موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااااااااام دوستیام دلم براتون تنگ شده بود مخصوصا واسه پدر خوانده و والده مهاجر کوچولو ها آقا استخوان و سوم وان لایک یو و اون دختره چشم سفید مو بلند هم اتاقشون که میخوام تیکه تیکه اش کنم :-D عرضم به حضورتون میخوام بگم که من یه موسسه پیدا کردم به اسم آموزش مجازی پارس که مدرک بین المللی میده درواقع جزوه براتون میفرسته شما میخونین مقاله مینویسین و میفرستین و براتون گواهینامه صادر میشه آدرسشم Elearnpars.Org هست من که خیلی خوشم اومد حتما تابستونی میرم شما اگر قبلا استفاده کردین لطفا بهم بگین موفق باشید
A man with dreams needs a woman with vision
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
پیشاپیش سال نو همه شما مبارک . اینشاالله سالم و سلامت باشید
دوستان و عزیزان محترم قوانین سایت را حتما مطالعه کنید .
این تاپیک در آن بحث های سیاسی داره میشه ...
پست ها حذف شدند .. کاربرها هم اخراج شدن . لذا همراهی کنید اگر بیش از این پست های نامربوط زده بشه متاسفانه مجبور به بسته شدن این بخش میشیم !!!
لذا لطفا قوانین را بخونید و به آن احترام بگذارید .
با سپاس
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز امین آقا . لطفا کمی محترمانه تر بیان کنید
شما ها همه با شخصیت هستید و همگی مثل برادر خواهر ما .
هیچ فرقی هم با همدیگه نداریم . فقط امیدواریم اینشاالله اگر قسمت شماها است که امسال قبول شید و راهی بهتر از این در زندگیتون نیست قبول شید .
موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-17 ساعت 01:23)aminb نوشته: (2015-03-17 ساعت 01:09)Mahmood129 نوشته: با سلام خدمت شما دوستان عزیز
پیشاپیش سال نو همه شما مبارک . اینشاالله سالم و سلامت باشید
دوستان و عزیزان محترم قوانین سایت را حتما مطالعه کنید .
این تاپیک در آن بحث های ۳۰ یا C داره میشه ...
پست ها حذف شدند .. کاربرها هم اخراج شدن . لذا همراهی کنید اگر بیش از این پست های نامربوط زده بشه متاسفانه مجبور به بسته شدن این بخش میشیم !!!
لذا لطفا قوانین را بخونید و به آن احترام بگذارید .
با سپاس
سلام مدیر جون اینا همش از فشار نتیجه لاتاری هست که هر چی نزدیکتر میشیم فشارش بیشتر میشه
اما یه سوالی خیلی وخته ذهنم رو دگیر کرده .خیلی دوست دارم بدونم شما و دوستانی که قبول شدید واقعاً نظرتون درباره ما که تو این تاپیک هستیم چی هست؟ عایا شما ما را مسخره میکنید؟ عایا شما به ما میخندید؟ عایا از دید شما ما اسکلهایی هستیم که از بیکاری به اینجا پناه آوردهایم؟ نه بگو من طاقتشو دارم
باور قبل از قبولی سخته، اما انشالا که قبول شدی احساس اولش شیرینه و احساسات بعدیش پر از بهت و نگرانی و استرسه. امیدوارم امسال نمره ۲۰ بگیری از kccو در حالت استرسی ببینیمت
از محمود عزیز هم ممنونیم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-17 ساعت 00:39)fatima96 نوشته: سلااااااااااام دوستیام دلم براتون تنگ شده بود مخصوصا واسه پدر خوانده و والده مهاجر کوچولو ها آقا استخوان و سوم وان لایک یو و اون دختره چشم سفید مو بلند هم اتاقشون که میخوام تیکه تیکه اش کنم :-D عرضم به حضورتون میخوام بگم که من یه موسسه پیدا کردم به اسم آموزش مجازی پارس که مدرک بین المللی میده درواقع جزوه براتون میفرسته شما میخونین مقاله مینویسین و میفرستین و براتون گواهینامه صادر میشه آدرسشم Elearnpars.Org هست من که خیلی خوشم اومد حتما تابستونی میرم شما اگر قبلا استفاده کردین لطفا بهم بگین موفق باشید
پدر خوندت ساقدوشت بشه تو لس انجلس ایشالا ، ایشالا عروسی تو لاس وگاس بگیرم . بی حیا نخند . من یه چیزی گفتم تو نباید خوشال بشی که میخام شوهرت بدم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، فقط 47 روز دیگه مونده، آماده باشین...
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-17 ساعت 10:14)elahe mousavi نوشته: [quote='tenardie2bai' pid='585540' dateline='1426435150']
این هم عکس هایی از شیکاگو که یک روز مونده به روز سنت پاتریک رودخونه ها رو سبز کردند
سلام، میشه لطفا بیشتر در مورد سنت پاتریک توضیح بدین
عکساتون خیلی عالی بود ممنون
روز سنت پاتریک (به انگلیسی: Saint Patrick's Day) یکی از اعیاد مخصوص و تعطیلات ایرلندیها ست. که با مهاجرت و نفوذ آنها، بخصوص بارهای ایرلندی به اکثر کشورهای دیگر، بعد بینالمللی به خود گرفته. در این جشن مردها و زنهای ایرلندی لباسهای محلی سبز رنگشان را پوشیده و نوشیدنی محبوب ملی شان را مینوشند و رقص محلی شان را اجرا میکنند.
روز ملی ۱۷ مارس هر سال بعنوان روز ملی یا سنت پاتریک در کشورهای همسود و آمریکا جشن گرفته میشود. استفاده از شبدر ایرلندی توسط سنت پاتریک و هنگام موعظه او در ایرلند موجب تصویب این ترکیب بعنوان نماد ایرلند شد.
سنت پاتریک کسی است که مسیحیت را به ایرلند آوردهاست.
احتمالا روز سنت پاتریک یکی از عیدهایی است که از همه بیشتر در دنیا جشن گرفته می شود - با اجرای جشن های حمايت شده توسط شهرداری ها در ژاپن، استرالیا، کانادا، مالزی، انگلیس، و ایالات متحده و همچنین کشور اصلی کشیش پاتریک، ایرلند. از لحاظ جغرافیایی این نمایانگر پراکندگی وسیع ایرلندی ها، از روی اختیار یا اجبار، در طی 30 سال مهاجرت به کشورهای مختلف در سرتاسر جهان است. ولی احتمالا در هیچ کشور دیگری حضور ایرلندی ها به اندازه ایالات متحده قابل لمس نیست، جایی که اکنون این عید نژادی متعلق به تمام مردم آمریکایی شده است.
تقریبا در تمام مدارس ابتدایی، دولتی یا خصوصی در ایالات متحده، کلاس های درس با رنگ سبز تزیین می شوند؛ اگر احیانا غفلت کرده و در آن روز رنگ سبز نپوشید، احتمالا از سر شوخی با یک نیشگون کوچک مجازات می شوید. لوازم التحریر فروش ها کارت های تبریک سنت پاتریک می فروشند، نانوایی ها بیسکویت های شبدر شکل، تزیین شده با شکر سبز، می پزند، و بارهای محل آبجوی سبز رنگ به مشتریان می دهند.
مایک کرونین و دارل آدیر، تاریخدان، در کتاب شان، "پوشیدن رنگ سبز"، می گويند این جشن ها "نشانه ای از پیروزی قدرت ایرلندی ها است، و تجلیل از آزادی ای که در آمریکا بدست آمده است."
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند