موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-12 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-12 ساعت 18:06 توسط HERMES7.)
(2015-04-12 ساعت 17:35)رضا2015 نوشته: خوب امید جان ! مشحص نیست شاید جواب یکی از چک ها تون اومده! معنی خاصی نمیده ! 
شاید تشریف ببرید و کلیر شده باشید 
رضا جان من شغل دولتی نداشتم ولی سربازی سپاه بودم حدود 14 سال پیش.
تا امروز 2تا اپدیت قبل از مصاحبه داشتم به نظرت میتونه امیدوار کننده باشه یا نه؟
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-12 ساعت 15:21)rima4499 نوشته: دوستان تو سایت ابوظبی این پیامو داده چیکار کنیم معنیش چیه؟We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
كي واستون ايميل اومده؟!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
خدمت همه دوستت
انی که کلیر شدن تبریک میگم و بابت غیبتم عذر میخوام
چند روزه مشغول خوندن شدم و تغزیبا ۷۰ صفحه از ۸۵ صفحه مربوط به سیاتل رو خوندم و یه کوچولو مونده
هرکسی سوالی داره همچنان خیلی کیف میکنم اگه کمکی ازم ساخته باشه به سوالاتون جواب بدم
تغریبا الان تعداد پیام های خصوصیم با ارسال هام برابر ، فک نکنید فعالیتم کم شده نوعش تغییر کرده
همتون رو دوست دارم ایشالا امسال دهتا ویزا هم اضافه بیاد
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان قبلا از اينكه سوالمو اينجا ميبرسم پوزش ميخواهم،من برنده اصلي هستم و دانشجوى دكترا مدارك پيش دانشگاهي و ليسانس و فوق ليسانس را دارم اما مدرك ديپلم من گم شده است نگرانم كه زمان مصاحبه دچار مشكل بشيم،ايا مورد مشابهي بوده؟سپاس
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-12 ساعت 20:52)sinapco نوشته: سلام دوستان قبلا از اينكه سوالمو اينجا ميبرسم پوزش ميخواهم،من برنده اصلي هستم و دانشجوى دكترا مدارك پيش دانشگاهي و ليسانس و فوق ليسانس را دارم اما مدرك ديپلم من گم شده است نگرانم كه زمان مصاحبه دچار مشكل بشيم،ايا مورد مشابهي بوده؟سپاس
سلام با توجه به مدارکی که فرمودین موجوده بشرطی که اصل مدارک باشن همراه با ترجمه اگر بتوانید حتی یک گواهی موقت از محل اخذ دیپلم تهیه و ترجمه کنید خیلی بهتر میباشد.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه