کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-02-07 ساعت 01:41)farrokh1675 نوشته:  
(2015-02-06 ساعت 23:15)morida نوشته:  دوستان..سلام...میشه‌ آدرس پست DH رو‌بدین لطفا؟
با سلام اگه تهران تشریف دارید اداره پست منطقه ۱۴ بین فلکه اول و دوم صادقیه .این پست با dhl قرارداد داره و هر روز نزدیک ظهر مامورdhl میاد و نامه ها رو میبره قیمتش ۶۵۰۰۰ تومان است (اگه با خود dhlبفرستید گرونتر در میاد شاید یک روز زودتر برسه ولی ارزش سه برابر پول دادن رو نداره.شما میتونید برا ی اینکه استرس نداشته باشید حدود یک ماه قبل از مصاحبه مدارک رو پست کنید)حدود ۵ روزه میرسه سفارت اداره پست یک کد به شما میده که میتونید مسیر نامه تون رو دنبال کنید نامه شما ابتدا میره امارات سپس میره آلمان وبعد میره استانبول و در آخر میرسه آنکارا و از اونجا میره سفارت ( من که از این طریق فرستادم راضی بودم) شاد باشید

پست شهرک غرب خ ایوانک نبش وزارت بهداشت هم دی اچ ال داره. من پست کردم
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
تشکر کنندگان: morida
با سلام خدمت تمام دوستای گلم که دیر یا زود ویزاشون میرسه به دستشون.. Smile
من خیلی وقته صحبت های دوستان رو دنبال میکنم ولی این اولین پست هست که میزارم..

برای استفاده تمام و کمال از ترکیه به نظر من اگه اولین بار هست به ترکیه سفر میکنید حتما باید یک برنامه نقشه همراهتون باشه.. !

من خیلی از برنامه هارو تست کردم..

به جرات میتونم بگم بهترینشون برنامه ای هست تحت نام MAPS.ME که جز برترین برنامه ها از دید شرکت گوگل در سال ۲۰۱۴ !!!

نقشه ها به دو صورت آنلاین و آفلاین هستن.. برای دانلود نقشه ترکیه و استفاده بصورت آفلاین هم حجمی در حدود ۲۰۰ مگابایت نیاز هستش!!

من که لذت بردم از این برنامه.. کاملا برتر از خیلی از برنامه ها مثل google map هست!
امیدوارم توضیحاتم مورد استفاده قرار بگیره Smile
تشکر کنندگان: afrand ، vahid1432 ، farrokh1675 ، laleht ، atashaker ، somayeh1363 ، goliii ، farrokh33 ، AliReza.Sh
با سلام و با سپاس فراوان از همگی دوستان مهاجر سرایی و با سپاس ویژه از مدیریت محترم جناب بهداد امروز مصاحبه داشتم و یکضرب گرفتم .مشخصات:دانشجوی کارشناسی-مجرد-معافیت تحصیلی(۱۵ میلیون وثیقه) در اولین فرصت سفرنامه را مینویسم .همگی شاد باشید
به سنت یک مهاجر سرایی هوررررررررا یکضرب
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babisondes ، armin831 ، miyu ، fa15 ، reza.aa ، Mahboy ، R-AL ، somayeh1363 ، Samia ، goliii ، shahin2737 ، AliReza.Sh ، farrokh33
(2015-02-10 ساعت 13:53)farrokh1675 نوشته:  با سلام و با سپاس فراوان از همگی دوستان مهاجر سرایی و با سپاس ویژه از مدیریت محترم جناب بهداد امروز مصاحبه داشتم و یکضرب گرفتم .مشخصات:دانشجوی کارشناسی-مجرد-معافیت تحصیلی(۱۵ میلیون وثیقه) در اولین فرصت سفرنامه را مینویسم .همگی شاد باشید
به سنت یک مهاجر سرایی هوررررررررا یکضرب

هوررررررراااااا هووووورااااااااا
مبارك باشه فرخ جان
به اميد موفقيتت در مراحل بعدى
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، farrokh1675 ، armin831 ، gholamrezaei ، somayeh1363 ، goliii
سلام دوستان
یه سوال داشتم
منیست و خانوم امروز مصاحبه داشتیم و به مراحل اداری خوردیم.
همه مدارک رو به ما دادن به جز مدیکال! !!!
مشکلی نیست؟
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، rbrb-2015 ، goliii
دوستانی

از دوستانی که کلیرنس میخورن ممنون میشم شرایط کیس رو بگن
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-02-10 ساعت 17:08)ghorbani_saeid نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم
مشکلی نیست؟

اصل مدارک رو برمیگردونن و ترجمه ها رو نگه می دارن! احتمال داره ترجمه کارت ملی رو هم برگردونن!
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، vahidbaq
(2015-02-10 ساعت 18:55)رضا2015 نوشته:  
یه سوال داشتم
مشکلی نیست؟

اصل مدارک رو برمیگردونن و ترجمه ها رو نگه می دارن! احتمال داره ترجمه کارت ملی رو هم برگردونن!

مدیکال ما رو برنگردوندن! !!!
تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-02-10 ساعت 19:35)ghorbani_saeid نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 18:55)رضا2015 نوشته:  
یه سوال داشتم
مشکلی نیست؟

مدیکال ما رو برنگردوندن! !!!
با سلام دوست عزیز احتمالا یادشون رفته میتونید برید سفارت و سوال کنید فکر کنم بعد از ظهر ها میتونید برید سفارت. شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان:
ای بابا مدیکال رو نمیدن ! من یادم رفته بود بگم ؛)
تشکر کنندگان: ghorbani_saeid ، farrokh1675
سلام دوستان
همسر من برنده اصلی است که کارمند بانک خصوصی هست.
خودم هم معاف از سربازی و کارمند قراردادی یه سازمان دولتی غیر حساس
انتظار داشتیم که یک ضرب ویزا رو بگیریم و اگر هم قراره ap بخوریم فقط من بخورم اما هر دو ap خوردیم
برای خودمون خیلی عجیب بود
نظر شما چیه؟!
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، Mahboy ، goliii ، hamed shayan
(2015-02-11 ساعت 00:12)ghorbani_saeid نوشته:  سلام دوستان
انتظار داشتیم که یک ضرب ویزا رو بگیریم و اگر هم قراره ap بخوریم فقط من بخورم اما هر دو ap خوردیم
نظر شما چیه؟!
چون برخی از بانک هاتحریم هستند شاید آفیسر apداده تا تحقیقات بیشتری بکنه احتمالا کلیرنس شما زیاد طول نمی کشه شاد باشید
تشکر کنندگان: ghorbani_saeid ، goliii
(2015-02-11 ساعت 00:12)ghorbani_saeid نوشته:  سلام دوستان
نظر شما چیه؟!

سلام دوست عزيز
معيارهايي كه باعث AP ميشه براي ما واضح نيست، ما فقط يك سري كليات رو ميدونيم و يك سري احتمالات كه بر اساس تجربيات گذشتگان بدست اومده، بنابراين زياد قابل تحليل و پيش بيني نيست. شرايط كيس ما از شما بسيار ساده تر بود و احتمال بالاي ٩٠ درصد ميرفت كه يكضرب بگيريم ولي ظاهرا اون چند درصد باقيمونده قويتر عمل كرد Wink
بنده خودم برنده اصلي، شغل خصوصي و معافيت كفالت دارم و همسرم خانه دار هستن!
نگران نباشيد دوست من، انشالله بزودي همگي كلير ميشيم و ويزاهامون رو ميگيريم Smile
پيروز باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: ghorbani_saeid ، farrokh1675 ، goliii ، ریحانا
دوستان من اکیدا پیشنهاد میکنم اندکی زبان ترکی یاد بگیرید. حداقل 20-30 تا کلمه. یک کتاب ترکی استانبولی در سفر همراه داشته باشید. اینجا اصلا زبان انگلیسی بلد نیستند و کارتون به مشکل برمیخوره.
تشکر کنندگان: armin831 ، farrokh1675 ، goliii
(2015-02-12 ساعت 22:29)Abdorrezaa نوشته:  دوستان من اکیدا پیشنهاد میکنم اندکی زبان ترکی یاد بگیرید. حداقل 20-30 تا کلمه. یک کتاب ترکی استانبولی در سفر همراه داشته باشید. اینجا اصلا زبان انگلیسی بلد نیستند و کارتون به مشکل برمیخوره.
خیلی افتضاحه!! تنها چیزی که بلدن سیگار کشیدنه!!
اصلا من تا قبل از اومدن به آنکارا اعتماد به نفسم زیر خط فقر بود(به خاطر زبان انگلیسی ضعیفم)... اما اینجا سروری میکنم.. حس میکنم سفیر اعظم ایرانم!! اینجا واقعا در حد جلبک هم زبان بلد نیستن.. (البته مردمان بسیار بسیار خوبی هستن)...

در کل پیشنهاد میکنم یک برنامه ترجمه فارسی به ترکی رو گوشیتون بریزین.. مثل google translate... موفق باشین و از سطح زبانتون راضی باشین.. Smile
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، farrokh1675 ، m.ghoreishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان