دنبال مدرک دیپلمم هم طول میکشه و فکر نمیکنم به مصاحبه برسه.
چکار باید کنم؟ بدون دیپلم هم قبول می کنن؟؟؟؟
ببخشید زیاد شد سوالاتمBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2015-01-24 ساعت 14:37)Ehsan171 نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 01:41)jupiterx نوشته:  تا اونجایی که یادمه بعد از تکمیل فرمهای 260 یک ایمیل میاد واستون مبنی بر اینکه اطلاعاتتون رو ثبت کردید ممکنه که توی اسپمهاتون بره .
مطمئن هستید بعد تکمیل فرم D260 ایمیل تایید میاد؟
واسه ما که نیومد !!

بله دوست عزیز زمانی که اطلاعات فرمها رو سابمیت کردم به تعداد افراد کیس یه ایمیلی که نوشته بودم ایمیل اومد و نوشته بود که اطلاعاتتون رو سابمیت کردین
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان: Ehsan171
(2015-01-24 ساعت 17:51)vahid1432 نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 13:29)jupiterx نوشته:  معمولا همون حول حوش یه ماه جلوتر تایمهاش باز میشه و میتونی رزرو کنی دقیقا نیاز نیس هم سر 30 روز مونده وقت بگیری برو سر بزن و ببین اگه الان میشه رزرو کن وگرنه همون تقریبا یک ماه مونده میتونی وقتو بگیری . البته حواست به تاریخ های تعطیلی ترکیه و سفارت هم باشه که به مشکل نخوری و بر اساس برنامه ریزیت وقت رو رزرو کن . موقع درخواستتم اگه اطلاعات شماره پرواز و اینا رو هم نخاستی میتونی پر نکنی مشکلی نداره پس لازم نیست حتما اول بلیط بگیری بعد وقت رزرو کنی

درمورد عکس هم دقیقا همون اندازه که اقایون موقع عکس گوشهاشون مشخص هستش در مورد خانومها هم باید به همون صورت باشه حالا چه بصورت بدون حجاب یا با حجاب فرقی نداره ولی گوشهارو ایراد میگیرن پس توجه داشته باشید
موفق باشید

مرسی دوست عزیز
من رفتم چک کردم و دقیقا تا یک ماه بعد سایتش باز هست و میتونی رزرو کنی و فکر می کنم روزایی رو که تعطیل باشه مثل یکشنبه و... رو نمیتونی انتخاب کنی. پس هر روز رو که رزرو کردی همون میشه.
عکس رو که باید ۵ در ۵ باشه دیگه؟ و اینکه بدون روتوش باشه یا با روتوش یا فرقی نمی کنه؟

یه مشکل:
من مدرک دیپلمم رو ندارم. یعنی مدرسه گمش کرده. ولی پیش دانشگاهی و لیسانس و فوق لیسانس رو دارم. بخوام برم دنبال مدرک دیپلمم هم طول میکشه و فکر نمیکنم به مصاحبه برسه.

منظورم از تعطیلات این نبود که شما روزی که تعطیله رو میتونی وقت بگیری مثال میزنم: شما مثلا دوشنبه میری دکتر و سه شنبه باید بری جواب رو بگیری و چهارشنبه هم که وقت سفارت داری پس اگه سه شنبه که میشه روز قبل مصاحبه تعطیل باشه شما جواب ازمایشات به روز مصاحبه نمیرسه پس با این احتساب مجبوری که یه روز قبل تر یعنی شنبه وقت رو بگیری تا بتونی جواب رو هم روز دوشنبه بگیری چون سه شنبه تعطیله.Cool متوجه شدین دوست عزیز؟؟Big Grin
بودن دوستانی که توی نوامبر به دلیل چند روز تعطیلی مجبور شدن یه هفته حتی زودتر برن . پس منظورم تعطیلات قبل و بعد روز ازمایشت بود

عکست 5*5 خوبه . روتوش هم داشته باشه خیلی گیر نمیدن . واسه ماکه مشکلی نبود واسه بقیه هم من ندیدم به روتوش عکس گیر بدن

در مورد مدرک دیپلمتون اگه کیس اصلی هستین سعی کنید به المثنی یا نمیدونم یه مدرکی که مبنی بر 12 سال تحصیلتون هست ببرید چون ظاهرا به دیپلم حساسن . یکی از دوستان قبل ازما نبرده بودن کسری مدارک خوردن و از خود منم فقط مدرک دیپلم رو پیش رو گرفتن و مدارک دانشگاهی رو اصلا نخواستن
در این مورد دوستانی که تجربه یا اطلاعات دارن حتما بپرسین که چیکار کنید
موفق باشید
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان: vahid1432
(2015-01-24 ساعت 20:13)jupiterx نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 01:41)jupiterx نوشته:  تا اونجایی که یادمه بعد از تکمیل فرمهای 260 یک ایمیل میاد واستون مبنی بر اینکه اطلاعاتتون رو ثبت کردید ممکنه که توی اسپمهاتون بره .
واسه ما که نیومد !!

بله دوست عزیز زمانی که اطلاعات فرمها رو سابمیت کردم به تعداد افراد کیس یه ایمیلی که نوشته بودم ایمیل اومد و نوشته بود که اطلاعاتتون رو سابمیت کردین
اگه منظور کانفرمیشن هست همون موقع سابمیت دریافت شده.
تشکر کنندگان:
(2015-01-24 ساعت 22:35)Ehsan171 نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 20:13)jupiterx نوشته:  
واسه ما که نیومد !!

اگه منظور کانفرمیشن هست همون موقع سابمیت دریافت شده.

سلام
وقتی فرم ارسال میشه در قسمت sign باید بروید قسمت email confirmation رو بزنید تا ایمیل بساد هر کس بزنه ایمیل دریافت میکنه اگه به سایت ceac.state.gov رفتید و زد بود فرمتون completed و روزی رو که سابمیت کردین هم کنارش نوشته بود مطمن باشد فرمتون ارسال شده
کارشناس ارشد شرکت پاریز تراول
021-44622214-16
تشکر کنندگان: babak12 ، Ehsan171

موفق باشید

مرسی دوست عزیز

یه مشکل:
با سلام آقا وحید به نظر من تشریف ببرید اداره آموزش و پرورش منطقه ای که دیپلم تون از اون منطقه صادر شده قسمت امتحانات حتما براتون کپی برابر اصل ویا اگر خیلی اصرار کنید و بگید این مدرک برایم حیاتی است دیپلم براتون صادر میکنن فقط اصل مدرک پیش دانشگاهی رو همراهتون ببرید .چون شما هفته اول مارچ مصاحبه دارید وباید مدارک رو حدود چهار هفته قبلش پست کنید (درسته که باید ۱۵روز قبل از مصاحبه به دستشون رسیده باشه ولی اگر کمی زودتر بفرستید بهتره) بنابراین فرصت کافی دارید دنبال دیپلم باشی از الان بقیه مدارک رو اگر آماده باشند بده برا ترجمه +بلیط رو الان براحدود سه و یا چهارروز قبل از مصاحبه بگیر(بستگی داره چه روزی مصاحبه داری) اگر از تهران پرواز داری با ماهان حدود ساعت ۹صبح میرسی آنکارا و میتونی به مدیکال هم برسی (پرواز ماهان روزهای یک شنبه -سه شنبه-پنج شنبه ) ایران ایر روزهای یک شنبه و چهار شنبه ساعت ۵بعد ازظهر از تهران پرواز دارد سفر شادی را برایت آرزو میکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
سلام
کسی در مورد فرم single statement میدونه؟ انگار از یکی از خانمها خواسته بودند!
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان
آیا کسی از دوستان هستند که عکس با حجاب (با فرض مشخص بودن گوشها ) به سفارت داده باشند و مورد قبول واقع شده باشه .
باتشکر از راهنمایی کسانی که تجربه شون رو در اختیار بقیه قرار میدن
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان:
(2015-01-24 ساعت 20:26)jupiterx نوشته:  

موفق باشید

مرسی دوست عزیز

یه مشکل:

منظورم از تعطیلات این نبود که شما روزی که تعطیله رو میتونی وقت بگیری مثال میزنم: شما مثلا دوشنبه میری دکتر و سه شنبه باید بری جواب رو بگیری و چهارشنبه هم که وقت سفارت داری پس اگه سه شنبه که میشه روز قبل مصاحبه تعطیل باشه شما جواب ازمایشات به روز مصاحبه نمیرسه پس با این احتساب مجبوری که یه روز قبل تر یعنی شنبه وقت رو بگیری تا بتونی جواب رو هم روز دوشنبه بگیری چون سه شنبه تعطیله.Cool متوجه شدین دوست عزیز؟؟Big Grin
بودن دوستانی که توی نوامبر به دلیل چند روز تعطیلی مجبور شدن یه هفته حتی زودتر برن . پس منظورم تعطیلات قبل و بعد روز ازمایشت بود

عکست 5*5 خوبه . روتوش هم داشته باشه خیلی گیر نمیدن . واسه ماکه مشکلی نبود واسه بقیه هم من ندیدم به روتوش عکس گیر بدن

در مورد مدرک دیپلمتون اگه کیس اصلی هستین سعی کنید به المثنی یا نمیدونم یه مدرکی که مبنی بر 12 سال تحصیلتون هست ببرید چون ظاهرا به دیپلم حساسن . یکی از دوستان قبل ازما نبرده بودن کسری مدارک خوردن و از خود منم فقط مدرک دیپلم رو پیش رو گرفتن و مدارک دانشگاهی رو اصلا نخواستن
در این مورد دوستانی که تجربه یا اطلاعات دارن حتما بپرسین که چیکار کنید
موفق باشید

مرسی دوست من به خاطر وقت و انرژی که واسم گذاشتید.
در مورد تعطیلات حق با شماست و باید بیشتر تحقیق کنم. ولی جانب احتیاط رو رعایت می کنم و چند روز زودتر وقت می گیرم.
در مورد مدرک دیپلمم هم یه قولایی گرفتم که آخر هفته مدرکم رو دوباره بهم بدن. اگه ندن نمی دونم چکار کنم. فکر کنم باید برم دعوا کنمBig GrinTongue
به هر حال امیدوارم مشکلم حل شه و همه با هم ویزای یک ضرب بگیریم.Smile

اینم تقویم ترکیه
http://fa.turktakvim.com/index.php

تعطیلات ترکیه رو هم میشه اینجا دید:
http://www.turkey12.com/turkey-at-a-glan...ترکیه.html
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان: HERMES7 ، Ehsan171 ، jupiterx
(2015-01-24 ساعت 23:46)farrokh1675 نوشته:  

موفق باشید

مرسی دوست عزیز

یه مشکل:
با سلام آقا وحید به نظر من تشریف ببرید اداره آموزش و پرورش منطقه ای که دیپلم تون از اون منطقه صادر شده قسمت امتحانات حتما براتون کپی برابر اصل ویا اگر خیلی اصرار کنید و بگید این مدرک برایم حیاتی است دیپلم براتون صادر میکنن فقط اصل مدرک پیش دانشگاهی رو همراهتون ببرید .چون شما هفته اول مارچ مصاحبه دارید وباید مدارک رو حدود چهار هفته قبلش پست کنید (درسته که باید ۱۵روز قبل از مصاحبه به دستشون رسیده باشه ولی اگر کمی زودتر بفرستید بهتره) بنابراین فرصت کافی دارید دنبال دیپلم باشی از الان بقیه مدارک رو اگر آماده باشند بده برا ترجمه +بلیط رو الان براحدود سه و یا چهارروز قبل از مصاحبه بگیر(بستگی داره چه روزی مصاحبه داری) اگر از تهران پرواز داری با ماهان حدود ساعت ۹صبح میرسی آنکارا و میتونی به مدیکال هم برسی (پرواز ماهان روزهای یک شنبه -سه شنبه-پنج شنبه ) ایران ایر روزهای یک شنبه و چهار شنبه ساعت ۵بعد ازظهر از تهران پرواز دارد سفر شادی را برایت آرزو میکنم

مرسی دوست من به خاطر راهنماییت.
حتما همین کارو میکنم و امیدوارم که مدرکم رو بدن.

در مورد پروازها هم خیلی کمکم کردید. ممنونمSmile 3>

تشکر کنندگان: farrokh1675
دوستان یه سوال.
باید تا چند روز بعد از مصاحبه آنکارا بمونیم؟ اصلا نیازی هست بمونیم؟ آخه می خوام بلیط بگیرم نمیدونم برگشتم کی باید باشه.

تشکر کنندگان:
(2015-01-25 ساعت 16:08)vahid1432 نوشته:  دوستان یه سوال.
باید تا چند روز بعد از مصاحبه آنکارا بمونیم؟ اصلا نیازی هست بمونیم؟ آخه می خوام بلیط بگیرم نمیدونم برگشتم کی باید باشه.

شما پیش فرض فردای مصاحبه بلیط برگشت رو بگیر.
حالا انشاله اگر یه ضرب شدی میری دفتر اون هواپیمایی و با پرداخت هزینه ناچیز زمانتو جابجا میکنی.
بنظر من اگر شرایط یه ضربی رو داری برو برای 7 روز بعد مصاحبه ات بلیط برگشت بگیر. Wink
(2015-01-25 ساعت 16:46)رضا2015 نوشته:  
(2015-01-25 ساعت 16:08)vahid1432 نوشته:  دوستان یه سوال.

شما پیش فرض فردای مصاحبه بلیط برگشت رو بگیر.
حالا انشاله اگر یه ضرب شدی میری دفتر اون هواپیمایی و با پرداخت هزینه ناچیز زمانتو جابجا میکنی.
بنظر من اگر شرایط یه ضربی رو داری برو برای 7 روز بعد مصاحبه ات بلیط برگشت بگیر. Wink

راستش من سربازی رفتم. که سپاه نبودم. (نیروی انتظامی بودم)
فکر نمی کنم مشکلی باشه.
دیگه مشکلی ندارم. نه کار دولتی داشتم. نه ب س ی ج ی نه چیز دیگه. امیدوارم به ضرب بگیرم.
ولی چرا ۷ روز؟؟!! یعنی اینقدر دیر میاد؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان