موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سكانس دوم:
روز ، خارجي ، مرز ايران ارمنستان
عبور از مرز ايران به ارمنستان دريافت ويزا در كمتر از ١٠ دقيقه
سوار ماشين به سمت يروان. هوا بهاري و دلپذير
ماشين مرسدس بنز خيلي راحت و جادار.
انرژي مثبتا فراموش نشه لطفا"
ادامه دارد.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سكانس سوم:
شب ، داخلي ، يروان ، خونه خيابون نعلبنديان ، ميدون ساخاروف
فردا وقت مديكال
انرژي مثبت فراموش نشه لطفا"
ادامه دارد ...
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز سلام ،سرم سوت کشید نوشته شمارو خوندمش،عزیز شما چون بچه کوچک دارین،۴روز کاری طول میکشه تا جواب شمارو بدن،بنابراین شما میبایست وقتی وقت مدیکال گرفتین اینو میگفتین به دکتر کریستین.در ضمن تست سل را من وقتی ایران بودم از خانم جنس منشی فارسی زبان کریستین پرسیدم و گفتن تست سل فقط روزهای سه شنبه و پنجشنبه گرفته میشه،بنابراین لطفا دوباره وقت بگیرین.حتما شماره خانم جنس را دارین،ایشون وایبر هم داره.اونجا به خوبی کمک و راهنمایی میکنن ولی حتما زودتر برین.من چون بچه دارم یکهفته زودتر از مصاحبم ایروان بودم چون تست سل فقط سه شنبه بود و پنجشنبه و دیر میشد و من دوشنبه هفته بعدش مصاحبه داشتم.شما اول این مشکلو حل کنین و من بقیه سوالاتونو جواب میدم.در ضمن بچه ها آزمایش خون ندارن فقط اگر دور جاییکه تست سل را گرفتن قرمز بشه که اکثر آسیاییها میشه از بچه اسکن قفسه سینه میگیرن.لطفا زود در وقتتون تجدید نظر کنین.خودتون و خ
[/quote]
دوست عزيز تست سل كه براي بچه ها گرفته ميشه روزهاي جمعه و سه شنبه هست، پنجشنبه نيست.
در ضمن لطف كنيد براي جواب دادن به پست ها حتمن اونا رو كوتاه كنيد، الان با دو تا پست صفحه پر شده
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سكانس چهارم :
روز ، داخلي ، بيمارستان جهت مديكال
ساعت ١٠ رفتيم دكتر نيومده بود خانم جنيس يه سري سوال كرد فرستاد واسه ايكس ري و ازمايش خون
همه چي اكي بود ، جواب رو هم قرار شد دوشنبه ظهر بهمون بده.
ادامه دارد .....
انرژي مثبت هم كه مطينم خودتون ميفرستيد واسمون ، مرسي
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنظرتون بعداز ورود به فرودگاه ایروان برا گرفتن اپارتمان اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ اخه دوست ندارم ندیده و فقط از طریق سایت اپارتمان بگیرم میخوام حتمآ خودم مکانو ببینم و بعد قرارداد ببندم . نظرتون چیه؟
ممکنه جایی پیدا نکنم؟
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اولا تا موقعیکه من مصاحبه داشتم سه شنبه و پنجشنبه بود مگر اینکه حالا تغییر کرده باشه،دوما نوشته من هم آنقدر طولانی نیست،اگر هم باشه به خاطر اینه که برای دوستمون نگران شدم که با بچه و اینهمه هزینه نره و مجبور باشه برگرده ایران،بعدم مگه جای شمارو گرفتم که ناراحتی؟بهتره هر کسی در اینجا حد خودشو بدونه.بعد هم شما که اینو میدونستی چرا زودتر به دوستمون نگفتی؟من خیلی از حرف شما ناراحت شدم ،امیدوارم دیگه تکرار نشه چون قصد من کمک به دوستمون بود.کوتاهتر از این نمیشد.شما هم به جای ایرادگرفتن حواستون به مصاحبتون باشه چون با شکستن دل کسیکه قصدش کمک بوده به جایی نمیرسین.
[/quote]
دوست عزيز در حال حاضر سه شنبه و جمعه هست.
موضوع دوم اينكه مث اينكه سو تفاهم شد ، منظور من ان نيست كه شما طولاني نوشتي منظورم پست هاي اين شكلي هست كه طولاني توضيح داده شده وقتي ميخاين پاسخ بدين اون قسمتاي قبلي رو ميشه حذف كرد كه يه موضوع هي تكرار نشه ، و مطمينا در مورد اينكه قصد شما كمك كردن به دوستان هست شكي نيست . با اين وجود اگه از تذكر من ناراحت شدين من معذرت ميخام موفق باشيد. دوستان مديران سايت لطفا شما هم يه توضيحي در اين مورد بدين كه سو تفاهم پيش نياد ممنون
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 13:44)m.ghoreishi نوشته: دوستان بنظرتون بعداز ورود به فرودگاه ایروان برا گرفتن اپارتمان اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ اخه دوست ندارم ندیده و فقط از طریق سایت اپارتمان بگیرم میخوام حتمآ خودم مکانو ببینم و بعد قرارداد ببندم . نظرتون چیه؟
ممکنه جایی پیدا نکنم؟
دوست عزيز ميشه اينكار رو انجام بدين ما هم اينجا هماهنگ كرديم با يه دوستي خونه رو بهمون نشون داد ديديم از همه نظر اكي هست اجاره كرديم ، در ضمن خودش چند تا خونه ديگه هم در نظر داشت كه اگه دوست نداشتيم اونرو هم ببينيم
من يه پيغام خصوصي واستون ميفرستم
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 14:32)k1_m_1358 نوشته: (2015-04-10 ساعت 13:44)m.ghoreishi نوشته: دوستان بنظرتون بعداز ورود به فرودگاه ایروان برا گرفتن اپارتمان اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ اخه دوست ندارم ندیده و فقط از طریق سایت اپارتمان بگیرم میخوام حتمآ خودم مکانو ببینم و بعد قرارداد ببندم . نظرتون چیه؟
ممکنه جایی پیدا نکنم؟
دوست عزيز ميشه اينكار رو انجام بدين ما هم اينجا هماهنگ كرديم با يه دوستي خونه رو بهمون نشون داد ديديم از همه نظر اكي هست اجاره كرديم ، در ضمن خودش چند تا خونه ديگه هم در نظر داشت كه اگه دوست نداشتيم اونرو هم ببينيم
من يه پيغام خصوصي واستون ميفرستم
ممنون کیوان جان خیلی لطف میکنید. ایشالا اصفهان جبران میکنم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستان که با احساس مسئولیتی که دارن به سایر نفرات پاسخگو هستن .
اول از همه عذر خواهی میکنم که با سوالی که کردم صفحه پر شد . اشتباه از من بود . و از آقا کیوان و کاربر sepideh jan تشکر و در وحله دوم معذرت میخوام .
در مورد جواب هایی که دادید من با خود دکتر کریستین صحبت کردم و تاریخ تولد بچه ها و خودمون رو نوشتم بعد از اون دکتر گفت که چه روزی بیاید برای تست پزشکی . دو روز قبل مصاحبه یعنی دوشنبه
حالا فکر میکنید باز هم لازمه که به منشی دکتر زنگ بزنم ؟ یا نه ؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 08:53)ALISHARIFI نوشته: با تشکر از همه دوستان که با احساس مسئولیتی که دارن به سایر نفرات پاسخگو هستن .
اول از همه عذر خواهی میکنم که با سوالی که کردم صفحه پر شد . اشتباه از من بود . و از آقا کیوان و کاربر sepideh jan تشکر و در وحله دوم معذرت میخوام .
در مورد جواب هایی که دادید من با خود دکتر کریستین صحبت کردم و تاریخ تولد بچه ها و خودمون رو نوشتم بعد از اون دکتر گفت که چه روزی بیاید برای تست پزشکی . دو روز قبل مصاحبه یعنی دوشنبه
حالا فکر میکنید باز هم لازمه که به منشی دکتر زنگ بزنم ؟ یا نه ؟
علي جان اگر كمكي از دستم بر بياد با كمال ميل خوشحال ميشم كه انجام بدم ما در حال حاضر يروان هستيم اگه كاري داشتي بگو واست انجام بدم.
واسه بچه ها تست سل ٧٢ ساعت زمان نياز داره و اين تست فقط روزاي سه شنبه و جمعه انجام ميشه، حالا با اين زماني كه دكنر به شما داده احتمالن جواب رو بعد مصاحبه بايد به سفارت تحويل بدين ، ما خودمون دقيقا شرايط شما رو داريم يعني تاريخ مصاحبمون روز 4شنبه هست ولي جمعه قبلش به ما وقت داد، حالا احتمال داره دكتر توي اون تاريخ وقت نداشته كه به شما نداده ، ولي با اين وجود يه تماس با خانوم جنيس منشي دكتر بگيرين.
از بچه ها هم خون نميگيرن. فقط يه مايعي رو زير پوست دستش تزريق ميكنن كه براي تشخيص بيماري سل هست . دردي هم نداره ، حداقل پسر ما كه عكسل العملي نشون نداد.
هر سوالي بود خوشحال ميشم كمك كنم.
يه پيغام خصوصي هم واست گذاشتم بخون
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
کلا بعد از تماس با دکتر کریستین بصورت ایمیل و تعیین وقت از طرف ایشون (محض اطمینان کپی از ایمیل های دکتر هم داشته باشید)
با منشی دکتر هماهنگ کنید تا اسمتون رو وارد کنه تا براتون روز مدیکال مشکلی پیش نیاد
موفق باشید.
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت