موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-13 ساعت 00:10)armin831 نوشته: (2015-02-12 ساعت 22:29)Abdorrezaa نوشته: دوستان من اکیدا پیشنهاد میکنم اندکی زبان ترکی یاد بگیرید. حداقل 20-30 تا کلمه. یک کتاب ترکی استانبولی در سفر همراه داشته باشید. اینجا اصلا زبان انگلیسی بلد نیستند و کارتون به مشکل برمیخوره.
خیلی افتضاحه!! تنها چیزی که بلدن سیگار کشیدنه!!
اصلا من تا قبل از اومدن به آنکارا اعتماد به نفسم زیر خط فقر بود(به خاطر زبان انگلیسی ضعیفم)... اما اینجا سروری میکنم.. حس میکنم سفیر اعظم ایرانم!! اینجا واقعا در حد جلبک هم زبان بلد نیستن.. (البته مردمان بسیار بسیار خوبی هستن)...
در کل پیشنهاد میکنم یک برنامه ترجمه فارسی به ترکی رو گوشیتون بریزین.. مثل google translate... موفق باشین و از سطح زبانتون راضی باشین..
اگه کسی کردی کرمانجی هم بلد باشه اونجا کرمانج هم زیاده .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-02-15 ساعت 11:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-15 ساعت 11:33 توسط varchandi.)
سلام دوستان
من یه سوال دارم شاید تکراری باشه
اما بعد از مشورت با ودیر فروم این سوال رو میپرسم
برای ترجمه مدارک با ترجمه پاسارگاد صحبت کردم گفت که عقدنامه 4 نسخه میخواد و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم نیاز داره سفارت
چقدر این حرف درسته؟
راستی من لیسانس و فوق دیپلمم رو با ریز نمراتشون دارم ولی پیش دانشگاهی و دیپلم رو فقط خودشونو دارم
ببخشید بازم شاید سوالم تکراری بوده!!!
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-15 ساعت 12:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-15 ساعت 13:00 توسط HERMES7.)
شما مگه دو تا زن داری؟
ببین هر کیس تو لاتاری یه پروندس!
شما و خانمتون دو سری عقد نامه لازم دارید
خیلی نیاز نیست اگر به زحمت شدید نمی افتید برید بگیرین وگرنه مدارک دانشگاهیتون کفایت میکنه
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-15 ساعت 12:46)رضا2015 نوشته: شما مگه دو تا زن داری؟
ببین هر کیس تو لاتاری یه پروندس!
شما و خانمتون دو سری عقد نامه لازم دارید
خیلی نیاز نیست اگر به زحمت شدید نمی افتید برید بگیرین وگرنه مدارک دانشگاهیتون کفایت میکنه
رضا جان اینطوری میگین خانومم میکشه من و که
نه دوست من من یه دونه زن بیشتر ندارم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
یه سوال که جایی نخوندم در موردش نوشته باشن.
ما وقتی میریم آنکارا به هرحال کلی مدارک همراهمون هست که خیلی خیلی هم واسمون مهمه. به نظرتون با توجه به اینکه چند روز قبل از مصاحبه اونجا هستیم مدارک رو چکار باید کنیم؟ آیا همراهمون باشه؟ بذاریم توی هتل؟ چکار کنیم که جاش امن باشه مخصوصا پاسپورت...
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-17 ساعت 01:43)vahid1432 نوشته: سلام دوستان
ما وقتی میریم آنکارا به هرحال کلی مدارک همراهمون هست که خیلی خیلی هم واسمون مهمه. به نظرتون با توجه به اینکه چند روز قبل از مصاحبه اونجا هستیم مدارک رو چکار باید کنیم؟ آیا همراهمون باشه؟ بذاریم توی هتل؟ چکار کنیم که جاش امن باشه مخصوصا پاسپورت...
وحید جان اکثر هتلها سیف باکس (گاوصندوق) دارن. میتونی مدارکت رو اونجا نگهداری کنی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
همهء هتل ها تو اتاق safe box ندارن، مخصوصا هتلهای 3-4 ستاره ای که ایرانی ها میرن. هتل ما و دوستامون که نداشت.
چمدانهای ما معمولا قفل داره، بهترین گزینه گذاشتن تو اتاق و داخل چمدان قفل شده است. گذرنامه هم که در بدو ورود تحویل reception میشه و هر وقت لازم باشه میشه ازش گرفت.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-17 ساعت 01:43)vahid1432 نوشته: سلام دوستان
جسارتن بنده ۳ بار به شهر های ترکیه سفر کردم . از هتل ۳ تا ۵ ستاره رفتم اونجا، کلا هتل ها امنه و بهترین جا هم داخل چمدونه که محض احتیاط یک قفل هم بزنین، وگرنه من حتی پول هارو میزاشتم تو چمدون و قفل هم نمیزدم در صورتی که واسه نظافت میومدن حتی چمدون یک سانت هم جابجا نشده بود ، محض خالی نبودن عریضه شما یک مقدار پسته با خودت ببر و به پادو های هتل نفری یک مشت کوچیک تعارف بده ببین چطو چشماشون گرد میشه. میمیرن واسه پسته
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس