موضوعها: 4
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
داشتم وضعیت ابوظبی را بررسی میکردم به یک مورد برخوردم 2 فوریه (دیروز ما و ابوظبی امروز آمریکا) کلیرشده و ظاهرا 2 نوامبر مصاحبه داشته (شاید هم 2 نوامبر اطلاعاتش وارد سایت ابوظبی شده که امیدوارم حالت اول باشه). اگر اینطور باشه قطار کلیرشدن ها به نوامبر رسیده و دوستانی که نوامبر مصاحبه داشتن باید کم کم آماده باشن واسه هورا.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
موضوعها: 0
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-03 ساعت 20:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-03 ساعت 23:58 توسط sunn789.)
راستی اگر پروسه تموم شه و هنوز ایمیل نیومده تو سایت سیس مینویسه صادر شده یا زمانی مینویسه صادر شده که پاسپورت رو تحویل بدیم؟
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
موضوعها: 4
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-03 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-03 ساعت 20:29 توسط saboteur.)
زمانی که ویزا در پاسپورتتان زده شد ، در سی اک وضعیت به صادر شده تغییر میکنه.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
به من هم ایمیل اومدش هم تو سایت کلیر شدم و روز دوشنبهه پاسم با برگه صورتی و برگه پستی را از من خواستن اما از هیچیک از افراد دیگه نخواستن این اولین نگرانی منه و دومین نگرانی من اینه که اکثر ان افراد در سایت سیس ایشود شدن و ویزا شون به تاریخ امروز صادر شد اما من فقط اپدیت شدم من خیلی نگرانم عینی امکان داره ویزا ندن یا دوباره برگ صورتی بدن اخه هم ایمیل اومد برام هم شمارم تو سایت هست من نرانم واقعا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بابا من يه دو روز اينجا نبودم هاااااا
چه بزن بكوبي بوده اينجاااااااا
اقا مباركا باشهههههه
اقا هورااااااااا
اقا من ذوق دارم هوار تاااااا...
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان طلايي كلير شده
خوهش ميكنم اطلاعاتتون و تكميل كنيد!خواهش!
در منتظر سرا هم وارد كنين!
بهداد جان شما هم يه پيگيري كنين!از محبوبيت استفاده كن!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از انرژی مثبتت اما چون یه موردی پیش اومده بود که یکی ازدوستان برای گرفتن پاسپورتشون به پست رفتن و پاسپورت پدرشون رو با ویزا و پاسپورت مادرشون رو با یک برگه صورتی تحویل گرفتن در حالی که قبل کلیر شده بودن
نمیخوام استرس به کسی وارد کنم اما واقعا میخوام بدونم چرا دوبارا برگه صورتی ؟ مگه امکانش هست بعد از کلیر شدن دوباره کلیرنس بخوره
جالب اینجاست که هیچ توضیحی توی برگه صورتی داده نشده و فقط نوشته پاسپورت و با اطمینان کامل هم میشه گفت که پاسپورت هیچ مشکلی نداره
کسی هست که راهنمایی کنه
[/quote]
دوست عزیز در ایمیلی که برای یکی از دوستان آمده بود و در اینجا گذاشته بودن و حتما برای شما هم آمده، نوشته بود که ممکن است ویزا نامبر برای این زمان وجود نداشته باشد شاید مورد شما هم همینگونه باشد ولی این به معنی وجود مشکل نیست و نتها درحال حاضر که وجود ندارد به نظر من مشکلی نیست با کارت صورتی باز هم مراجعه بفرمایید به سفارت قطعا زمان آماده شدن ویزانامبر را بهتون خواهند گفت. متن ایمیل کلیر شدنتون را مطالعه بفرمائید به عرض من میرسید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واقعا خوشحال شدم دوستان گرام کلیر شدند، عرض تبریک و ارادت... امیدوارم قطار کلیر با سرعت سرسام آوری شما رو به سرزمین رویاهاتون برسونه، تا آخرین لحظه امیدتون رو از دست ندین، زباااااااااااااااااااااااااااان فراموش نشه...
زت زیاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم در اکتبر مصاحبه داشتیم که به من گفتن ویزا یکضرب میتونن بدن، ولی همسرم کلیر خورد. من خواستم که ویزام رو همون موقع صادر نکنن چون گفتن سه ماهه باطل میشه، به امید اینکه با همسرم با هم ویزا بگیریم.
و به من گفته شد هروقت خواستم میتونم بیام ویزام رو بگیرم.
الان در سایت سی اک که چک میکنم، هر دوی ما رو میزنهAP.
میخواستم بپرسم برای بقیه دوستان که همچین شرایطی دارن هم همینطوره؟ من فکرمیکردم مال من رو باید بزنه Ready
ممنون از کمکتون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-04 ساعت 07:52)magmag3 نوشته: سلام دوستان
من و همسرم در اکتبر مصاحبه داشتیم که به من گفتن ویزا یکضرب میتونن بدن، ولی همسرم کلیر خورد. من خواستم که ویزام رو همون موقع صادر نکنن چون گفتن سه ماهه باطل میشه، به امید اینکه با همسرم با هم ویزا بگیریم.
و به من گفته شد هروقت خواستم میتونم بیام ویزام رو بگیرم.
الان در سایت سی اک که چک میکنم، هر دوی ما رو میزنهAP.
میخواستم بپرسم برای بقیه دوستان که همچین شرایطی دارن هم همینطوره؟ من فکرمیکردم مال من رو باید بزنه Ready
ممنون از کمکتون
سلام دوست عزيز
نگران نباشيد، تا ويزاتون توي پاسپورتتون نخوره، توي سايت ceac وضعيت AP ميمونه و فقط زماني به Issued تغيير ميكنه كه ويزا توي پاسپورت خورده باشه. بنابراين اصلا جاي نگراني نيست.
انشالله بزودي ويزاتون رو بگيريد
پيروز باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر ایمیلی برایشان نیامده و یاستاره در سایت نبوده وبه یکی از اعضای خانواده دادند و به یکی دیگه ندادندجای سوال دارد که چرا کسی که کلیر شده بعد ازگرقتن پاسپورت دوباره برگه صورتی اونم مجددا ققط پاسپورت رو خواستند اتقاق افتاده ممکن هست که توی سقارت اشتباهی صورت گرقته باشه اگر کسی میدونه لطقا جواب بده یاحتی اگر مورد مشابهی سراغ داره بگه چون ما هم نگران شدیم ؟