کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-05-13 ساعت 12:59)Macy نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 12:54)babisondes نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 12:40)Macy نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 17:27)p00ya2001 نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 04:40)amireghbal نوشته:  درود به تمامی دوستان. مسافرت به کدوم کشورها در مصاحبه لاتاری و گرفتن ویزای آمریکا دردسر سازه و احتمال ریجکت شدن داره. شنیدم مکه/مالزی/تایلند و ... این موضوع صحت داره؟

احتمال ريجكت شدن فقط در صورتي وجود داره كه مطمئن بشن عضو گروه هاي تروريستي هستي يا در اظهاراتتون تناقض و دروغي مستتر باشه مسافرت به كشورهاي ذكر شده فقط كلير رو قوي تر ميكنه يعني ميخوان مطمئن بشن واسشون تو امريكا مشكل ايجاد نميكنيSmile

با سلام دوستان مالزي و تايلند ديگه چرا؟؟؟؟؟
سفر به عراق،*******ه و لبنان ، اون هم در این چند ماهه اخیر که درگیری داعش شروع شده .
البته به فساد کشیده شدن جوون های ایرانی تو مالزی کم نمیاره از حمله داعش. خدا کنه مالزی هم مثل مکه بروی ایرانی ها بسته بشه که جوونهارو از گنداب اونجا نجات بده

يعني تايلند شاملش نميشه؟؟؟

نه عزیز جان، تایلند مهد خنده و خوش گذرونیه از تر و ر ی س م چی میدونه بیچاره.Wink
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Macy
سلام به دوستان عزیز
کسی عازم ترکیه هست هفنه اخر می؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 13:10)babisondes نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 12:40)Macy نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 17:27)p00ya2001 نوشته:  احتمال ريجكت شدن فقط در صورتي وجود داره كه مطمئن بشن عضو گروه هاي تروريستي هستي يا در اظهاراتتون تناقض و دروغي مستتر باشه مسافرت به كشورهاي ذكر شده فقط كلير رو قوي تر ميكنه يعني ميخوان مطمئن بشن واسشون تو امريكا مشكل ايجاد نميكنيSmile

با سلام دوستان مالزي و تايلند ديگه چرا؟؟؟؟؟
سفر به عراق،*******ه و لبنان ، اون هم در این چند ماهه اخیر که درگیری داعش شروع شده .
البته به فساد کشیده شدن جوون های ایرانی تو مالزی کم نمیاره از حمله داعش. خدا کنه مالزی هم مثل مکه بروی ایرانی ها بسته بشه که جوونهارو از گنداب اونجا نجات بده

نه عزیز جان، تایلند مهد خنده و خوش گذرونیه از تر و ر ی س م چی میدونه بیچاره.Wink

راستش تعطيلات عيد نوروز به تايلند سفر كردم ، داشتم تو اين چند دقيقه سكته مي كردم ، آخه دوستمم اصرار كرد بريم اونجا وگرنه من موافق قبرس بودم ، به هر حال مرسي از اينكه از نگراني درم اوردين ، الان مدير مياد ميگه خارج از موضوع صحبت نكنين ، من در برم Wink
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 13:16)Macy نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 13:10)babisondes نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 12:40)Macy نوشته:  با سلام دوستان مالزي و تايلند ديگه چرا؟؟؟؟؟

راستش تعطيلات عيد نوروز به تايلند سفر كردم ، داشتم تو اين چند دقيقه سكته مي كردم ، آخه دوستمم اصرار كرد بريم اونجا وگرنه من موافق قبرس بودم ، به هر حال مرسي از اينكه از نگراني درم اوردين ، الان مدير مياد ميگه خارج از موضوع صحبت نكنين ، من در برم Wink

Smile نترس جوون. من هم تو پاسم مهر تایلند، مالزی و حتی اربیل عراق هم هست اما بر میگرده به 2 تا 5 سال پیش اما نگران نباش .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Macy
(2015-05-07 ساعت 18:42)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:19)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  من طبق لیست زیر مدارک رو برای ارسال به سفارت آنکارا آماده کردم:

۱- پرینت نامه قبولی (نامه اول)
۲- پرینت سابمیت فرم DC-260
۳ - پرینت نامه تعیین تاریخ و مکان مصاحبه (نامه دوم)
۴- دو قطعه عکس ۵ * ۵ برای هر کیس
۵- کپی صفحه اول پاسپورت
۶- فرم اطلاعات تماس (دو نسخه)
۷- ترجمه شناسنامه
۸- ترجمه کارت ملی
۹- ترجمه عقدنامه (دو نسخه)
۱۰ - ترجمه کارت پایان خدمت
۱۱- پرینت موجودی حساب لاتین (یک نسخه)
۱۲- ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی و آخرین مدرک تحصیلی (برنده اصلی)
۱۳- پرینت تائیدیه ساخت اکانت در سایت CSC

ـ گوشه سمت راست بالای هر صفحه با مداد کیس‌نامبر رو یادداشت کردم.
ـ عکس ها پشت نویسی شده با خودکار نرم (اسم و فامیل + کیس‌نامبر)
ـ پرینت تائیدیه CSC رو برای هر کیس با ماژیک هایلایت کردم.
ـ مدارک به ترتیب برای برنده اصلی و همراه در کاور گذاشتم و بعد هم در پوشه دکمه دار برای اطمینان بیشتر.

اگه موردی به نظرتون میاد که فراموش کرده باشم لطفن تذکر بدید.

امروز عصر از پست مرکزی با سرویس DHL با هزینه 67 هزارتومن ـ 340گرم ـ + ۲ هزارتومن هزینه چاپ لیبل آدرس پستی، مدارک رو به آنکارا پست کردم. مسئول باجه گفت شنبه بسته تحویل میشه و دوشنبه هفته آینده به مقصد میرسه!
تا ببینیم . . .

امروز ظهر حدود ساعت 12 بسته پستی ما رو آقای MEHMET TURK تحویل گرفته. ولی هنوز از سفارت ایمیلی دریافت نکردم. اگه تا فردا عصر خبری نشه خودم برای پیگیری بهشون ایمیل میزنم. Wink
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Mahboy ، laleht
(2015-05-13 ساعت 16:24)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 18:42)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:19)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  من طبق لیست زیر مدارک رو برای ارسال به سفارت آنکارا آماده کردم:

۱- پرینت نامه قبولی (نامه اول)
۲- پرینت سابمیت فرم DC-260
۳ - پرینت نامه تعیین تاریخ و مکان مصاحبه (نامه دوم)
۴- دو قطعه عکس ۵ * ۵ برای هر کیس
۵- کپی صفحه اول پاسپورت
۶- فرم اطلاعات تماس (دو نسخه)
۷- ترجمه شناسنامه
۸- ترجمه کارت ملی
۹- ترجمه عقدنامه (دو نسخه)
۱۰ - ترجمه کارت پایان خدمت
۱۱- پرینت موجودی حساب لاتین (یک نسخه)
۱۲- ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی و آخرین مدرک تحصیلی (برنده اصلی)
۱۳- پرینت تائیدیه ساخت اکانت در سایت CSC

ـ گوشه سمت راست بالای هر صفحه با مداد کیس‌نامبر رو یادداشت کردم.
ـ عکس ها پشت نویسی شده با خودکار نرم (اسم و فامیل + کیس‌نامبر)
ـ پرینت تائیدیه CSC رو برای هر کیس با ماژیک هایلایت کردم.
ـ مدارک به ترتیب برای برنده اصلی و همراه در کاور گذاشتم و بعد هم در پوشه دکمه دار برای اطمینان بیشتر.

اگه موردی به نظرتون میاد که فراموش کرده باشم لطفن تذکر بدید.

امروز عصر از پست مرکزی با سرویس DHL با هزینه 67 هزارتومن ـ 340گرم ـ + ۲ هزارتومن هزینه چاپ لیبل آدرس پستی، مدارک رو به آنکارا پست کردم. مسئول باجه گفت شنبه بسته تحویل میشه و دوشنبه هفته آینده به مقصد میرسه!
تا ببینیم . . .

امروز ظهر حدود ساعت 12 بسته پستی ما رو آقای MEHMET TURK تحویل گرفته. ولی هنوز از سفارت ایمیلی دریافت نکردم. اگه تا فردا عصر خبری نشه خودم برای پیگیری بهشون ایمیل میزنم. Wink

ممکنه حتی اگه ایمیل هم بزنید جواب ندن تا وقتی که برنامه مصاحبتون چیده بشه و ای-میل مصاجبه رو بزنن ولی همینکه میگه تحویل گرفته یعنی حلّه Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: rbrb-2015
دوستان کسی در مورد رزرو پرواز ترکیش از طریق سایت ترکیش تجربه ای نداره؟ 2تا گزینه داره یکی پرداخت از طریق کردیت کارت و دومی رزرو پرواز هست، ولی متوجه بقیش نشدم که درصورت رزرو چطور پرداخت انجام میشه
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 23:07)fati.d نوشته:  دوستان کسی در مورد رزرو پرواز ترکیش از طریق سایت ترکیش تجربه ای نداره؟ ۲تا گزینه داره یکی پرداخت از طریق کردیت کارت و دومی رزرو پرواز هست، ولی متوجه بقیش نشدم که درصورت رزرو چطور پرداخت انجام میشه

من شنیدم با کارتهای عضو شتاب میتونید پرداخت کنید ولی:
شنیدن کی بود مانند دیدنWink
از دفتر اصلی ترکیش راهنمایی بگیری بهتره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: fati.d ، farrokh33
(2015-05-16 ساعت 03:13)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 23:07)fati.d نوشته:  دوستان کسی در مورد رزرو پرواز ترکیش از طریق سایت ترکیش تجربه ای نداره؟ ۲تا گزینه داره یکی پرداخت از طریق کردیت کارت و دومی رزرو پرواز هست، ولی متوجه بقیش نشدم که درصورت رزرو چطور پرداخت انجام میشه

من شنیدم با کارتهای عضو شتاب میتونید پرداخت کنید ولی:
شنیدن کی بود مانند دیدنWink
از دفتر اصلی ترکیش راهنمایی بگیری بهتره
سلام دوست عزیز دفترمرکزی ترکیش ایرساختمان برج سایه روبروی درب پارک ملت تو ولیعصر هست اگه تهران تشریف دارید میتونید حضورا برید ویا تماس بگیرید کارمنداشون ایرانی هستند .شاد باشید
تشکر کنندگان: laleht ، fati.d
دوستان عزیز... من خوندم تو همین تاپیک که برای ارسال مدارک به سفارت فقط مدارک شخص برنده رو باید ارسال کنیم...درسته؟ یعنی اصلا هیچ مدرکی از شخص همراه رو نباید بفرستیم؟؟ عذرخواهم دوباره میپرسم جهت محکم کاریه ... با تشکر :-)
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 23:47)آزاده_امین نوشته:  دوستان عزیز... من خوندم تو همین تاپیک که برای ارسال مدارک به سفارت فقط مدارک شخص برنده رو باید ارسال کنیم...درسته؟ یعنی اصلا هیچ مدرکی از شخص همراه رو نباید بفرستیم؟؟ عذرخواهم دوباره میپرسم جهت محکم کاریه ... با تشکر :-)

سلام
نه نه ، کی همچین چیزی به شما گفته . شما این تاپیک رو از اول بخونید متوجه میشید . مدارک برای تمامی اعضای کیس باید ارسال بشه حالا یک سری مدارک برای برنده اصلی مثل ترجمه مدرک تحصیلی هم باید ارسال بشه و بعضی چیز ها مثل ترجمه عقد نامه باید دو نسخه برای همسران باشه و یا اینکه اگه آقا باشند کارت پایان خدمت و معافیت . بخونید متوجه می شین . سوالی بود در خدمتم
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: ریحانا ، babisondes ، آزاده_امین
(2015-05-17 ساعت 23:47)آزاده_امین نوشته:  دوستان عزیز... من خوندم تو همین تاپیک که برای ارسال مدارک به سفارت فقط مدارک شخص برنده رو باید ارسال کنیم...درسته؟ یعنی اصلا هیچ مدرکی از شخص همراه رو نباید بفرستیم؟؟ عذرخواهم دوباره میپرسم جهت محکم کاریه ... با تشکر :-)

تمام مدارک شناسایی فرد برنده و همراه / همراهان + مدارک تحصیلی ـ فقط فرد برنده ـ باید ارسال بشه. تنها موردی که برای همراهان نیاز به ارسال نیست مدارک تحصیلی، که دوستان میگن بهتره روز مصاحبه همراهتون باشه.
دقت کنید از ترجمه عقد نامه دو نسخه بفرستید.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

تشکر کنندگان: ریحانا ، آزاده_امین
بلیط، برای تاریخ 27 May به 10 Jun پرواز چارتر IranAir با نرخ هر نفر 600 تومن گرفتیم.
البته یک هفته از این مدت رو برنامه داریم با اتوبوس به استانبول بریم و برگردیم.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من مدارکم رو فرستادم
الان پیغام delivery داده و نوشته: Signed for by: MEHMET TURK
اسم شخص دریافت کننده همین MEHMET TURK هست؟
دیگه تمومه یا کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
تشکر کنندگان:
http://www.8pic.ir/images/uzdhad3ea9n6lraxfz4p.pdf

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان