موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من 3 اکتبر تو سوئد مصاحبه داشتم و کلیرنس خوردم.
سربازی هم نرفتم و کارت معافی دادم ، اینجا هم دانشجو ام و ترم آخر درسم هستم. در نتیجه ربطی به این دو مورد نداره.
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-09 ساعت 15:59)luigiazzuri4 نوشته: من 3 اکتبر تو سوئد مصاحبه داشتم و کلیرنس خوردم.
سربازی هم نرفتم و کارت معافی دادم ، اینجا هم دانشجو ام و ترم آخر درسم هستم. در نتیجه ربطی به این دو مورد نداره.
چه سوالایی ازتون پرسیدن؟ اگه معافین و دانشجو تو سوئد و کار دولتی نداشتین ایران، دیگه خیلی عجیبه که کلیرنس خوردین.!!!
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-09 ساعت 15:59)luigiazzuri4 نوشته: من 3 اکتبر تو سوئد مصاحبه داشتم و کلیرنس خوردم.
دوست عزیز سوپیشینه ازسوئد گرفته بودید و هنگام مصاحبه تحویل دادید؟
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-09 ساعت 18:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-10 ساعت 15:52 توسط luigiazzuri4.)
هم عدم سو پیشینه از سوئد بردم هم از ایران. کار دولتی هم نداشتم.
سوالات کلی پرسید. پرسید اینجا چی میخونی (رشته ام نرم افزاره.) بعد گفت یه کم توضیح بده راجع به رشته ات. بعد این که بری اونجا میخوای چه کار کنی؟ چرا اصلا لاتاری شرکت کردی؟ نظر خانواده ات نسبت به این که انتخاب شدی چیه؟ آمریکا کی رو داری؟ که گفتم دوستام هستن و فامیل های درجه دو. دیگه پرسید کجای امریکا دوست داری زندگی کنی؟ و این که دوست داری phd بخونی که گفتم الآن نه ترجیح میدم کار کنم. تمام جواب ها رو هم راستش رو گفتم و اصلا چیز پنهان کردنی نداشتم. دیگه حالا کلیرنس خورده ببینیم چی میشه.
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
من هم اين قدر كاشكي كاشكي كردم بعد از مصاحبه....كاشكي گفته بودم دخترم تيز هوشان درس مي خونه، كاشكي اصلا ميديد كه چقدر خوب بلده انگليسي حرف بزنه، حيف ، كاشكي اون موقع كه ازم پرسيد برادرت چطوري رفت آمريكا، يادم بود و بهش دقيق جواب ميدادم،كاشكي وقتي ازم با تعجب پرسيد چرا ليسانس گرفتي ولي سر كار نرفتي بهش مي گفتم از شش ماه پيش تو سراي محله افتخاري كار مي كنم،نكنه ميدونسته و فهميده راست نمي گم!! از اون طرف همسرم مجبور شده بود توضيحات مفصل و غير واقعي از دوران دانشگاه و سربازي و دوباره دانشگاهش و فعاليت ها فني اش بده، بسكه سؤال پيچش كرد هول شد! كارهاي نكرده رو هم گردن گرفت! ١٩٢ روز در كاشكي هاي كليرنس زندگي كرديم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
شماره های پایین همتون ویزا میگیرید ولی با کلی تاخیر اگر مثل پارسال باشه شماره ها ی 3000 به بالا یکم خطر ناک تر هستند که اونم کاملا شانسی هست و بستگی به سادگی فرمهای اولیه داره هرچی ساده تر درباره شغلتون توضیح داده باشین بهتره ما کلا فکر میکردیم پروندمون یکی از ساده ترین هاست و هیچ نکته منفی نداره ولی اشتباهی که کرده بودیم یکم تو فرم اولیه شغلو اب و تاب داده بودیم شغلهای فنی خیلی حساسه هر چند ساده و پیش پا افتاده باشه امیدوارم امسال حداقل سهم ویزای ایرانو بدن موفق باشید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم. البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
من بعنوان کسی که اول راه در این مسیر هستم با رضا عزیز کاملا موافقم
اخه چرا تو پروسه ای کسی ازش کاملا اطلاع نداره بصورت قاطع اظهار نظر کنیم
و انرژی منفی بدیم
داشتن انرژی مثبت و واقع بین بودن بهترین راه برای رسیدن هدف می باشد
پس به جای این همه هیاهو و فاز منفی
سعی کنیم به هم کمک کنیم نه اینکه در ابتدای کار باعث استرس و نگرانی دوستان بشیم
این تاپیک مثل سایر تاپیکهای دیگه در جهت راهنمایی و پیگیری پرونده دوستان ایجاد شده پس خواهشا رعایت کنید
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوسان سلام
فکر میکنم نوبت من در ماه ژانویه باشد لذا ایا دوستان می دانند که به علت کریسمس سفارت ترکیه تعطیل می باشد یا خیر ؟ اگر تعطیل است چند روز و از چه تاریخی ؟
متشکرم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه هايي كه تا امروز مصاحبه رفتن كسي بوده كه با كار دولتي يا سربازي يكضرب گرفته باشه؟
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینهها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا