کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
در ادامه جشنواره عیدی های فرزاد استخوان 5 تنی از اعضا جمعی گروه مهاجر سرا مورد تشویق قرار گرفتند و رتبه بعنوان عیدی دریافت کردند.
میبینید دست دلبازی تا چه حد؟؟؟؟؟؟!!!!!! الله اکبر!!!!!!! به این دست کرم خودم . باشد که خشنود گشتندی دوستان.

اینجا برعکسه تشویق برای همه و تنبیه برای یک نفر
تشکر کنندگان: msr839 ، DELPHI5 ، puryapurya ، bijan9 ، rezijon
(2015-03-23 ساعت 17:13)ostokhan نوشته:  در ادامه جشنواره عیدی های فرزاد استخوان 5 تنی از اعضا جمعی گروه مهاجر سرا مورد تشویق قرار گرفتند و رتبه بعنوان عیدی دریافت کردند.
میبینید دست دلبازی تا چه حد؟؟؟؟؟؟!!!!!! الله اکبر!!!!!!! به این دست کرم خودم . باشد که خشنود گشتندی دوستان.

اینجا برعکسه تشویق برای همه و تنبیه برای یک نفر

ار لطف شما بسیار سپاسگزارم
امیدوارم امسال شما رو جزو برندگان لاتاری ببینم SmileShy
می گذرد ...
تشکر کنندگان: ostokhan
دوستانی که اطلاع دارند لطفا تفاوت ایالت های مختلف امریکا رو برای زندگی بگن.
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839
سلام به همه دوستان عزیزم
یه خواهش داشتم لطفا برای من دعا کنید امسال برنده بشم چون بسیار به این شانس برای شروع دوباره زندگی نیاز دارم

موفق و پیروز باشید

[عکس: d36a1fb469021e811a016e5edfc0340cb9845e6b.jpg]
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
(2015-03-23 ساعت 18:31)samirasamira1010 نوشته:  دوستانی که اطلاع دارند لطفا تفاوت ایالت های مختلف آمریکا رو برای زندگی بگن.

سمیرا خانم تماما فرق هستش. سوال شما خیلی کلیه. این جوری نمیشه پاسختون رو داد. اگه ریزتر سوالتون رو بپرسید بهتره
تشکر کنندگان: msr839 ، victor2016 ، alireza_guitar ، hameddjj ، samirasamira1010
با سلام
یک سایت خیلی خوب برای سنجش میزان حقوق پرداختی در مناطق مختلف آمریکا
http://www.glassdoor.com/
توصیه میکنم حتما ببینید
ایام به کام
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: msr839 ، victor2016 ، ostokhan ، pichak333 ، farzad parsa ، kuwait ، takpar1371 ، asher ، nima2016 ، pouya007 ، we are one ، puryapurya
دوستان عزیز سال نوتون مبارک. انشالا امسال خبرهای خوب بشنوید!
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
تشکر کنندگان: victor2016 ، ostokhan ، DELPHI5 ، takpar1371 ، asher ، Aroma ، nima2016 ، alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، mona_ir ، we are one ، puryapurya ، 2taha
دوستان عزیز نوروز رو بهتون تبریک میگم. امیدوارم همه سالی خوب و پر از موفقیت داشته باشید.
42 روز دیگه مونده.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، ostokhan ، DELPHI5 ، takpar1371 ، asher ، Aroma ، nima2016 ، msr839 ، mona_ir ، we are one ، puryapurya
منتظر خبرهاي خوب هستيم[emoji631][emoji631]
تشکر کنندگان: Aroma ، DELPHI5 ، alireza_guitar ، msr839 ، rezijon ، mona_ir ، we are one ، puryapurya
دوستان عزیزم سلام♥♥♥♥♥
امروز خواهرم و شوهرش که برنده 2015 هستن مصاحبه دارن.
براشون دعا کنید...
تا به الان همه چیشون اکی بوده.
اما فردا روز پیکاره...
به امید خدا یه روز هم شما ها پاتون برسه به مراحل آخر و با پرواز قطر خودتون رو برسونید به خاکه پاکه آمریکا
یا حق♥♥♥♥♥
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: HERMES7 ، msr839 ، kuwait ، nima2016 ، pouya007 ، rezijon ، mona_ir ، farzad parsa ، we are one ، puryapurya ، satin ، ostokhan ، bestgmx ، babak_m ، 2taha
(2015-03-24 ساعت 04:45)alireza_guitar نوشته:  دوستان عزیزم سلام♥♥♥♥♥
امروز خواهرم و شوهرش که برنده 2015 هستن مصاحبه دارن.
براشون دعا کنید...
تا به الان همه چیشون اکی بوده.
اما فردا روز پیکاره...
به امید خدا یه روز هم شما ها پاتون برسه به مراحل آخر و با پرواز قطر خودتون رو برسونید به خاکه پاکه آمریکا
یا حق♥♥♥♥♥
انشا الله یکضرب ویزا رو می گیرن و یه عید خوب و به یاد ماندنی براشون رقم می خورهWinkCool
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، mona_ir ، puryapurya ، parsa yavari ، ostokhan ، bestgmx ، 2taha ، alireza_guitar
سلام و صبح بخیر خدمت همه رفقا
اینم اولین کانت داون King Eagle
[img][عکس: 7b9dbd915032b7661.jpg][/img]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، abas_kashan ، mona_ir ، kuwait ، farzad parsa ، hameddjj ، we are one ، puryapurya ، satin ، ostokhan ، bestgmx ، bijan9 ، 2taha
سلام دوستان خوبین همگی، اومدم عرض ادبی کرده باشم، درگیر مهمانان نوروزی و خوش گذرونی هستیم جای شما همگی خالی، ازصبح تا عصر رو کنار ساحل سپری میکنیم
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، mona_ir ، kuwait ، we are one ، pichak333 ، puryapurya ، bijan9
سلام دوستان امیدوارم ایام نوروز تا الان براتون خوب بوده باشه.
من این پستو قبلا فرستادم اما حذف شده بود پس دوباره می فرستم.
دوستانی که برنامه نویسن یا تازه میخوان شروع کنن(مثل خودمTongue ) این مقاله رو بخونن:

موضوعش بهترین زبان برنامه نویسی در سال 2015 هست که مطمئنا خوندنش خالی از لطف نیست و میشه یه برآوردی واسه سال 2016 ازش داشت.

اینم لینکش:
http://www.sitepoint.com/whats-best-prog...earn-2015/
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: msr839 ، mona_ir ، kuwait ، farzad parsa ، we are one ، pichak333 ، puryapurya ، DELPHI5
با سلام و تبریک سال نو خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی

امیدوارم که در چهل و پنجمین روز این سال خبر خوشی به دستتون برسه. همونی که همه ی ما منتظرشیم

راستش میخواستم از فرزاد ostekhan عزیز بخوام که آخرین لیست منتظران اینجا بزاره تا ببینیم همسفران ما کی هستند.

متچکرم
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، mona_ir ، kuwait ، we are one ، pichak333 ، puryapurya ، asher

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان