موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید اقا رضا ولی فک کنم جواب ازمایش رو 24 ساعته میدن نه دوروزه
باتشکر
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی (انتظار برای کلیر نفر دوم کیس ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-03 ساعت 16:24)Ehsan171 نوشته: (2015-02-03 ساعت 14:13)shahryar7021 نوشته: سلام دوستام گلم،
تبریک مگم به همه عزیزانی که کلیر شدن و ارزو میکنم همه بزودی کلیر بشین
متاسفانه نشد،
چی نشد جناب مدیر؟
احسان جان اقا شهریار اگه اشتباه نکنم از بازمانده های 2014 هستن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به امید یه آپدیت شیرین امشب، هیپ هیپ هوراااااااا
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
امشب ایا اپدیت خواهد شد، تا چه ساعتی؟
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اول دسامبرمصاحبه شدم اما بدلیل نقص مدارک و شک دکتر اونگان و اماده نشدن مدیکال بهم برگه صورتی دادن و گفتن هروقت جواب ازمایشت اماده شد و مدارکت کامل شد بدون نوبت بیا سفارت (یعنی لازم نبود صبر کنم تا کیس نامبرم تو سایت بیاد) بعد از اینکه نقصی هام کامل شد رفتم سفارت و اونام بدون هیچ حرفی مدارک رو با برگه صورتی گرفتن و پاسپورتمم همینطور گفتن بعد 3 تا 5 روز کاری برید باجه پستی ، کسی میدونه که این یعنی صد در صد ویزا یا اینکه باید امکان چیزای دیگه هم بدم
خیلی استرس دارم لطفا راهنماییم کنید
مرسی
برای همه کسانی که مثل من استرس دارن و منتظرن آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم همه خیلی زود به اون چیزی که میخوان برسن
کیس نامبر :**18 / تعداد افراد :فقط خودم / تاریخ رویت قبولی : 1 may / تاریخ ارسال فرم : 7 jun / تاریخ دریافت نامه دوم : 23 oct / تاریخ مصاحبه : 1 dec / محل مصاحبه : آنکارا / کلیرنس بدلیل نقصی مدارک / تاریخ کلیر : بعد از کامل کردن مدارک / تاریخ تحویل پاسپورت و برگه صورتی : 2 feb / تاریخ دریافت ویزا : 10 feb / ورود به آمریکا : 05 MARCH
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-03 ساعت 19:41)nazanin_nmk نوشته: سلام دوستان من اول دسامبرمصاحبه شدم اما بدلیل نقص مدارک و شک دکتر اونگان و اماده نشدن مدیکال بهم برگه صورتی دادن و گفتن هروقت جواب ازمایشت اماده شد و مدارکت کامل شد بدون نوبت بیا سفارت (یعنی لازم نبود صبر کنم تا کیس نامبرم تو سایت بیاد) بعد از اینکه نقصی هام کامل شد رفتم سفارت و اونام بدون هیچ حرفی مدارک رو با برگه صورتی گرفتن و پاسپورتمم همینطور گفتن بعد 3 تا 5 روز کاری برید باجه پستی ، کسی میدونه که این یعنی صد در صد ویزا یا اینکه باید امکان چیزای دیگه هم بدم
مرسی
برای همه کسانی که مثل من استرس دارن و منتظرن آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم همه خیلی زود به اون چیزی که میخوان برسن
سلام دوست عزیز بهت تبریک میگم و بجز برنامه ریزی برا مهاجرت به چیز دیگه ای فکر نکن. وقتی پاسپورت رو تحویل گرفتن یعنی ویزات اوکی شده و نمیدونم دلیل نگرانی شما چیه. موفق باشی دست راستت زیر سر ما
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-03 ساعت 19:41)nazanin_nmk نوشته: سلام دوستان من اول دسامبرمصاحبه شدم اما بدلیل نقص مدارک و شک دکتر اونگان و اماده نشدن مدیکال بهم برگه صورتی دادن و گفتن هروقت جواب ازمایشت اماده شد و مدارکت کامل شد بدون نوبت بیا سفارت (یعنی لازم نبود صبر کنم تا کیس نامبرم تو سایت بیاد) بعد از اینکه نقصی هام کامل شد رفتم سفارت و اونام بدون هیچ حرفی مدارک رو با برگه صورتی گرفتن و پاسپورتمم همینطور گفتن بعد 3 تا 5 روز کاری برید باجه پستی ، کسی میدونه که این یعنی صد در صد ویزا یا اینکه باید امکان چیزای دیگه هم بدم
مرسی
اگر پاسپورتتون رو گرفتن ٩٩٪ ويزا ميگيريد . خيالتون راحت باشه . چون تو كشور ثالث هستيد و ميدونند بدون پاسپورت جايي نميتونيد بريد و يا كاري انجام بديد تا مطمئن نبودند پاستون رو نميگرفتند . پيشاپيش تبريك . جمعه حداكثر پاسپورتتون با ويزا دستتونه. مباركه در ضمن
Case# : 2015AS2XX
Interview: 10th Nov
Status: waiting for AP
مصاحبه : Nov 014
تعداد نفرات : 3
وضعیت : کلرینس
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-03 ساعت 19:51)nazanin_nmk نوشته: (2015-02-03 ساعت 19:46)m.ghoreishi نوشته: (2015-02-03 ساعت 19:41)nazanin_nmk نوشته: سلام دوستان من اول دسامبرمصاحبه شدم اما بدلیل نقص مدارک و شک دکتر اونگان و اماده نشدن مدیکال بهم برگه صورتی دادن و گفتن هروقت جواب ازمایشت اماده شد و مدارکت کامل شد بدون نوبت بیا سفارت (یعنی لازم نبود صبر کنم تا کیس نامبرم تو سایت بیاد) بعد از اینکه نقصی هام کامل شد رفتم سفارت و اونام بدون هیچ حرفی مدارک رو با برگه صورتی گرفتن و پاسپورتمم همینطور گفتن بعد 3 تا 5 روز کاری برید باجه پستی ، کسی میدونه که این یعنی صد در صد ویزا یا اینکه باید امکان چیزای دیگه هم بدم
مرسی
سلام دوست عزیز بهت تبریک میگم و بجز برنامه ریزی برا مهاجرت به چیز دیگه ای فکر نکن. وقتی پاسپورت رو تحویل گرفتن یعنی ویزات اوکی شده و نمیدونم دلیل نگرانی شما چیه. موفق باشی دست راستت زیر سر ما
مرسی از انرژی مثبتت اما چون یه موردی پیش اومده بود که یکی ازدوستان برای گرفتن پاسپورتشون به پست رفتن و پاسپورت پدرشون رو با ویزا و پاسپورت مادرشون رو با یک برگه صورتی تحویل گرفتن در حالی که قبل کلیر شده بودن
نمیخوام استرس به کسی وارد کنم اما واقعا میخوام بدونم چرا دوبارا برگه صورتی ؟ مگه امکانش هست بعد از کلیر شدن دوباره کلیرنس بخوره
جالب اینجاست که هیچ توضیحی توی برگه صورتی داده نشده و فقط نوشته پاسپورت و با اطمینان کامل هم میشه گفت که پاسپورت هیچ مشکلی نداره
کسی هست که راهنمایی کنه
من تا حالا همچین موردی رو نشنیده بودم .چون اگه قرار بر کلیرنس باشه که همونجا افیسر اعلام میکنه و پاس رو تحویل شخص میده و نیازی به پست نداره. ممکنه بفرمایید این جریان برا چند وقت پیشه و ایا کیس اون شخص لاتاری بوده؟