کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
در معبدی گربه ای زندگی می کرد که هنگام عبادت راهب ها مزاحم تمرکز آن ها می شد. بنابراین استاد بزرگ دستور داد هر وقت زمان مراقبه می رسد یک نفر گربه را گرفته و به ته باغ ببرد و به درختی ببندد.
این روال سال ها ادامه پیدا کرد و یکی از اصول کار آن مذهب شد. سال ها بعد استاد بزرگ درگذشت.گربه هم مرد.راهبان آن معبد گربه ای خریدند و به معبد آوردند تا هنگام عبادت به درخت ببندند تا اصول عبادت را درست به جا آورده باشند. سال ها بعد استاد بزرگ دیگری رساله ای نوشت درباره ی اهمیت بستن گربه هنگام عبادت!!
بسیاری از باورهای ما اینگونه به اصل و قانون تبدیل می شوند.
اگر نتوانی روی زمین بهشت را پیدا کنی ، در آسمانها نیز نمی توانی آن را بیابی …

"خانه خدا همین نزدیکی است و تنها اثاث آن مهربانی است".(حسین پناهی)ج

این دعای زیبای امروزم تقدیم به تمام دوستان خوبم :
خداوندا
براي شانه هاي خسته قدري عشق،
براي گامهاي مانده در ترديد قدري عزم،
براي زخمها مرهم
براي اخمها لبخند،
براي پرسش چشمان ما پاسخ،
براي خواهش دستان ما باران،
براي واژه ها گرما،
براي خوابها رؤيا،
براي اين همه سرگشتگي ايمان،
براي اين همه بيگانگي الفت،

براي ظلمت جان، روشناييهاي پي در پي،
براي حيرت دل، آشناييهاي پرمعنا،
براي عشقهاي خسته قدري روح،
براي عزمهاي مانده قدري راه... عطا فرما..
تشکر کنندگان: aminb ، ostokhan ، pichak333 ، msr839 ، 2taha ، DELPHI5
(2015-03-24 ساعت 21:11)faryas نوشته:  [عکس: pgux_images_(4).jpg]

هستم ولی واقعا خستم

ی نفر بگه چند روز دیگه مونده به ۱۵ اردیبهشت...۱۵ بهشت یا شایدم جهنم

سلام
خخخخ
فریاس گفتی که نمیای تا یه ماه دیگه
عه
دوام نیاوردی؟
این وضع چهار ساله منه
خخخ
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، ostokhan ، msr839 ، rezijon ، puryapurya
(2015-03-24 ساعت 21:46)nima2016 نوشته:  
(2015-03-24 ساعت 21:11)faryas نوشته:  [عکس: pgux_images_(4).jpg]

هستم ولی واقعا خستم

ی نفر بگه چند روز دیگه مونده به ۱۵ اردیبهشت...۱۵ بهشت یا شایدم جهنم

سلام
خخخخ
فریاس گفتی که نمیای تا یه ماه دیگه
عه
دوام نیاوردی؟
این وضع چهار ساله منه
خخخ
حوصله هیچی ندارم ....خاستم برا ارشد بخونم یکماه دیگست ولی حالشو ندارم چون فایده ای نداره.....فقط فرا ر .....

۲ روز مونده باشه به مرگم از این نظام میرم
تشکر کنندگان: aminb ، pichak333 ، msr839 ، rezijon
سلام دوستان گلم
یه مسافرت کوچولو رفتم نرسیدم بهتون سر بزنم
دلم براتون تنگ شده بود
چه خبر نتایج اعلام نشده؟ کیس نامبرتون چنده؟ Smile
تشکر کنندگان: faryas ، bijan9 ، msr839 ، rezijon ، puryapurya
پیرمرد ی  یه جمله جالبی گفت که حیفم اومد به شما هم نگم :  زندگي مثل آب توي ليوانه ترک خورده مي مونه
بخوري تموم ميشه
نخوري حروم ميشه
از زندگيت لذت ببر چون در هر صورت تموم ميشه . . .
به خاطر بسپاریم
اشتباه کردن ، اشتباه نیست در اشتباه ماندن اشتباه است!
تشکر کنندگان: ostokhan ، azadeh.mohamad ، HERMES7 ، battosai ، nima2016 ، pichak333 ، msr839 ، aminb ، farzad parsa ، asher ، rezijon ، mona_ir ، puryapurya ، hameddjj ، 2taha
سلام به همگی
والا ما بعد چند سال کلنجار رفتن با خودمون و این ملت پارسال برای اولین بار لاتاری اسم نوشتم و قطعا قصد مهاجرت دارم.
دو تا مشکل دارم اولیش زبان دومیش ترس از پرواز.
با اولی خلاصه کنار میام با دومی چکار کنم؟ می شه زمینی رفت؟ مثلا با قطار ( البته تا انگلستان بقیش رو با کشتی یا یه همچین چیزی)؟
خلاصه سوالم جدی بود چون این مشکل اصلیمه.
ممنون
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: bijan9 ، ostokhan ، pichak333 ، msr839 ، aminb ، rezijon ، puryapurya ، 2taha
(2015-03-24 ساعت 22:08)?!Seattle نوشته:  سلام به همگی
والا ما بعد چند سال کلنجار رفتن با خودمون و این ملت پارسال برای اولین بار لاتاری اسم نوشتم و قطعا قصد مهاجرت دارم.
با اولی خلاصه کنار میام با دومی چکار کنم؟ می شه زمینی رفت؟ مثلا با قطار ( البته تا انگلستان بقیش رو با کشتی یا یه همچین چیزی)؟
ممنون
بابا ترس چیه جک میگی !!! مگه با تپولوف ایران میخای بری !
یا با قطر ایر یا ترکیش ...جفتشم بهترین کیفیت داره....

خدایی این سوالای مسخره نپرس .......
تشکر کنندگان: ostokhan ، pichak333 ، msr839 ، aminb ، farzad parsa ، 2taha
ممنون

آره وقتی ویزای آمریکارو داشته باشی
با هر وسیله ای که بره سمت آمریکا میتونی بری، تا دلت بخواد هم کشتی موجود هست، از فرانسه انگلیس، پرتغال مراکش و ... میتونی با کشتی بری
اما آخه ترس چی!!!
من عاشق پرواز با هواپیمام مخصوصا صندلی کنار پنجره
اووووف پایینو تماشا کن زندگی بابا.
تشکر کنندگان: ?!Seattle ، faryas ، azadeh.mohamad ، ostokhan ، nima2016 ، pichak333 ، msr839 ، aminb ، farzad parsa ، rezijon ، puryapurya ، 2taha
دوستان ی سوالی ایا کسی میدونه اونور برا ارشد وام تحصیلی با گرین میدن یا نه ؟؟؟؟؟
اگه وام نمیدن خدایی قید امریکا میزنم ....پول ندارم ۶۰ هزار تا خرج دانشگاه کنم
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، puryapurya
ممنون

سلام
دوست عزیز واسه فکر کردن به این مسئله یکم زوده بزار اول اسمت در بیاد...بعد...
والا ما اگه اسممون در بیاد تا خود آمریکا حاضریم رو دستامون راه بریمBig Grin به خدا راست میگم...Big Grin
تشکر کنندگان: faryas ، nima2016 ، pichak333 ، msr839 ، aminb ، babak_m ، farzad parsa ، rezijon ، puryapurya
(2015-03-24 ساعت 22:19)faryas نوشته:  
ممنون

دوست عزیز این یک نوع بیماری هستش . لطفا زود قضاوت نکنید. مطمئنا من هم دوست نداشتم این مورد رو داشته باشم . این موارد مسخره نیست
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: ostokhan ، faryas ، msr839 ، aminb ، babak_m ، farzad parsa ، rezijon ، mona_ir ، puryapurya ، 2taha
(2015-03-24 ساعت 22:25)?!Seattle نوشته:  
ممنون

دوست عزیز این یک نوع بیماری هستش . لطفا زود قضاوت نکنید. مطمئنا من هم دوست نداشتم این مورد رو داشته باشم . این موارد مسخره نیست

مشکلی نیست دوست عزیز

شما هر جا بخوای بری هم با کشتی و هم با قطار و اتوبوس میتونی بری.

برای آمریکا هم میتونی از بریتانیا به نیویورک بری. از ایران میتونی بری استانبول با قطار و از اونجا به بریتانیا
تشکر کنندگان: ?!Seattle ، faryas ، pichak333 ، msr839 ، aminb ، farzad parsa ، rezijon ، puryapurya ، 2taha
ممنون

دست عزیز از دست بچه ها ناراحت نشید... شاید اگه چند تا سفر با هواپیما داخل کشور تو مسافت های خیلی کم را برید کم کم شرایط براتون بهتر بشه چون تا زمانی که در معرضش قرار نگیری درست نمیشه...
تشکر کنندگان: ?!Seattle ، ostokhan ، faryas ، pichak333 ، msr839 ، aminb
ممنون

جلل خالق این دیگه چه بیماری !!!! ترس یا بیماری !!!

ببین من فقط ی چیزیو خوب میدونم مرگ پشت دره...یا امروز میاد یا فرداها.....

پس نترس ...اگه اینطور بخای فکر کنی که ممکنه ....خودت میدونی دیگه
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، ostokhan ، aminb ، farzad parsa ، 2taha
عجب بابا
بابا بنده خدا نمیخاد پرواز کنه چه زوری اوردین شما
دیگه دلیلش به ما ربطی نداره
بله میشه زمینی رفت اتفاقا جذابم هست ولی کمی خسته کننده میشه
تشکر کنندگان: pichak333 ، ?!Seattle ، msr839 ، ostokhan ، aminb ، puryapurya ، 2taha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان