موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-24 ساعت 21:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-24 ساعت 21:34 توسط faryas.)
در معبدی گربه ای زندگی می کرد که هنگام عبادت راهب ها مزاحم تمرکز آن ها می شد. بنابراین استاد بزرگ دستور داد هر وقت زمان مراقبه می رسد یک نفر گربه را گرفته و به ته باغ ببرد و به درختی ببندد.
این روال سال ها ادامه پیدا کرد و یکی از اصول کار آن مذهب شد. سال ها بعد استاد بزرگ درگذشت.گربه هم مرد.راهبان آن معبد گربه ای خریدند و به معبد آوردند تا هنگام عبادت به درخت ببندند تا اصول عبادت را درست به جا آورده باشند. سال ها بعد استاد بزرگ دیگری رساله ای نوشت درباره ی اهمیت بستن گربه هنگام عبادت!!
بسیاری از باورهای ما اینگونه به اصل و قانون تبدیل می شوند.
اگر نتوانی روی زمین بهشت را پیدا کنی ، در آسمانها نیز نمی توانی آن را بیابی …
"خانه خدا همین نزدیکی است و تنها اثاث آن مهربانی است".(حسین پناهی)ج
این دعای زیبای امروزم تقدیم به تمام دوستان خوبم :
خداوندا
براي شانه هاي خسته قدري عشق،
براي گامهاي مانده در ترديد قدري عزم،
براي زخمها مرهم
براي اخمها لبخند،
براي پرسش چشمان ما پاسخ،
براي خواهش دستان ما باران،
براي واژه ها گرما،
براي خوابها رؤيا،
براي اين همه سرگشتگي ايمان،
براي اين همه بيگانگي الفت،
براي ظلمت جان، روشناييهاي پي در پي،
براي حيرت دل، آشناييهاي پرمعنا،
براي عشقهاي خسته قدري روح،
براي عزمهاي مانده قدري راه... عطا فرما..
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
پیرمرد ی یه جمله جالبی گفت که حیفم اومد به شما هم نگم : زندگي مثل آب توي ليوانه ترک خورده مي مونه
بخوري تموم ميشه
نخوري حروم ميشه
از زندگيت لذت ببر چون در هر صورت تموم ميشه . . .
به خاطر بسپاریم
اشتباه کردن ، اشتباه نیست در اشتباه ماندن اشتباه است!
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
سلام به همگی
والا ما بعد چند سال کلنجار رفتن با خودمون و این ملت پارسال برای اولین بار لاتاری اسم نوشتم و قطعا قصد مهاجرت دارم.
دو تا مشکل دارم اولیش زبان دومیش ترس از پرواز.
با اولی خلاصه کنار میام با دومی چکار کنم؟ می شه زمینی رفت؟ مثلا با قطار ( البته تا انگلستان بقیش رو با کشتی یا یه همچین چیزی)؟
خلاصه سوالم جدی بود چون این مشکل اصلیمه.
ممنون
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ی سوالی ایا کسی میدونه اونور برا ارشد وام تحصیلی با گرین میدن یا نه ؟؟؟؟؟
اگه وام نمیدن خدایی قید امریکا میزنم ....پول ندارم ۶۰ هزار تا خرج دانشگاه کنم
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
(2015-03-24 ساعت 22:19)faryas نوشته: (2015-03-24 ساعت 22:08)?!Seattle نوشته: سلام به همگی
والا ما بعد چند سال کلنجار رفتن با خودمون و این ملت پارسال برای اولین بار لاتاری اسم نوشتم و قطعا قصد مهاجرت دارم.
دو تا مشکل دارم اولیش زبان دومیش ترس از پرواز.
با اولی خلاصه کنار میام با دومی چکار کنم؟ می شه زمینی رفت؟ مثلا با قطار ( البته تا انگلستان بقیش رو با کشتی یا یه همچین چیزی)؟
خلاصه سوالم جدی بود چون این مشکل اصلیمه.
ممنون
بابا ترس چیه جک میگی !!! مگه با تپولوف ایران میخای بری !
یا با قطر ایر یا ترکیش ...جفتشم بهترین کیفیت داره....
خدایی این سوالای مسخره نپرس .......
دوست عزیز این یک نوع بیماری هستش . لطفا زود قضاوت نکنید. مطمئنا من هم دوست نداشتم این مورد رو داشته باشم . این موارد مسخره نیست
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
عجب بابا
بابا بنده خدا نمیخاد پرواز کنه چه زوری اوردین شما
دیگه دلیلش به ما ربطی نداره
بله میشه زمینی رفت اتفاقا جذابم هست ولی کمی خسته کننده میشه