موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-01 ساعت 02:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-01 ساعت 02:24 توسط ebrahim1e.)
(2015-10-01 ساعت 02:22)Manamehr نوشته: همسر من بنده خدا تو ایروانه تنها
از بیکاریش اونجا نشسته یه برنامه برای ایروان نوشته هرکی آپ میشه به تلگرامش شماره کیسش میاد!
خب میگفتید میومد پیش ما
اینجا شبا با دوستان کلی خوش میگذره به ماها
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-01 ساعت 02:32)yesorno نوشته: اينجا رو محفوظ نگه داشتم كه بعدا آمار بزارم
البته اينو قفل ميكنن نميزارن ويرايش كنيم كه
عاقا خب اصلا اومدم حرفاتونو ميخونم
خب حمید جون این امضاتو عوض کن دیگه
ما هم که بازمانده شدیم باید عوض کنیم
موفق باشی دوست عزیز
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-01 ساعت 02:43)Mahboy نوشته: یکی آمار نهایی رو میده ببینیم چه اتفاقی افتاد؟!
من مال ابوظبی را بلدم میگم #
# کیسهای کلیر نشده
کیس نصفه و نیمه : 12 کیس ، 12 نفر
کیس کامل: 55 کیس ، 127 نفر
مجموع 139 نفر بازمانده از ابوظبی
جالبه که از این تعداد فقط 75 نفرش مال ماه آگوسته یعنی
یه حال اساسی به آگوستیها دادن منجمله خود من ((((((
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام عزیزان، برای همتون آرزوی سلامتی و آرامش میکنم ،
این نیز بگذرد ...یاعلی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم به لحظات انتهایی لاتاری 2015 نزدیک میشویم. طرف صحبتم دوستانی هستند که از قطار لاتاری جاماندند. عزیزان به هیچوجه از نرسیدنتان به قطار نباید متاسفم گفت چون مهم اینستکه از قطار زندگی جانمانید. بسیاری از دوستانی که کلیر شدند و حتی سالها از قبولیشان گذشته میگویند کاشکی لاتاری اصلا قبول نمیشدند. دوستانی هم که سوار قطار شدند خودشان را برای یک زندگی پرچالش آماده کنند. درهرصورت به هر کدام از دوستان که اکنون خوشحال هستند تبریک میگویم و به سایر دوستان هم میگویم اگر هم میخواهید غصه بخورید بر این یکسال و اندی که از عمرتان به انتظار گذشت غصه بخورید که آنهم قابل جبران است. و لی در همین یکسال و اندی که گذشت درعوض دوستیها و مهربانیهایی را به چشم دیدید که قبلا باور نداشتید با عزیزانی در این دنیای مجازی روبرو شدید که نمونه بارز آنها قریشی عزیز هستند که علیرغم کلیر نشدن تا لحظه آخر به دوستان یاری رساندند کسانی بودند که با کیس نامبر بالا به افرادی که احتمال ویزا گرفتنشان بیشتر بود آرامش و کمک میدادند. دوستان چیزی که میماند همین محبتهاست، آمریکا و ایران و هرجای دیگر با این محبتها برای شما گلستان میشود. درهرصورت من به پاس آشنایی با شما عزیزان و دوستیهایتان بر خودم میبالم و در مقابل شما سر تعظیم و احترام فرود میاورم و در آخر از رضای مدیر دوست داشتنی از طرف تمام دوستان نهایت تشکر را دارم و کلیر شدنش را تبریک میگویم.
همه دوستان را به خدا میسپارم و آرزوی شادی و بهروزی برای همه دارم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل مهاجر سرایی
ما دیشب یه اپ مشکوک خوردیم (ساعت 12 شب دیدیم البته تا ساعت 7 خبری نبود )فقط کیس اصلی به تاریخ 30 سپتامبر در حالیکه تو ایرانیم و پاس به سفارت تحویل ندادیم
خوب الان یکی نیست بهشون بگه این وقت کلیر کردنتونه؟ حالا چی کار کنیم شما که میدونین سفارتهاتون دیگه کار نمیکنن ما هم قبول کردیم تموم شدو نشستیم داریم واسه فرداها برنامه ریزی میکنیم حالا این چه کاریه شما هم این اپ اخرو نزن میخوای دلتو خوش کنی که چند تا کلیر کردی. به قول معروف حالا ای موقع! به هر حال موفق شدن یه شب دیگه خوابو از چشم ما بدزدن اما خیالی نیست
برای همتون ارزوی سعادت دارم ویزا گرفته و نگرفته
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا سرنوشت همه ما را ختم به خیر گردان. تبریک به تمام دوستان کلیر شده و آرزوی سرنوشتی بهتر برای تمام عزیزان جامانده. تشکر از مدیران دلسوز و مهربان خصوصا آقارضای هرمس . و بازهم زندگی همچنان جریان دارد. برخیز و دوباره بشتاب. خیرپیش.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.