2015-03-10 ساعت 19:07
دوستان عزیزم سلام
اومدم بهتون یه اطلاعات کوچولو بدم
( البته شاید خیلی ها هم بدونن)
چند روز پیش پدر و مادرم دوباره رفتن آمریکا البته اینبار بعد از 2 و نیم سال غیبت! (هنوز سیتیزن نشدن)
خلاصه بعد از 4 ساااعت الااافی یه تعهد کوچیک ازشون گرفتن و گفتن دفعه بعد دیر بیایید گرین کارتتون رو میگیریم و...
حالا اطلاعات جالب من درباره پرواز قطر.
توی سایت قطر عضو شده و یه نفر رو فرد اصلی قرار بدید، و بقیه رو (همسر و بچه ها) رو اضافه کنید.مثل من که مادرم رو فرد اصلی و بقیه زیر مجموعه. خلاصه پرواز ها به سمت امریکا با این شرکت و چنتا شرکت زیر مجموعش براتون امتیاز داره و حتی به جایی میرسید که میتونید بلیط مجانی ردیف کنید.(البته باید طی دو سال امتیازتون به حد بالاش برسه)
اگه این موضوع family dominate قطر رو از سال پیش میدونستم الان بلیط مادرم مجانی میشد!!!
یا حق
اومدم بهتون یه اطلاعات کوچولو بدم
( البته شاید خیلی ها هم بدونن)
چند روز پیش پدر و مادرم دوباره رفتن آمریکا البته اینبار بعد از 2 و نیم سال غیبت! (هنوز سیتیزن نشدن)
خلاصه بعد از 4 ساااعت الااافی یه تعهد کوچیک ازشون گرفتن و گفتن دفعه بعد دیر بیایید گرین کارتتون رو میگیریم و...
حالا اطلاعات جالب من درباره پرواز قطر.
توی سایت قطر عضو شده و یه نفر رو فرد اصلی قرار بدید، و بقیه رو (همسر و بچه ها) رو اضافه کنید.مثل من که مادرم رو فرد اصلی و بقیه زیر مجموعه. خلاصه پرواز ها به سمت امریکا با این شرکت و چنتا شرکت زیر مجموعش براتون امتیاز داره و حتی به جایی میرسید که میتونید بلیط مجانی ردیف کنید.(البته باید طی دو سال امتیازتون به حد بالاش برسه)
اگه این موضوع family dominate قطر رو از سال پیش میدونستم الان بلیط مادرم مجانی میشد!!!
یا حق
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس