کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-05-18 ساعت 17:17)credelboy2004 نوشته:  سلام دوستان
من مدارکم رو فرستادم
الان پیغام delivery داده و نوشته: Signed for by: MEHMET TURK
اسم شخص دریافت کننده همین MEHMET TURK هست؟
دیگه تمومه یا کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟

بله درسته . تمام Wink
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، farrokh33 ، farslm ، yekta2015
از اونجایی که فاصله بین ورودمون به آنکارا تا مصاحبه حدود یک هفته ست و فرصت کافی برای گشتن آنکارا و اطرافش داریم، تصمیم گرفتیم یک روز به قونیه بریم.
طبق تجربیات دوستان، برای دیدار از مقبره حضرت مولانا، از آنکارا قطار سریع السیر هست به قونیه که حدود یک ساعت و 45 دقیقه در راه خواهیم بود. بلیط بیزینس کلاس این قطار 30 لیر هست. 5 الی 6 تا حرکت بیشتر به سمت قونیه و بلعکس نداره که اولین حرکت حدود 6 صبح و آخرین حرکتش از قونیه به آنکارا ساعت 9 و نیم شب هست. وقتی میخواین بلیط بگیرین رفت و برگشت رو با هم اوکی کنین و بگیرین چون امکان داره پر باشه!

در قونیه بازدید از اماکن دیدنی و غیره رایگان هست و شما فقط هزینه قطار رو خواهید داد. توصیه کردن که صبح خیلی زود بریم که تا شب همه جاهای دیدنیش رو رفته باشیم. مراسم رقص سماع هم در ساختمان "مرکز فرهنگی مولانا" که در فاصله ده دقیقه ای از مقبره حضرت مولانا قرار داره، هر روز عصر ساعت ۷ برگزار میشه، ورودی هم نداره.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
آیا در هتلهای ترکیه که اینترنت ارائه میدن، با توجه به کپی بودن ویندوز میتونیم با لپ تاپ شخصی به اینترنت وصل شیم؟
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: farrokh33
سلام دوستان، كسي هست كه محل مصاحبه را عوض كرده باشه از ابوظبي تغيير داده باشه به تركيه؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. يه سوال از دوستاني كه مداركشون رو به آنكارا پست كردن. از تركينگ سيستم فقط ميشه فهميد كه به آنكارا فرستاده شده و شخصي به نام آقاي محمت تورك تحويل گرفته ولي حرفي از اينكه به سفارت رسيده زده نشده. شماهايي هم كه فرستاديد توسط همين فرد تحويل گرفته شده؟ از كجا ميشه مطمئن شد؟

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 07:40)credelboy2004 نوشته:  آیا در هتلهای ترکیه که اینترنت ارائه میدن، با توجه به کپی بودن ویندوز میتونیم با لپ تاپ شخصی به اینترنت وصل شیم؟

بله اکثر هتل ها و حتی هاستل ها مجهز به اینترنت وای فای هستن. بعضی ها داخل اتاق هم اینترنت دارن و بعضی فقط در لابی هتل. کافیه در سایت بوکینگ امکانات هتل مد نظرتون رو چک کنید.
هیچ مشکلی از نظر ویندوز کپی و استفاده از نرم افزار و . . . براتون پیش نمیاد.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 11:21)yekta2015 نوشته:  سلام دوستان. يه سوال از دوستاني كه مداركشون رو به آنكارا پست كردن. از تركينگ سيستم فقط ميشه فهميد كه به آنكارا فرستاده شده و شخصي به نام آقاي محمت تورك تحويل گرفته ولي حرفي از اينكه به سفارت رسيده زده نشده. شماهايي هم كه فرستاديد توسط همين فرد تحويل گرفته شده؟ از كجا ميشه مطمئن شد؟

سلام. از ابتدای پروسه لاتاری 2015 که من این تاپیک رو دنبال میکنم 99٪ این آقای مهمت ترک مدارک رو تحویل گرفته و هرگز موردی پش نیومده. اکثرا نزدیک مصاحبه یک ایمیل یادآوری از سفارت آنکارا دریافت میکنید که مدارک لازم رو یادآوری کرده.
اگه میخواید مطمئن تر عمل کنید به سفارت ایمیل پیگیری بزنید و یک نسخه از مدارک رو همراه داشته باشید برای احتیاط.

تشکر کنندگان: farslm ، yekta2015
سلام دوستان، كسي هست كه محل مصاحبه را عوض كرده باشه از ابوظبي تغيير داده باشه به تركيه؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 07:40)credelboy2004 نوشته:  آیا در هتلهای ترکیه که اینترنت ارائه میدن، با توجه به کپی بودن ویندوز میتونیم با لپ تاپ شخصی به اینترنت وصل شیم؟
بله و اینتر نت رایگان هست
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 11:21)yekta2015 نوشته:  سلام دوستان. يه سوال از دوستاني كه مداركشون رو به آنكارا پست كردن. از تركينگ سيستم فقط ميشه فهميد كه به آنكارا فرستاده شده و شخصي به نام آقاي محمت تورك تحويل گرفته ولي حرفي از اينكه به سفارت رسيده زده نشده. شماهايي هم كه فرستاديد توسط همين فرد تحويل گرفته شده؟ از كجا ميشه مطمئن شد؟

مدارک من رو شخصی به اسم SECKIN KANICI تحویل گرفته بود و من هم برای اطمینان به سفارت ایمیل دادم (البته از فرم بخش تماس با ما تو سایت سفارت) و جواب دادن که مدارک رسیده و اگه مدرکی لازم باشه تو ایمیل دعوت به مصاحبه بهم میگن تو سایت سیس هم واسه پرونده یه آپدیت به تاریخ 2 روز بعد رسیدن مدارک خورده بود
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، yekta2015
(2015-05-19 ساعت 14:18)mars1980 نوشته:  

مدارک من رو شخصی به اسم SECKIN KANICI تحویل گرفته بود و من هم برای اطمینان به سفارت ایمیل دادم (البته از فرم بخش تماس با ما تو سایت سفارت) و جواب دادن که مدارک رسیده و اگه مدرکی لازم باشه تو ایمیل دعوت به مصاحبه بهم میگن تو سایت سیس هم واسه پرونده یه آپدیت به تاریخ ۲ روز بعد رسیدن مدارک خورده بود

ما بعد از فرستادن مدارک به سفارت، در سایت سیس آپدیت نداشتیم.
امروز پیگیری میکنم ببینم رسیدن مدارک رو تائید میکنن؟!

تشکر کنندگان:
دوستانی که اوایل June در آنکارا مصاحبه دارید شما واکسن آنفولانزا زدید؟
یکی از کاربرانی که اخیرا در آنکارا مصاحبه داشته اونگان گرامی بهش واکسن آنفولانزا زده!!!!!!! در این فصل!!!!
الان که دیگه دیگه واکسن آنفولانزا گیر نمیاد. شما چه تدبیری اندیشیدید؟!

تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 14:32)rbrb-2015 نوشته:  دوستانی که اوایل June در آنکارا مصاحبه دارید شما واکسن آنفولانزا زدید؟
یکی از کاربرانی که اخیرا در آنکارا مصاحبه داشته اونگان گرامی بهش واکسن آنفولانزا زده!!!!!!! در این فصل!!!!
الان که دیگه دیگه واکسن آنفولانزا گیر نمیاد. شما چه تدبیری اندیشیدید؟!

من همون روزایی که کارنت شده بودیم کلی گشتم بالاخره توی یه داروخونه تو خیابون بهار پیدا کردم و زدم اما همونم تاریخ مصرفش تا آخر می بود
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: rbrb-2015
از دوستان کسی هتل سورملیSurmeli رفته پنج ستاره با فاصله 30 دقیقه به فرودگاه .سایتشو دیدم تمیز و شیک بود برای هفت روز برای یک اتاق دابل حدود 3 میلیون تومان سایت بریم سفر برای همین ماه قیمت داده . کسی تجربه ای داره ؟؟
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 13:14)ریحانا نوشته:  از دوستان کسی هتل سورملیSurmeli رفته پنج ستاره با فاصله 30 دقیقه به فرودگاه .سایتشو دیدم تمیز و شیک بود برای هفت روز برای یک اتاق دابل حدود ۳ میلیون تومان سایت بریم سفر برای همین ماه قیمت داده . کسی تجربه ای داره ؟؟

ارزش نداره این همه پول بدی به هتل های انکارا، چون فقط واسه خوابه، هتل grand verda شرایطش خوبه ، واسه ۲ نفر یک هفته داده ۱۲۰۰.
هتل های ۵ ستاره واسه انتالیا ، بدروم بقیه شهرهایی که لب ساحلن خوبه نه تو انکارا که فقط واسه کار سفارتیه، بجاش همون پولو برو لباس زنونه بگیر بیار ۳ برابر بفروش حالشو ببر
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ریحانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان