موضوعها: 0
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
بله دوستان به زودی اپدیت آخر رو ببینین همه.امیدوار باشید.به زودی میاد انشاالله
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13---ورود به آمريكا:7OCT
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ضمن تبریک به دوستان کلید شده. بین شماها کسی بوده کار دولتی داشته؟
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خواستم یک آماری اینجا بدم.
کل کیس های قبل از ژانویه ابوظبی به جز یک کیس (که حدس میزنم کسر مدرک داشته و هرگز کلیر نخواهد شد) آپدیت خورده اند .
دسته اول شامل 12 کیس همونطور که گفتم مصاحبه های تا 16 دسامبر که دو بار آپدیت عالی یکی 25 مارچ نفر اصلی از آمریکا و بعدی 26 مارچ کل کیس از ابوظبی آپدیت خوردند و من 99% اطمینان دارم که در اولین آپدیت ابوظبی که حداکثر تا آخر همین هفته هست کلیریشون اعلام میشه.
دسته دوم شامل 5 کیس که از 21 تا 23 دسامبر مصاحبه داشتند و آپدیت اولشون از یو اس رو 27 مارچ خوردند و منتظر آپدیت دوم از ابوظبی هستند که چون جمعه و شنبه ابوظبی تعطیله احتمالا کل اعضای کیس یکشنبه یا نهایت دوشنبه از ابوظبی باید آپدیت بشن. این دوستان هم من 90% اطمینان دارم که آپدیت دوم رو میخورند و بزودی تا آخر هفته احتمالا بهشون کلیرشون اعلام میشه.
دوستان توجه داشته باشند که اگر کلیر شدند احتمالا مثل گروه قبلی تا 23 آپریل فرصت دارند پاس رو تحویل بدهند مخصوصا اگر از دسته اول هستید کارهاتون رو انجام بدید . بار و بنه ها رو ببندید که یک سفر تا ابوظبی حداقل به زودی خواهید داشت.
با توجه به اینکه آنکارا امسال همیشه از ابوظبی کمی عقب تر بوده حدس میزنم به زودی آنکارا هم تعداد زیادی از کیس های تا آخر دسامبر رو کلیر بکنه اگر اینطور نشه و ابوظبی کل کیس ها رو کلیر بکنه معلوم میشه آفیسر های آنکارا سخت گیری بیشتری روی کیس ها انجام داده و تعداد چک های بیشتری زده اند که کمی بعید میدونم این قضیه رو به شخصه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وتبریک به تمامی دوستان کلیر شده بخصوص آقا بهداد عزیز.ما که هنوز تو صف مصاحبه هستیم.حالا جا داریم تا انتظار کلیر.برا ماهم دعا کنید.به امید خبرای خوب برای همه در روزهای آینده
2015as49xx
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-28 ساعت 09:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-28 ساعت 09:43 توسط Siavash-M.)
در مورد آنکارا هم جمع بندی این چند روزه به این صورت هست که:
- تقریبا تمام کیس های باقی مانده اکتبر و همچنین کیس هایی که تا اواسط نوامبر مصاحبه رفته بودند چهارشنبه شب (25 مارچ) آپدیت شدند که آپدیت از سوی آمریکا بوده. فردای اون روز پنجشنبه (26 مارچ) همگی این کیس ها حوالی بعد ازظهر آپدیت شدند که به احتمال زیاد آپدیت از سوی سفارت بوده، همون پنجشنبه شب یکسری رو کلیر کردند ولی همچنان تعداد زیادی باقی موندند که انتظار میره تا با شروع روز کاری آنکارا در این هفته روند کلیر این کیس ها هم شروع بشه.
-در ادامه دیشب (27 مارچ) هم حول و حوش ساعت 9 به بعد کیس های اواخر نوامبر تا اواسط دسامبر(و احیانا چند روز جلوتر) آپدیت شدند که اینم آپدیت آمریکا هست و احتمالا اینها هم در هفته جاری آپدیت دوم رو هم خواهند شد و در ادامه ی صف کلیرنس میرند برای کلیر شدن.
حالا در این بین تک و توک برخی از دوستان اوایل دسامبر یا حتی اواخر نوامبر بودند که آپدیت اولشون 26 مارچ اومد که اونها هم احتمالا با شروع کار سفارت به زودی آپدیت دوم رو هم خواهند خورد.
در مجموع میشه گفت روند کلی آنکارا بعد از اولین کلیر گروهی(در 30 ژانویه) و تقریبا 2 ماه سکوت سنگین کاملا رو به جلو هست و از اونجایی که تعداد زیادی از مصاحبه های آتی آنکارا (در مورد کیس های AS) هم منتقل شدند به سفارت های دیگه (ابوظبی و ایروان) میشه انتظار داشت که روند کلیر کردن آنکارا حداقل در پارت هایی که مربوط به سفارت هست در روزها و ماه های آینده سرعت و شتاب بیشتری بگیره.
کیس نامبر: 2015AS9XX | سفارت: آنکارا | تعداد اعضای کیس: 1 نفر | مصاحبه: 13 نوامبر | تاریخ کلیر شدن: April 03, 2015 بعد از 141 روز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 08:02)behdadK نوشته: دوستان عزیز خواستم یک آماری اینجا بدم.
کل کیس های قبل از ژانویه ابوظبی به جز یک کیس (که حدس میزنم کسر مدرک داشته و هرگز کلیر نخواهد شد) آپدیت خورده اند .
دسته اول شامل 12 کیس همونطور که گفتم مصاحبه های تا 16 دسامبر که دو بار آپدیت عالی یکی 25 مارچ نفر اصلی از آمریکا و بعدی 26 مارچ کل کیس از ابوظبی آپدیت خوردند و من 99% اطمینان دارم که در اولین آپدیت ابوظبی که حداکثر تا آخر همین هفته هست کلیریشون اعلام میشه.
دسته دوم شامل 5 کیس که از 21 تا 23 دسامبر مصاحبه داشتند و آپدیت اولشون از یو اس رو 27 مارچ خوردند و منتظر آپدیت دوم از ابوظبی هستند که چون جمعه و شنبه ابوظبی تعطیله احتمالا کل اعضای کیس یکشنبه یا نهایت دوشنبه از ابوظبی باید آپدیت بشن. این دوستان هم من 90% اطمینان دارم که آپدیت دوم رو میخورند و بزودی تا آخر هفته احتمالا بهشون کلیرشون اعلام میشه.
دوستان توجه داشته باشند که اگر کلیر شدند احتمالا مثل گروه قبلی تا 23 آپریل فرصت دارند پاس رو تحویل بدهند مخصوصا اگر از دسته اول هستید کارهاتون رو انجام بدید . بار و بنه ها رو ببندید که یک سفر تا ابوظبی حداقل به زودی خواهید داشت.
با توجه به اینکه آنکارا امسال همیشه از ابوظبی کمی عقب تر بوده حدس میزنم به زودی آنکارا هم تعداد زیادی از کیس های تا آخر دسامبر رو کلیر بکنه اگر اینطور نشه و ابوظبی کل کیس ها رو کلیر بکنه معلوم میشه آفیسر های آنکارا سخت گیری بیشتری روی کیس ها انجام داده و تعداد چک های بیشتری زده اند که کمی بعید میدونم این قضیه رو به شخصه.
بهداد عزیز به عقیده بنده کاملا تحلیلت درسته. ما هم هفته اول دسامبر مصاحبه داشتیم. روز 26 مارچ اول خودم و بعد از حدود 6 ساعت نفر دوم کیس هم اپدیت شد. اپدیت نفر اصلی حدود ساعت 9 شب و اپدیت نفر بعدی حدود ساعت 3 صبح بود. بنظر این اپ ها از اونور بوده و منطقا باید منتظر اولین اپ انکارا باشیم. قاعدتا این نحوه اپ های منظم و گروهی نمیتونه بی دلیل و منطق باشه.
پاینده باشی
#
2015AS00001xxx : C/N ، رویت قبولی : May 1 ، ارسال فرم 260 : May 30 ، سفارت : آنکارا ، کارنت : 12 Aug ، نامه دوم : 23 Oct ، زمان مصاحبه : هفته اول Des ، وضعیت اخذ ویزا : AP ، کلیر : انجام شده- حضور در آمریکا
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز چیزی که در آنکارا توجه من را جلب کرد اینه که در آپریل تنها 5 کیس از آسیا (به احتمال قوی ایران) در آنکارا مصاحبه دارند. و در ویزاهای مهاجرتی که نگاه بکنید در تمام می تا 20 جون مصاحبه ای برای کیسهای مهاجرتی وجود ندارد یعنی نزدیک سه ماه مخصوصا در می و جون کارشان را خیلی سبک کرده اند. الان هم که میبینید آپدیتهای پشت سر هم و گروهی و منظم میکنند با توجه به این شواهد گویا حتی تا مصاحبه های فوریه و مارچ هم تا می و جون به کلیر شدن میتوانند امیدوار باشند البته باز میگویم اینها حدس و گمان است چون در پروسه کلیر شدن قطعیتی نیست. به امید هوراهای پیاپی و انرژی مثبت بی اتنهای تمام دوستان و همراهان
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شماره هایی که کلیر شده اند با توجه به شمارشون به نظر می آد بیشترشون مربوط به ژانویه و بعد باشند مخصوصاً شماره 3464 که مطمئناً آخرای فوریه رفته مصاحبه حالا برای من سواله که اگه قراره نفراتی که اول رفتن مصاحبه کلیر بشن پس چرا تو اعلام سفارت که سند قابل استناده اینطور نیست ؟؟ درآخر هم جهت اطلاع دوستان ما آخرین آپمون 20 مارچ بوده و از تاریخ مصاحبه که تا حالا حدوداً 40 روز گذشته تا به حال هفت بار آپ شدیم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
راستی بنده یک اشتباه داشتم گفتم 4 کیس از ابوظبی کلیر شده اند امروز فایل رو چک میکردم دیدم یک کیس سه نفره 26 ژانویه مصاحبه رفته هم کلیر شده . احتمالا شرایط یکضربی داشتن ایشون. خواستم تصحیح کنم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 10:51)ghorbani_saeid نوشته: سلام
شماره هایی که کلیر شده اند با توجه به شمارشون به نظر می آد بیشترشون مربوط به ژانویه و بعد باشند مخصوصاً شماره 3464 که مطمئناً آخرای فوریه رفته مصاحبه حالا برای من سواله که اگه قراره نفراتی که اول رفتن مصاحبه کلیر بشن پس چرا تو اعلام سفارت که سند قابل استناده اینطور نیست ؟؟ درآخر هم جهت اطلاع دوستان ما آخرین آپمون 20 مارچ بوده و از تاریخ مصاحبه که تا حالا حدوداً 40 روز گذشته تا به حال هفت بار آپ شدیم
این کیس آخرین کیس مصاحبه در فوریه بوده شماره کیسش خیلی به من نزدیکه و یادمه حتس مصاحبه شون تو سفارت آنکار 26 فوریه و ساعت 9:30 صبح بود
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
خوبه دارم شدیدا کیف می کنم که کلیرنس انفرادی واسه ماههای ژانویه و فوریه هم شروع شدن. ایشالا به مارچ هم برسه هر چی سریعتر.
دوستان کسی بوده که مارچ مصاحبه شده باشه و کلیر شده باشه؟
و ممنون میشم دوستانی که مارچ مصاحبه داشتن یه پیام خصوصی بدن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 10:51)ghorbani_saeid نوشته: سلام
دوست عزیز قرار نیست نفراتی که اول مصاحبه رفتند اول کلیر بشوند چون ممکنست فردی از اول هم شرایط یکضرب داشته باشد و بنا به ملاحظاتی یکضرب نداده اند و طبیعتا زودتر از افراد با ریسک فاکتور کلیر میشود. در ضمن در مورد افراد دارای فاکتورهای مشمول AP هم یکی ممکن است در یک گروه باشد یکی در دو تا سه گروه بنابراین نمیتوان مرتب و منظم از ابتدای لیست کلیر کرد. در ضمن تنها کیس 3464 به نظر مصاحبه جدید داشته و بقیه متعلق به نوامبر و یا پیش از آن بوده اند.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل