موضوعها: 0
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
یه مدت به اینجا سر نزده بودن، اومدم فکر کردم اشتباهی تاپیک برنده های 2015 و 2014 رو باز کردم. دوستان خوبه که این همه انرژی و هیجان دارید ولی کمی از این انرژی رو هم بذارید برای بعد از اعلام نتایج. انشالا که همه دوستان برنده بشن.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
اقیانوس آرام ما داریم میایییییییم ، سیاتل ما داریم میاییییییم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-25 ساعت 12:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-25 ساعت 12:44 توسط msr839.)
سرود ملی ایالات متحده آمریکا:
O say, can you see, by the dawn's early light,
در این ساعات فجر صبحگاهان، به من بگو چه میبینی
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming,
آیا آن پرچمی که دوش بر آن سلام دادیم را اکنون در نور سحرگاهان میبینی؟
Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight,
پرچمی که خطوط راه راه پهن آن و ستارگان درخشان آن در این نبرد پر خطر
O’er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?
پرچمی که بر روی استحکامات ما دلاورانه در اهتزاز بود.
And the rockets’ red glare, the bombs bursting in air,
تابش سرخ پرتابههای دشمن، و بمبهای انفجاری آنان
Gave proof through the night that our flag was still there.
در این شب آمدند و رفتند، اما پرچم ما در جای خود باقیماند.
O say, does that star spangled banner yet wave
به من بگو آیا آن پرچم ستاره نشان (امروزه) هنوز در اهتزاز است؟
O’er the land of the free, and the home of the brave?
آیا بر روی سرزمین مردمان آزاد، و منزلگاه شجاعان هنوز دیده میشود؟
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
راستش من این همه شور و انرژی که در دوستان می بینم براشون هم خوشحال میشم و هم نگران! من که از حالا نگران اعلام نتایجم و گرچه 100% امیددارم که برنده بشم اما میدونم که بالای 99% احتمال داره برنده نشم. اگر انشالا برنده بشم چندین ماه وقت دارم خودم رو آماده کنم اما فکر می کنم از حالا برای برنده نشدن هم باید آماده باشم! تا به قول دوستان کمتر ضربه بخورم.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2015-02-24 ساعت 20:50)bijan9 نوشته: داداش ببخشید ولی این پیچش مویی که شما مدعی دیدنش هستی به نظر من بیشتر غلو و بزرگ نماییه، هزینه آزادراهای پولی چیزی نیست که تو هیچ لیست هزینه ای بگنجه، فکر میکنم اولین بار در طول تاریخه که کسی میاد هزینه عبور از یک خیابون رو اضافه میکنه تا مخارج یک ماهو محاصبه کنه، چون همیشه راه های جایگزین وجود داره راه های پولی راهایی برای سریعتر رسیدنن نه تنها راه.
مگه پول دسته چک چقدر میشه آخه، دسته چک میخواییم چکار اصن، تو ایران لازمش ندارم چه برسه به آمریکا. واسه هزینه های گاه و بیگاه سیوینگو چکینگ یه بانک خوب پیدا میکنیم که اینارو نداشته باشه.
عزیز وقتی ما 2000تا تو بانک داریم، همین میشه کردیت ما دیگه...
دوست عزیز بهتون توصیه می کنم سفرنامه آمریکای دوستان سال های قبل و تاپیک های مربوط به زندگی و بانک و بیمه و... رو توی مهاجرسرا بخونید تا دیدتون کمی واقع گرایانه تر بشه.
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2015-02-24 ساعت 14:07)aminb نوشته: یه بنده خدایی بود کافی نت داشت میگفت پارسال واسه 200 نفر ثبت نام کرده از این 200 تا اسم هیچ کدوم در نیومده ...
ببخشید که اینو میگم اما خدا رو شکر حقشون بوده! به نظر من کسی که حتی یه فرم ساده لاتاری رو نتونه خودش پرکنه. برنده هم که بشه توی اون چند ماه نه میتونه به اندازه کافی زبان یاد بگیره و نه می تونه از پس مشکلات مهاجرت بر بیاد. درضمن خدا لعنت کنه بعضی از این کافی نت ها که برای چند هزارتومن پول به هرکسی میبینن میگن بیا ثبت نام کن. خودم یه بار تویه کافی نت دیدم یه آقای 50-60 ساله اومده بود برای کار بیمه، کافی نتیه کارش رو که انجام داد بهش گفت می خوای برات لاتاری هم ثبت نام کنم؟ اون طرف گفت لاتاری به چه درد من میخوره، اونم گفت برنده بشی میبرنت آمریکا!! اونم گفت خوب ثبت نام کن.
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
من امروز چندتا پست گذاشتم اما نمیدونم چرا فقط یکیش رو نشون میده.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-25 ساعت 18:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-25 ساعت 18:06 توسط مير منصور.)
(2015-02-25 ساعت 14:29)mohsen7337 نوشته: سلام دوباره
اگه در بیام
من که بعد اتفاقات تلخ چند ماه قبلم , مردنو تدفین عزیرانو و مشروطی ترم و هزار تا اتفاق دیگه مطمئنم اگه پول سفرم هم جور کنم دیگه دانشگاه انصراف میدم و میرم
بهتون قول میدم از تجربه کسی مثل من که توو زندگیش هم گشنگی کشیده هم بی پولی و فلان اینا مشکلات خود آدمه اگه زن نداشته باشی بچه نداشته باشی فقط خودتی پس باید خوشحال باشی
تاوان دادن برای مشکلات بقیه آدمو دق میده اونم نه یک بار یک ماه یک سال , لعنت به همشون
کارگری سوپرمارکت برا خودت باشه شرف داره
آفتاب گرم کالیفورنیا منتظرم باش که گشنگی درد نیست
محسن عزيز
منو ببخش وارد كلامت مي شم . ادم وقتي پير ميشه زياد حرف مي زنه .
در فرصت باقي مانده تمام تاپيك هاي سالهاي گذشته را بخوان . يعني لطفا .داستانهاي يامي yami را بخوان چون همسن شماست 4 سال با ليسانس كامپيوتر رفته و كلي داستان داره . بعد هزينه سفر شما به ابوظبي 3 ميليون اگر مجبورت كنن دوباره بري كه براي 60درصد اينجوريه ميشه 6 تا كه ازتركيه كمتره و از ارمنستان كمي بيشتر هزينه رفتن به اونور اب هم 6 تا بليط دو سره است اگه 70 تا داشته باشي ميشه 20000 دلار براي يك زندگي زير خط براي يكسال اگه شكست بخوري برگردي 6+6+70+ يك چيزايي =82تا با يه چيزاي را از دست دادي اگر موفق بشي بموني فقط موندن هدف نيست پس بايد تلاش كني . موفق بموني انشاله . پس نتيجه كه من از حرفم خطاب بشما ولي بهمه عزيزان مي خواهم بگويم تلاش كنيد با مطالعه و هدف مند و منطق بجاي احساس برويد . شايد اين حرفها رو پدرتون بگه ناراحت بشيد برادر بگه همينطور ولي من كه مجازي هستم از من ناراخت بشيد و جواب منو با تندي بديد بهتره تا با انها بد بگويد .ولي مطالعه را بكنيد . بااگاهي بريد كه در انجا به مدرك ما اهميت نمي دهند . پول مي خواهند و اگر بصورت عملي كاري بلد باشيد . موفق باشيد . عزت زياد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .