موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ما هم دیروز عصر ایمیل کلیر رو گرفتیم
ممنون از همه مخصوصا بهداد عزیز که روزهای نا اگاهی قبل از مصاحبه خیلی کمک حال ما بودن
استرس تازه برای من شروع شد
شماره کیس: ***2015AS0001 ///نفرات: 3 ///سفارت: آنکارا ///ارسال فرمها: 20 می ///کارنت: اگوست ///نامه دوم: 23 اکتبر ///مصاحبه: 10 دسامبر///کلیرنس: 3 آوریل
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 15:09)amirh20 نوشته: سلام، ما هم دیروز عصر ایمیل کلیر رو گرفتیم
ممنون از همه مخصوصا بهداد عزیز که روزهای نا اگاهی قبل از مصاحبه خیلی کمک حال ما بودن
تبریک فراوان
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 15:09)amirh20 نوشته: سلام، ما هم دیروز عصر ایمیل کلیر رو گرفتیم
چرا استرس؟؟؟؟ شما که مرحله استرس و انتظار و گذروندین. نکنه بعد کلیر هم باید استرس داشته باشیم من خبر ندارم؟؟؟
دوستان اگه قرار رتبه بدین یه چند تا خوبشم به من بدین. پیشاپیش تشکر مرا بپذیرید.
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-04 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-04 ساعت 15:24 توسط behdadK.)
من که حسابی واسه دو شنبه لحضه شماری میکنم ببینم چند نفر از آنکارا کلیر شدن.
فکر کنم حسابی اینجا رو باید خونه تکونی کنیم. به جز 5 نفر که اعلام کردند از مصاحبه های تا ژانویه اینجا کلیر نشده نداریم. آنکارا هم ظاهرا گل کاشته اونم چه گلی
کلا آنکارا 93 کیس کلیرنسی و 24 کیس نیمه کلیرنسی برای اکتبر و نوامبر و دسامبر داشته و به نظر حداقل نیمه از اینها رو یکدفعه کلیر کرده!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 15:22)behdadK نوشته: من که حسابی واسه دو شنبه لحضه شماری میکنم ببینم چند نفر از آنکارا کلیر شدن.
فکر کنم حسابی اینجا رو باید خونه تکونی کنیم. به جز 5 نفر که اعلام کردند از مصاحبه های تا ژانویه اینجا کلیر نشده نداریم. آنکارا هم ظاهرا گل کاشته اونم چه گلی
کلا آنکارا 93 کیس کلیرنسی و 24 کیس نیمه کلیرنسی برای اکتبر و نوامبر و دسامبر داشته و به نظر حداقل نیمه از اینها رو یکدفعه کلیر کرده!
دقیقا همینطوره بهداد جان من اسمشو انفجار کلیری یا کاترینای کلیر گذاشته بودم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 15:22)behdadK نوشته: من که حسابی واسه دو شنبه لحضه شماری میکنم ببینم چند نفر از آنکارا کلیر شدن.
ما هم بی صبرانه منتظر دوشنبه و تحلیل شما هستیم،امیدوارم به زودی نوبت به بچه های ژانویه و فوریه بشه.با توجه به پیش بینی قبلی شما از کلیر شدن کیسهای قبل ژانویه و سرعت گرفتن روند کلیر شدن امیدمون بیشتر شده که تا آخر اردیبهشت کلیر بشیم
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر
و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اوضاع كليرنس امسال تا به حال چطوري بوده؟ من جسته گريخته خوندم ولي متوجه نشدم الاناز پارسال بهتر بوده يا نه. و اينكه دوستانم منو ترسوندن ازينكه آنكارا رو انتخاب كردم. اوضاع عملكرد آنكارا به نسبت دوتاي ديگه چطور بوده؟ يه ضربياش كه مطمئنم كمتر بوده(((
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما بنا رو بگذارید روی 3 ماه مدت کلیرنس اما به زودترش امید داشته باشید. تا آخر اردیبهشت میشه فکر میکنم میشه همون سه ماه درسته؟ اما فعلا خیلی زوده برای پیش بینی الان اول باید ببینیم آنکارا چه کار کرده این سه ماه رو بعد ژانویه ای ها کلیر گروهی داشته باشند و بعد شما.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 15:44)behdadK نوشته: شما بنا رو بگذارید روی 3 ماه مدت کلیرنس اما به زودترش امید داشته باشید. تا آخر اردیبهشت میشه فکر میکنم میشه همون سه ماه درسته؟ اما فعلا خیلی زوده برای پیش بینی الان اول باید ببینیم آنکارا چه کار کرده این سه ماه رو بعد ژانویه ای ها کلیر گروهی داشته باشند و بعد شما.
۱۸ اردیبهشت سه ماه تموم میشه،البته برای من تا همون زمان هم یک قرنه،چون متاسفانه مهاجرتمون خبرش پخش شده دیگه حسابی مردم کلافم کردن
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ژانویه هم کل آسیا ۵۰ نفر بود
از کجا میشه اطلاعات ۲۰۱۳ رو دید؟