کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-02-13 ساعت 00:10)armin831 نوشته:  
(2015-02-12 ساعت 22:29)Abdorrezaa نوشته:  دوستان من اکیدا پیشنهاد میکنم اندکی زبان ترکی یاد بگیرید. حداقل 20-30 تا کلمه. یک کتاب ترکی استانبولی در سفر همراه داشته باشید. اینجا اصلا زبان انگلیسی بلد نیستند و کارتون به مشکل برمیخوره.
خیلی افتضاحه!! تنها چیزی که بلدن سیگار کشیدنه!!
اصلا من تا قبل از اومدن به آنکارا اعتماد به نفسم زیر خط فقر بود(به خاطر زبان انگلیسی ضعیفم)... اما اینجا سروری میکنم.. حس میکنم سفیر اعظم ایرانم!! اینجا واقعا در حد جلبک هم زبان بلد نیستن.. (البته مردمان بسیار بسیار خوبی هستن)...

در کل پیشنهاد میکنم یک برنامه ترجمه فارسی به ترکی رو گوشیتون بریزین.. مثل google translate... موفق باشین و از سطح زبانتون راضی باشین.. Smile
آی گل گفتی رامین جان اونقدر که من زن سیگاری تو آنکارا دیدم ،مرد سیگاری تو ایران ندیدم
زبانشون هم در حد وان تو تری فور هم نیست
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، armin831 ، farrokh1675 ، somayeh1363 ، setin
(2015-02-13 ساعت 00:10)armin831 نوشته:  
(2015-02-12 ساعت 22:29)Abdorrezaa نوشته:  دوستان من اکیدا پیشنهاد میکنم اندکی زبان ترکی یاد بگیرید. حداقل 20-30 تا کلمه. یک کتاب ترکی استانبولی در سفر همراه داشته باشید. اینجا اصلا زبان انگلیسی بلد نیستند و کارتون به مشکل برمیخوره.
خیلی افتضاحه!! تنها چیزی که بلدن سیگار کشیدنه!!
اصلا من تا قبل از اومدن به آنکارا اعتماد به نفسم زیر خط فقر بود(به خاطر زبان انگلیسی ضعیفم)... اما اینجا سروری میکنم.. حس میکنم سفیر اعظم ایرانم!! اینجا واقعا در حد جلبک هم زبان بلد نیستن.. (البته مردمان بسیار بسیار خوبی هستن)...

در کل پیشنهاد میکنم یک برنامه ترجمه فارسی به ترکی رو گوشیتون بریزین.. مثل google translate... موفق باشین و از سطح زبانتون راضی باشین.. Smile
اگه کسی کردی کرمانجی هم بلد باشه اونجا کرمانج هم زیاده .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: armin831 ، farrokh1675 ، mendoosh
سلام دوستان
من یه سوال دارم شاید تکراری باشه
اما بعد از مشورت با ودیر فروم این سوال رو میپرسم
برای ترجمه مدارک با ترجمه پاسارگاد صحبت کردم گفت که عقدنامه 4 نسخه میخواد و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم نیاز داره سفارت
چقدر این حرف درسته؟
راستی من لیسانس و فوق دیپلمم رو با ریز نمراتشون دارم ولی پیش دانشگاهی و دیپلم رو فقط خودشونو دارم
ببخشید بازم شاید سوالم تکراری بوده!!!
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
شما مگه دو تا زن داری؟
ببین هر کیس تو لاتاری یه پروندس!
شما و خانمتون دو سری عقد نامه لازم دارید
خیلی نیاز نیست اگر به زحمت شدید نمی افتید برید بگیرین وگرنه مدارک دانشگاهیتون کفایت میکنه
تشکر کنندگان: varchandi ، afrand ، shahin2737
(2015-02-15 ساعت 11:31)varchandi نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال دارم شاید تکراری باشه
اما بعد از مشورت با ودیر فروم این سوال رو میپرسم
برای ترجمه مدارک با ترجمه پاسارگاد صحبت کردم گفت که عقدنامه 4 نسخه میخواد و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم نیاز داره سفارت
چقدر این حرف درسته؟
راستی من لیسانس و فوق دیپلمم رو با ریز نمراتشون دارم ولی پیش دانشگاهی و دیپلم رو فقط خودشونو دارم
ببخشید بازم شاید سوالم تکراری بوده!!!

سلام دوست عزیز
برای اینکه نقص مدرک نخوری ریزنمرات رو ترجمه کن همراه خودتون داشته باشیدو در مورد عقدنامه برای زن ومرد هر کدام یک نسخه ترجمه پست کن ویک کپی هم همراه داشته باش.
آخرین مدرک تحصیلی رو هم بهشون بده از ما دیپلم خواستن (داشتیم) وقتی آخرین مدرک رو دادیم دیگه دیپلم گفت احتیاج نیست اگر مشکلی مدارک شما نداشته باشند ،فقط آخرین مدرک رو می خواهند(بهتره ترجمه همراه داشته باشی و تا نخواستن بهشون ندی).
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان:
(2015-02-15 ساعت 12:46)رضا2015 نوشته:  شما مگه دو تا زن داری؟
ببین هر کیس تو لاتاری یه پروندس!
شما و خانمتون دو سری عقد نامه لازم دارید
خیلی نیاز نیست اگر به زحمت شدید نمی افتید برید بگیرین وگرنه مدارک دانشگاهیتون کفایت میکنه

رضا جان اینطوری میگین خانومم میکشه من و که
نه دوست من من یه دونه زن بیشتر ندارم Big GrinBig Grin
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: afrand ، laleht
سلام دوستان
یه سوال که جایی نخوندم در موردش نوشته باشن.
ما وقتی میریم آنکارا به هرحال کلی مدارک همراهمون هست که خیلی خیلی هم واسمون مهمه. به نظرتون با توجه به اینکه چند روز قبل از مصاحبه اونجا هستیم مدارک رو چکار باید کنیم؟ آیا همراهمون باشه؟ بذاریم توی هتل؟ چکار کنیم که جاش امن باشه مخصوصا پاسپورت...
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-02-17 ساعت 01:43)vahid1432 نوشته:  سلام دوستان
ما وقتی میریم آنکارا به هرحال کلی مدارک همراهمون هست که خیلی خیلی هم واسمون مهمه. به نظرتون با توجه به اینکه چند روز قبل از مصاحبه اونجا هستیم مدارک رو چکار باید کنیم؟ آیا همراهمون باشه؟ بذاریم توی هتل؟ چکار کنیم که جاش امن باشه مخصوصا پاسپورت...

خب فکر‌نمیکنید اینکه هر روز بخوایین مدارک و با خودتون بیرون ببرین دردسر ساز باشه؟؟؟ فکر‌نمیکنم مشکلی باشه توی هتل نگه شون دارین یا یه سری از مدارک مهم مثله پاسپورت وشناسنامه رو‌توی safe box اتاق نگه دارین مشکلی پیش نمیادShy
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان: vahid1432

وحید جان اکثر هتلها سیف باکس (گاوصندوق) دارن. میتونی مدارکت رو اونجا نگهداری کنی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: vahid1432 ، laleht
همهء هتل ها تو اتاق safe box ندارن، مخصوصا هتلهای 3-4 ستاره ای که ایرانی ها میرن. هتل ما و دوستامون که نداشت.
چمدانهای ما معمولا قفل داره، بهترین گزینه گذاشتن تو اتاق و داخل چمدان قفل شده است. گذرنامه هم که در بدو ورود تحویل reception میشه و هر وقت لازم باشه میشه ازش گرفت.
تشکر کنندگان: vahid1432

جسارتن بنده ۳ بار به شهر های ترکیه سفر کردم . از هتل ۳ تا ۵ ستاره رفتم اونجا، کلا هتل ها امنه و بهترین جا هم داخل چمدونه که محض احتیاط یک قفل هم بزنین، وگرنه من حتی پول هارو میزاشتم تو چمدون و قفل هم نمیزدم در صورتی که واسه نظافت میومدن حتی چمدون یک سانت هم جابجا نشده بود ، محض خالی نبودن عریضه شما یک مقدار پسته با خودت ببر و به پادو های هتل نفری یک مشت کوچیک تعارف بده ببین چطو چشماشون گرد میشه. میمیرن واسه پسته SmileWink
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، mick ، Abdorrezaa ، vahid1432 ، alireza_iv
(2015-02-17 ساعت 17:32)somayeh1363 نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال داشتم ، ممنون میشم راهنماییم کنید
یکی از دوستان من یه خانواده سه نفره هستن که میزان موجودی تمکن مالیشون 49 میلیونه . امکانش هست که این تمکن رو یکبار برای خودش و یکبار برای همسرش بگیره ؟ اگر نه ، راه حلی براشون دارین ؟
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
تشکر کنندگان: somayeh1363
من یه سوال داشتم ، ممنون میشم راهنماییم کنید
یکی از دوستان من یه خانواده سه نفره هستن که میزان موجودی تمکن مالیشون 49 میلیونه . امکانش هست که این تمکن رو یکبار برای خودش و یکبار برای همسرش بگیره ؟ اگر نه ، راه حلی براشون دارین ؟

سلام

تمکن مالی آنقدر که شاید به نظر می رسد در روند کاری تاثیر نداره پیشنهاد من :
اگر امکان تهیه تمکن بالاتر ندارند با همین تمکن و با خیال راحت بروند ( داشتن سند ملکی هم برای پشتوانه خوب است ) برای مصاحبه. انشاا.. بعد از تایید اگر آفیسر فقط روی تمکن سوال داشت و بقیه موارد درست بود ( کلیرنس و .... ) آنوقت فرصت برای تامین خواهند داشت .
تشکر کنندگان: somayeh1363
(2015-02-17 ساعت 17:46)nikoo2468 نوشته:  
من یه سوال داشتم ،
2015as7xx- تعداد افراد کیس :1 نفر-سفارت : آنکارا- -تاریخ کارنت شدن : october-تاریخ مصاحبه : 3 فبریه-وضعیت ویزا : AP .کلیر : 29 اپریلSmile
ممنونم خدا جوووووون
تشکر کنندگان:
(2015-02-17 ساعت 18:28)mick نوشته:  
من یه سوال داشتم ،

سلام

تمکن مالی آنقدر که شاید به نظر می رسد در روند کاری تاثیر نداره پیشنهاد من :
اگر امکان تهیه تمکن بالاتر ندارند با همین تمکن و با خیال راحت بروند ( داشتن سند ملکی هم برای پشتوانه خوب است ) برای مصاحبه. انشاا.. بعد از تایید اگر آفیسر فقط روی تمکن سوال داشت و بقیه موارد درست بود ( کلیرنس و .... ) آنوقت فرصت برای تامین خواهند داشت .
2015as7xx- تعداد افراد کیس :1 نفر-سفارت : آنکارا- -تاریخ کارنت شدن : october-تاریخ مصاحبه : 3 فبریه-وضعیت ویزا : AP .کلیر : 29 اپریلSmile
ممنونم خدا جوووووون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان