موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-28 ساعت 07:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-28 ساعت 07:34 توسط نیلان.)
[font=Tahoma]با آرزوی پایان انتظار برای peyman.rock
با آرزوی پایان انتظار برای behdadk
با آرزوی پایان انتظار برای reza.aa
با آرزوی پایان انتظار برای s.zare
با آرزوی پایان انتظار برای milad.nas
با آرزوی پایان انتظار برای ramin5589[/font]
این هم کادوی سال نوی شما و آرزوهای کریسمسی من
از طرف من و قصه گو
پیروز باشید
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
ارسال 918 بدون پاسخ ماند؟؟
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-28 ساعت 14:01)ریحانا نوشته: ارسال 918 بدون پاسخ ماند؟؟
بله ميتونيد بريد ولي حتما با وكالت نامه از طرف ايشون به شما ترجيحا تركي چون كارمنداي اداره پست انگليسي بلد نيستند
***2014as4 انکارا
مصاحبه 16 اپریل
آپدیت واقعی بعد از مصا حبه از 2 جون تا 3 جولای 16 بار
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانِ عزیز
به نظر شما چند درصد امکان داره که من کلیرنس بخورم
با این تفاصیل :
معافیت سربازی (خریدِ خدمت)
کار دولتی هم نداشتم
از ۱۵ سالگی بیرون از ایران زندگی میکنم
پیشاپیش ممنونم از راهنمییتون
-------------------------------------------------------*******----------------------------------------------------------
شماره کیس:***2015AS00002
تاریخ رویت قبولی:2014 may 3
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: sep 10 2014
کارنت شدن کیس: Nov 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها . ما کیس دسامبر واسه مصاحبه رفتیم اما هر چی از اون موقع کیس نامبرمون رو تو سایت میزنیم میگه معتبر نیست واسه شما هم همین طوره ؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-29 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-29 ساعت 09:55 توسط behdadK.)
با سلام وارادت چون خودم از نزدیک شاهد تبدیل ویزای دانشجویی به گرین کارت یا اقامت دایم در آمریکا بودم به خودم اجازه میدهم اظهار نظر کنم ایرانیانی که در آمریکا درس میخوانند حدود یک سال قبل از فارغ التحصیلی دکتری شان برای اقامت دایم اقدام میکنند آنها با گرفتن وکیل و هزینه ای حدود ۵تا۷هزار دلار وارد این پروسه میشوند ونزدیک به نود درصد موفق به گرفتن گرین کارت میشوند و قبل از فارغ التحصیلی مشکل اقامتشان حل میشود البته چون تعداد متقاضیان زیاد شده است کمی زمان برشده است تعدادی نیزاز طریق کار وتبدیل ویزایشان به H1 در آمریکا میمانند(برخی کارفرمایان چون نیاز به تخصص این شخص دارند به اداره مهاجرت درخواست نیاز میدهند )بنابراین راه های متنوعی برای ماندن وجود دارد وتقریبا جای نگرانی نیست مگر انکه خود شخص بخواهد برگردد خود آمریکایی ها بهتر میدانند که حدود پنج شش سال امکانات تحصیلی مجانی و هزینه زندگی یک دانشجو رو فراهم کرده اند حالا که موقع بهره وری از اونه به راحتی اون رو نمی تونند از دست بدهند به تخصصش شدیدا نیاز دارند با یک ایرانی تو آمریکا آشنا شدم که از طرف شرکت آمریکایی سالی چند بار به ژاپن سفر میکرد و بر طرح ها یی نظارت میکرد خب جذب مغز ها یعنی این و اکثر ایرانی ها یی که برای ادامه تحصیل اونجا میرن همین شرایط رو دارند به امید اون روز که شرایطی بوجود بیاد که بشود از این سرمایه عظیم برای آبادانی مملکتمون استفاده کرد همیشه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه