موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-04 ساعت 10:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-04 ساعت 10:42 توسط 1352ghazal.)
با سلام دوباره این ایمیلی که برامون اومده و شماره 2 اون برام نامفهومه من contact form رو از opra باز کردم ولی جایی برای اسکن پاسپورت نداره چیکار کنم .چطوری باید صفحه اول و دوم پاسپورت جدید رو از طریق این فرم به سفارت اسکن کنیم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان از صمیم قلب خوشحالم برا همه کلیریها انشاا... بقیه هم شاد بشن
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-04 ساعت 11:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-04 ساعت 11:13 توسط مهدی هژ.)
میگم ببخشید یه نفر ادرس دقیق چک کردن اپدیتو برام میفرسته میدونم تو سیس هست ولی سردر نمیارم لطفا بهم بگین من هنوز کارنتم نشدم ولی میگن کیس نامبرهای بالا ممکنه قبل از مصاحبه هم اپدیت بشن
میگم عزیزانی که کلیر شدن اگه امکان داره بگن شغلشون چی بود تا من تکلیف خودمو بدونم
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 10:05)Habib120 نوشته: سلام دوستان من نوبت سوم هپاتیت باید ۱۳ اپریل بزنم با توجه به اینکه کلیر شدم و باید برم ترکیه و میخوام مدیکالمو تمدید کنم باید چه کار کنم .من با تجریش تماس گرفتم گفتن میتونی همین امروز بیای بزنی ..باید دوباره کارت زرد بگیرم بررا همین یه واکسن?? قیمت واکسن دکتر اونگان چنده?? ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن
برای بالای 18 سال اصلا هپاتیت نمیخواد الکی خودت و خسته نکن
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
من که رشته ام کاردان مامایی کارشناس عملیات امداد و نجاتم 7-8 سال قسمت اتفاقات به عنوان پرستار بودم درمانگاه خصوصی دوساله درمانگاه دولتی بصورت قرارداد ازاد قسمت بهداشت و مامایی هستم به نظرتون 10-15 روز مانده به مصاحبه برم استعفا بدم که به افیسر بگم الان دیگه کار نمیکنم اخه من که کارمند رسمی دولت نیستم هیچ تعهدی هم ندارم هر موقع خودم بخوام میتونم بیام برم حالا اگه خدای نکرده ویزا نیومد برام میرم درمانگاه خصوصی طبق سابقه کارم هر جا برم میگیرنم چیکار کنم یه نفر راهنماییم کنه همسرم شغلش ازاده معاف از سربازی یه پسر دوساله هم داریم
درضمن گواهی اشتغال به کار از درمانگاه بگیرم بهتره یا سابقه بیمه ام رو بدم؟؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنماییتون حالا میشه بهم دقیق ادرس جایی که اپدیتارو میبینیمو برام بفرستین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مدیکال ما ۵۰ روز دیگه تموم میشه ایا ما نیازداریم تمدید کنیم سفارت ایراد نمیگیره?ما این هفته میریم انکارا.
شماره کیس:###2015AS2 / تاریخ ارسال فرم:21 جون / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: -/ مصاحبه:3DEC -دریافت کلیرنس:cleared / دریافت ویزا:7 april - / ورود به آمریکا: - / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 11:32)مهدی هژ نوشته: من که رشته ام کاردان مامایی کارشناس عملیات امداد و نجاتم 7-8 سال قسمت اتفاقات به عنوان پرستار بودم درمانگاه خصوصی دوساله درمانگاه دولتی بصورت قرارداد ازاد قسمت بهداشت و مامایی هستم به نظرتون 10-15 روز مانده به مصاحبه برم استعفا بدم که به افیسر بگم الان دیگه کار نمیکنم اخه من که کارمند رسمی دولت نیستم هیچ تعهدی هم ندارم هر موقع خودم بخوام میتونم بیام برم حالا اگه خدای نکرده ویزا نیومد برام میرم درمانگاه خصوصی طبق سابقه کارم هر جا برم میگیرنم چیکار کنم یه نفر راهنماییم کنه همسرم شغلش ازاده معاف از سربازی یه پسر دوساله هم داریم
درضمن گواهی اشتغال به کار از درمانگاه بگیرم بهتره یا سابقه بیمه ام رو بدم؟؟
من تجربه راهنمایی ندارم اما میدونم بهتره فقط مدارک خواسته شده رو تحویل بدید ،من جاتون بودم اشاره ای به شغل دولتی و بیمه نمیکردم و تنها سابقه کار تو درمانگاه خصوصی رو میگفتم،هر چی جواباتون کوتاه و مختصر باشه بهتره
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر
و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر