موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-04 ساعت 12:06)somayeh1363 نوشته: سلام دوستان
من دیروز رفتم سفارت برای مصاحبه و AP خوردم
افیسره گفت 4-3 ماه پروسه اداری طول می کشه ، واقعا همین قدر طول میکشه یا من باید قطع امید کنم ؟
با سلام دوست عزیز آرزو میکنم که هر چه زودتر کلیر بشید و ویزاتون رو بگیرید اگه ممکنه بفرمایید به نظر خودتون علت کلیرنستون چی بوده ؟شغل دولتی و یا رشته تحصیلی حساس؟ با سپاس از شما
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-05 ساعت 17:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-07 ساعت 13:13 توسط farrokh1675.)
سلام دوستان امروز رفتم پیش دکتر او نگان آنکارا.صبح ساعت ۹ نوبت داشتم ۵دقیقه به ساعت ۹ اونجا بودم منشی اش هنوز نیومده بود منتظر موندم راس ساعت ۹ منشی اومد با هم رفتیم تو .بعد ازاینکه مدارک رو گرفت با وب کم ازم عکس گرفت رفتم طبقه پنجم (عکس+آزمایش خون =۴۷.۵ دلار) اومدم طبقه چهارم منشی دکتر بعد از حدود بیست دقیقه صدام کرد رفتم پیش خانم دکتر. خوش وبش . احوالپرسی ایرانی و انگلیسی سوالات(فبلا در بیمارستان بستری بودی؟ مشکل کلیه داری؟مشکل قلب داری؟سل داری؟جراحی کردی؟حساسیت به چیزی داری؟هرویین مصرف میکنی؟مصرف ماری جوانا داری؟مصرف الکل داری؟تو جایی از بدنت حلقه انداختی؟(piercing) .آیا خالکوبی داری؟ کمر درد داشتی؟ بعدش قد و وزن رو پرسید بعد گفت بشین رو تخت و پیراهنت رو بزن بالا و با گوشی اش تنفس رو چک کرد و بعدضربان قلب رو چک کرد .با دو دستش دور گردنم رو گرفت احساس کردم میخواد خفه ام بکند ولی بعد از سه ثانیه ولم کرد بعد با نوک انگشتانش مثل کاراته بازان چند ضربه به جلو و بغل های گردنم وارد کرد اینجا بود که واقعا شک کردم نکنه میخواد بلایی سرم بیاره خودمو آماده کردم ولی خدا رو شکراتفاقی نیوفتاد بعد با چراغ قوه ته گلوم رو نگاه کرد بعدش گفت رو تخت دراز بکش و پیرهنت رو بزن بالا (اگه خود دکتر اونگان بود حتما خودمو آماده میکردم نکنه میخواد یه بلایی سرم بیاره ولی چون خانم دکتر بود کمی خیالم راحتتر بود بعد با دستش یعنی نوک انگشتاش تو شکم و پهلوهام ضربه میزد از بالا تا پایین رو میگشت به نظر میومد دنبال کسی میگرده شاید فکر میکرد.....برا یک لحظه به شک افتادم ولی یادم اومد من یک مرد هستم .بعد گفت شما یک واکسن نیاز دارید به شما بزنم مشکلی نیست؟گفتم هر چه شما صلاح میدونید و یک واکسن به من زد و منو راهنمایی کرد به سمت بیرون و جالبه تا دم در منو بدرقه کرد .اومدم بیرون منشی منو صدا کرد و ۱۸۰ دلار ازم گرفت و گفت فردا بیا جواب رو بگیر حدود ساعت ده و نیم اومدم بیرون یعنی یک ساعت و نیم کلا طول کشید .فعلا تو آنکارا بگردم تا موقع مصاحبه .همگی شاد باشید
با سلامی دوباره امروز ساعت ۳ رفتم و نتیجه آزمایش رو گرفتم(دیروز صبح آزمایش..امروز عصر نتیجه)یک پاکت +یک برگه+یک CD ....برگه و سی دی را از پاکت جدا کردم (از ایران یک جای سی دی لاکی با خودتون ببرید که سی دی رو توش بذارید نشکنه ).روز مصاحبه فقط پاکت رو تحویل سفارت میدم (نباید به هیچ عنوان در پاکت باز شود).روزی که وارد آمریکا شدیم سی دی رو باید به ایمگریشن تو فرود گاه تحویل دهیم .برگه که خلاصه پرونده مدیکالمون است رو باید پیش خودمون نگه داریم که اگر نیازی بود توی آمریکا ارایه دهیم که مشخص بشه این واکسن ها رو زدیم (من چند کپی از این برگه گرفتم برا محکم کاری) فعلا بقیه خریدهامو انجام بدم (فصل حراج است وبه قول اینجایی ها ایندریم )و آنکارای زیبا رو بگردم تا موقع مصاحبه .شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-05 ساعت 14:43)mitramagh نوشته: دوستان عکسی که واسه سفارت می گیریم حتما باید با حجاب باشه؟ یعنی حتما باید یه چیزی سرمون باشه؟ (چون همون میخوره تو پاسپورت)
خیر دوست عزیز بهتره که عکس شما بدون حجاب باشه چون باید گوش ها کاملا پیدا باشن در ضمن ویزای شما با این عکس داخل صفحه های پاسپورتتون میخوره و پلیس فرودگاه ایران کاری به صفحه های داخل پاسپورت شما نداره و صفحه اول رو چک میکنه .شاد باشید
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-05 ساعت 23:30)somayeh1363 نوشته: (2015-02-05 ساعت 13:20)goliii نوشته: (2015-02-04 ساعت 12:06)somayeh1363 نوشته: سلام دوستان
من دیروز رفتم سفارت برای مصاحبه و AP خوردم
افیسره گفت 4-3 ماه پروسه اداری طول می کشه ، واقعا همین قدر طول میکشه یا من باید قطع امید کنم ؟
دوست عزیز نگران نباشید خداروشکر امسال خیلی زودتر از پارسال کلیری شروع شد انشااله 3 ماهه کلیر میشید شایدهم زودتر دوستانی هستند که زودتر از 3 ماه کلیر شدن موفق باشید
بابت این همه امیدی که بهم دادین واقعا ممنون ، واقعا بدون کمکهای شما دوستان عزیز نمی دونم چطور باید جلو می رفتم . واقعا از همه شما ممنون
با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد apشما به خاطر شغل دولتی هست اصلا نگران نباشید طبیعی است .همه دوستانی که شغل دولتی داشتن apخوردن حد اکثر اگر چهار ماه هم در نظر بگیریم میشود ماه می کلیر میشید تا اون موقع ویزاها تموم نمیشن و حتما ویزاتون رو میگیرید امسال سال ایرانی هاست و همگی با ویزاهای زیبا زندگی جدیدی رو تجربه میکنن خودتون رو برا یک سفر شاد آماده کنید
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان..سلام...میشه آدرس پست DH روبدین لطفا؟
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-06 ساعت 23:15)morida نوشته: دوستان..سلام...میشه آدرس پست DH روبدین لطفا؟
با سلام اگه تهران تشریف دارید اداره پست منطقه ۱۴ بین فلکه اول و دوم صادقیه .این پست با dhl قرارداد داره و هر روز نزدیک ظهر مامورdhl میاد و نامه ها رو میبره قیمتش ۶۵۰۰۰ تومان است (اگه با خود dhlبفرستید گرونتر در میاد شاید یک روز زودتر برسه ولی ارزش سه برابر پول دادن رو نداره.شما میتونید برا ی اینکه استرس نداشته باشید حدود یک ماه قبل از مصاحبه مدارک رو پست کنید)حدود ۵ روزه میرسه سفارت اداره پست یک کد به شما میده که میتونید مسیر نامه تون رو دنبال کنید نامه شما ابتدا میره امارات سپس میره آلمان وبعد میره استانبول و در آخر میرسه آنکارا و از اونجا میره سفارت ( من که از این طریق فرستادم راضی بودم) شاد باشید
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-03 ساعت 21:44)Iaccept نوشته: دوستان عزیز
کسایی که نرم افزار Sygic دارن میتونن تو گوگل سرچ کنن « نقشه ترکیه برای sygic» و اونو دانلود کنند و تو فولدر فایل sygic گوشیشون و در فولدر map کپی کنن
و بعد استفاده ، خیلی خیلی کامل هست و بسیار بسیار مفید
دوستانی که از این نرم افزار استفاده کردن میدونن چی میگم
من خودم تست کردم و اوکی هست
اگر مورد نداره آدرس سایتی که دانلود کردم میتونم بزارم !؟
مدیران گرامی جواب بدن
در ضمن فقط به نظر من فایل نقشه رو دانلود کنین و ب خود نرم افزار دست نزنین ک قاطی نکنه
{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
دوست من, من برای نرم افزار سرچ کردم چندین نوع از این نرم افزار آمد, کدام یکی را انتخاب کنم
با تشکر
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-01 ساعت 22:11)farrokh1675 نوشته: (2015-01-31 ساعت 23:04)manah نوشته: (2015-01-31 ساعت 22:31)farrokh1675 نوشته: (2015-01-31 ساعت 21:18)manah نوشته: سلام من مدارکم رو با DHL ارسال کردم رسیده ولی ایمیلی از سفارت نگرفتم اگه بخوام به سفارت ایمیل بزنم مطمئن بشم چی باید بزنم متنشو؟
سلام برید تو سایت ceacاگه بعد از رسیدن مدارکتون آپدیت خوردین یعنی رسیده دست سفارت .شاد باشید
خبری نیست استرس گرفتم 11 فوریه مصاحبه دارم (
با سلام دوست عزیز هیچ استرسی به خودتون راه ندید یک نسخه دیگراز مدارک رو که ترجمه کرده اید با خودتون ببرید آنکارا اگر تا اون موقع جواب ایمیلتون مبنی بررسیدن مدارک به شما نشد دو سه روز قبل از مصاحبه از آنکارا تلفن کنید سفارت اگه گفتن به دست ما نرسیده میتونید از آنکارا اونا رو پست کنید یکی دو روزه میرسه دستشون .یادم میاد یکی از دوستان نوشته بودند مدارک رو نفرستاده بود روز مصاحبه مدارک رو تحویل داده بود و بهش گفته بودن فردا بیا مصاحبه و فرداش مصاحبه شده بود نگران نباش اونا خیلی سخت نمیگیرن ما هستیم که به خودمون سخت میگیریم و عادت کردیم همیشه بدترین حالت ها رو برا خودمون در نظر بگیریم . سفر شادو با خاطرات خوب رو براتون آرزو میکنم
هیچ راه دیگه ای نیست الان بفهمم مطمئن بشم؟
شماره کیس: 2015AS38XX/کنسولگری: Ankara/تعداد افراد کیس :1/
ارسال فرمهای سری اول:31 May/کارنت شدن: 12 December/مصاحبه:11 February/دریافت ویزا: 16 February/ورود به آمریکا: March 17 Maryland /دریافت گرین کارت: 25 April
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال
برا مصاحبه چند قطعه عکس لازمه همراهمون ببریم؟
دوتا که براشون بابقیه مدارک پست کردیم، دکترم که خودش میگیره.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-08 ساعت 08:10)Abdorrezaa نوشته: دوستان یک سوال
برا مصاحبه چند قطعه عکس لازمه همراهمون ببریم؟
دوتا که براشون بابقیه مدارک پست کردیم، دکترم که خودش میگیره.
دو قطعه عکس پشت نویسی شده با خودتون ببرید سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من زمانی که فرم 260 رو پر میکردم عنوان شغل رو bank teller انتخاب کردم ولی الان که وقت مصاحبه هست دارم توی بخش ادای حسابداری بانک کار میکنم.
به نظر شما به آفیسر چی بگم؟