موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما اگر یکی از این سه سفارت هستید (که نمیدانم چون امضای کاملی ندارید متاسفانه) مصاحبه شما به زبان فارسی است مگر اینکه خودتان خلافش رو موقع مصاحبه انتخاب کنید و آفیسر موافقت کنه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از دوستانی که رفتن مصاحبه یه سوال داشتم اینکه نوع حسابشون چی بوده و آیا برای سفارت در تمکن مالی نوع حساب اهمیت داره یا نه ؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-11 ساعت 09:42)نیلان نوشته: ببخشید دوست عزیز
یک سوال
شما که سوئد مصاحبه داشتید، فارسی بود یا انگلیسی؟
حق انتخاب فارسی هم داشتید؟
ممنون
همینجور که بچه ها گفتن تو اون سفارت ها فقط میشه فارسی مصاحبه کرد. مصاحبه من هم انگلیسی بود.
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-11 ساعت 12:24)behdadK نوشته: شما اگر یکی از این سه سفارت هستید (که نمیدانم چون امضای کاملی ندارید متاسفانه) مصاحبه شما به زبان فارسی است مگر اینکه خودتان خلافش رو موقع مصاحبه انتخاب کنید و آفیسر موافقت کنه
البته همونطور که من توی سفرنامه خودم نوشتم. ما زبان فارسی را برای مصاحبه انتخاب کردیم و آفیسر هم فارسی بلد بود و همون آفیسری بود که با بقیه بچه ها فارسی مصاحبه کرد. ولی به ما که رسید گفت من می خوام با شما انگلیسی مصاحبه کنم.
البته شاید دلیلش این بود که آخرین مدرک تحصیلی من و همسرم هر دو از خارج از کشور و به زبان انگلیسی بود. نمی دونم.
نمی خوام به بچه ها استرس وارد کنم ولی به جا اینکه انقدر وسواس الکی و بیهوده سر مهر دادگستری یا انتخاب پست یا ... داشته باشید، بد نیست جواب سوالاتی که حدس میزنید آفیسر ممکنه ازتون بپرسه را به زبان انگلیسی هم بلد باشید.
موفق باشید.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من امروز دوستم رو ديدم ازش پرسيدم در مورد مصاحبش، گفت توي اون روز يه دختر خانم ديگه به جز خودش يكضرب گرفته، بقيه اكثرا به خاطر نقص مدرك كليرنس خوردن، سعي كنيم همه مدارك رو كامل همراه ببريم همه
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun
كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10
ورود به امريكا: July 06