موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-05 ساعت 20:51)takecarenima نوشته: مديران عزيز ، با توجه به تجارب قبلي و اينكه الان حدود ٦:٣٠ آنكارا است ، فكر ميكنيد امشب آپديتي تو سايت خواهيم داشت يا ميره براي فردا ؟
Interview: Nov 2014
Latest status : Waiting for AP
تجربه نشون داده هر لحظه از شب و روز امکان اپدیت شدن وجود داره ولی تجربه هم نشون داده زیاد پیگیر آپدیت شدن نتیجه اش قاط زدن خواهد بود زیاد سخت نگیرید و صبر داشته باشید
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سایت انکارا آپدیت داشت ولی کیس لاتاری نبود!
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
رضا جان من پیج مانیتور رو زدم رو 1 ساعت اما مثل اینکه شما بهتر از پیج مانیتور چک میکنی:دی
3 تا کیس کلا اضافه شده که 3 تا هم مهاجرتی هستند (نه لاتاری)
امیدوارم به زودی موتور سفارت ها روشن شه.
از دوستان کسی ایمیل زده به سفارت ها پیگیری کنه؟ سر 3 ماه پیگیری کردن ایده بدی هم نیستا
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
امروز آمار کلیرنس ها رو یه نگاهی کردم، طبق منتظر سرا ۳۰ درصد از کیس های مهاجر سرا یک ضرب گرفتن که به نظر من آمار شایان توجهیه و از طرف دیگه تقریبا نصفی از کیس های مهاجر سرا رفتن مصاحبه و تقریبا نصف دیگه منتظر کارنت شدن هستن...تقریبا میشه به روند امسال خوشبین بود، البته به نظر من ماه فبریه خیلی شرطه...باید ببینیم از شروع کار سفارت ها تا فبریه، آمار کلیر شده ها چطور میشه و چقدر طول مدت متوسط امسال میشه.
مطمئنم چند تا از شماها باشروع کار سفارت ها و بازگشت به حالت عادی، کلیر شدن تون رو خواهید دید
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
112
1 تشکر در 1 ارسال
2015-01-06 ساعت 19:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-06 ساعت 19:38 توسط Mahboy.)
دوستان نمیدونم جای این سوال کجاست با اجازه همینجا میپرسم! برای تحویل گرفتن پاسپورتهای مزین به ویزا از پست در وبسایت پست نوشته که حتما خود برنده با در دست داشتن مدرک شناسایی معتبر مراجعه کنه. واقعا به همسر برنده هم نمیدن پاسپورت رو؟! و این مدرک شناسایی معتبر برای ما ایرانی ها که تنها مدرک بین المللی مون معمولا پاسپورت هستش چی میتونه باشه؟!
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-06 ساعت 18:42)نیلان نوشته: امروز آمار کلیرنس ها رو یه نگاهی کردم، طبق منتظر سرا ۳۰ درصد از کیس های مهاجر سرا یک ضرب گرفتن که به نظر من آمار شایان توجهیه و از طرف دیگه تقریبا نصفی از کیس های مهاجر سرا رفتن مصاحبه و تقریبا نصف دیگه منتظر کارنت شدن هستن...تقریبا میشه به روند امسال خوشبین بود، البته به نظر من ماه فبریه خیلی شرطه...باید ببینیم از شروع کار سفارت ها تا فبریه، آمار کلیر شده ها چطور میشه و چقدر طول مدت متوسط امسال میشه.
مطمئنم چند تا از شماها باشروع کار سفارت ها و بازگشت به حالت عادی، کلیر شدن تون رو خواهید دید
===============
خدا از دهنت بشنوه انشاالله خیلی ممنون که امیدواری میدی
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-06 ساعت 17:08)behdadK نوشته: رضا جان من پیج مانیتور رو زدم رو 1 ساعت اما مثل اینکه شما بهتر از پیج مانیتور چک میکنی:دی
3 تا کیس کلا اضافه شده که 3 تا هم مهاجرتی هستند (نه لاتاری)
امیدوارم به زودی موتور سفارت ها روشن شه.
از دوستان کسی ایمیل زده به سفارت ها پیگیری کنه؟ سر 3 ماه پیگیری کردن ایده بدی هم نیستا
بهداد جان معلومه کم کم داره حوصله شما هم سر میره. حالا خدا به من رحم کنه که از اول حوصلم سر میره. آخه گفتن تا شش ماه هیچ سؤالی پاسخ داده نمیشه.
We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months
کلک اگه خبری رسیده به ما هم در گوشی بگو قول میدم به هیچکس نگم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز زنگ زدم سفارت ابوظبی، هی پرس 1 پرس 2 تا اینکه به اینجا رسید که ما اصلا تلفنی جواب نمیدیم لطفا برید ای میل بزنید. کسی تجربه تلفن زدن به سفارت ابوظبی رو داره که جواب بدن؟
البته من چون هنوز با شناختن کیس نامبرم در وب سایت مشکل دارم یک بار ای میل زدم گفتن در حال AP هستی.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود