موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه افرادی که 2015 لاتاری قبول شدند می تونند 2016 دوباره ثبت نام کنند ؟؟
کیس: 2015AS8xxx/ رویت قبولی May 3 / سفارت: Ankara / ارسال فرمها : Jun 3 / تعداد افراد منظور در کیس : 1نفر / کارنت شدن کیس: متاسفانه در 10 ژولای به ما نرسید و خداحافظ(بازمانده2015)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-17 ساعت 00:10)heridas نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه افرادی که 2015 لاتاری قبول شدند می تونند 2016 دوباره ثبت نام کنند ؟؟
مانعی ندارد
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ...
ببخشید من از استرس زیاد نمیدونم سوالم رو جاش مطرح کردم یا نه..مطالب رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد...
من برنده اصلی هستم و همسرم در سپاه خدمت کرده . چند درصد احتمال داره به ما کلیرینس بخوره؟؟؟؟
حالا اگه به همسر من کلیرینس بخوره به احتمال زیاد به من ویزا تعلق میگیره یا نه؟
اگه من ویزام رو قبول کنم و همسرم کلیرینس بخوره و چند ماه پروسه اش طول بکشه و همچنین طبق تعداد ویزاهای که کلا قراره صادر بشه و همچنین طبق شماره کیس من
آیا به همسرم ویزا تعلق میگیره یا نه؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم
من بعد از ثبت نام در لاتاری یعنی قبل از اینکه متوجه بشم که برنده شدم اقدام کردم برای اقامت اروپا و الان نزدیک به 8 ماهه که از ایران خارج شدم و الان پاسپورت اروپا دارم اما همونطور که میدونید سیتیزن نیستم
میخواستم بدونم که این مساله میتونه برام مشکل ساز باشه یا نه
و اینکه جز مدرک عدم سوء پیشینه از این کشور مدرک دیگه ای برای مصاحبه لازم هست یا نه ؟
لطفا کمکم کنید چون خیلی استرس دارم و نگران این موضوع هستم
کیس نامبر :**18 / تعداد افراد :فقط خودم / تاریخ رویت قبولی : 1 may / تاریخ ارسال فرم : 7 jun / تاریخ دریافت نامه دوم : 23 oct / تاریخ مصاحبه : 1 dec / محل مصاحبه : آنکارا / کلیرنس بدلیل نقصی مدارک / تاریخ کلیر : بعد از کامل کردن مدارک / تاریخ تحویل پاسپورت و برگه صورتی : 2 feb / تاریخ دریافت ویزا : 10 feb / ورود به آمریکا : 05 MARCH
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-16 ساعت 23:27)reza_norouzi نوشته: (2014-10-16 ساعت 12:53)مهمان آشنا نوشته: (2014-10-16 ساعت 11:48)ameriatrin نوشته: ايا داشتن يك وكيل از ابتداي ديدن قبولي لاتاري ميتونه تو روند كارها و احتمال كرفتن ويزا بيشتر بهمون كمك كنه ؟
به نظر من اگر کیس نامبرتون پایین هست نیازی به وکیل نیست و در صورثی که کلیرنس بخورید زمان لازم برای کلیر شدن وجود داره ولی اگر کیس نامبرتون بالای 3000 هست و کلیرنس خوردید برای پیگیری کاراتون وجود وکیل لازمه که این وکیل باید داخل خود ا م ر ی ک ا باشه وکلا ایمیل ادرس اختصاصی برای سقارتها دارن و پاسخ هاییکه دریافت میکنند خیلی شفاف و قابل استناد هست من به این تجربه دیر رسیدم
موفق باشید
دوست من
لطفاً نظرات شخصی تونو به صورت حقیقت مسلم بیان نکنین و دوستان دیگه رو به اشتباه نندازین.
کی گفته کیس های بالای 3000 تیاز به وکیل دارن اونم تو آمریکا؟؟؟
به وجود وکیل در هیچ جای پروسه لاتاری نیازی نیست چون هیچ بخشی از این پروسه در اختیار ما نیست. پس لطفاً با آرامش و صبر به استقبالش برین و تنها کاری که لازمه انجام بدین درست طی کردن مسیره و تو تاپیکای مختلف این سایت دوستان در حال راهنمایی هستن.
شاد باشین.
اقای نوروزی عزیز
اگه یکم دقت کنید نوشتم به نظرم نه حقیقت مسلم!!! شما یه نگاه به امضاء خودتون کنید ببینید کیس نامبرتون چند بوده و کی ویزا گرفتید؟اگر بجای صدها نفری بودید که از اوایل ماه جولای به بعد جوابهای صدتا یه من غاز از سفارتها می شنیدند با کیس نامبرهای حتی زیر 3000 و به نوعی سر کار بودند تا آخر سپتامبر
و تو تایپیک کلیرنس 2014 با امید به فردا شب رو صبح میکردند اینطور سرخوش جواب نمیدادید به نظرم باز تاکید میکنم به نظرم اگر برای بدست آوردن ویزاتون
واقعا مصصر هستید باید تمام تلاشتون رو انجام بدید حتی اگر لازمه با گرفتن وکیل و این کار در هیچ جا هم منع نشده
خیلی از افراد در ماه جولای کلیر شدند از جمله خودم ولی چون سفارتها هیچ فشاری پشتشون نبود و اسامی افراد رو با تاخیر های زیاد اعلام میکردن این مشکلات بوجود اومد در صورتی که روند صدور ویزا در تمام دنیا تا اخر سپتامبر ادامه داشت و به رقم بی سابقه 53000 نفر رسید یادتون نره ما ایرانی هستیم و اینجا ایرانه.
گول وعده های سفارتها رو نخورید و خودتون مدیریت کنید و در صورت نیاز اقدامات
لازم انجام بدید
اینجا تایپیک کلیرنس و افرادی که اینجا هستند کسانی هستند که کلیرنس خوردند. بچه های 2014 که موفق به دریافت ویزا نشدند هر کدام به نوعی اطلاعات ارزشمندی از علل ناکامی های خودشون دارن پس بهتره فضا به گونه ای باشه که ای عزیزان بیان و نظر بدن تا حداقل کسانیکه در مهاجر سرا هستند بتونند استفاده کنن.
موفق باشید
***2014as4 انکارا
مصاحبه 16 اپریل
آپدیت واقعی بعد از مصا حبه از 2 جون تا 3 جولای 16 بار