موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-25 ساعت 16:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-25 ساعت 16:22 توسط MURIS.)
سلام خدمت تمام دوستان جدید و قدیم...حدود 3(2012)سال قبل یکی از دوستام واسم ثبت نام کرد و برای اولین بار ثبت نام کردم و همون باره اول با کیس نامبره زیر 1700 برنده شدم ...بعد فرم پر کردن و باقی مراحل ..نوبت به رفتن به سفارت ترکیه شد..درست 20 روز قبل مصاحبه متاسفانه اتفاقی بدی واسم پیش اومد که نتونستم مصاحبه برم و کلا انقدر اون اتفاق واسم مشکل بود که دیگه پیگیره پروسه لاتری نشدم...هنوز که هنوزه دارم غصه اون فرصتی رو میخورم که از دست دادم...متاسفانه سال قبل ثبت نام کردم اما برنده نشدم..من هم مثل خیلی از شما عزیزان امیدوارم امسال برنده شم ..آرزوی قلبی من اینه اونی که واقعا به این برنده شدن نیاز داره برنده شه...چون مسیر زندگی خیلی از شما و هدفتون و آرزوهاتون مثل من وابسته به این جریانه..البته نباید همه چی رو در برنده شدن و رفتن به آمریکا دید اما خوب یه جور فرصت و موقعیته ;که واسه هرکسی پیش نمیاد...چاره ای نیست جز صبر تا چهل روز دیگه .
و یه سوالی داشتم امیدوارم کسی پیداشه و جواب رو بدونه...من بعد از 3 سال میتونم اون پرونده رو به جریان بندازم؟یعنی میتونم رو اون برنده شدنه 3 سال پیش حساب کنم و مکاتبه کنم شاید نتیجه بده؟با اینکه خودم احتمال رو صفر میدم .. اگه کسی که اطلاع داره ممنون میشم من رو راهنمایی کنه.
با سپاس
C/N:000016XX
EMPTY HANDS AND BIG WISHES
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
چند تا جمله کاربردی در انگلیسی:
"بهتره در موردش حرفی زده نشه": Better left unsaid
مثال:
Mary: I really don't know how to tell you this
Bob: Then, don't. Maybe it's better left unsaid
-------------------------------------------------------------------------
وقتی میخوای به کسی بگی سخت در اشتباهی:
You're all wet
مثال:
If you think that prices will go down, you're all wet
اگه فکر میکنی قیمتها میان پایین، سخت در اشتباهی
-------------------------------------------------------------------------
وقتی میخوای بگی من تازه 30 سالم شده(30 فقط یه مثال هست اینجا)
I just turned 30
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='faryas' pid='587372' dateline='1427277745']
وای ...وای...وای..
اون روزی میبینم دارم داد میزنم از این مملکت میرم ....
چه جالب... منم همیشه همینو میگم در باره روزی که دارم از ایران میرم....
امیدوارم به زودی این لحظه برسه...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم ،امیدوارم منم با عشقم بعد قبولی در لاتاری برم ،آخ که اون لحظه بیاد سوار هواپیما میشم میگم یوهو بای بای ایران
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم ،امیدوارم منم با عشقم بعد قبولی در لاتاری برم ،آخ که اون لحظه بیاد سوار هواپیما میشم میگم یوهو بای بای ایران
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-25 ساعت 19:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-26 ساعت 00:47 توسط pichak333.)
٤١ روز ديگه يا ٩٨٤ ساعت ديگه مونده تا ساعتي كه بعدش يه عده اميدهاشون زنده شده و يه عده به اين فكر مي افتن كه بايد راهي ديگه پيدا كرد.
من با چتر براي دعاي باران رفتم ، امروز رفتم دنبال كإرهاي پاسپورتم.
اميدوارم خدا در حال تماشا باشه. اگر چه وقتي به گذشتم نگاه ميكنم معجزه زياد ميبينم.
چند وقت پيش توي يكي از تاپيكهاي سالهاي گذشته كه اسمش اگه اشتباه نكنم بود : چند درصد احتمال ميدين برنده ميشين؟ و يه نفر گفته بود با احتمالات رياضي خ٠٪ ولي وقتي خود خدا اين اميد را توي دلم گذاشته ١٠٠٪ . و از امضاي اون اقا مشخص بود همون سال برنده شده.
حالا شما واقعا چقدر احتمال ميدين امسال برنده ميشين؟
من كه چشمم به دست خداست...