موضوعها: 0
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
[/quote]
همتون درست میگید ....
ولی ی مثالی رو برات میزنم ...ادم پولدار تو خارج احساس غربت نمیکنه اما ادم فقیر تو مملکت خودشم غریبه هست....
هر جای دنیا بخوای بری ب بسم الله باید ۱۰۰ میلو پول ببری حالا من که ندارم چی ها !!!!؟؟؟؟؟؟
بگو وگر نه دوباره داد میزنم
[/quote]
بزار خودم رو مثال بزنم. اول واقعا تصمیم گرفتم مهاجرت کنم ( دلایلش بماند) .بعد از اینکه تصمیم گرفتم و قطعی شد هدفم رو مشخص کردم ( برای امریکا سیاتل و برای اروپا المان) . من هم پول ندارم در حدی که بتونم با سرمایه گذاری اقامت دائم کشوری رو بگیرم. اهل راه پ ن ا ه ن د گ ی هم نیستم( چون کاری نکردم که لیاقت گرفتنش رو داشته باشم).تنها گزینه موند از راه تخصص یا مدرک تحصیلی. من مدرک تحصیلی رو در نظر گرفتم .بعد 11 سال که از گرفتن مدرک کارشناسیم گذشت رفتم ارشد شرکت کردم و قبول شدم نهایتا امسال تابستون تمومه با معدل بالای 18 و چند مقاله خوب. زبان رو تازه شروع کردم و از سال دیگه هم زبان آلمانی رو هم شروع خواهم کرد البته نه به جدیت انگلیسی ولی ..... توی این مدت کار هم کردم و پول دانشگاه رو خودم دادم البته مدیون حمایت پدر و مادرم هم هستم.بعد از فارغ التحصیلی پیگیر کار مهاجرت به اروپا و یا امریکا خواهم بود به جدیت ولی حتما در آزمون دکتری سال دیگه هم شرکت می کنم شاید روزگار نخواست من به این راحتی ها مهاجرت کنم ولی من تلاشمو کردم و چیزی هم از دست ندادم . بیست سال دیگه اگه زنده بودم هرگز این جمله رو نمی گم ای کاش تلاش می کردم خودمو نجات بدم چون این کار رو الان دارم انجام می دم با تمام وجودم و تمام اون امکاناتی که تونستم داشته باشم ( هر چقدر هم کم). شما شاید جای من بودی فقط لعن نفرین می کردی دنیا رو که چرا اینطور نشد اونطور نشد.
دوست عزیز اگه بقول خودت بچه مایه نیستی باید تمام توانت رو بزاری تا خودت رو نجات بدی. خوب نگاه کنی و تلاش کنی حتما موفق می شی. تو این مسئله نباید امیدت رو از دست بدی نه تو قرعه کشی لاتاری که در مقابل زندگیت هیچه.
من جای شما نیستم ولی همینقدر که الان به نت دسترسی داری می تونم ندید بگم وضعت از من بدتر نیست و امکاناتت کمتر از من نیست.
نوع نگاهت رو عوض کن شاید این ده یازده سالی که من و هم نسل های من اینجا تلف کردیم شما نکنی. هیچ شخصی نمی تونه راهی بهت نشون بده جز اینکه خودت اون راه رو ببینی و باور کنی.
من شعار نمی دم دارم کارم رو انجام میدم حالا چند سال دیگه هرچی پیش بیاد از خودم ناراحت و خجالت زده نیستم . حالا راه چیه ؟ خودت بخای با توجه به زندگیت می تونی پیدا کنی.
حرف زیاده و .....
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دیگه کم کم داره میرسه..امیدوارم ه همه دوستان همگی برنده بشن و برن ایندشون رو بسازن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-26 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-26 ساعت 01:35 توسط faryas.)
[quote='?!Seattle' pid='587485' dateline='1427
قصد توهین به هیچکس ندارم ولی بالاخره ی نفر پیدا شد ی حرف درستی زد !!!! خدا خیرت بده کاربر seattle
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
اینم چهارشنبه س و ر ی در لس آنجلس و پریدن( LAPD ) پلیس لس آنجلس از روی آتیش ...
شاید یکی از دلایل من برای انتخاب لس آنجلس به عنوان اولین شهر ورودی به امریکا هم همین باشه ( آشنایی مردم و مقامات اداری و گمرکی و پلیس و غیره با ایرانی ها و فرهنگشون)
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی انگیزه بعضی بچه هارو میبینم هم تعجب میکنم هم خوشحال میشم..آدم باید امیدوار باشه ولی نه ا این حد
قطعا تمام بچه های مهاجر که امیدشون رو به 40 روز دیگه دوختن نمیتونن برنده باشن باید واقعیت رو قبول کرد...اونوقت بعد قبول نشدن به لحاظ روحی آسیب میبینید....هیچ چی رو نمیشه توی این پرسه از قبل پیش بینی کرد اینو بر اساسه تجربه چند سال قبل خودم بهتون میگم..خیلی از دوستان از الان شهر مورد نظرشون رو انتخاب کردن ولی این اشتباهه چون هنوز هیچی معلوم نیست..تمامه کارها رو باید پله پله جلو ببرید..بچه ها حواستون باشه خواهشا و لطفا اگه هرکی از هر کجا قبول شد تا قبل از اینکه بلیط رو واسه یو اس تو دستتون ندیدید حرفی به هیچ کس جز پدر یا مادرتون نزنید..خیلی از اتفاقات و نشدن ها و موندن هااز همین اطلاعات غیر ضروری هست که شما به دوستانتون یا اقوام میدید(یکی از مشکلاتی که باعث شد من نتونم برم)..پس خواهشا اگه قبول شدید بی سر وصدا کارهاتون رو پیش ببرید ...بهترین راهنما و مرجع همین سایت هست که انصافا کمکه زیادی به بچه ها میکنه ..هر مشکلی بر خوردید با بچه های این سایت در میون بزارید خیلی از بچه های سالهای قبل رو من میشناسم که انصافا با دل و جون کمک میکنن البته همیشه جوانب کار رو در نظر بگیرید و حواستون رو جمع کنید.
و در مورد انتخابه شهرتون اینطور نیست که مثلا بگیم لس آنجلس یا تگزاس خوبه بریم دیگه..نه انطور نیست باید همه جواب رو در نظر بگیرید...خود اکثر شما میدونید هر ایالت قانون خودش رو داره..یه ایالت خرج و مخارج خورد وخوراکش پایینتره یکی دیگه هزینه اجاره خونه پایینه یکی دیگه کار پیدا میشه یکی دیگه به سختی میتونید پیدا کنید یه ایالت ایرانی زیاده یکی دیگه کمه یه ایالت آب و هوای شرجی داره یکی خشک ..همه این مساییل رو باید در نظر بگیرید..صحبت در مورد انتخاب ایالت هنوز خیلی زوده
ولی خوب کیف میده...انشا الله همتون برنده شید و حالشو ببرید...بچه ها نمیدونید چه دنیاییه وقتی اسموتون رو با کیس نامبرتون میبینید انگار دریچه ای از بهشت به روتون باز میشه...از این بهتر اون سختیه لذت بخش و دویدن هایی هست که واسه انجام فرایند این پرسه انجام میدید واقعا حسه خیلی خیلی خوبیه ..امیدوارم همه شما بتونید این حس رو تجربه کنید..
C/N:000016XX
EMPTY HANDS AND BIG WISHES