موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
سیمون در ارتباط با سوال یکی از هموطنانمان اینگونه جواب دادند
سوال هم وطن:
how about iranian cases on AP . Is it still as bad as last year for more hope to those ” us ” who have a case number higher than ” 10.000 rest of Asia ” . or it is getting better and most of AP cases approvied . to losing hope to be current
جواب البته متاسفانه:
Iran AP appears to be going slowly again…
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. هیچ راهی نیست که همه با هم ازشون خواهش کنیم زودتر مراحل اداری ما رو انجام بدند؟ من داره بهم خیلی سخت میگذره. ارشد نرفتم واسه اینکه یه ضرب بگیرم. دل خودم میسوزه هیچی با حرف های نچندان شیرین خانواده چه کار کنم... به نظر شما چه کاری میتونیم بکنیم؟
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت:
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
این کارتهای جدید که محل خدمت نوشته نشده ایا از ما کارت قدیم هم میخواهند؟!!!!!!
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-14 ساعت 19:00)houshym نوشته: دوستان
این کارتهای جدید که محل خدمت نوشته نشده ایا از ما کارت قدیم هم میخواهند؟!!!!!!
همون كارت جديد كافيه!شما نگران امارش نباش خودشون در ميارن واست
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
Department of State Experiencing Technical Difficulties due to System Maintenance
U.S. embassies and consulates are currently experiencing technical difficulties due to systems maintenance that may result in delays in visa processing and receiving and sending email. Additionally applicants who have interviews for student and exchange visitor (F/M/J) visas scheduled for this week should bring proof of payment for SEVIS fee.
USVISA-INFO
کیس نامبر:2015AS0004xx افراد کیس: 3 نفر آ،نکارا، تاریخ ارسال فرم ها: 22 می کارنت: 12 آگوست 2014 نامه دوم: 23 اکتبر 2014 تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر دریافت ویزا: خودم AP همسر و فرزند یک ضرب آپدیتها 24 دسامبر، 20 فوریه، 26 فوریه بعد ارسال ایمیل ، 27 مارچ، 30 مارچ، 31 مارچو کلیر 8 آپریل دریافت ویزا22 آپریل ورود به آمریکا 6 می
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
نه کارت جدید رو ببرید اگه نداشتین کارت قدیم رو ببرید.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
باز جای شکرش باقیه ویزای گوناگونی رو جزئشون اعلام نکرده، که نشون میده شاید لاتاریا مشمول این تاخیر نشند.که البته تا چند هفته دیگه میشه راجب این قضیه نظر قطعی داد.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-14 ساعت 05:26)farzad021 نوشته: سلام بر دوستان این انجمن
امیدوارم هرچه زودتر همه کلیر بشن
یکی از بچه های تاپیک انتظار مکانیزم FBI CHECK رو گذاشتن و بنده هم ترجمه کردم
اطلاعات خوبی داره
انواع چک ها و مدتی که کلیر میشن و ... رو داره
گفتم شاید به درد بچه های این تاپیک بخوره
میتونید PDF رو از "ایــــــنجا" دانلود کنید
با آرزوی موفقیت
با سلام، عالی بود، به شخصه، بسیار از زحمتی که کشیدید ممنونم
2015AS00001xxx : C/N ، رویت قبولی : May 1 ، ارسال فرم 260 : May 30 ، سفارت : آنکارا ، کارنت : 12 Aug ، نامه دوم : 23 Oct ، زمان مصاحبه : هفته اول Des ، وضعیت اخذ ویزا : AP ، کلیر : انجام شده- حضور در آمریکا