کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
سال نو مبارک
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: nima2016 ، aminb ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، 2taha ، barooni_sho ، ProEngineer ، DELPHI5
[/quote]
همتون درست میگید ....
ولی ی مثالی رو برات میزنم ...ادم پولدار تو خارج احساس غربت نمیکنه اما ادم فقیر تو مملکت خودشم غریبه هست....

هر جای دنیا بخوای بری ب بسم الله باید ۱۰۰ میلو پول ببری حالا من که ندارم چی ها !!!!؟؟؟؟؟؟

بگو وگر نه دوباره داد میزنم
[/quote]
بزار خودم رو مثال بزنم. اول واقعا تصمیم گرفتم مهاجرت کنم ( دلایلش بماند) .بعد از اینکه تصمیم گرفتم و قطعی شد هدفم رو مشخص کردم ( برای امریکا سیاتل و برای اروپا المان) . من هم پول ندارم در حدی که بتونم با سرمایه گذاری اقامت دائم کشوری رو بگیرم. اهل راه پ ن ا ه ن د گ ی هم نیستم( چون کاری نکردم که لیاقت گرفتنش رو داشته باشم).تنها گزینه موند از راه تخصص یا مدرک تحصیلی. من مدرک تحصیلی رو در نظر گرفتم .بعد 11 سال که از گرفتن مدرک کارشناسیم گذشت رفتم ارشد شرکت کردم و قبول شدم نهایتا امسال تابستون تمومه با معدل بالای 18 و چند مقاله خوب. زبان رو تازه شروع کردم و از سال دیگه هم زبان آلمانی رو هم شروع خواهم کرد البته نه به جدیت انگلیسی ولی ..... توی این مدت کار هم کردم و پول دانشگاه رو خودم دادم البته مدیون حمایت پدر و مادرم هم هستم.بعد از فارغ التحصیلی پیگیر کار مهاجرت به اروپا و یا امریکا خواهم بود به جدیت ولی حتما در آزمون دکتری سال دیگه هم شرکت می کنم شاید روزگار نخواست من به این راحتی ها مهاجرت کنم ولی من تلاشمو کردم و چیزی هم از دست ندادم . بیست سال دیگه اگه زنده بودم هرگز این جمله رو نمی گم ای کاش تلاش می کردم خودمو نجات بدم چون این کار رو الان دارم انجام می دم با تمام وجودم و تمام اون امکاناتی که تونستم داشته باشم ( هر چقدر هم کم). شما شاید جای من بودی فقط لعن نفرین می کردی دنیا رو که چرا اینطور نشد اونطور نشد.
دوست عزیز اگه بقول خودت بچه مایه نیستی باید تمام توانت رو بزاری تا خودت رو نجات بدی. خوب نگاه کنی و تلاش کنی حتما موفق می شی. تو این مسئله نباید امیدت رو از دست بدی نه تو قرعه کشی لاتاری که در مقابل زندگیت هیچه.
من جای شما نیستم ولی همینقدر که الان به نت دسترسی داری می تونم ندید بگم وضعت از من بدتر نیست و امکاناتت کمتر از من نیست.

نوع نگاهت رو عوض کن شاید این ده یازده سالی که من و هم نسل های من اینجا تلف کردیم شما نکنی. هیچ شخصی نمی تونه راهی بهت نشون بده جز اینکه خودت اون راه رو ببینی و باور کنی.
من شعار نمی دم دارم کارم رو انجام میدم حالا چند سال دیگه هرچی پیش بیاد از خودم ناراحت و خجالت زده نیستم . حالا راه چیه ؟ خودت بخای با توجه به زندگیت می تونی پیدا کنی.
حرف زیاده و .....
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: nima2016 ، ostokhan ، aminb ، pichak333 ، faryas ، reyhaneh_h ، msr839 ، puryapurya ، rezijon ، 2taha ، bijan9 ، roadhog ، ProEngineer

لینک فایل آپدیت منتظران لاتری 2016 قابل دسترس شما

http://uplod.ir/tpr75qfmf7n3/New_Microso...2).pdf.htm
تشکر کنندگان: aminb ، pichak333 ، ?!Seattle ، msr839 ، puryapurya ، bestgmx
دیگه کم کم داره میرسه..امیدوارم ه همه دوستان همگی برنده بشن و برن ایندشون رو بسازن
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، azadeh.mohamad ، rezijon ، ProEngineer
[quote='?!Seattle' pid='587485' dateline='1427
قصد توهین به هیچکس ندارم ولی بالاخره ی نفر پیدا شد ی حرف درستی زد !!!! خدا خیرت بده کاربر seattle
تشکر کنندگان: ?!Seattle ، msr839 ، puryapurya ، farzad parsa ، 2taha ، ProEngineer
اینم چهارشنبه س و ر ی در لس آنجلس و پریدن( LAPD ) پلیس لس آنجلس از روی آتیش ...

شاید یکی از دلایل من برای انتخاب لس آنجلس به عنوان اولین شهر ورودی به امریکا هم همین باشه ( آشنایی مردم و مقامات اداری و گمرکی و پلیس و غیره با ایرانی ها و فرهنگشون)

[عکس: 29f6vbb.jpg]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

Yosemite National Park - California

[عکس: bgvbjwvy5rfeyyfic7u3.jpg]
خوابم نميبرد اومدم يه سر به تاپيک بزنم. باز فردا نگين يارو ديوونه است.
aminb جان دستت درد نکنه با ديدن عکست حالم بهتر شد. حالا شايد خوابم ببره.Shy
^_^
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، kuwait ، ata_bros ، pichak333 ، aminb ، puryapurya ، ostokhan ، rezijon
یعنی انگیزه بعضی بچه هارو میبینم هم تعجب میکنم هم خوشحال میشم..آدم باید امیدوار باشه ولی نه ا این حدSmile قطعا تمام بچه های مهاجر که امیدشون رو به 40 روز دیگه دوختن نمیتونن برنده باشن باید واقعیت رو قبول کرد...اونوقت بعد قبول نشدن به لحاظ روحی آسیب میبینید....هیچ چی رو نمیشه توی این پرسه از قبل پیش بینی کرد اینو بر اساسه تجربه چند سال قبل خودم بهتون میگم..خیلی از دوستان از الان شهر مورد نظرشون رو انتخاب کردن ولی این اشتباهه چون هنوز هیچی معلوم نیست..تمامه کارها رو باید پله پله جلو ببرید..بچه ها حواستون باشه خواهشا و لطفا اگه هرکی از هر کجا قبول شد تا قبل از اینکه بلیط رو واسه یو اس تو دستتون ندیدید حرفی به هیچ کس جز پدر یا مادرتون نزنید..خیلی از اتفاقات و نشدن ها و موندن هااز همین اطلاعات غیر ضروری هست که شما به دوستانتون یا اقوام میدید(یکی از مشکلاتی که باعث شد من نتونم برم)..پس خواهشا اگه قبول شدید بی سر وصدا کارهاتون رو پیش ببرید ...بهترین راهنما و مرجع همین سایت هست که انصافا کمکه زیادی به بچه ها میکنه ..هر مشکلی بر خوردید با بچه های این سایت در میون بزارید خیلی از بچه های سالهای قبل رو من میشناسم که انصافا با دل و جون کمک میکنن البته همیشه جوانب کار رو در نظر بگیرید و حواستون رو جمع کنید.
و در مورد انتخابه شهرتون اینطور نیست که مثلا بگیم لس آنجلس یا تگزاس خوبه بریم دیگه..نه انطور نیست باید همه جواب رو در نظر بگیرید...خود اکثر شما میدونید هر ایالت قانون خودش رو داره..یه ایالت خرج و مخارج خورد وخوراکش پایینتره یکی دیگه هزینه اجاره خونه پایینه یکی دیگه کار پیدا میشه یکی دیگه به سختی میتونید پیدا کنید یه ایالت ایرانی زیاده یکی دیگه کمه یه ایالت آب و هوای شرجی داره یکی خشک ..همه این مساییل رو باید در نظر بگیرید..صحبت در مورد انتخاب ایالت هنوز خیلی زودهSmile ولی خوب کیف میده...انشا الله همتون برنده شید و حالشو ببرید...بچه ها نمیدونید چه دنیاییه وقتی اسموتون رو با کیس نامبرتون میبینید انگار دریچه ای از بهشت به روتون باز میشه...از این بهتر اون سختیه لذت بخش و دویدن هایی هست که واسه انجام فرایند این پرسه انجام میدید واقعا حسه خیلی خیلی خوبیه ..امیدوارم همه شما بتونید این حس رو تجربه کنید..
C/N:000016XX

EMPTY HANDS AND BIG WISHES
تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، aminb ، kuwait ، faryas ، ostokhan ، pichak333 ، farzad parsa ، msr839 ، 2taha ، bijan9 ، we are one ، roadhog
(2015-03-25 ساعت 23:33)reyhaneh_h نوشته:  سال نو مبارک
سال نوی کلیه ی اعضا من جمله شما هم مبارک باد....
آرزوی بهترین بهترین بهترین آرزوها برای دوستان عزیز....
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، msr839 ، 2taha ، reyhaneh_h
(2015-03-26 ساعت 00:24)ostokhan نوشته:  

به به بالاخره اعضا دارن می پیوندن بسیار داره استرس بالا میره....
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، rezijon ، msr839
(2015-03-26 ساعت 12:39)MURIS نوشته:  یعنی انگیزه بعضی بچه هارو میبینم هم تعجب میکنم هم خوشحال میشم..آدم باید امیدوار باشه ولی نه ا این حدSmile قطعا تمام بچه های مهاجر که امیدشون رو به 40 روز دیگه دوختن نمیتونن برنده باشن باید واقعیت رو قبول کرد...اونوقت بعد قبول نشدن به لحاظ روحی آسیب میبینید....هیچ چی رو نمیشه توی این پرسه از قبل پیش بینی کرد اینو بر اساسه تجربه چند سال قبل خودم بهتون میگم..خیلی از دوستان از الان شهر مورد نظرشون رو انتخاب کردن ولی این اشتباهه چون هنوز هیچی معلوم نیست..تمامه کارها رو باید پله پله جلو ببرید..بچه ها حواستون باشه خواهشا و لطفا اگه هرکی از هر کجا قبول شد تا قبل از اینکه بلیط رو واسه یو اس تو دستتون ندیدید حرفی به هیچایوایجز پدر یا مادرتون نزنید..خیلی از اتفاقات و نشدن ها و موندن هااز همین اطلاعات غیر ضروری هست که شما به دوستانتون یا اقوام میدید(یکی از مشکلاتی که باعث شد من نتونم برم)..پس خواهشا اگه قبول شدید بی سر وصدا کارهاتون رو پیش ببرید ...بهترین راهنما و مرجع همین سایت هست که انصافا کمکه زیادی به بچه ها میکنه ..هر مشکلی بر خوردید با بچه های این سایت در میون بزارید خیلی از بچه های سالهای قبل رو من میشناسم که انصافا با دل و جون کمک میکنن البته همیشه جوانب کار رو در نظر بگیرید و حواستون رو جمع کنید.
و در مورد انتخابه شهرتون اینطور نیست که مثلا بگیم لس آنجلس یا تگزاس خوبه بریم دیگه..نه انطور نیست باید همه جواب رو در نظر بگیرید...خود اکثر شما میدونید هر ایالت قانون خودش رو داره..یه ایالت خرج و مخارج خورد وخوراکش پایینتره یکی دیگه هزینه اجاره خونه پایینه یکی دیگه کار پیدا میشه یکی دیگه به سختی میتونید پیدا کنید یه ایالت ایرانی زیاده یکی دیگه کمه یه ایالت آب و هوای شرجی داره یکی خشک ..همه این مساییل رو باید در نظر بگیرید..صحبت در مورد انتخاب ایالت هنوز خیلی زودهSmile ولی خوب کیف میده...انشا الله همتون برنده شید و حالشو ببرید...بچه ها نمیدونید چه دنیاییه وقتی اسموتون رو با کیس نامبرتون میبینید انگار دریچه ای از بهشت به روتون باز میشه...از این بهتر اون سختیه لذت بخش و دویدن هایی هست که واسه انجام فرایند این پرسه انجام میدید واقعا حسه خیلی خیلی خوبیه ..امیدوارم همه شما بتونید این حس رو تجربه کنید..
درسته همه از خوبیها صحبت میکنن البته بسیار خوبه ولی ای کاش افراد با تجربه بیان در مورد بعدش(هم یعنی وقتی به قول دوستی به خاک امریکا رسیدی!) صحبت کنن که بعید میدونم کسی بیاد از سختی های بعدش تو اینجا صحبت کنه چون میدونم همه حمله میکنند بهش میگن نگو!!!!؟؟؟
ولی خب باید آگاهانه باشه تصمیم برخی دوستان...
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، ostokhan ، pichak333 ، farzad parsa ، rezijon ، faryas ، msr839
(2015-03-26 ساعت 12:42)puryapurya نوشته:  
(2015-03-26 ساعت 00:24)ostokhan نوشته:  

به به بالاخره اعضا دارن می پیوندن بسیار داره استرس بالا میره....

به امید روزی که استرس مصاحبه رو داشته باشیم. ^_^
ایشالا هرکسی واقعا نیاز به این تغییر بزرگ داره برنده بشه و بتونه زندگیشو اونجوری که میخواد بسازه.
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: aminb ، ostokhan ، azadeh.mohamad ، pichak333 ، farzad parsa ، rezijon ، msr839 ، 2taha ، puryapurya ، abshar_wf
(2015-03-26 ساعت 12:39)MURIS نوشته:  یعنی انگیزه بعضی بچه هارو میبینم هم تعجب میکنم هم خوشحال میشم..آدم باید امیدوار باشه ولی نه ا این حدSmile قطعا تمام بچه های مهاجر که امیدشون رو به 40 روز دیگه دوختن نمیتونن برنده باشن باید واقعیت رو قبول کرد...اونوقت بعد قبول نشدن به لحاظ روحی آسیب میبینید....هیچ چی رو نمیشه توی این پرسه از قبل پیش بینی کرد اینو بر اساسه تجربه چند سال قبل خودم بهتون میگم..خیلی از دوستان از الان شهر مورد نظرشون رو انتخاب کردن ولی این اشتباهه چون هنوز هیچی معلوم نیست..تمامه کارها رو باید پله پله جلو ببرید..بچه ها حواستون باشه خواهشا و لطفا اگه هرکی از هر کجا قبول شد تا قبل از اینکه بلیط رو واسه یو اس تو دستتون ندیدید حرفی به هیچایوایجز پدر یا مادرتون نزنید..خیلی از اتفاقات و نشدن ها و موندن هااز همین اطلاعات غیر ضروری هست که شما به دوستانتون یا اقوام میدید(یکی از مشکلاتی که باعث شد من نتونم برم)..پس خواهشا اگه قبول شدید بی سر وصدا کارهاتون رو پیش ببرید ...بهترین راهنما و مرجع همین سایت هست که انصافا کمکه زیادی به بچه ها میکنه ..هر مشکلی بر خوردید با بچه های این سایت در میون بزارید خیلی از بچه های سالهای قبل رو من میشناسم که انصافا با دل و جون کمک میکنن البته همیشه جوانب کار رو در نظر بگیرید و حواستون رو جمع کنید.
حق با شماست,ولی بدونین هیچ کس از دوستان الان همه زندگیشو نفروخته که بعد از خدای نکرده قبول نشدن همه چیزشو باخته شده ببینه
بعضی ازدوستانم که سفرنامه سال دیگشونو می نویسنBig GrinBig GrinBig Grin هم برای تغییر روحیه و شرایط روحی دوستانه
من %100 بازم میگم%100 با اینکه به کسی حرفی نزنین تا همه چی اکی نشده موافقم اساسی
خودم تو محل کارم یه کاری خواستم بکنم به یکی گفتم ,آقا کل انسان های موجود در محل کار و حومه فهمیدن و کارمم نشد,یکی دیگه از همکارام همون کار میخواست انجام بده وانجام هم داد البته بدون سر وصدا ,کارشم انجام شد
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، ostokhan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya

من خودم امید زیادی به برنده شدن دارم اما وقتی قانون احتمال رو در نظر میگیری احتمال برنده شدن خیلی کمه.
ولی دوست دارم اگه یه وقت (خدای نکرده Sad ) برنده نشدم برم دنبال راههای دیگه خب هرچی باشه من تصمیمشو گرفتم پس باید راههای دیگه رو هم امتحان کنم و سختی بکشم شاید هیچ کدوم از راهها جواب نداد اما من از خودم راضی خواهم بود که تلاش لازمه رو برای هدفم و تصمیمم کردم و هیچ کوتاهی نکردم.
از این هم متنفرم که بگم راههای دیگه جواب نمیده چون پول ندارم، سنم کمه و... چون وقتی می بینم تو کشوری مثل آمریکا و خیلی کشورهای دیگه جوونا وقتی 18 ساله یا یکم بیشتر شدن خونه رو ترک میکنن تا زندگیشونو بسازن خودم لذت میبرم آخه من عاشق اینم که چیزای جدید،آدمای جدید و محیط جدید رو تجربه کنم و خودمو تو موقعیت های مختلف بسنجم. یا تو تحصیلم هم همینجوری هستم و اصلا دوست ندام مباحثی رو که کتاب درسی گفته بخونم و حفظ کنم دوست دارم برم درباره اش تحقیق کنم یا خودم یه چیز جدیدی رو درباره اش بفهمم.
از یه طرف دیگه اینکه هر روز مجبورم برم بیرون و میبینم دوستام روز به روز خودشونو بیشتر با جامعه هماهنگ میکنن و من دارم عقب می مونم به خاطر اینکه اخلاق و رفتار و روحیات مردمی که باهاشون زندگی میکنم رو دوست ندارم خیلی آزارم میده و فکر میکنم من اشتباه میکنم اما بازم به خودم میگم تصمیمت درسته تو هدفت رو انتخاب کردی و بعد تو دلم راضی و خوشحال میشم.

نمیدونم دیشب مستند میراث آلبرتا رو تو شبکه مستند دیدین یا نه، اما این مستند واقعیاتی رو نشون میداد که آدمو حسابی ناراحت میکرد.
افراد پولداری که واسه اینکه کلاس بزارن و بگن بچمون تو آمریکا یا کانادا درس میخونه و تو چشم و هم چشمی کم نیارن فرزندشونو میفرستن یه کشور دیگه اونام که حسابی از خجالت پارتی و م*ش*ر*و*ب و آزادی پوششی که اونجا دارن در میان و بــــــــــلـــــــــــه یه کلیپ از خودشون میزارن تو اینترنت که ما خوشحالیم و راحت بعد همون کلیپ باعث بدبختی یه جوون مستعد که واقعا به مهاجرت تحصیلی نیاز داره میشه حالا یا خودشو از رفتن منصرف میکنه یا اینکه پدرومادرش با دیدن اون کلیپ میگن اونجا مناسب نیست و اون جوون مجبور میشه یا دست از هدفش برداره یا اینکه تو روی پدرومادرش وایسه و باهاشون مخالفت کنه و هزار ناراحتی دیگه.
این واقعا انصافه؟ همون جوونا اگه مشکلی براشون پیش بیاد و برگردن کشورشون باز پشتیبانشونو دارن و عین خیالشونم نیست و حتی بهشون افتخار میکنن اما اگه دانشجویی که گفتم مستعده اگه یه مشکلی پیش بیاد و مجبور بشه برگرده هزار تا سرکوفت باید از خانواده و فامیل و آشنا و همسایه و بقال سرکوچه بشنوه. چرا؟ چون به حرف پدرومادرش گوش نداده، به حرف عباس آقا بقال سرکوچه که بهش گفته بوده اینا همش الکیه بری اونور بدبخت میشی گوش نکرده بوده.

اصلا نمیدونم چرا اینارو نوشتم دلم پر بود.

ببخشید اگه طولانی بود یا واقعا جایی ازش اشتباه بود و دیدگاه من غلط بود.

-_-
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: ostokhan ، pichak333 ، farzad parsa ، rezijon ، aminb ، msr839 ، Ali.ghz ، bijan9 ، roadhog

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان