موضوعها: 0
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
دوستانی که رفتن سفارت در ارمنستان آیا صحت داره که میگن برای موارد الکی و مصخره آفیسر گیر میده و رد میکنه؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما دیروز یعنی یکشنبه رسیدیم . من هم مثل آقا کیوان تصمیم گرقتم روز به روز سفرنامه رو بنویسم (انجام وظیفه کنم )
1-ارمنستان یک شنبه هوا خوب و عالی ولی چند روز آینده هواشناسی بارون و ابری گزارش کرده . البته اگه مثل هواشناسی ما نباشه.
2-تو فرود گاه چون من یه بچه کوچیک و شیطون دارم برای ویزا مشکل برام پیش اومد . منظورم اینکه اون همش بازیگوشی میکرد . افیسر مار رو خارج از صف برد جلو . پیشنهاد میشه اگه وقت دارید از سفارت ارمنستان تو ایران تهیه کنید .
2- با یه تاکسی و کمی چونه زدن و اطلاعاتی که از تو همین تاپیک داشتم قیمت رو فیکس کردم و راهی آپارتمانی که در نظر گرفته بودم رفتیم (4000)
امروز هم سا عت 12 وقت مدیکال دارییم .بقیه سفر نامه بعد از اومدن از مدیکال . در آخر با تشکر از کیوان جان
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-04 ساعت 08:50)hedyhoney نوشته: دوستانی که رفتن سفارت در ارمنستان آیا صحت داره که میگن برای موارد الکی و مصخره آفیسر گیر میده و رد میکنه؟
سلام دوست عزیز به نظر من که اینطور نیست،اگر راحت برخورد کنیو استرس نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد آفیسر هم آدم محترمی بود موفق باشی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-04 ساعت 01:28)Daneshjo نوشته: (2015-05-02 ساعت 12:15)behjat نوشته: (2015-05-02 ساعت 08:57)ALISHARIFI نوشته: (2015-05-02 ساعت 02:02)behjat نوشته: (2015-05-01 ساعت 15:30)m.ghoreishi نوشته: سرکار خانم اگه به تلفن شما جواب ندادن میتونید ایمیل بفرستید و سوالتونو مطرح کنید احتمال اینکه جواب بدن بیشتره
iranIVyerevan@state.gov
سلام ایمیل هم دادم جوابی نگرفتم،همه چیز دست به دست هم داده که من یک سفر تنهایی برم،که خیلی هم احتیاج دارم بهر حال از اونجا شمارو در جریان میگذارمممنونم
سلام بهجت خانوم
تبریک به خاطر تایید ویزای همسرتون
ما چهارشنبه وقت مصاحبه دارییم و دوشنبه وقت دکتر . نمی دونم زمان مسافرت شما کی هست . اگر کاری از دستم بر میاد در خدمتم. راستی زمان کلیرینس همسرتون چه مقدار طول کشید .؟ متشکر
ممنون از لطفتتون ،من امروز میرم دوشنبه میرم سفارت پاس شوهرم را بدم احتمالا چهارشنبه آماده بشه شاید همدیگر را دیدیم موفق باشی.۸۰ روز طول کشید تا کلیر شد
سلام تبریک میگم ما ارمنستان هستیم فردا صب مصاحبه داریم اگر اینجا هستید بگید که در تماس باشیم
(2015-05-02 ساعت 12:15)behjat نوشته: (2015-05-02 ساعت 08:57)ALISHARIFI نوشته: (2015-05-02 ساعت 02:02)behjat نوشته: (2015-05-01 ساعت 15:30)m.ghoreishi نوشته: سرکار خانم اگه به تلفن شما جواب ندادن میتونید ایمیل بفرستید و سوالتونو مطرح کنید احتمال اینکه جواب بدن بیشتره
iranIVyerevan@state.gov
سلام ایمیل هم دادم جوابی نگرفتم،همه چیز دست به دست هم داده که من یک سفر تنهایی برم،که خیلی هم احتیاج دارم بهر حال از اونجا شمارو در جریان میگذارمممنونم
سلام بهجت خانوم
تبریک به خاطر تایید ویزای همسرتون
ما چهارشنبه وقت مصاحبه دارییم و دوشنبه وقت دکتر . نمی دونم زمان مسافرت شما کی هست . اگر کاری از دستم بر میاد در خدمتم. راستی زمان کلیرینس همسرتون چه مقدار طول کشید .؟ متشکر
ممنون از لطفتتون ،من امروز میرم دوشنبه میرم سفارت پاس شوهرم را بدم احتمالا چهارشنبه آماده بشه شاید همدیگر را دیدیم موفق باشی.۸۰ روز طول کشید تا کلیر شد
سلام تبریک میگم ما ارمنستان هستیم فردا صب مصاحبه داریم اگر اینجا هستید بگید که در تماس باشیم
سلام من خط ندارم اینجا ،ساعت ده میرم سفارت بقیه روز هم تو شهر میچرخم انشاالله همدیگر را میبینیم براتون آرزوی ویزای یکضرب میکنم موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام من رفتم پاس شوهرم را دادم سفارت گفتند مشکلی نیست به من ویزاشو میدهند حالا باید دو سه روز صبر کنم تا با من تماس بگیرند سفارت شلوغ بود
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-04 ساعت 08:50)hedyhoney نوشته: دوستانی که رفتن سفارت در ارمنستان آیا صحت داره که میگن برای موارد الکی و مصخره آفیسر گیر میده و رد میکنه؟
برای ما که اصلن اینجوری نبود خیلی منطقی .
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااا براي همه بچه هايي كه ماه مي خبر كلير شدن يا گرفتن ويزاي يكضربشونو شنيديم يا قرار به زودي بشنويم
ممنون ميشم اگه يه كوچولو در مورد هزينه ونوع پروازتون و اقامتتون هم توضيح بدين،ما اخر مي مصاحبه داريم
يه سؤال هم در مورد كپي ،ايا كپي هم از مدرك و هم از ترجمه؟و ايا كپي برابر اصل؟
براي تك تكتون بهترين و بزرگترين موفقيت هارو إرزو دارم.......
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
خیر دوست عزیز . هرکی اینو گفته یا مشکل نقص مدرک داشته یا از ابتدا صادقانه عمل نکرده. شما خیلی ریلکس باش و با اعتماد بنفس برو جلو مطمئنن هیچ مشکلی پیش نمیاد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه