کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
ظاهرن برای باز شدن پرواز چارتر باید تا اواخر اردیبهشت صبر کنم. میترسم پروازهای سیستمی رو هم از دست بدم :|
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
سلام
با عرض معذرت دوستانی که رفتند ترکیه، برای معاینه پزشکی هم زن و هم مرد باید کامل برهنه بشوند یا خیر؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 16:00)ali1980 نوشته:  سلام
با عرض معذرت دوستانی که رفتند ترکیه، برای معاینه پزشکی هم زن و هم مرد باید کامل برهنه بشوند یا خیر؟
ممنون
خیر
تشکر کنندگان: ali1980
ممنون

خیر دوست عزیز فقط در بعضی موارد خاص ممکنه بالا تنه رویت و معاینه شود
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-05-10 ساعت 16:20)m.ghoreishi نوشته:  
ممنون

ممنون از پاسختان. جسارتا شما آنکارا بود مصاحبتون؟

(2015-05-10 ساعت 16:20)m.ghoreishi نوشته:  
ممنون

ممنون از پاسختان. جسارتا شما آنکارا بود مصاحبتون؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 16:29)ali1980 نوشته:  ممنون از پاسختان. جسارتا شما آنکارا بود مصاحبتون؟

خواهش میکنم. خیر ایروان بودم ولی بیش از 10 نفر از دوستانم در انکارا مصاحبه شدند و اطلاع دقیق دارم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
سلام دوستان ایا شما ها هتل raymar که چهار ستاره هست رو میشناسید ، میخواستم بدونم هتل خوبی هست و دسترسیش به سفارت ، دکتر و مرکز شهر خوبه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 15:16)rbrb-2015 نوشته:  ظاهرن برای باز شدن پرواز چارتر باید تا اواخر اردیبهشت صبر کنم. میترسم پروازهای سیستمی رو هم از دست بدم :|
پروازهای ماهان را از طریق سیستم اینترنتیش چک کنید. معمولا همیشه برای آنکارا پرواز با تخفیف ویژه داره که بعضی وقتها از چارتر هم ارزونتره بعلاوه اینکه میتونید بلیطتون رو از همون طریق اینترنت کنسل کنید و بلیط جدید بگیرید. Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: rbrb-2015
من مدارکمو با پست دی اچ ال اکسپرس پست کردم، و گفتن 3 تا 4 روز طول میکشه، الان که با کد 10 رقمی تو سایت دی اچ ال چک کردم تاریخ Estimated Delivery واسه 7 روز دیگه هست، تو رسیدی که پست بهم داد این تاریخ رو واسه 4 روز دیگه زده، دوستان اگه تجربه ای دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 15:39)fati.d نوشته:  من مدارکمو با پست دی اچ ال اکسپرس پست کردم، و گفتن ۳ تا ۴ روز طول میکشه، الان که با کد ۱۰ رقمی تو سایت دی اچ ال چک کردم تاریخ Estimated Delivery واسه ۷ روز دیگه هست، تو رسیدی که پست بهم داد این تاریخ رو واسه ۴ روز دیگه زده، دوستان اگه تجربه ای دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

نگران نباشید زودتر یعنی حدودا همون 4-5 روزه میرسه البته اگه از شعب پست ایران که باجه دی اچ ال دارن اقدام کرده باشید و اگر مستقیم ار دفتر دی اچ ال فرستاده باشید که ممکنه 2-3 روزه هم برسه. ضمنا فکر نکنم اینقدر هم این یک دو روز براتون مهم باشه WinkWink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: fati.d
من از شیراز پست کردم و از دفتر دی اچ ال، چند تا از شعب پست رو هم سر زدم که باجه دی اچ ال نداشتن، حتی پست مرکزی شیراز هم نداشت :d میخواستم گزینه ارزونتر رو انتخاب کنم که نشد، هزینش شد 118000تومن ناقابل :d زودتر برسه بهتره mahboy حتی اگه شده 2روز، شما دوره انتظارت تموم شده دیگه حال و هوای ما منتظرا رو درک نمیکی Smile
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، p00ya2001 ، Mahboy ، rbrb-2015 ، ریحانا
ممنون

نه دوست عزیز. یک معاینه پزشکیه فرمالیته است و بیشتر سوال و جوابه تا معاینه مگر اینکه جراحی خاصی داشته باشید و دکتر بخواد جای جراحی رو ببینه. بیشتر نگران واکسنهای اضافی باشید که دکتر اونگان مهمانتون خواهد کرد Big GrinWinkWink

(2015-05-11 ساعت 15:48)fati.d نوشته:  من از شیراز پست کردم و از دفتر دی اچ ال، چند تا از شعب پست رو هم سر زدم که باجه دی اچ ال نداشتن، حتی پست مرکزی شیراز هم نداشت :d میخواستم گزینه ارزونتر رو انتخاب کنم که نشد، هزینش شد 118000تومن ناقابل :d زودتر برسه بهتره mahboy حتی اگه شده ۲روز، شما دوره انتظارت تموم شده دیگه حال و هوای ما منتظرا رو درک نمیکی Smile
خوب پس همون 2-3 روز میرسه. میتونید بعد از اینکه از طریق وبسایت پست از رسیدنش باخبر شدید یک ای-میل بزنید و تایید دریافت بگیرید که خیالتون از این هم راخت تر بشه. با آرزوی ویزای یکضرب برای شما Rolleyes
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: fati.d ، rbrb-2015
(2015-04-25 ساعت 17:27)p00ya2001 نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 04:40)amireghbal نوشته:  درود به تمامی دوستان. مسافرت به کدوم کشورها در مصاحبه لاتاری و گرفتن ویزای آمریکا دردسر سازه و احتمال ریجکت شدن داره. شنیدم مکه/مالزی/تایلند و ... این موضوع صحت داره؟

احتمال ريجكت شدن فقط در صورتي وجود داره كه مطمئن بشن عضو گروه هاي تروريستي هستي يا در اظهاراتتون تناقض و دروغي مستتر باشه مسافرت به كشورهاي ذكر شده فقط كلير رو قوي تر ميكنه يعني ميخوان مطمئن بشن واسشون تو امريكا مشكل ايجاد نميكنيSmile

با سلام دوستان مالزي و تايلند ديگه چرا؟؟؟؟؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 12:40)Macy نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 04:40)amireghbal نوشته:  درود به تمامی دوستان. مسافرت به کدوم کشورها در مصاحبه لاتاری و گرفتن ویزای آمریکا دردسر سازه و احتمال ریجکت شدن داره. شنیدم مکه/مالزی/تایلند و ... این موضوع صحت داره؟

احتمال ريجكت شدن فقط در صورتي وجود داره كه مطمئن بشن عضو گروه هاي تروريستي هستي يا در اظهاراتتون تناقض و دروغي مستتر باشه مسافرت به كشورهاي ذكر شده فقط كلير رو قوي تر ميكنه يعني ميخوان مطمئن بشن واسشون تو امريكا مشكل ايجاد نميكنيSmile

سفر به عراق،سوریه و لبنان ، اون هم در این چند ماهه اخیر که درگیری داعش شروع شده .
البته به فساد کشیده شدن جوون های ایرانی تو مالزی کم نمیاره از حمله داعش. خدا کنه مالزی هم مثل مکه بروی ایرانی ها بسته بشه که جوونهارو از گنداب اونجا نجات بده
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Macy
(2015-05-13 ساعت 12:54)babisondes نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 12:40)Macy نوشته:  

سفر به عراق،*******ه و لبنان ، اون هم در این چند ماهه اخیر که درگیری داعش شروع شده .
البته به فساد کشیده شدن جوون های ایرانی تو مالزی کم نمیاره از حمله داعش. خدا کنه مالزی هم مثل مکه بروی ایرانی ها بسته بشه که جوونهارو از گنداب اونجا نجات بده

يعني تايلند شاملش نميشه؟؟؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان