2015-04-04 ساعت 11:57
(2015-04-04 ساعت 11:52)behdadK نوشته:دارالترجمه جواد اکبری خیابان نظر کار پبک اپ انجام میده(2015-04-04 ساعت 11:29)sh_mm10 نوشته:1- اگر در ایمیل ذکر نشده که فقط شما کلیر شدید و بقیه کلیر نشدند که فکر کنم ذکر نشده باشه همگی کلیر شده اید تبریک میگم.(2015-04-03 ساعت 23:28)sh_mm10 نوشته: عزیزان سلام و شادباش به همه دوستانی که کلیر شدند
از مدیران عزیزو دوستان مطلع خواهش می کنم ،من را راهنمایی کنید:
1-در ایمیلی که واسه کیس ما امده(از سفارت ابوظبی)فقط به نام برنده اصلی هست و این که فقط ایشون را خطاب کرده که پاسپورت را به سفارت برای ویزا ارسال کنه و برای بقیه اعضا کیس چیزی ننوشته،با توجه به اینکه در سایت سفارت و سیس هم هنوز وضعیت کیس ما AP هست ،تکلیف چیه؟یعنی واسه همه اعضا کیس ،ویزا اماده هست؟؟
3-ایا دوستان برای pick up ویزا (از اصفهان) اژانس مطمءنی را می شناسید؟ اگه اوردن نام ان در اینجا درست نیست ،لطف کنید یه پیام خصوصی در اینمورد به من بدید.
2-مدیکال ما 13 جون ،منقضی می شه ،ایا می شه ورود ما به U.s... 3-4روز مانده به اتمام این تاریخ باشه(مثلا 9 جون)؟دقیقه 90 مشکلی ایجاد نمی کنه؟
با سپاس از وقتی که می گذارید و پاسخ می دید
گویا مدیران عزیز حسابی گرفتارند...? لطفا یک نفر جواب بده.ممنون
2- بله میشه ولی ترجیحا جا برای خطا مشکلات و ... بگذارید.
3-از دوستان اصفهانی می بایست بپرسید شاید کسی نباشه
ضمنا مدیران وظیفه پاسخگویی به پست کاربران رو ندارند. اینجا فرومه و محل تبادل اطلاعات ما هم اگر اطلاعاتی داشته باشیم مثل بقیه کاربرها به اشتراک میگذاریم و وظیفه اصلی و تنها وظیفه ما مرتب کردن اینجاست. من هم به عنوان یک کاربر به شما جواب دادم که میتونه کامل و صحیح نباشه.
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرمها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می # دریافت Ap آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
بازمانده 2015