موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-26 ساعت 20:21)aminb نوشته: آقا بحث چی میکنید؟
هر شخصی که فقط یه بار موقع اعلام نتایج تو مهاجرسرا بوده باشه میفهمه که 90 درصد کاربرای مهاجرسرا بعد از قبولی اومدن اینجا
شما فقط این تاپیک رو نبینید، این تاپیک یه نقطه کوچیک تو یه زمین فوتبال هست نسبت به کل سایت مهاجرسرا
روز اعلام نتیجه حال و روز تاپیک شمارش معکوس اینجوریه که نهایتاً یک نفر از بچه ها میاد میگه قبول شدم و میره و توتاپیکای دیگه و دیگه اینطرفا پیداش نمیشه، یه 3-4 نفری هم میان میگن من فلان کسم قبول شده و یه 7-8 نفری هم میان عدم قبولیشون رو با افتخار اعلام میکنن و بقیه هم کلاً غیبشون میزنه. این وسط چیزی که نمک رو زخم حاظرین میپاشه تعداد انبوهی از دوستانی هست که تاریخ عضویتشون مال چند دقیقه پیشه و این اولین پستشون هست:
"فک کنم من اسمم دراومده ولی نمیدونم چیکار کنم توروخدا یکی منو راهنمایی کنه"
شما هم بعد کلی حرص خوردن میری و تا تاپیک شمارش معکوس سال بعد پیدات نمیشه، اما سال بعد که دوباره اومدی در کمال تعجب میبینی همون دوستانی که روز اعلام نتیجه کمک میخواستن هر کدوم 3-4 تا ستاره خوشگل پشت قبالشون هست و الآن از نظر اطلاعات مهاجرتی و زندگی توی آمریکا تو رو که تا پارسال خیلی ادعات میشد درسته قورت میدن تازه بعضیاشون هم در کمال ناباوری دسترسی مدیریتی هم گرفتن.
بله دوستان زندگی بالا و پایین داره
خدا همه رو به آرزوهاشون برسونه
خخخخخخ ایول خیلی قشنگ گفتی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
روزی "اندوه" به روستای ما آمد ، گفتیم رهگذر است ! ماند! گفتیم مسافر است و خستگی در میکند و میرود ، باز هم ماند و نشست و شروع کرد به بلعیدن ذخیره امیدمان ،گفتیم : مهمان بدقدمی ست ! دو سه روز دیگر میرود ...و باز هم ماند و ماند و ماند و تبدیل شد به یکی از اعضای ده مان . حال ، "اندوه" کدخدا شده و تمام کوچه ها بوی "آه" میدهد . تمام امیدها را بلعید و بجایش "حسرت" در دلها انبار کرد .
پیرترها هنوز به یاد دارند :
روزی که اندوه آمد ، "جهل" نگهبان دروازه روستا بود ....
ایشلا از شنبه...
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
امروز فهمیدم که بابام اعتقاد داره هرکسی مهاجرت میکنه آخرش کارتن خواب میشه و بهترین شغلی که میتونه به دست بیاره گارسونیه
خدا عاقبت منو بخیر کنه بعد از ۵ می چقدر باید باهاش کلنجار برم برا رفتن
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-27 ساعت 00:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-27 ساعت 00:37 توسط msr839.)
خداییش دیدن ویزای آمریکا توو پاسپورت آرزوی ما و خیلی هاست و حس خیلی عجیبی به آدم میده...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ديدن ويزاى امريكا تو پاسپورت آرزوييست كه تبديل به حسرت شده البته براى من مخصوصا وقتى ميبينم دوستام سالهاى گذشته اسمشون دراومده و چقدر تغيير تو زندگيشون ايجاد شده ومن هنوز اندر خم يك كوچه نشستم منتظر و نااميد واقعا احساس افسردگى ميكنم اميدوارم سال ٩٤سال خوش شانسى و قبولى براى همه مهاجر سراييا باشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم تو لیست امسال اضافه کنید
باشد تا اسم ما هم تو لیست قبول شده ها باشه
ابوالفضلم 25 سالمه دانشجوی کارشناسی 4 ساله که شرکت می کنم
اما دریغ از یه dear selected
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .
ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟